banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 12 Avg 2025, 21:35

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 374 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: Sp u Rukomet 2011
PostPoslato: 22 Jan 2011, 23:06 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Mar 2010, 22:49
LJUDI O CEMU VI PRICATE !? PA OVO JE NAS NIVO !

Vrh

PostPoslato: 22 Jan 2011, 23:19 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Feb 2008, 23:04
Milanko Djeric je napisao:
jedini mali problem je sto mi imamo gol razliku -12 a hrvati +11. dakle, 23 razlike. dakle, u sljedece dvije utakmice moramo za 24 gola bolju gol razliku. mislim da je najbezbjednije da pobijedimo i poljake i argentince sa po 20 razlike, da ne mislimo o tim detaljima.

realno, mi smo najgora reprezentacija na ovom prvenstvu, koju vodi najgori trener. jedini razlog zbog kojeg smo odigrali nerijeseno sa ujama je taj sto je to neki jebeni derbi, gdje u svakom sportu bude tijesna utakmica. pa i u kosarci gdje smo bolji 20 puta dobili smo ih 1 razlike.
dakle, mi smo ko uje u kosarci. sve nesto se kurobecamo, ko nesto izjednacene utakmice sa najboljima, fol ravnopravno, a jednostavno svi znaju da cemo izgubiti od svake jace reprezentacije. tako su svedjani rezonovali na sljedeci nacin : "zasto da se mi umaramo 60 minuta protiv ovih trecerazrednih rekreativaca i trosimo snagu pred ozbiljnije utakmice, kad mozemo jednostavno da prespavamo prvih 50 minuta, odrzavamo nekakav egal, pustimo djecicu da malo skakucu i trckaraju, i onda svi znamo da ce njihova igra i sistem da se raspadnu u posljednjih 10 minuta kao kula od karata". sasvim ispravno. nema ni jednog navijaca, igraca ili trenera koji nije ZNAO svih 60 minuta da cemo mi ovu utakmicu izgubiti.

vujinu bi bilo bolje da uzme pasos neke ozbiljne reprezentacije, kao sterbik, i mane se corava posla.

inace, vukovic rece da smo izgubili zbog neiskustva. da, stvarno, nasim djecacima vuckovicu, stankovicu od 31 godine, ilicu, nikcevicu od 30, bojnovicu od 34 i vujinu od 27 godina treba samo jos malo iskustva...

Мислим да је мислио на неискуство репрезентације а не играча. Чудно је да данас Бојиновић није играо (додуше ја сам гледао друго полувреме).

http://www.youtube.com/watch?v=oXo4ox94 ... e=youtu.be

Vrh

PostPoslato: 22 Jan 2011, 23:48 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Okt 2002, 09:33
Citiraj:
jedini mali problem je sto mi imamo gol razliku -12 a hrvati +11. dakle, 23 razlike. dakle, u sljedece dvije utakmice moramo za 24 gola bolju gol razliku. mislim da je najbezbjednije da pobijedimo i poljake i argentince sa po 20 razlike, da ne mislimo o tim detaljima.

Ali Hrvati igraju s Poljacima. Tu očekujemo visoku pobjedu Poljaka, a onaj lik s naočalama sigurno jedva čeka da se krvavo osveti onom Valčiću što mu je izbio oko. Tu nam je dosta, cijenim, da Poljaci dobiju 10ak razlike. Naravno, Hrvati moraju da pobijede Šveđane, ali valjda neće prevelikom razlikom.

Vrh

PostPoslato: 23 Jan 2011, 08:58 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jul 2010, 18:22
Reprezentativci Srbije zadovoljni igrom protiv Švedske i najavljuju pobede protiv Poljske i Argentine.

Srbija ni posle deset godina nije uspela da se domogne polufinala na velikim takmičenjima. Ovaj put su nas od borbe za medalje udaljili Skandinavci. Posle poraza od Danske mogli smo na popravni, ali nismo dovoljno naučili da bi prošli dalje i izvukli povoljan rezultat iz duela sa Šveđanima.

"Imali smo problem sa čovekom manje u odbrani, a malo je i igrače stigao umor. Mislim da smo igrali dosta korektno 53 minuta u odbrani. Nemoguće je u uslovima sa igračem manje privesti utakmicu kraju i pobediti. Ipak, naše neiskustvo je jedan od uzroka poraza. Da imamo svi zajedno 500 nastupa, bila bi druga situacija. Pitanje je sada, na šta ćemo ličiti protiv Poljaka. Igrači su pokazali da mogu, bili su blizu trijumfa", rekao je selektor "orlova" i dodao:

"Kada se ovako desi – gde si biio - nigde, šta si radio – ništa. Mislim da Poljaci imaju tri puta više iskustva u ovom trenutku od nas. Ali, ne predajemo se....", poručio je Vuković.

Štefan Olson bio je vrlo zadovoljan osvojenim bodovima, ali i igrom svojih izabranika.

"Osvojili smo dva boda. Igrali smo mnogo dobro, posebno u drugom delu igre. Imali smo malih problema u odbrani, ali smo uspeli da u drugom poluvremenu to popravimo i pobedimo. Bila je dobra utakmica i verujem da ćemo i dalje ovako igrati", istakao je čuveni Olson.

Alem Toskić je sa Šveđanima vodio žestoku bitku "na crti".

"Do 51. minuta smo se držali i imali egal utakmicu. U jednom trenutku, igra se raspala. Lako smo primali golove, a u napadu smo teško igrali. Mislim da je Švedska zasluženo dobila. Razlika nije pravi pokazatelj onoga što se dešavalo na terenu. Moramo da se oporavimo što pre i spremimo za meč sa Poljskom. Imamo ceo dan za analizu i idemo dalje. Nista nije izgubljeno. Imamo svoj cilj da u svakoj utakmici pobedimo. Idemo na pobedu protiv Poljske", poručio je Toskić.

Momir Ilić nije bio zadovoljan suđenjem.

"Mislim da smo dobro igrali celu utakmicu i u odbrani i u napadu - onako kako smo se dogovorili u svlačionici. Pametno smo rešavali sve situaciije. Moram da kažem da je suđenje opet bilo na strani Švedske. Veći deo meča igrali smo sa igračem manje. Bilo je teško, i ako smo to očekivali, jer su oni domaćini. Žal postoji, ali sutra je novi dan i nova utakmica sa Poljskom. Idemo da pobedimo i njih i Argentinu. Meč lopta za peto mesto je izgubljena, ali idemo da ostvarnimo nas cilj zašto smo došli, a to je borba za sedmo mesto".

Najbolji igrač Srbije protiv Šveđana bio je Marko Vujin sa osam postignutih golova.

"Mislim da smo igali jako dobar rukomet, pogotovo u prvom poluvremenu. Jedini problem koji smo imali u drugom delu je veliki broj isključenja. To su Šveđani iskoristili. Izgledali su iskusniji od nas".

Srbija u nedelju od 20.15 sati igra sa Poljskom.

Veceras padaju Poljaci :D

Vrh

PostPoslato: 23 Jan 2011, 11:33 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Sep 2003, 02:52
Citiraj:
Мислим да је мислио на неискуство репрезентације а не играча. Чудно је да данас Бојиновић није играо (додуше ја сам гледао друго полувреме).

jedini je vrag u tome sto ova ista reprezentacija sa istim igracima svako takmicenje igra sve gore i gore, i sve vise zaostaje za najboljima.
takodje, ekipa uja koja je osvojila SP 2003 se sastojala mahom od debitanata na velikom takmicenju. ni karbaticu, abalou i drustvu nije bas trebalo 10 godina sticanja iskustva da pocnu da osvajaju medalje.
vaditi se na neiskustvo, duhove proslosti i sudije (dakle, svi su krivi osim njega) moze samo jedan kompletni luzer i nesposobnjakovic, sto vukovic sasvim sigurno jeste

Vrh

PostPoslato: 23 Jan 2011, 11:41 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Kladio sam se na naše i na Šveđane :-) Mi sigurno pobjeđujemo, e sad ako pobijede Šveđani super, prošo listić, ako izgube - eto nama drugog mjesta. Win - win situacija :-)

Vrh

PostPoslato: 23 Jan 2011, 11:42 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Harvester je napisao:
Kladio sam se na naše i na Šveđane :-) Mi sigurno pobjeđujemo, e sad ako pobijede Šveđani super, prošo listić, ako izgube - eto nama drugog mjesta. Win - win situacija :-)

Pojasni to za drugo mjesto ?

Vrh

PostPoslato: 23 Jan 2011, 13:05 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pa pisao sam već gore - za drugo mjesto dovoljno nam je da pobijedimo Argentince i Poljake, pod uslovom da Šveđani izgube i od Danaca i od Hrvata, a da Poljaci pobijede Hrvate, s tim da Hrvati ne smiju da pobijede Šveđane velikom razlikom, a mi moramo da dobijemo Argentinu nekih 20 razlike (pod uslovom da ne nabijemo razliku već na Poljacima).

Vrh

PostPoslato: 23 Jan 2011, 13:08 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Harvester je napisao:
Pa pisao sam već gore - za drugo mjesto dovoljno nam je da pobijedimo Argentince i Poljake, pod uslovom da Šveđani izgube i od Danaca i od Hrvata, a da Poljaci pobijede Hrvate, s tim da Hrvati ne smiju da pobijede Šveđane velikom razlikom, a mi moramo da dobijemo Argentinu nekih 20 razlike (pod uslovom da ne nabijemo razliku već na Poljacima).

Ma prolazimo sigurno :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 23 Jan 2011, 15:18 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pa naravno!

Vrh

PostPoslato: 23 Jan 2011, 15:45 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Jan 2007, 13:38
priceless :lol: :lol: :lol:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=5UG92JiqEsU[/youtube]

Vrh

PostPoslato: 23 Jan 2011, 15:57 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

zigizmund je napisao:
priceless :lol: :lol: :lol:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=5UG92JiqEsU[/youtube]

Kasnis Rodjoo :roll:

Vrh

PostPoslato: 23 Jan 2011, 16:01 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Apr 2002, 01:00
Naziv teme i dalje bode oči...

Vrh

PostPoslato: 23 Jan 2011, 16:53 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
Nemamo mi dovoljno kvaliteta da se borimo i protiv sudija...to jedino mogu francuzi.....
Eno i poljacima ukrase pobjedu...

Vrh

PostPoslato: 23 Jan 2011, 19:33 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Nadajmo se da ćemo i mi imati ovako domaćinsko suđenje sljedeće godine. I da nećemo imati Ćurkovića.

Vrh

PostPoslato: 23 Jan 2011, 19:38 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Drago Ćosić:

"Zabio je iz mrtvog kuta, to je da si čovjek počupa kosu... ako je ima, naravno."

Vrh

PostPoslato: 23 Jan 2011, 19:47 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Nov 2008, 19:04
Svedski golman potopio Hrvatske nade za polufinale.
Lik nije bio normalan veceras.
Preko 50% odbrana.

Vrh

PostPoslato: 23 Jan 2011, 19:48 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 15:34
Veceras sam se uvjerio da Srbija nije najslabija evropska repezntacija na SP-u,to mjesto ipak pripada Hrvatskoj :wink:

Vrh

PostPoslato: 23 Jan 2011, 19:55 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Maj 2009, 15:20
На чему је овај луди голман. Хрвати су имали поштеније суђење од нас ,а опет су изгубили заслужено. Још се Балић некоме најебао мајке на клупи изгубили су и они тимски дух сад су исти као ми.

Vrh

PostPoslato: 23 Jan 2011, 20:00 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Nov 2008, 19:04
Rikas je napisao:
На чему је овај луди голман. Хрвати су имали поштеније суђење од нас ,а опет су изгубили заслужено. Још се Балић некоме најебао мајке на клупи изгубили су и они тимски дух сад су исти као ми.

Ma mi smo puno bolje parirali ovoj Svedskoj nego Hrvati.

Da Svedi veceras ne zaradise 2 iskljucenja odjednom 5 minuta prije kraja bilo bi bar 7-8 razlike za njih.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 374 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]