...do prve trecine, tj. dok ne pocne radnja. Isuse hidrocefalicni Hriste, koje
USRANO GOVNO od filma. Ovo je najgori jebeni film koji sam gledao ikad? Jednostavno ne mogu vjerovat koliko je film los, nelogican i jednostavno uvredljivo GLUP.
Stvari koje su govno u filmu:
Prica filma.
Glumci u filmu.
Lik 30 jebenih godina hoda okolo. Za 30 godina je mogao doci do jebenog mjeseca. Mogao svako jebeno mjesto u SADu preci. Mogao je SAGRADITI jebeni Alcatraz. Lik je krenuo iz Californie. Za jebenih 60 dana prehodas to. Koji jebeni kurac je s ovim jebenim filmom?!
Usran CGI totalno i montaza (pogotovo kad uzme sacmaricu liku i blue screen kod Alcatraza)
Onaj sidekick od Oldmana hoce jebenu žensku, i kad joj Oldman stavi pistolj na glavu krene molit ovog da mu da ipak knjigu. SRECO ŠTETA STO NISI UPRAVO REŠETAO POLA SATA KUCU GDJE SE MALA SKRIVALA I JOS JE RAZNIO ZOLJOM. BRAVO!
Bitno da nitko u svijetu nema metaka i ljude uopce ne jebu pistolji kad ih neko nosi, ali jedan grad u pustinji od 5 kuca ima: Hrpu automatskih puski, SWAT opremu, ZOLJU JEBENO ALI NE, ČEKAJTE IMAJU I JEBENU STROJNICU U TRI PIČKE MATERINE IZ KAMIONA. Onaj stash od penzica je jedno 800 puta realniji majke mi. Aha da, zaboravio sam spomenut da nema ni labela ni vode u postapokalipsi. E da, ali može Ipod napunit.
Cijeli jebeni film ekipa jebeno prica o toj jebenoj moci jebene Biblije i ja umirem od smijeha, i onda jebena kurvetina mala prvi put cuje molitvu i VIDI ČUDA JEBENI GARY OLDMAN JE BIO U PRAVU, TO STVANO JEST JEBENA MAGIČNA KNJIGA!!! INSTANT KONVERZIJA NA NESTO O ČEMU NIKAD NISI NISTA ČUO!!!!!!!!!
DA SU BAR JEBENI MISIONARI I KRSTAŠI I KONKVISTADORI IMALI BIBLIJE! OH WAIT!Od tih 5 kuća u jednoj je naravno GMC blindirani dzip i jos 500 auta spremnih za car chase. Mi smo 30 godina od jebenog pada civilizacije.
Mala pička ne da zna vozit čim sjedne u auto nego zna odmah i sa granatom rukovat i sve zna, ženiti odmah
Oldman koji je jebeno opsjednut čistoćom ne konta da mu je noga otisla u toliki kurac da se muhe skupljaju. Zapravo kad bolje razmislim, stanje njegove noge je metafora za stanje filma.
Kako lik jebeno zna da treba doci u Alcatraz?
Zasto je odmah tamo camac sa oba vesla? Jel to oni vojnici nakon sto neko dodje sjednu i vracaju camac natrag na obalu pa plivaju nazad, ili jednostavno ima pet hiljada camaca na toj obali?
Lik izdiktira cijelu Bibliju, i umre, rofl. Preživio je hodanje po cesti s rupom u trbuhu, sunce to njihovo, vožnju, čamac, al sad je umro. Ili se mozda pretvorio u onaj kamen i sad tako zivi.
A tek oh so subtle hint da je lik slijep, ISUSE NEVJERNI HRISTE, cijeli jebeni film si mislim "E pa barem nema jebene šanse da ga jos vise upropaste koliko je smece" i oni jebeno uspiju! Bitno da lik puca, trci, nalazi skrovista (jel mozda cuo nuklearne reaktore kak se micu), "cita" Bibliju tako da GLEDA u nju, vidi si zice na radiju, vidi grobove kod onih ljudozdera, i hiljadu drugih usranih stvari.
Lik zna cijelu Bibliju napamet, ucio ju je 30 godina i sposoban ju je diktirat bez prekida danima, a kad ga zenska pita da nešto kaze iz nje lik daje jebene krive citate

ray:
I skoro da zaboravim, SPOJLER U SPOJLERU, MOUNT EVEREST IDIOTIZMA U FILMOVIMA:
BIBLIJA MU JE U BRAILOVOM PISMU. AJMO VIDJET KAKO TO IZGLEDA IRL:
JEBENA BRAILOVA BIBLIJA IMA DESET PUTA DEBLJE STRANICE NEGO NORMALNA, I ZATO IMA 18 TOMOVA KAO STO JE ONAJ KOJI ON NOSI U FILMU I TESKA 30-40 KILA. LIK CIJELI JEBENI FILM NOSI JEBENI PREDGOVOR BIBLIJE VALJDA
ray:
ray:
ray: Ovaj film je ko obrnuti orgazam.
Svi vi kojima je dobar ste jebeni idioti.
0/100