Popokatepetl je napisao:
Japanese_rose je napisao:
Lijepo bih te zamolila da me vise ne provociras i ne vrijedjas.
Makar tema bila zajebantska, ovo je prilično licemjerno.
'Licemjerno', ma nemoj !?!
Pocelo je ovim postom :
Dzontra je napisao:
Taman kad pomislim da je veliki Ružin um završio, ona pokazuje svoju nadčovječnost i lavoistinitost (Džontra TM) i napiše još jedan post, i to u svom prepoznatljivom "WC je zauzet pa odo na BL forum" stilu...
Pametno je to što je ona našla da lječi probleme neke druge nacije...kakav poremećeni kompleksaš moraš biti, da iznovva pametuješ o tuđim problemima a svoje da ne vidiš, to se pitam...
Tu gdje pise 'Ruzin' stavi 'Popokatepetlov', 'Vaderov' ili bilo ciji drugi nick, pa mi reci je li ovo prihvatljiv nacin obracanja bilo kome ( nebitno sto je forum, iza monitora se nalaze ljudi ).
Nastavilo se medjusobnim uvredama na pp, da bi onda on nastavio sadisticku igru 'iscrpljivanja protivnika' na nizu tema na ovom podforumu, ovaj puta pricom kako sam se ja njemu 'nabacivala', i provocirajuci me na najnizi moguci nacin. Pokusala sam okrenuti na salu, ali ne ide.
Nije ovo prvi put, nije ovo prva tema na kojoj se to radi. Koliko moras biti sicusan da ti se vecina forumskih postova svodi na provociranje neSrba i neSrpkinja ? Tome je bio izlozen Oficir_s_ruzom, Humble Muslim, ja ( u redovnim vremenskim intervalima ), bilo ko ko je na forumu a nije Srbin/SrBkinja. Tuzno da ne moze biti tuznije.
Kao sto sam maloprije pisala na drugoj temi, sa ovom vrstom diskriminacije se srecem iskljucivo na ovom forumu. Godinama sam forumala na srbijanskom forumu, nikada mi se nije desilo nista ni blizu uvredama koje sam 'o sebi' procitala na ovom forumu. Koje o meni ne govore nista.