banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 18 Jul 2025, 21:36

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 3 Posta ] 
Autoru Poruka
 Tema posta: Poslovanje banaka
PostPoslato: 15 Feb 2011, 13:37 
Voajer
Voajer

Pridružio se: 15 Feb 2011, 13:25
Moje pitanje je samom sebi a i vama koji imate iskustva u poslovanju sa bankama. Kako se boriti protiv nepravilnog poslovanja banaka prema klijentima? Mene to sve vise i vise brine , naravno i nasao sam se u u toj klopci zavjere ali u razgovoru sa drugim prijateljima dobijaj sve vise i vise slicnih informacija! Koliko vrijedi uopste ici u sudske tuzbe prema [b]bankama[/b]? Ovo su moja pitanja mozda neko ima jos, volio bih da se ukljuci bilo ko kome je ova tema inetersantna da raymijenimo iskustva!

Vrh

Tema posta: Re: Poslovanje banaka
PostPoslato: 15 Feb 2011, 16:02 
staromodan
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Dec 2002, 16:42
nabroj ta nepravilna poslovanja...

jedini nacin borbe je da zatvoris racun i pare pod krevet..

Vrh

Tema posta: Re: Poslovanje banaka
PostPoslato: 16 Feb 2011, 14:14 
Voajer
Voajer

Pridružio se: 15 Feb 2011, 13:25
Jbg, znam ja to ali recimo da sam se ja nasao kao jedinka uslijed odredjenog posla pa takav poduhvat trenutno ne mogu da napravim a rdao bih. Pa recimo da se ne ponasaju u skladu sa ugovorom o kreditu i da na kasnjenje od par dana objave bez upozorenja kompletan kredit dospijelim....i onda tako to krene, ne javljaju se pa kad skinu odredjenu sumu onda se javi kazu dodji, pa ti dodjes pa on kaze i dalje svoje uslove koliko treba da mu platis da te odblokira, ti to platis ali si donji opet jer oni ne popustaju. Cak sam vidjeo situaciju da odobre kredit i da bez saglasnosti onog ko uzima kredit uplate na racun njegovog duznika i to bez obavestenja :)....ima tu jos x stvari aliiii :)))).... E sada ono moje gore pitanje. Sta raditi? Odes na sud nema te nigdje a tebi treba da i dalje funkcionises.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 3 Posta ] 

Sva vremena su u UTC [ DST ]