меди je napisao:
Ја имам проблем да сам прешао на Loyalty Bonus пакет, који ми по анексу уговора вриједи од 1. фебруара. Данас је 8. фебруар и још нисам добио повећање са 1 на 1.5Mbit, иако сам у међувремену звао и напомињао техничку подршку о проблему. Толико о професионалности.
Mozda su oni prebacili ali nema nema ne moze dobaciti do 1.5 da se jebe,a ping skace preko 260!!!!
Sto ovaj iznad kaze od ranog poslije podneva do ranih jutarnjih sati!Srao sam ovde i pisao i rekao da necu vise ali evo jos jednom!
I ja sam presao na lojaliti paket i sve je bilo u redu do septembra!citav septembar i otobar su bili totalni haos kako sam napisao iznad!U nadi da ce se stvari popraviti nisam nista dirao mada sam zvao sve i svakog od Doboja do Banjaluke,slao mejlove(niko ih procitao nije) uzalud!U novembru je sve radilo kako treba par dana i onda opet kurcina!Sticajem okolnosti sam promijenio adresu zivljenja a internet je ostao prikljucen!S vremena na vrijeme dodjem kod roditelja izmjerim brzinu goli kurac!Juce je stanje bilo ispod 500 a ping je bio preko 300!!!!!Vise zivaca nemam i nisam imao da idem raskidati ugovor posto me vezu do marta pa je sve ostalo tako da se stari zajebava malo i uci oko kompova i neta!Napucacu ga da i televiziju odjavi!
Jebenih 5 mjeseci nisu u stanju bili da otklone kvar ili sta vec a uredno salju racune na punu cijenu i jos te upozoravaju da imas ugovor do kkraja februara!!!
Kako smo jadni i bijedni!Kakva je to firma!Majke mi razmisljam da zovem neku televiziju da objavi ovo!Samo je sreca sto sam otisao polovinom novembra pa se nisam kacio toliko a starom nek samo ima kako ima posto nema pojma ni sta je brzina ni ovo ni ono!
Ovo je stvarno prevrisilo svaku mjeru!
Od mene ce elta imati samo negativnu reklamu(mada sam ih hvalio do septembra)za vijeki vijekova AMIN!!!!!
Kolega koji zivi u Medjanu se odjavio neki dan iz istog razloga!
Dabogda vam broj korisnika pao na dva!!
I normalno raskid ugovora!
I samo da napomenem ako ko SLUCAJNO procita da se sve sranje desava u toku dana i veceri,duboka noc i rano jutro su bili super za koristenje eltinog jebenog interneta!!!
E sad stvarno tacka na temu elta,ako neko nesto ne pita!!!!