banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 21 Jul 2025, 15:38

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 2697 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29 ... 135  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 04 Feb 2011, 19:18 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Okt 2010, 16:13
@warrior ne zaboravi i korejanski ACADEMY :D
a evo i ja konacno zavrsih kokpitove,sa nekim mojim dodacima,nadam se da valja :D

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

i sjedista su gotova ali ih jos necu stavljati dok ne ofarbam makete....a sad gitovanje i smirglanje sledi :D ..uglavnom ja to polako nigdje ne zurim kao sto vidite :D

Vrh

PostPoslato: 05 Feb 2011, 08:35 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Nov 2009, 18:16
Bravo nema sta do detalja je radjeno odlicno i naravno nemoj da zuris to je najveca greska kad se srlja ja sam tako par maketa unistio al jeb na greska ma se uci.Samo naprijed jedva cekam da vidim kad bude gotovo pogotovo taj miG AKO JE mIG posto bas se slabo kontam u mlaznjake ali imam zelju da uradim i ja mIG-a.Gdje si kupovao??

Vrh

PostPoslato: 05 Feb 2011, 10:20 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Darijan je napisao:
Bravo nema sta do detalja je radjeno odlicno i naravno nemoj da zuris to je najveca greska kad se srlja ja sam tako par maketa unistio al jeb na greska ma se uci.Samo naprijed jedva cekam da vidim kad bude gotovo pogotovo taj miG AKO JE mIG posto bas se slabo kontam u mlaznjake ali imam zelju da uradim i ja mIG-a.Gdje si kupovao??

hvala....naravno da necu zuriti... :D ........a makete su kupljene u beogradu(konkretno mig 29 italeri u LAVIRINTU...a mig 21 zvezda u MHOBBY-ju),jer nazalost ovdje gdje mi zivimo jos uvijek ne mozemo ni kupovati(o crni merkatore :angry4: )a ni narucivati iz srbije,bar za sad,kako kazu u mhobby-ju :angry3:

Vrh

PostPoslato: 05 Feb 2011, 11:13 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

FLY BY WIRE je napisao:
Darijan je napisao:

hvala....naravno da necu zuriti... :D ........a makete su kupljene u beogradu(konkretno mig 29 italeri u LAVIRINTU...a mig 21 zvezda u MHOBBY-ju),jer nazalost ovdje gdje mi zivimo jos uvijek ne mozemo ni kupovati(o crni merkatore :angry4: )a ni narucivati iz srbije,bar za sad,kako kazu u mhobby-ju :angry3:

Merkator treba zaboraviti nece tamo jos dugo dugo nista stici ja sam par puta nesto kupio naruci preko prijatelja u Mhobby-ju hmm sta reci prvi put ok je bilo ili sam imao srece pa da je ciko imao na stanju kupio sam dva prpelerca 1=72 a sledece dvije narucbine uuu cits promasaj od strane njih kao nemamo to ali imamao ovo u zamijenu itd i kad stigne samo da se uhvatis za glavu.uglavnom samo pici svanuce i nama valjda jednom ja sad uglavnom narucujem preko neta.Zavrsavam Panzera i cekam Trumpeter 1/35 Russian T-55 pa je kontam raditi u VRS ratnim bojama- koridor itd

Vrh

PostPoslato: 05 Feb 2011, 11:40 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Jan 2010, 11:14
Znaci ima i takvih momenata sa M hobby-jem... Ja se trenutno dvoumim izmedju MiG 29 i corsair-a, kod njih bi narucivao preko rodbine. Znam da na sajtu pise sta imaju na lageru a sta ne... Koliko te kosta otprilike postarina kad narucujes preko neta?

@ Fly by wire:
Odlicno uradjene instrumentalne ploce i paneli u kabinama, kako ih uspijevs ovako izdetaljisati? Radis sa lupom i iglom nanosis boje ili nesto drugo?

Vrh

PostPoslato: 05 Feb 2011, 13:19 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Zavisi od porucbine otprilike od 20 do 40 km kad preracunas ali nikad nije preslo 40 km a i pazim da to sve izadje oko 100 km zbog carine da me ne deru jos i oni.Stigne za 14 dana otprilike i pazim da ukupan iznos bude oko 100 km zbog cika na carini da me i oni jos ne oderu uglavnom je ok provijereno sto se tice neta i porudjbina .

Vrh

PostPoslato: 05 Feb 2011, 17:21 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

E evo jos par slika Panzer IV H ja mislim da sam ga zavrsio ne smijem vise ga mackati bojim se da je i ovo malo previse evo ba ci te oko pa baci te i komentar :roll: :roll:
http://i1080.photobucket.com/albums/j32 ... C05918.jpg
http://i1080.photobucket.com/albums/j32 ... C05920.jpg
http://i1080.photobucket.com/albums/j32 ... C05921.jpg
http://i1080.photobucket.com/albums/j32 ... C05924.jpg
http://i1080.photobucket.com/albums/j32 ... C05925.jpg
http://i1080.photobucket.com/albums/j32 ... C05926.jpg
http://i1080.photobucket.com/albums/j32 ... C05928.jpg
http://i1080.photobucket.com/albums/j32 ... C05929.jpg
http://i1080.photobucket.com/albums/j32 ... C05931.jpg
http://i1080.photobucket.com/albums/j32 ... C05933.jpg
http://i1080.photobucket.com/albums/j32 ... C05934.jpg
http://i1080.photobucket.com/albums/j32 ... C05935.jpg

Vrh

PostPoslato: 05 Feb 2011, 17:25 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Mar 2009, 21:43
odlicna maketa,bas si puno napredovao od prve makete :)

Vrh

PostPoslato: 05 Feb 2011, 17:26 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2001, 01:00
Nemam rijeci, ovo izgleda bolesno dobro !! :thumbup:

Life is a very, very serious thing. I think we should all wear black and not talk to each other at all, that way we can learn more about ourselves. Also, we should cry more. That way we wash our eyes, so we can see better. Seeing is believing. I believe we should stop smiling; it gets on other, normal people’s nerves. Maybe we should sleep all the time, but not dream; dreams are so last week. Otherwise, I am cool.

Vrh

PostPoslato: 05 Feb 2011, 18:35 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

@darijan .....super odradjeno,svaka cast :D ,a sad posto je ova gotova sta je sledece sto ces raditi 8)

left4dead je napisao:
@ Fly by wire:
Odlicno uradjene instrumentalne ploce i paneli u kabinama, kako ih uspijevs ovako izdetaljisati? Radis sa lupom i iglom nanosis boje ili nesto drugo?

mozda mi neces vjerovati ali samo kist i nista drugo,lupu nisam koristio jer jos dobro vidim :D ...mozda kad budem stariji :D ,salim se nije mi trebala ovaj put a ni igla :D,samo malo vise zivaca :D

Vrh

PostPoslato: 05 Feb 2011, 18:44 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

FLY BY WIRE je napisao:
@darijan .....super odradjeno,svaka cast :D ,a sad posto je ova gotova sta je sledece sto ces raditi 8)

left4dead je napisao:
@ Fly by wire:

mozda mi neces vjerovati ali samo kist i nista drugo,lupu nisam koristio jer jos dobro vidim :D ...mozda kad budem stariji :D ,salim se nije mi trebala ovaj put a ni igla :D,samo malo vise zivaca :D

Hmmm pa T-55 nadam se da ce stici za par sedmica al proce malo vremena dok je pocnem raditi posto imam obaveza bruku poso,poso,poso bez kuce jbg na zalost
Svaka cast na dobrom oku a i mirnoj ruci kakav ti je taj kist sto si radio ???

Vrh

PostPoslato: 06 Feb 2011, 12:20 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

kist ko kist..... :D ,dobio sam ga uz maketu eurofajter u komplet setu sa bojama...dvostrani je jedna je strana tanja a druga sira...nista specijalno....ex dok je jos merkator imao sta, i dok sam uspio 3 makete ugrabiti,davno bilo sad se pricalo :angry3:

Vrh

PostPoslato: 06 Feb 2011, 13:57 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Mar 2005, 02:21
Jbt gledam ovu maketu i počinjem pomišljati kako bih mogao da polako prolupam i pređem na tenkove :D :D

Vrh

PostPoslato: 07 Feb 2011, 19:36 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Raja poz mozda sam malo naporan dosadan itd ali mi treba savijet misljenje.Cacko sam oko ove moje podmornice onako iz dosade i bez obaveze pa sam hrdju dodavao eksperimentisao samo na jednoj strani sam uradio da li je mozda previse i da li je hrdja realna mada ja mislim da podmornica iz WWII mora biti hrdjava :D :D :D .Da li sam potrefio boju???
http://i1080.photobucket.com/albums/j32 ... C05937.jpg

ps kako da sliku direktno ljepim a da n emora se gledati preko linka ???

Vrh

PostPoslato: 07 Feb 2011, 19:42 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Mar 2005, 02:21
Boja je OK, liči na 'rđu... ne razumijem se u podmornice, ali meni se čini da si ipak pretjerao s količinom rđe, djeluje mi kao da je već dugo van upotrebe. Usput, ne drži maketu na radijatoru ako je isti u funkciji, inače za par može ostati samo gomila iskrivljene plastike....

Citiraj:

koristi dugme IMG

Vrh

PostPoslato: 07 Feb 2011, 19:59 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Warrior of the Light je napisao:
Boja je OK, liči na 'rđu... ne razumijem se u podmornice, ali meni se čini da si ipak pretjerao s količinom rđe, djeluje mi kao da je već dugo van upotrebe. Usput, ne drži maketu na radijatoru ako je isti u funkciji, inače za par može ostati samo gomila iskrivljene plastike....

Citiraj:

koristi dugme IMG

hvala majstore a sto se tice kolicine ja jesam konto da ona izgleda kao dugo van upotrebe kao da je vec dugo izvadjena iz mora

Vrh

PostPoslato: 07 Feb 2011, 20:05 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2008, 16:27
Meni takođe djeluje 2 much...
nego koje boje si za rđavost koristio...

Sa korita Ivanova

Vrh

PostPoslato: 07 Feb 2011, 20:29 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Džontra je napisao:
Meni takođe djeluje 2 much...
nego koje boje si za rđavost koristio...

Home made voda, zica za sudje ,posuda i radijator par sedmica dok voda ne ispari sameljes sadrzaj a i malo slikarskih pigmenata za nijanse svijetlije tamnije itd ok sljaka vidi se iz prilozenog hihi

Vrh

PostPoslato: 07 Feb 2011, 20:53 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2008, 16:27
To je malo previše za mene...

A pigmente nalaziš i uzimaš gdje?

Sa korita Ivanova

Vrh

PostPoslato: 07 Feb 2011, 21:06 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

bilo ih je kupiti u Jezu pogledaj u svim opremljenijim slikarskim shopovima trazi pigmenti za slikanje ili ikone ako ne onda net i poridjbina hihi negine nam svima prije ili kasnije jbg sirova stvarnost

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 2697 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29 ... 135  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]