banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 22 Jul 2025, 09:09

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 1718 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51 ... 86  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 26 Feb 2011, 13:16 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 17 Avg 2010, 21:57
Треба њему пар плескица иза ушија да се научи памети...
Како би` ја то све шамар`о, уф :D

Vrh

PostPoslato: 26 Feb 2011, 13:18 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2010, 20:42
слажем се :D

мада брине ме, гдје ћу њега ударити са оноликом носином, могао бих му још неку тежу физичку повреду нанијети

е да, ако неком професору на факсу треба јебати мајку или нешто слично, слободно зовите мене, пошто мени више ништа не могу :D

Vrh

PostPoslato: 26 Feb 2011, 14:43 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 16 Okt 2010, 23:21
Hvala na informaciji :lol:

A daajte, al' nije lik toliko looš. Stoji da čovjek ne zna kako s njim, jer je ko vrijeme, ali hoće pomoći on.
Ima i gorih od njega.
Tipa asistent na anatomiji, onaj Igor. E njega bih na lomaču :angry4:

Vrh

PostPoslato: 26 Feb 2011, 15:16 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Smijalo je napisao:

A daajte, al' nije lik toliko looš. Stoji da čovjek ne zna kako s njim, jer je ko vrijeme, ali hoće pomoći on.
Ima i gorih od njega.

Ох Иги... ма он је диван :D
ја са њим нисам имао проблема, али не могу да се сјетим ниједног студента који је њега споменуо, а да није било у негативном контексту :lol:

Vrh

PostPoslato: 01 Mar 2011, 16:08 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 17 Nov 2009, 12:09
e tek sada vidim o cemu vi... zasto ste se svi okomili na asistenta fizike......hahhahahahah o boze pa taj lik je retard teski ..... hahhahahah posteno smo se ismijali........ koja pojava ..... a toliko je nesposoban za medalju a koliko sam vidjela i racunari su mu jaca strana.... e kad je on mogao zavrsiti fax onda ce svi :)))) pozz

Vrh

PostPoslato: 02 Mar 2011, 15:57 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Sep 2005, 20:36
Niste vi imali Milu...

Vrh

PostPoslato: 02 Mar 2011, 19:18 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 01 Dec 2010, 23:27
Pozdrav, ne znam da li je vec bilo govora o ovome, ali ako bi neko mogao da mi pomogne. Da li bih negdje u Banja Luci mogla da nabavim Netter-ov anatomski atlas? Tek sam dobila anatomiju, pa sam dosta neupucena :) Ili mozda neki drugi? Stvarno nemam nikakvog iskustva :D Hvala!

Vrh

PostPoslato: 02 Mar 2011, 19:54 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

ја знам гдје можеш набавити верзију за компјутер. мада у том случају бољи ти је собота јер су слике много квалитетније и веће.

а за купити стварно не знам гдје има, требала би потражити по књижарама. мада не знам колико ти се исплати давати 190 марака за атлас, пошто претпостављам да немаш баш ону опширну анатомију, чим си је сад тек добила у другом семестру

Vrh

PostPoslato: 02 Mar 2011, 20:37 
Veteran
Veteran

MurierNoir je napisao:
Pozdrav, ne znam da li je vec bilo govora o ovome, ali ako bi neko mogao da mi pomogne. Da li bih negdje u Banja Luci mogla da nabavim Netter-ov anatomski atlas? Tek sam dobila anatomiju, pa sam dosta neupucena :) Ili mozda neki drugi? Stvarno nemam nikakvog iskustva :D Hvala!

МА можеш сигурно наћи. Погледај по књижарама...

Vrh

PostPoslato: 03 Mar 2011, 08:58 
Početnik
Početnik

Šajin je napisao:
ја знам гдје можеш набавити верзију за компјутер. мада у том случају бољи ти је собота јер су слике много квалитетније и веће.

а за купити стварно не знам гдје има, требала би потражити по књижарама. мада не знам колико ти се исплати давати 190 марака за атлас, пошто претпостављам да немаш баш ону опширну анатомију, чим си је сад тек добила у другом семестру

Znaci mogla bih pronaci na internetu!? Pokusavala sam par puta, ali nisam uspjela, slike su bile dosta lose a latinski nazivi necitki:S Mada pretpostavljam da se to moze negdje 'iskopati', samo ja ne znam ;)
Da, zapravo, tek sad sam dobila anatomiju, i nama je zaista dosta redukovana. Hvala na savjetu, pokusacu onda ponovo da vidim na internetu, mozda mi se i posreci! :)

Vrh

PostPoslato: 03 Mar 2011, 10:23 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

MurierNoir je napisao:
Šajin je napisao:

Znaci mogla bih pronaci na internetu!? Pokusavala sam par puta, ali nisam uspjela, slike su bile dosta lose a latinski nazivi necitki:S Mada pretpostavljam da se to moze negdje 'iskopati', samo ja ne znam ;)
Da, zapravo, tek sad sam dobila anatomiju, i nama je zaista dosta redukovana. Hvala na savjetu, pokusacu onda ponovo da vidim na internetu, mozda mi se i posreci! :)

послаћу ти ја приватну поруку са линковима, немам сад времена потражићу вечерас кад дођем кући ;)

Vrh

PostPoslato: 12 Mar 2011, 16:44 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Mar 2011, 16:36
MurierNoir je napisao:

Ima novija verzija Nettera, ti sigurno imas onu stariju verziju sa malim slikama, ovde su mnogo vece slike (one koje se koriste na predavanjima) tako da ako ne nadjes, poslacu ti link xD

Baldrick: Is it as cunning as a fox what used to be Professor of Cunning at Oxford University but has moved on and is now working for the U.N. at the High Commission of International Cunning Planning?

Vrh

PostPoslato: 12 Mar 2011, 16:52 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Smijalo je napisao:

Ima i gorih od njega.

Sad ga bas pretjera :-? Ne znam zasto ga toliko ne vole, meni je licno super, em sto fino objasni, a i simpatican je :D uvijek nesto provali :D , a da nesto pretjerano zahtijeva, ne znam, mene je uvijek normalno pitao :/

Baldrick: Is it as cunning as a fox what used to be Professor of Cunning at Oxford University but has moved on and is now working for the U.N. at the High Commission of International Cunning Planning?

Vrh

PostPoslato: 12 Mar 2011, 17:37 
Veteran
Veteran

Са свим се могу сложити, али да је Игор симпатичан... хмммм...
Да ли мислимо на исту особу? :D

Vrh

PostPoslato: 12 Mar 2011, 17:41 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

јан_де je napisao:
Са свим се могу сложити, али да је Игор симпатичан... хмммм...
Да ли мислимо на исту особу? :D

hahaha ja mislim da mislimo, i ne znam, mozda sam cudna ali meni je bas simpatican :D

Vrh

PostPoslato: 12 Mar 2011, 18:29 
Početnik
Početnik

Nije ni nama na kolokvijima zahtjevan koliko smo se mi bojali da će biti.
Ali integralni :-?

Vrh

PostPoslato: 13 Mar 2011, 20:49 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Smijalo je napisao:
Nije ni nama na kolokvijima zahtjevan koliko smo se mi bojali da će biti.
Ali integralni :-?

pih sta ja znam, znam da dosta ljudi ima problema na integralnom kod njega al' eto ja nisam imala, bar na prvom integralnom, sad mi nije vise asistent tako da ne znam sta ce biti na drugom :-? kako god bilo, srecno xD

Vrh

PostPoslato: 30 Mar 2011, 09:39 
Početnik
Početnik

A kakva su iskustva sa Mirjanicem? :) Nama je sad poceo predavati, i nedefinisan mi je nekako, pa me zanima zahtijeva li mnogo, da li su kolokvijumi teski za poloziti? Za farmaceute...

Vrh

PostPoslato: 01 Apr 2011, 10:54 
Početnik
Početnik

Ja ne znam za farmaceute, ali znam za opštu :D
Ne znam kako je bilo prije, ali je pismeni bruka lagan bio. Ljudi se i dalje žale, mada meni lično nije jasno zbog čega.
Gore je svima nama ovaj put bilo na usmenom. Svako ko je položio dobio je 8. Jedna desetka i jedna devetka.

Ali Mirjanić kao profesor je jako dobar, pozitivan je dosta :D Za razliku od asistenta njegovog, on je grozan.

Vrh

PostPoslato: 05 Apr 2011, 23:04 
Voajer
Voajer

Pridružio se: 05 Apr 2011, 22:55
Може ли ми неко рећи колика је пролазност код Саничанина и какав је он уопште на испиту, како испитује, коју литературу је најбоље користити?

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 1718 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51 ... 86  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]