spavac je napisao:
lavić je napisao:
spavac je napisao:
nemam vremena da se igram sa rijecima ko ti...a nemam vremena da prezentujem citavo Otk.
zbog toga sam te pitao sta je zvijer iz Otk,njene karakteristike?
vec sam ti objasnio pa ne znam koliko puta opet da ti dajem banalni primjer..idem u crkvu, imam zenu i djecu, radim u Banjaluci..platu dobijem u ruke, na kes..od ove godine dodje mi sef i kaze da plate idu na racun i da moram otvoriti racun..izvadim karticu i gle cuda ja sam umrezen i samim tim navijam za zvijer...il druga opcija da dam otkaz i kopam bastu ispred Boske i pricam komsijama da takodje daju otkaz da ne bi bili umrezeni..
nego prijatelju, imas IP adresu +koristis komp = umrezen si...

Čime kupuješ i prodaješ?
karticom, kesom, cekovima, postal order...kako kad...jel to znaci da proslavljam Sotonu...
drugo pitanje, jel to znaci da ti sutra neces imati internet kad dodje vrijeme da se placa preko kartice?
trece ono najvaznije pitanje, a dobro razmisli...zbog cega je Srbija bila pod sankcijama, da nije mogla ni kupovati ni prodavati?
A gde su tu novci?
Ne ja onda neću imati net.
Bog ne govori o državi koja će na ruci ili čelu imati čip već o svakom pojedincu kao personi i neće država biti bačena u jezero već osoba. Već rekoh pusti dogmu i čitaj Pismo verujući pročitanom.Zašto se plašiš izneti svoj stav tačnije stav dogme koju nosiš i reći braći da svi što odmaraju nedeljom tim činom primaju žig zveri i da klanjanjem ikoni takođe čine isto....nemoj se stideti svoje vere reci je. Pisanje odgovora kao rebusa u tri reči nije dobra namera iz bar dva razloga:
1. Želiš ,,istinu,, zadržati samo za sebe
2. Nemaš ljubavi prema onima za koje po dogmi znaš da odlaze u jezero i ne upozoravaš ih po svom verovanju.
Gore rekoh u temi da postoji teritorija koju zmija daje i da je to rimsko carstvo a sad UE.
Sem te zveri sa svojim uređenjem koja nudi mogućnost kupovine i prodaje svima koji se poklone njejim uslovima a nakon toga sa 7 brežuljaka stiže u Jerusalem čovek bezakonja da nametne ljudske zakone Jevrejima u trajanju od 3,5 god. Samo treba čitati i verovati bez mašte.
Pozdrav.