banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 27 Jul 2025, 12:50

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 13053 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41 ... 653  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: IPTV u Banjaluci
PostPoslato: 13 Feb 2011, 08:46 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2011, 19:22
Ne znam za tebe ali kod mene je signal na total-u u posljednje vrijeme cesto se gubio i zato sam uzeo IPTV. Imam vec 6 mjeseci IPTV i nemam nikakvog problema i ja sam zadovoljan

Vrh

PostPoslato: 13 Feb 2011, 10:00 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Jul 2008, 18:33
mesec dana koriscenja IPTV...jako zadovoljan...niti jednom nisam imao problem sa signalom(cak niti ona pixelizacija-sto je normalno)...e sad...da ne ispadne da je sve idealno,jucer sam im jebo majku 1000 puta,kad sam zurio kuci da stignem na MAN UTD -MAN CITY...i nekako dodjem,kad ono..NEMA PRENOSA...jebo ih sport klub,sto ne plate :((((((((

*primetio sam da na u programskoj shemi...TV ATLAS prenosi englesku ligu..ali kad god napisu da IMA neka utakmica...u stvari NEMA :( ? zna li neko o cemu se radi???

http://www.rtvatlas.tv/detailMenus.php?sub_id=46&mid=59

Vrh

PostPoslato: 13 Feb 2011, 10:25 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
Има за Црногорце, нема за остале.

Vrh

PostPoslato: 13 Feb 2011, 11:00 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Sep 2009, 20:31
wizzy_bl je napisao:
mesec dana koriscenja IPTV...jako zadovoljan...niti jednom nisam imao problem sa signalom(cak niti ona pixelizacija-sto je normalno)...e sad...da ne ispadne da je sve idealno,jucer sam im jebo majku 1000 puta,kad sam zurio kuci da stignem na MAN UTD -MAN CITY...i nekako dodjem,kad ono..NEMA PRENOSA...jebo ih sport klub,sto ne plate :((((((((

*primetio sam da na u programskoj shemi...TV ATLAS prenosi englesku ligu..ali kad god napisu da IMA neka utakmica...u stvari NEMA :( ? zna li neko o cemu se radi???

Na žalost onaj ko je na IPTV-u nikad , bar po sadašnjoj situaciji, neće gledati englesku ligu jer Sportklub nikad neće biti u sistemima bilo kojeg IPTV-a naročito gdje je Arenasport jer su izgleda oni nešto dobro zagužvali. Kako je Sportklub htio podvaliti Elti sa obavještenjima da se Sportklub gleda nelegalno na Elti a ljudi sa Elte imaju dokaz na papiru da su potpisali ugovor sa Sportklubom do decembra 2012(jedino ako Elta nije nešto falsifikovala, mada čisto sumnjam). To se sve dešava zbog frke između Arenasporta i Sportkluba. E sada krivo mi je i kakav je to šugav zakon da kablovski operateri nemaju apsolutno nikakvu mogućnost da emituju, recimo konkretno englesku ligu jer za prenose prava ima samo Sportklub a on neće da ga neki kablovski emiter reemituje!? Svatio bih da se programska šema Sportkluba i Arenasporta poklapa sa istim takmičenjima, međutim oni nemaju apsolutno nikakve sličnosti sa programskim šemama. Znači, nema nikakve šanse da nešto gledaš što te interesuje dok ne promjeniš kablovskog operatera a voljan si platiti da to gledaš. Što neko reče, izgleda da je jedina alternativa Dreambox sa CS a i ubjedljivo najjeftinija. Eeee kako žalosno :( .

Vrh

PostPoslato: 13 Feb 2011, 13:53 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 09 Apr 2008, 18:52
wizzy_bl je napisao:

eto isfura, platis masno dodjes da gledas tekmu i cvrc. Moras ici u kafanu gledati... Ma dreambox je onda zakon, torenti. Treba osnovati piratsku stranku u Rs i boriti se protiv ovih kapitalista i monopola svim mogucim sredstvima.

Vrh

PostPoslato: 13 Feb 2011, 14:34 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 09 Okt 2010, 13:01
I ja imam IPTV vec 3 mjeseca nisam imao ni najmanji problem, cak mi slika ni jednom nije zaledila ili nseto slicno mislim ovi sto pricaju protiv IPTV mislim da im je problem paltiti mjesecno 55km pa zato pljuju da je kojim slucajem niza cijena u rangu Elte svi bi hvalili IPTV u tome je problem, ja znam prijatelja koji ima Eltu i ima problema i sa slikom i internetom!

Vrh

PostPoslato: 13 Feb 2011, 17:32 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

nije mi jasno kako ne uvedu sport klub..pa makar morao dodatno platiti :/ ...u ovom slucaju mislim da nije kriv MTEL kao operater,vec je problem u SPORT KLUBU ...zar im nije cilj uci u mtelovu ponudi..tipa..puste jedan kanal kao ARENA(FREE) ...a ostale kanale naplacuju...DEBILI

Vrh

PostPoslato: 13 Feb 2011, 18:36 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

U okviru OPEN TRIO paketa možeš izabrati paket Arena sport 2,3,4 kao besplatan.
U okviru paketa Open duo se plaća. A što se tiče i plaćanja opet nije strašno jer je Arena sport (2,3,4) posebno 3.5 KM + pdv, imajući u vidu da je paket Arena u ponudi Aneksa 10KM + pdv, a 10 KM je i nekada u ponudi Total tv-a koštao.
Bar je u ovom slučaju Mtel povoljniji

Vrh

PostPoslato: 13 Feb 2011, 20:17 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Vau! 'ajd' bar sam svojim postom izmamio neke reakcije, ali ovdje očigledno neki nisu razmišljali o samoj poenti svega ovoga. Nije mi bio cilj da počnu ljudi hvaliti svako svog operatera ili ne dao bog da nekog kao saila toliko iznerviram da bi se tukao za Mtel :). Cilj mi je da jednostavno iznesem svoj utisak o IPTV-u a moj je upravo onaj što sam ga napisao u svom postu. Ispade da se ja borim za Eltu a dovoljno je vidjeti broj mojih postova u kojima sam pisao protiv Elte. Ja ovdje nisam ništa pisao protiv Mtel-ovog interneta za kog sam cuo da je najpouzdaniji a o Eltinom ne mogu da govorim jer mi Elta nije internet provajder, već sam pisao o odnosu stranke i službenika u na Mtel-ovom šalteru. Zašto ljudima sve ne objasne već mudro šute o probnom periodu? Da im možda nije cilj da odmah na početku zaj..u budućeg korisnika? Tamo se svi ponašaju kao bogom dati ali zbog čega? Pa zar nije cilj nekom pomoći a ne odmoći? E drugari to je meni bio cilj onog opširnog posta o IPTV-u, da ljudima pomognem koji očekuju da će dobiti čudo od tog IPTV-a a dobiće sranje kao i kod ostala dva provajdera. E sad je na svakom ko će se odlučiti za šta jer je u principu to sve isto, jedino ljudi koji vole sport a naročito engleski fudbal trebaju znati da na IPTV-u neće gledati Sportklub a na Aneksu i Elti ipak imaju mogućnost gledanja i Arenasporta i Sportkluba.
Uzdravlje!

Vrh

PostPoslato: 13 Feb 2011, 21:44 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

ma meni nije ni do mtela,niti do elte..ja sam se preracunao,i dosao do cifre gde za 14km razlike u racunu dobijam(kablovsku+dodatni paket ARENA+brzi internet 1-na 1.5mbs)...i to je fer ponuda,PO MENI..ali,sad to nije tema...vec me vise zanima,da li neko zna vise detalja o toj prici MTEL i SPORT KLUB...tj,zasto bar ne uvedu taj kanal opciono?

Vrh

PostPoslato: 13 Feb 2011, 23:45 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

http://www.sportklub.info/forum/index.p ... 875.0.html
Na ovom linku je forum Sportkluba pa će vam možda biti jasnije.

Vrh

PostPoslato: 14 Feb 2011, 09:16 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

hahhahah...stvarno su debili...meni kao ekonomisti nije jasno ponasanje...imas proizvod koji ljudi traze,imas distributera (u ovom slucaju TELEKOM),pa majku mu dogovori se ...ok,ne mozete se dogovoriti oko neke fixne cijene...pa dobro..stavi u OPCIJU i dogovorite postotak...i jedna i druga strana zadovoljna !!!! a i kupac koji to plati(ako zeli)...

medjutim,tu su neke druge stvari u igri...uzimanje monopola na SPORTSKE DOGADJAJE(jer su tu pare,a pogotovo u buducnosti)...verovatno se sada koplja lome oko PRIMARNOG sportskog kanala...SPORT KLUB gura najveci kablovski operater u srbiji(verovatno je ukljucen i u samo osnivanje tog kanala)...a ARENU gura TELEKOM(verovatno su i tu ukljuceni neki ljudi iz menadzmenta:) )..i kad napravis ovakvu situaciju,sta korisnicima preostaje...ako hoce sport klub..NEMOJ ICI NA IPTV...ili ako hoces ARENU nemoj ici na SBB...

uglavnom...igra koja NE MOZE dugo trajati..jer nije logicno nije prirodno...jedan ce popustiti,i po meni...ko napravi prvi potez,taj ce i izaci kao pobednik(a ARENA je napravila potez ,zato sto je bila na SBB,pa su je izbacili)...

zivi bili pa videli...i da ne poverujem ,ali sad se najvise uzdam u BHT,da otkupe vise utakmica iduce sezone PREMIER LIGE :)

Vrh

PostPoslato: 14 Feb 2011, 14:14 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Možda i RTS otkupi prava prenosa Premier lige za sezonu 2011/2012, do ove sezone su stalno prenosili, a i BHT i FTV su u opticaju.
Na sajtu Arene vidim da kažu da su i oni u pregovorima za otkup prava prenosa Premier lige i Formule 1, tako da bi Arena od sljedeće godine mogla da prenosi većinu glavnih prvenstava + još sve to u multiprenosu

Vrh

PostPoslato: 14 Feb 2011, 15:25 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

formula ide na ARENU...citao sam izjavu Zeljka Vele(direktora ARENE HR)...

Vrh

PostPoslato: 14 Feb 2011, 15:31 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 06 Dec 2010, 18:26
Moze li neko reci, ko ima iskustva ciji je internet najpouzdaniji: Mtelov, Blicov ili Zonin.. Hvala

Vrh

PostPoslato: 14 Feb 2011, 16:07 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

MTEL je najpouzdaniji...ali nazalost nije najjeftiniji

Vrh

PostPoslato: 15 Feb 2011, 15:02 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Danas je m:tel objavio na svom sajtu: Iznenađujuće više. Na jednom mjestu.

http://www.mtel.ba/preview_story/22793/ ... dgegoc9nb3

Vrh

PostPoslato: 15 Feb 2011, 17:12 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 02 Nov 2010, 16:36
E, ovi su definitivno i kolektivno glupi kao točak !

citat:
....a i činjenica da gledaoci ne moraju gledati reklame, jer ih na HBO On Demandu nema. kraj citata

Da li su sa tim htjeli reći da na HBO i HBO com.. ili na CINEMAX ima reklama ?

Internet paket- 40 KM, Cijena opreme i njeno montiranje 630 KM- (sada i za 3D kanale). Gledati druge kako se pate sa kablovskim ili IPTV operaterima- NEPROCJENJIVO! Neki programi se nemogu gledati tek tako, za sve ostalo tu je C.. S.. , i TX-L47WT50EK.

Vrh

PostPoslato: 15 Feb 2011, 18:22 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 09 Apr 2008, 18:52
jesu oni pukli ili sta? Znaci ako odmah danas potrcis u Mtel dace ti skoro mjesec i po besplatno umjesto mjesec kako ide inace??? Ja kontam citavu godinu kad sam vidio naslov. A budala ljudi...

Vrh

PostPoslato: 15 Feb 2011, 19:04 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 02 Dec 2010, 18:19
Za cijenu open duo paketa (55km sa pdv) trebali bi u ponudu staviti sve ono iz open trio plus
pa da bude nekako realna cijena a ne ovako izvlace ko iz gu.ice ove HBO kanale.
Eto me jos malo fali da poletim za njima :D
Brate mili za 15km sve ono sto oni nude i puuuuno, puuuuuno vise od toga gledam sada :wink:

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 13053 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41 ... 653  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]