banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 26 Jun 2025, 19:19

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 1693 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20 ... 85  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 06 Mar 2011, 20:57 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Maj 2006, 19:12
Citiraj:
САУДИЈСКА АРАБИЈА ЗАБРАНИЛА ПРОТЕСТЕ
Саудијска Арабија забранила је све протесте и маршеве, након што је шиитска мањина те земље одржала мање демонстрације у нафтом богатој источној покрајини, саопштено је из министарства унутрашњих послова.

Инфо
19:57 | 05/03/2011

Извор: СРНА

Снаге безбједности употријебиће сва расположива средства како би спријечиле сваки покушај ометања јавног реда и мира, наводи се у саопштењу.
С.В.

Vrh

PostPoslato: 07 Mar 2011, 00:21 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Jun 2005, 02:03
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=dzPc4semE5c[/youtube]

Дрзнеш ли даље?...

Ал' један израз, једну мисао
Чућеш у борбе страшној ломљави
"Отаџбина је ово Србина!..."

Vrh

PostPoslato: 07 Mar 2011, 11:45 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jan 2007, 16:38
Citiraj:
АФП јавља да је вођа побуњеника у Рас Лануфу пуковник Башир Ал Магреб изјавио да је један од пилота, који су управљали авионом Гадафијевих снага који је оборен недалеко од овог града, Србин, док други наводе да је можда реч о Либанцу или Сиријцу.

С друге стране, Петер Букаерт из „Хјуман рајтс воча” каже да је један од пилота борбеног авиона „сухој” код себе имао судански пасош, а да национална припадност другог још није утврђена.

Sudanac, Srbin, Sirijac, ... vauuuu :)
Kako zvučni negativci.
Ostaje još Sjeverna Koreja i 4s spašavaju Gadafija :)

Vrh

PostPoslato: 07 Mar 2011, 15:41 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Citiraj:
Šestorica pripadnika SAS-a te jedan pripadnik obavještajne službe MI6, a prema nekim verzijama britanski diplomat, u petak su se usred noći, odjeveni u crno, spustili iz helikoptera na poljanu 30-ak kilometara od Bengazija. Navodno su planirali uspostaviti kontakt s pobunjenicima, no nisu se prethodno najavili, pa su ih pobunjenici uhitili u strahu da je riječ o napadu plaćenika.

U torbama su nosili oružje, eksploziv, municiju, brojne putovnice, opremu za prisluškivanje.

Pušteni su u nedjelju, nakon molbi britanskog veleposlanika koji je tvrdio da je riječ o prethodnici čiji je cilj bio “provjeriti postoji li neki hotel” u kojem bi mogli ubuduće odsjesti britanski diplomati.

:lol:

Vrh

PostPoslato: 07 Mar 2011, 15:51 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Mar 2009, 21:43
ne znam sta je smijesno,ja im u potpunosti vjerujem...jbg neko kad ganja hotel ponese cetkicu za zube,pastu,gace,pidzamu a neko oružje, eksploziv, municiju, brojne putovnice, opremu za prisluškivanje.
toliko o famoznom sas-u,kako se kurce na ovim dokumentarnim programima ja sam mislio da 6 sasovaca moze Gadafija licno da rokne,a oni nesposobni da nadju hotel :)

Vrh

PostPoslato: 07 Mar 2011, 15:57 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jun 2009, 09:41
Da, omiljeni americki pioni za prljave zadatke britanci i MI6 u koju ulaze samo pederi i jevreji.

Legendarni Gart Enis je jednom prilikom rekao da Amerika obrise dupe Britanijom , oni ne bi imali muda da pitaju zasto su pokriveni govnima? To je otprilike odnos dva svjetska saveznika koji se bore protiv globalnog terorizma.

A sad kad je i cnn poceo da objavljuje kako padaju gradovi pobunjenika znaci da su zvanicno pukli, ni pederi iz Mi6 tu ne pomazu.

Poslednji put menjao Frisky_Dingo dana 07 Mar 2011, 16:01, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 07 Mar 2011, 16:18 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Što više bude Gadafi vraćao kontrolu nad zemljom, to će biti više priče o humanitarnoj katastrofi i zločinima nad omladinom koja brani gradove od diktatora.

A zanimljiva omladina, dokona. Navikli na to da mogu lijepo živjeti i bez velikog truda. Ni roditejima nije frka. Moraju vratiti kredit za kuću tek kada završe kuću, pa ostave nedovršen zadnji sprat, ...
I onda se djeca malo zaigrali rata

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=wWc_b_dMjIg[/youtube]

A da ih čeka svijetla budućnost ima da se pobrinu novi naraštaji

Slika

A da se odavno sprema ovo

http://www.telegraph.co.uk/news/worldnews/africaandindianocean/libya/8365432/Libya-WikiLeaks-cables-warn-of-extremist-beliefs.html

A šta kaže Oksana... znači zdrav je pukovnik :)

Citiraj:
"Two-and-a-half years ago Gaddafi was in Kiev with a visit," she said.

Recruiters invited her, among other candidates, to be interviewed by Col Gaddafi himself.

"It was like casting," Oksana said. "He is a great psychologist."

She said Col Gaddafi, 68, appeared healthy.

"The man is not 20-years old, sometimes he needs his (blood) pressure checked. He is probably in better health than you," she told the TVI reporter.

Vrh

PostPoslato: 07 Mar 2011, 16:28 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Citiraj:
Richard Northern, British ambassador to Libya: We have been planning to send some officials to stay in Benghazi to liaise with you, with the National Council, but also to keep an eye on the humanitarian situation and also to see whether there was any medicines or food or things that we can provide for the future to help the people.

And we sent today, ahead of those officials who were coming, we sent a small group just to find if there was a hotel, if everything was working, if there was somewhere they could stay and work when we get our group organised.

And I understand that there has been a misunderstanding and they have been picked up by the security group, who are concerned about their presence and who they are.

And I hope to ask Mr Jalil if he might be able to intervene to help us clear up this misunderstanding, if there is anything we can do to help explain who they are and what they are doing - that they are just trying to help us to prepare for of our mission which we would like to send out.

Libyan rebel council spokesman: I talked to Mr Jalil about those people in Benghazi - how they are and where they find them. Actually they made a big mistake coming in a helicopter, I think, actually - coming in an open area, so, I don't know...

RN: Oh, did they? I didn't know how they were coming.

Spokesman: Yes, it was a helicopter in an open area. So the people, they note that some people were coming down, and they though...

RN: Oh, I'm not surprised - it alarmed them.

Spokesman: ... and there is an investigation going on.

Vrh

PostPoslato: 07 Mar 2011, 16:57 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Mar 2009, 21:43
danijell je napisao:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=wWc_b_dMjIg[/youtube]

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ovo treba da predstavlja kao borbe,par likova trci i ubace zvukove pucanja,buhahahah

upisao sam se komentaru ispod
0:36 just to show that even in the middle of a civil war, is no excuse to stop looking pimp

Vrh

PostPoslato: 07 Mar 2011, 17:19 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2005, 18:06
Zasto se necete zacuditi?

http://mediathek.daserste.de/sendungen_ ... uchstabe=W

Vrh

PostPoslato: 07 Mar 2011, 17:41 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

@alkibijad
Ma nije to bezazleno. Onaj što je pucao iz topa, vjerovatno je ostao nagluv :)

A Srđa Popović se odavno javio kako su prošli njegovu obuku :)
Nema šta, zadužili smo čovječanstvo.

Vrh

PostPoslato: 07 Mar 2011, 19:39 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Feb 2008, 23:04
danijell je napisao:
Citiraj:
АФП јавља да је вођа побуњеника у Рас Лануфу пуковник Башир Ал Магреб изјавио да је један од пилота, који су управљали авионом Гадафијевих снага који је оборен недалеко од овог града, Србин, док други наводе да је можда реч о Либанцу или Сиријцу.

С друге стране, Петер Букаерт из „Хјуман рајтс воча” каже да је један од пилота борбеног авиона „сухој” код себе имао судански пасош, а да национална припадност другог још није утврђена.

Sudanac, Srbin, Sirijac, ... vauuuu :)
Kako zvučni negativci.
Ostaje još Sjeverna Koreja i 4s spašavaju Gadafija :)

Шта год да су борци за демократију су обојици одсекли главе уз повике Алах је велики. Све је документовао аустријски новинар.

Успут, ови су погрешили адресу. Нису требали у Београд на школовање, него у Будимпешту код Сороша. Тамо су агенти ЦИА обучавали "српски" ОТПОР.

http://www.youtube.com/watch?v=oXo4ox94 ... e=youtu.be

Vrh

PostPoslato: 07 Mar 2011, 19:59 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Citiraj:
A HERO RAF Hercules pilot steered his aircraft carrying 150 civilian passengers to safety - despite a bullet from enemy fire bouncing off his HELMET.

The brave airman remained calm as the shot came through the cockpit of his C130 and ricocheted off his helmet.

Rebels - who believed the rescue aircraft, one of three RAF Hercules containing SAS soldiers - was a Colonel Gaddafi plane - opened fire at the plane above an air strip south of Benghazi.

One of the bullets bounced off the stunned pilot during Sunday night's dramatic rescue.

A military source last night said: "This was a one-in-a-million shot. The pilot is the luckiest man in the world - but remained cool under fire."

One British oil worker added: "The aircraft took two hits on the right hand side of the fuselage, you just heard 'bang bang' as the rounds actually struck."

Another said after failing to land at two blocked off fields, the Hercules was trying again at a third when the firing started, forcing them to abort.

The Ministry of Defence confirmed that one of its C130 aircraft appeared to have suffered "minor damage consistent with small arms fire" - adding that "there were no injuries to passengers or crew and the aircraft returned safely to Malta".

Naravno, omladina koja se bori protiv Gadafija ne bi nikada pucala na avion RAF-a. Nisu ih tako učili :)
Pronalaze opravdanje za to što pucaju na njih, a što ne bi za obezglavljivanje pilota...

Vrh

PostPoslato: 07 Mar 2011, 20:09 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Jun 2005, 02:03
http://www.pressonline.rs/sr/vesti/glob ... ibiji.html

Дрзнеш ли даље?...

Ал' један израз, једну мисао
Чућеш у борбе страшној ломљави
"Отаџбина је ово Србина!..."

Vrh

PostPoslato: 08 Mar 2011, 11:29 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Citiraj:
КАИРО - Телевизија Ал Џазира јавила је синоћ да је либијски лидер Моамер Гадафи предложио побуњеницима да одрже седницу националног парламента, како би припремили пут за његов одлазак с власти уз одређене гаранције.

Телевизија је цитирала изворе за ту вест, коју је објавила као хитну током емитовања програма, преноси Ројтерс. Други детаљи нису за сада саопштени.

Гадафи је овај предлог изнео привременом савету који су побуњеници формирали у Бенгазију који је под њиховом контролом, наводи Ал Џазира.

Иста телевизија је нешто касније објавила и да су побуњеници одбацили такву Гадафијеву понуду.

Vrh

PostPoslato: 08 Mar 2011, 16:06 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Mar 2010, 21:48
Ma ko ih jebe neka se međusobno poubijaju, ionako nisu ni za qrac, treba im nabaciti i jednima i drugima što više oružja, ograditi ih, pa neka se ubijaju ako već u tome uživaju stoka nepismena.

Vrh

PostPoslato: 08 Mar 2011, 16:10 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Okt 2010, 18:53
Istina pa kad ne bi barel skočio na jedno 200 $ i sa sobom nosio posljedice na globalnom nivou složio bi se sa tobom.

Vrh

PostPoslato: 08 Mar 2011, 16:25 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

A zašto bi barel skočio na 200USD. Libija proizvodi manje od 2% ukupne svjetske proizvodnje nafte. Jedino je frka za Italiju, jer ona dobija 1/4 nafte iz Libije.

Vrh

PostPoslato: 08 Mar 2011, 16:26 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Okt 2010, 18:53
Zato što to tako ide kad god se zapuca tamo barel skače pa znaš valjda.

Vrh

PostPoslato: 08 Mar 2011, 17:10 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pa znam :) Ali teško da bi zbog Libije toliko skočila cijena. Da se slična situacija desila u Egiptu, pa da je strah zbog Sueckog kanala, ili strah od nemira u Saudijskoj Arabiji...

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 1693 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20 ... 85  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]