Ina pises nepovezano, ja nemam blaaaaaaageeeeeee vezzzze ko je taj Matrix, ti to saljes neke sifre, i btw ja sam glavna prorocica balkanska na ovoj temi, zato nemoj da mi preotimas posao, ja drzim monopol, hehehe.
Rebbecku supa telefon, ja sam danas izludeo, izem ti postu.Rebbecka nemoj sad da se stidis, Neo26, imas veeeeeeliki plus kod Rebbecke, mislio sam ono kao razbarusena kosa i ti fazoni, voli Reb uskovitlanu kosu, pa da je ona mrsi dok ti duva za vrat,a aaaaaaaaahahahahahhaha, ufff zagrcnuh se od smeha. ppfffffff
Alex, Rebbecka te kritikuje da si postao preverzan, pa sad ti vidi sta ces da odgovoris, ja bih je iskreno kaznio, ili bi zapisivao u tefterce koliko spanky je zasluzila, hohohohoho, Reb ima da ti se crveni behind.
Btw ove koke su mi nakacile epitet perverznog, jaa booooooooze sacuvaj. hehe
Sta jos mudro da zborim, a da saveti, danas sam nesto out of saveta, a da pozdravila vas je i draga Saveta, a i baba Smiljana koja je porucila :"Srce hoce, al' dupe klokoce." btw hvala Anonimi za ustupljena autorska prava na ovu recenicu, pa sad neka se jedna od koka u ovoj recenici nadje. narahvski bez srdzbe, jaaaaaaaaoooooo sto je mene sramotttttaa.

Gledate li Otvorena vrata, ma to je najbolja serija ikad snimljena ja sam odgledao dva i po puta serijal i mogao bih jos hiljadu puta, jaaaaaaaaaoooooooo.
'Ajd' sad prijatno, dobro jedite jer Oprah kaze da se najvise treba jesti ujutro, za rucak srednje a za veceru jaaako malo, i vecera treba da bude najdalje do 19.30 , posle toga nista pa makar umirali, wooooow eto i teta Oprah je dala savet.
Igrajte mice, svaki zeton jedan komad odece, ili jos bolje iks-oks, nereseno znaci oboje po komad odece, pa da vidim hocete li izdrzati vise od 10 min.

hihihi, i da mozete igrati vesala, ali umesto crtanja glave i ostalih ekstremiteta vi se skidate za svako proful slovo. Btw Rebbecka ja pomazem Alexu i Neo26 da vas lakse razodenu, hehehehhehe, mada im nisam ni do kolena. aufwiedersehen do novog kucanja.
ps. Kandi i Rebbecka bice pusto bez vas dva dana, ali taman da nas trojica razradimo taktiku, a ina ce biti vas potparol, srecan put i dobru zabavu zelim.
ps2. Kandi nemoj da se udas tamo, odmah gubis lovu, to ti je valjda poznato, pa sad pamet u glavu, heheheh khm.