banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 21 Jul 2025, 08:49

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 260 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 13  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 16 Jan 2011, 23:03 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 03 Apr 2010, 16:00
15KM je ulaznica za koncert u BL... :)

Nije preskupo... mada kad skontas da je ulaz za koncerat GOGE SEKULIC na bazenima u Gradisci bio 3KM... hmmmmmmmm :lol:

Vrh

PostPoslato: 16 Jan 2011, 23:25 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Nov 2010, 15:27
Neko na Dzibu (kao ja)...dok ce drugi na Baju. . . :D

Vrh

PostPoslato: 17 Jan 2011, 12:51 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Avg 2005, 01:01
Slika

totalno si moderan

Vrh

PostPoslato: 17 Jan 2011, 13:11 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 08 Jan 2010, 18:56
Zar on nije rekao da neće pjevati Srbima?

8-)Pismeni sastav8-)
Lecenje upale vena

Vrh

PostPoslato: 21 Jan 2011, 13:36 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Mar 2010, 21:48
Jeste,
ali seljačić ko seljačić, pa mažalost izlinjo.

Vrh

PostPoslato: 21 Jan 2011, 16:08 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Maj 2005, 21:02
Briga me sta je covjek rekao... ima super pjesme.. ;)

Vrh

PostPoslato: 21 Jan 2011, 19:31 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Jun 2004, 14:08
ognjenp je napisao:
Zar on nije rekao da neće pjevati Srbima?

pa ti nemoj doci i rjesena stvar ;)

Vrh

PostPoslato: 21 Jan 2011, 19:35 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Feb 2010, 19:20
Ja mislim da ovaj covjek ne dolazi u Banjaluku zato sto voli Banjaluku, Banjalucane i ljude s ovih prostora i zeli da im zato pruzi ugodan muzicki dogadjaj, vec iskljucivo zeli da zaradi, a u dusi gaji prezir zasnovan na nacionalnoj osnovi. Citala sam negdje da ga je jednom neka novinarka pitala kada ce doci u Banjaluku, a on je zapanjeno pogledao i rekao: `Nema potrebe`. To ne izjavljuje umjetnik, ni muzicar, vec primitivac.

Vrh

PostPoslato: 21 Jan 2011, 22:05 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2009, 13:02
raven je napisao:
Ja mislim da ovaj covjek ne dolazi u Banjaluku zato sto voli Banjaluku, Banjalucane i ljude s ovih prostora i zeli da im zato pruzi ugodan muzicki dogadjaj, vec iskljucivo zeli da zaradi, a u dusi gaji prezir zasnovan na nacionalnoj osnovi. Citala sam negdje da ga je jednom neka novinarka pitala kada ce doci u Banjaluku, a on je zapanjeno pogledao i rekao: `Nema potrebe`. To ne izjavljuje umjetnik, ni muzicar, vec primitivac.

ahaaaa a inače svi koji dolaze u BL gaje Veliku ljubav prema BL i banjalučanima?? ma daj molim te...i šta bi ti ?možda da ulaz bude džaba pa da možeš reći -e on ne dolazi zbog zarade već da ''pruži ugodan muzički događaj'' :roll: :roll: :roll: karta je 15 km za sjedenje,10 za parter kako sam čula...ne znam da li je u zadnje vrijeme iko imao tako nisku cjenu ulaznice..kao što reče Astor_Piazzolla-ti nemoj doci i rjesena stvar :D

Vrh

PostPoslato: 21 Jan 2011, 22:07 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Dec 2005, 09:37
Pa Gibo makar dolazi. Da vidimo kada ce Balasevic nogom krociti na tlo Banja Luke :D

Ali, izvinite, što se vi brinete kakvi ste u očima drugih ljudi i šta se o vama misli i zna? Kao da je to važno? Važno je koliko čovjek ima od života i šta u životu načini od sebe, od svoje sredine i svoga potomstva.

Vrh

PostPoslato: 21 Jan 2011, 22:36 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Maj 2010, 22:34
ajkula je napisao:
Pa Gibo makar dolazi. Da vidimo kada ce Balasevic nogom krociti na tlo Banja Luke :D

Neće nikad. Nažalost. :crybaby: A ja nikako da uganjam kartu bilo gdje drugo. Taman čujem da ima koncert, dok ja iskopam gdje mogu da kupim karte, već budu rasprodane.

A vi što filozofirate toliko o tome šta je Džibo rekao ili nije, da li je nacionalista ili nije, pretpostavljam radite samo sa Srbima (ili respektivno Hrvatima i Bošnjacima) i ne poznajete nikog preko posla/škole/fakulteta koji je teški nacionalista i kojeg ne biste inače trpili, ali eto morate zbog posla. :roll: Blago vama ako je tako. Ako sa takvim ljudima na dnevnoj bazi sarađujete, jedete, pijete i zbog posla ne obraćate pažnju na njihove ispade, niti oni na vaše, zašto ne biste i zaboravili na neke gluposti i uživali u onome što vama od čovjeka treba-njegova muzika.

Uostalom, koliko vas obožava U2 i redovno ih sluša i koliko je bilo i na njihovim koncertima a čovjek je toliko stvari rekao i uradio protiv Srba?

A i svi oni koji toliko pričaju o Srpstvu a koji su barem 3 sata proveli u velikom srpskom Beogradu, znaju šta naša braća razmišljaju o nama sa ove strane Drine i kako nas tretiraju. Većina bar, čast izuzecima uvijek. Ja sam imala više pozitivnih nego negativnih situacija, ali opet šta sve čovjek čuje da pričaju o nama... :pukeright: I svi najveći srpski pjevači dolaze u BL samo zato što je vole. :roll:

Vrh

PostPoslato: 21 Jan 2011, 22:43 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2009, 13:02
potpis :D p.s.ako saznaš za karte vezano za balaševića dojavi :)

Vrh

PostPoslato: 21 Jan 2011, 22:48 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Maj 2010, 22:34
mi@86 je napisao:
potpis :D p.s.ako saznaš za karte vezano za balaševića dojavi :)

Važi! :D I obrnuto! Slika

Vrh

PostPoslato: 21 Jan 2011, 23:25 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Mar 2010, 21:48
Džiberi vole Džibu, šta je tu loše? 8)

Vrh

PostPoslato: 22 Jan 2011, 00:53 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Jan 2011, 19:09
ajkula je napisao:

Niti treba bilo kada. Draži mi je otvoreni hrvatski nacionalista (ako je Gibonni uopšte to) nego Srbin koji ne voli svoj narod.

Vrh

PostPoslato: 22 Jan 2011, 01:18 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Jun 2005, 02:03
управо..
балашевић .. онај који говори "исквареном варијантом хрватског језика"

Дрзнеш ли даље?...

Ал' један израз, једну мисао
Чућеш у борбе страшној ломљави
"Отаџбина је ово Србина!..."

Vrh

PostPoslato: 23 Jan 2011, 09:34 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
Super.Nije ti drag Balašević,nemoj doći na koncert ako ga ikada bude.Bolje i tebi i onima koji dođu.
Nije ovaj grad vlasništvo ni tebe ni mene da bi nekome branili da svira ili da ide na koncert.Da se mene pita,masa pjevača koja je nastupala u ovom gradu ne bi mu ni prismrdila ali ja nisam rekao da ne trebaju da pjevaju ovde.

Vrh

PostPoslato: 23 Jan 2011, 09:38 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Mar 2010, 22:49
Naravno.Što se mene tiče veće su štetočine po kulturu i psihu čovjeka Baja Mali Mindža i Lepi Mića,ali ih nikad ne bi zabranio,ko voli nek izvoli.

Vrh

PostPoslato: 23 Jan 2011, 18:04 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Nov 2002, 20:11
Citiraj:
Da se mene pita,masa pjevača koja je nastupala u ovom gradu ne bi mu ni prismrdila ali ja nisam rekao da ne trebaju da pjevaju ovde.
Prosto ko pasulj...samo se svaki put zacudim kako ti likovi privuku ljude da im dodju na koncert....

A inace ne znam zasto bi nekome smetao Gibonni....mislim....rekao je covjek to sto je rekao (ili mozda nije, zar je to bitno...)...pjeva tako kako pjeva (bilo bi dobro da su nam svi losi pjevaci i pjevaljke tako dobre kao on)....nekome smeta nekome ne....ne vidim cemu tolika frka...

Karte su se pocele prodavat ispred boske pa....ko oce ne bi bilo lose da pozuri....iako jos nisam nacuo nikakve price moje licno misljenje je da ce se trazit karta vise za ovaj koncert....

Vrh

PostPoslato: 23 Jan 2011, 19:42 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 21 Okt 2008, 01:08
Phoenix je napisao:
ajkula je napisao:

Neće nikad. Nažalost. :crybaby: A ja nikako da uganjam kartu bilo gdje drugo. Taman čujem da ima koncert, dok ja iskopam gdje mogu da kupim karte, već budu rasprodane.

A vi što filozofirate toliko o tome šta je Džibo rekao ili nije, da li je nacionalista ili nije, pretpostavljam radite samo sa Srbima (ili respektivno Hrvatima i Bošnjacima) i ne poznajete nikog preko posla/škole/fakulteta koji je teški nacionalista i kojeg ne biste inače trpili, ali eto morate zbog posla. :roll: Blago vama ako je tako. Ako sa takvim ljudima na dnevnoj bazi sarađujete, jedete, pijete i zbog posla ne obraćate pažnju na njihove ispade, niti oni na vaše, zašto ne biste i zaboravili na neke gluposti i uživali u onome što vama od čovjeka treba-njegova muzika.

Uostalom, koliko vas obožava U2 i redovno ih sluša i koliko je bilo i na njihovim koncertima a čovjek je toliko stvari rekao i uradio protiv Srba?

A i svi oni koji toliko pričaju o Srpstvu a koji su barem 3 sata proveli u velikom srpskom Beogradu, znaju šta naša braća razmišljaju o nama sa ove strane Drine i kako nas tretiraju. Većina bar, čast izuzecima uvijek. Ja sam imala više pozitivnih nego negativnih situacija, ali opet šta sve čovjek čuje da pričaju o nama... :pukeright: I svi najveći srpski pjevači dolaze u BL samo zato što je vole. :roll:

100%tačno. Eto, ja često pustim sebi Nirvanu. Iako se Kris Novoselić toliko izasrao po Srbima da bi se u Bl bez griže savjesti moglo zabraniti spominjanje njegovog imena, to ne mjenja moje mišljenje da je čovjek strašno talentovan (ako je on smišljao te bas dionice kao što dosta izvora sugeriše). Na kraju krajeva, nisu ljudi svirali da bi pljuvali po nekoj naciji, a ako se bilo ko bavi muzikom iz takvih pobuda, pogriješio je profesiju.
(P.S. Joj :o . Nemoj neko da me shvati kao Džibonijevog fana, stvar je principa)

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 260 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 13  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]