banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 22 Jun 2025, 22:02

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 154 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: Žig i broj zveri
PostPoslato: 25 Jan 2011, 23:48 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Mar 2010, 21:48
@spavac
kako ti se da, msm stvarno si mazohista :)

Vrh

PostPoslato: 25 Jan 2011, 23:50 
staromodan
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Dec 2002, 16:42
spavac je napisao:
zig na celo - umom prihvatanje vjerovanja i ponasanja koja zver servira

zig na ruci - aktivnosti koje proizilaze iz vjerovanja gore navedenog

da te ne tusim sa svim sto ti je poznato, od mene kratak odgovor...

Vrh

PostPoslato: 25 Jan 2011, 23:51 
staromodan
Korisnikov avatar

ma eto da mi se dok god ne nadjem neku nasu, pa onda odo sa foruma... :lol:

Vrh

PostPoslato: 26 Jan 2011, 22:54 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 25 Jun 2007, 12:00
Stalno ti odgovaram samo nešto ne ide pod kapu.
Kad odeš da primiš novac organ izvesne institucije koja je u okrilju zveri ti kaže da trebaš učiniti odnosno prihvatiti njihov uslov i način raspolaganja novcem...shvataš li sad....da nastavim.
Ti kažeš dajte mi vaše rekvizite da mogu funkcionisati u mreži potrošača na taj novi način pod brojem kojim sam identifikovan i u tom slučaju možeš kupovati itd. ko ne prihvati te uslove nema novca i ubrzo će ga povući iz opticaja a ostaće samo ono što imaš brojevi kojima si identifikovan u mreži i raspolagaćeš brojevima bez novca u ruci.
Dakle dok ima novca može se izbeći broj zveri a kad ga ne bude onda i ti prelaziš na travu,, :)
nebojse ti nećeš morati jer imaš ident. broj za raspolaganje vrednostma na kontu.
pozdrav.

Vrh

PostPoslato: 26 Jan 2011, 23:01 
Veteran
Veteran

spavac je napisao:
ma eto da mi se dok god ne nadjem neku nasu, pa onda odo sa foruma... :lol:

Djevojke! Hajd bona smilujte se na mog brata gori mu...pod nogama i hitno bi žensku za stalno (valjda) a za uslove se obratite istom da izdiktira svoj politički testament.
Hajmo u akciju da smirimo brata ...zato se on toliko smejao....a ja mislio neozbiljan, grdno pogreših.
Bar javi kad se oženiš da čestitamo zaslužio si, što da tebi bude bolje nego nama oženjenim. :)

Vrh

PostPoslato: 26 Jan 2011, 23:37 
staromodan
Korisnikov avatar

lavić je napisao:
Kad odeš da primiš novac organ izvesne institucije koja je u okrilju zveri ti kaže da trebaš učiniti odnosno prihvatiti njihov uslov i način raspolaganja novcem...shvataš li sad....da nastavim.
Ti kažeš dajte mi vaše rekvizite da mogu funkcionisati u mreži potrošača na taj novi način pod brojem kojim sam identifikovan i u tom slučaju možeš kupovati itd. ko ne prihvati te uslove nema novca i ubrzo će ga povući iz opticaja a ostaće samo ono što imaš brojevi kojima si identifikovan u mreži i raspolagaćeš brojevima bez novca u ruci.
Dakle dok ima novca može se izbeći broj zveri a kad ga ne bude onda i ti prelaziš na travu,, :)
nebojse ti nećeš morati jer imaš ident. broj za raspolaganje vrednostma na kontu.
pozdrav.

sherlock holmes da je ziv sigurno bi ti cestitao...

jel tebi jasno da u svako doba mozes zatvoriti svoj racun il bilo koju bankovnu karticu?

Vrh

PostPoslato: 27 Jan 2011, 08:46 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Dec 2006, 11:40
Mene interesuje koji konkretno dio tog ugovora (sa bankom) je ugovor sa đavolom, tj. koji dio je poguban za dušu?

Vrh

PostPoslato: 27 Jan 2011, 20:59 
Veteran
Veteran

spavac je napisao:
lavić je napisao:
pozdrav.

sherlock holmes da je ziv sigurno bi ti cestitao...

jel tebi jasno da u svako doba mozes zatvoriti svoj racun il bilo koju bankovnu karticu?

Jasno bratac samo onda nema kupovine. Ponavljam, dok ima gotovine može se izbeći broj ali uskoro će svi morati imati broj kao što ga sad mnogi dobrovoljno uzimaju ako budu hteli kupovati. Hvala na podršci.

Vrh

PostPoslato: 27 Jan 2011, 21:05 
Veteran
Veteran

Talija je napisao:
Mene interesuje koji konkretno dio tog ugovora (sa bankom) je ugovor sa đavolom, tj. koji dio je poguban za dušu?

Ma nema ništa od ugovora ne brigaj to onaj lavić varalica lupeta. Jer lakše malo sad? ,,Prelest,, 100 procenata a možda i više koj ga zna.
Hajd mo mi sad malo na šalu. Preskoči Otkrivanje i ne čitaj ga i čuvaj se onih Pravoslavaca što one digitalce plasiraju ...znaš kakvi su Pravoslavci...i oni Ameri a tek ona sva udruženja u Australiji i po Evropi koji takođe isto govore. Nemereš verovt očima šta je sirote raje prelesta i još čitaju Pismo...pusti ih bre to je ne obrazovana rulja...i ko im je kriv što će biti bez novca? naravno sami.
Pozdrav.

Vrh

PostPoslato: 28 Jan 2011, 08:16 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Lavić, ti propagiraš nerad ili rad na crno? :D Mnogi bi te privatnici rado pohvalili, kod rada na crno nema bankovnog računa, nakon odrađenog posla tutne ti se koja para u žuljevite ruke i ajd zdra'o! :D

Žig na ruci i na čelu je znači viza kartica (broj sa nje)? Ok.

A o kakvom žigu na ruci i na čelu govori Mojsije?

Citiraj:
5. Mojsijeva 11,18 Nego složite ove riječi moje u srce svoje i dušu svoju, i vežite ih za znak sebi na ruku, i neka vam budu kao počeonik među očima vašim.

I Mojsije je znači baratao viza karticama. :?

(I nisam znala da Otkrovenje govori o današnjem vremenu)

Vrh

PostPoslato: 28 Jan 2011, 15:08 
Veteran
Veteran

Talija je napisao:
Lavić, ti propagiraš nerad ili rad na crno? :D Mnogi bi te privatnici rado pohvalili, kod rada na crno nema bankovnog računa, nakon odrađenog posla tutne ti se koja para u žuljevite ruke i ajd zdra'o! :D

Žig na ruci i na čelu je znači viza kartica (broj sa nje)? Ok.

A o kakvom žigu na ruci i na čelu govori Mojsije?

Citiraj:
5. Mojsijeva 11,18 Nego složite ove riječi moje u srce svoje i dušu svoju, i vežite ih za znak sebi na ruku, i neka vam budu kao počeonik među očima vašim.

I Mojsije je znači baratao viza karticama. :?

(I nisam znala da Otkrovenje govori o današnjem vremenu)

Malo idemo na broj pa skačemo na žig i kombinujemo....
To je Otkrivenje pisamo Mojsiju a Mojsije čitao unazd i prebacio ga Adamu a on vratio pisaru.
Koliko samo ,,prelesta,, u Pismu jer nemožemo i mi i oni biti u pravu, zar ne.
Mlada si ti sestro pa polako ništa se za dan ne postže a za recimo 70-80 godina već druga priča.
Kako samo lepo Mojsije reče za broj i žig zveri...divota. :cat: :cat: :cat:

Vrh

PostPoslato: 31 Jan 2011, 07:28 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

lavić je napisao:
Malo idemo na broj pa skačemo na žig i kombinujemo....
To je Otkrivenje pisamo Mojsiju a Mojsije čitao unazd i prebacio ga Adamu a on vratio pisaru.
Koliko samo ,,prelesta,, u Pismu jer nemožemo i mi i oni biti u pravu, zar ne.
Mlada si ti sestro pa polako ništa se za dan ne postže a za recimo 70-80 godina već druga priča.
Kako samo lepo Mojsije reče za broj i žig zveri...divota. :cat: :cat: :cat:

Naravno da su se oni dobacivali sa frazama i griješili, pa nisi ti pogriješio! :) (gdje može biti da si ti loše razumio??)

Navela sam ti primjer (kao što i sam znaš ali nemaš odgovor) da je Mojsije iste riječi spominjao (desnica, čelo) i da to ima drugi smisao (posljedice po ljudsku dušu) a ne po bankovni račun.

U Otkrovenju se u (čini mi se) 8. glavi spominju trube (posljednja vremena) a u 13. glavi se tek prvi put spominje žig i taj isti žig će biti priman tek nakon "ozdravljenja slike koja govori" (kojoj bješe dato da govori).
Na osnovu čega misliš da je sadašnje vrijeme to vrijeme kad se žig prima?

Vrh

PostPoslato: 31 Jan 2011, 17:39 
Veteran
Veteran

Na osnovu Mojsijevog ŽIGA i BROJA :cat:
Tamo nema reči o zapovestima već o žigu i broju a u Otk. priča o zapovestima kao sredstvu za kupovinu :cat:
Da li sam nešto izvrnuo? Ma nisam, možda čitam naopačke s desna u levo i sad znam gde mi je greška. Živa bila sele i ne sekiraj. gde su 2 nek bude i treća :cat:
U poverenju za moju sestru ( iste reči ne znače i isti smisao) jer je u svakoj priči mnogo istih reči ali ta priča ima svoj početak i kraj i nosi jasnu poruku pod uslovom da ti ne promakne.
Pozdrav.

Vrh

PostPoslato: 31 Jan 2011, 21:41 
Veteran
Veteran

Neke čike se odavno zabavljaju počelo je to još pre potopa pa u Vavilonu i dalje u rasejanju do danas. Sve su osmislili sve kontrolišu i svime vladaju zato se opustite jer oni nemaju brigu zato što svake godine spaljuju svoju savest u vidu lutke i žive osobe upražnjavajući žrtve svom bogu.

U više navrata je objavljivano to knjigama i snimci postoje od 2000 i od 2005 god. gde se lepo vidi njihova ,,igrarija,, višečasovni snimci. Šume Bohemije kriju tajnu koja je snimljena i mnoga zasedanja vrha onih iz senke što se kriju su snimljena i oni govore koji im je cilj i na koji način će učiniti da ispune to samo to ne mogu reći jer bi bilo da smo u dogovoru po pitanju čipova i broja zato neću reći. :cat:
Vaše mače.

Vrh

PostPoslato: 01 Feb 2011, 09:22 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Čitaj Bibliju Laviću, tamo ti sve piše, kakva Bohemija, to se nigdje ne spominje.
Jesu trubile jerihonske trube? Nisu. Izliše li se čaše gnjeva? Ne još. Ćuti, čekaj i... straži.

A ovo je tvoj post u kojima pastuješ link ka Sionskim trubama:

lavić je napisao:
U redu, pokušaj ukucati svaki taj pojam na netui zasebno i čitati jer ti treba izvorni tekst. Sretno.

http://siont.net/u-hristu/knjige/dospeti.php

Vrh

PostPoslato: 01 Feb 2011, 17:16 
Veteran
Veteran

U pravu si što se tiče Sionske trube da sam u više navrata pastirao njihovu adresu da vidite ono što lično mislim da može koristiti jer je normalno da kad napišeš tekst godinama unazad i posle nađeš da je još neko tako ili približno isto razumeo i napisao to vas raduje.
Kopiranja NEMA, ali sličnosti ima čak i sa nekim monasima PRAVOSLAVCIMA koji su pre 3 veka pisali nešto što ja napisah 7-8 godina unazad a sad čitam sličan tekst i iz početka 18 veka i to me raduje.

Čita tvoj brat Bobliju ili bolje rečeno slušam šta kaže Bog.

Sele, trube kad završe završena su i zla i tad je Gospod tu i nema tad žiga i broja već vaskrsenje.
Vidiš tako drugi kao ti vide drugačije pa kažu da će biti na nebu pre svih tih stvari i ne razmišljaju o žigu i broju.
Ima raznih pesmica ali je samo pisana reč tačna.
Uzmi 7 gl. Danila i detaljno uporedi sa 13 gl. Otk. i videćeš kome se upućuje upozorenje a ko se divi zveri i prima znamenja.
Navedena šumica govori nešto što bi trebalo poznavati jer je to samo beznačajna mrvica od onog šta se radi i ko to radi da ne idemo sad po prozivki crkvi jer bi stigli do nečeg strašnog zato se zadrži samo na Pismu.

Jasno ti je da se iz svačijeg pisanja može videti koliko mu je šta poznato, zato nemoj brkati Mojsijev opis sa Jovanovim jer ne govore o istim ni približnim stvarima.
Pozdrav.

Vrh

PostPoslato: 02 Feb 2011, 10:24 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

lavić je napisao:
U pravu si što se tiče Sionske trube da sam u više navrata pastirao njihovu adresu da vidite ono što lično mislim da može koristiti jer je normalno da kad napišeš tekst godinama unazad i posle nađeš da je još neko tako ili približno isto razumeo i napisao to vas raduje.

Tvoj tekst je star nepuni mjesec dana.
Da, raduje i mene kad vidim da se moje mišljenje poklapa sa mišljenjem nekoga ko je živio prije više stotina godina i čitav život proveo u poštovanju Boga, pa iz nekih svojih iskustava, kao i iskustava generacija prije njega izvukao istinu.

Citiraj:
Kopiranja NEMA, ali sličnosti ima čak i sa nekim monasima PRAVOSLAVCIMA koji su pre 3 veka pisali nešto što ja napisah 7-8 godina unazad a sad čitam sličan tekst i iz početka 18 veka i to me raduje.

Što stavljaš velikim slovima PRAVOSLAVAC? Prvo, kaže se Pravoslavan, jer se ne kaže ispravno Pravoslavac niti Muslimanac, niti Pravoslavka nego Pravoslavna. Tebi je to mislim jasno, pogotovo kad vas iz Srbije zovu Srbijancima, zar ne? Koliko znam to svima smeta, jer djeluje kao ruganje. Nama je u navici ali u pogrešnoj navici.

Citiraj:
Čita tvoj brat Bobliju ili bolje rečeno slušam šta kaže Bog.

Misliš u audio verziji ili u pojmu poslušnosti?

Citiraj:
Sele, trube kad završe završena su i zla i tad je Gospod tu i nema tad žiga i broja već vaskrsenje.
Vidiš tako drugi kao ti vide drugačije pa kažu da će biti na nebu pre svih tih stvari i ne razmišljaju o žigu i broju.
Ima raznih pesmica ali je samo pisana reč tačna.
Uzmi 7 gl. Danila i detaljno uporedi sa 13 gl. Otk. i videćeš kome se upućuje upozorenje a ko se divi zveri i prima znamenja.
Navedena šumica govori nešto što bi trebalo poznavati jer je to samo beznačajna mrvica od onog šta se radi i ko to radi da ne idemo sad po prozivki crkvi jer bi stigli do nečeg strašnog zato se zadrži samo na Pismu.

Jasno ti je da se iz svačijeg pisanja može videti koliko mu je šta poznato, zato nemoj brkati Mojsijev opis sa Jovanovim jer ne govore o istim ni približnim stvarima.
Pozdrav.

Ovo ti mene namjerno ili nenamjerno ne razumiješ? Ko je uopšte govorio o identičnim stvarima?

Vrh

PostPoslato: 06 Feb 2011, 11:39 
Veteran
Veteran

Pozdrav sestri
Ako počneš čitati Pismo sa verom u pročitano zapazićeš sledeće:
Da zmija-satana DAJE veliku oblast BEZAKONIKU-zveri nad kojom će vladati kad se pojavi ponovo.
Znači pojavom bezakonika javlja se i lažni prorok koji čini razne stvari da zavede narod koji treba da načini lik tog bezakonika i da mu se klanja.
Taj bezakonik neće čekati godinama da mu se ugotovi velika oblast već će mu se DATI jer je spremljena, ali na toj zverinoj teritoriji je uspostavljen i poredak zverinji koji usmerava na novi način kupovine i prodaje pod zverinim novim uslovima(ovde govorim o teritoriji kao zveri EU) a kaSNIJE ĆE KAD SE BEZAKONIK KAO ČOVEK-ZVER POJAVI SVE BITI NJEMU POKORNO.

Onaj ko sad poseduje karticu kad se pojavi lažni prorok moraće primiti žig mikročip na čelo ili ruku i biće svi jednoobrazni jer će već dobijen broj sa čipa na kartici biti prebačen na čip na čelu-ruci.
Gotovine a ni kartica više neće biti ali će nosioci broja na kartici postati nosioci istog broja na drugom ugrađenom čipu, jer ga više neće moći u džepu nositi.

Tvoj brat-pajac i ,,prelest,,.
I ovim bih završio na ovoj temi jer nije bilo ozbiljnijih pitanja niti interesovanja, pozdrav.

Vrh

PostPoslato: 07 Feb 2011, 12:31 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Ne priliči ti sarkazam, to sam ti više puta rekla. Sarkazam potire sve ono što pozitivno napišeš. :wink:

Vrh

PostPoslato: 10 Feb 2011, 12:09 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 13 Jul 2010, 23:15
Dobro je da se zapečati žučna diskusija, vidim piše da će se spasti samo oko dvjesta hiljada duša što znači ok 7 milijardi u paklu, fino neko reče da je lijepo u raju ali u paklu je raja:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=gCh8Es74vB8[/youtube]

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 154 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]