banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 23 Jul 2025, 00:00

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 71 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 30 Dec 2010, 18:08 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 31 Avg 2002, 17:16
Ooooo matematiko i Bogu si teska :D

Dva muzjaka u gej braku, to su -2 muzjaka za reprodukciju.
Ostaju 2 zenke koje nemaju muzjake ili su i one u lesbo braku.
Ostaje samo mogucnost zakonski usvajanje djece a to je veoma veoma komplikovan proces, i skup tako da mislim da tu mogucnost nece da koristi ni 1% takvih.
Za reprodukciju ovog naroda potrebno je da svaki par ima troje djece. Svi vi punoljetni se zapitajte gdje ste po tom pitanju pa onda moralisite ovdje o gej brakovima.
A onda uzmite zemlje gdje su legalizovani gej brakovi i pogledajte nacionalnu strukturu stanovnistva. Vidjecete da se vecinska nacija polako pretvara u manjinu u sopstvenoj zemlji.

Vrh

PostPoslato: 30 Dec 2010, 18:11 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Sep 2003, 02:52
Citiraj:
Jer, ako imamo pedera, on sigurno neće jebavat nešto što je žensko, u bilo kom slučaju, niti će se lezbaić jebavat po kućama da zatrudni. Ili želiš da kažeš da odobravanje gay brakova pretvara ne-gayove u gayove, pa se tako smanjuje natalitet?

ni meni to sve nije bas jasno. mozda su crnogorci uveli zakon po kojem se zabranjuju straight brakovi i dozvoljavaju samo gay brakovi?

Citiraj:
zamisli njih dvojica, da odgajaju jednu curicu. ja idem tom logikom. evo njih dvije deckica ili curicu pa i nekako, ali njih dvojica... sa curicom... ili da imaju djecaka? pa da ga uce kako je to normalno. mozda, ako bi imali zensku dadilju. :wink:

dakle, jedina bitna stvar u vaspitanju djeteta je to da li ono smatra da su pederi normalni ili ne? uopste nije bitno hoce li djete imati sta da jede, hoce li onaj ko se brine o njemu imati novca da mu priusti skolu i obrazovanje, tako da dijete ne zavrsi na ulici. nije bitno to sto ce elton dzon i muz/zena mu moci djetetu da priuste sve sto dijete pozeli. to uopste nije bitno, jer elton dzon i muz/zena mu dijete nece uciti da je pederluk bolest, prema tome to dijete je u startu potpuno izopaceno i upropasteno i dzaba mu sve na svijetu. dijete ce proci pored pedera na ulici i nece pozeljeti da ih ubije. grozno. stvarno, bolje ulica nego takvo razmisljanje.

Vrh

PostPoslato: 30 Dec 2010, 18:11 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2008, 16:27
Sinny je napisao:

2 pedera jesu dva muškarca manje za reprodukciju...Bili legalizovani gay brakovi ili ne. Samim tim legalizacija gay braka ne utiče na pad populacije...

Sa korita Ivanova

Vrh

PostPoslato: 30 Dec 2010, 18:15 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Džontra je napisao:
Sinny je napisao:

2 pedera jesu dva muškarca manje za reprodukciju...Bili legalizovani gay brakovi ili ne. Samim tim legalizacija gay braka ne utiče na pad populacije...

Ali kod nas su takvi obicno u brakovima, sto radi sredine, sto radi zelje da imaju djecu. Da ne pametujem mnogo imaju statistike, pa se sve lijepo vidi.

Vrh

PostPoslato: 30 Dec 2010, 18:19 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Citiraj:
Ali kod nas su takvi obicno u brakovima, sto radi sredine, sto radi zelje da imaju djecu. Da ne pametujem mnogo imaju statistike, pa se sve lijepo vidi.

bogati, ajd objasni mi o kojoj statistici se radi? po statistikama koje su meni poznate, srbija/bih imaju mnogo manji prirodni prirastaj nego drzave gdje su pederski brakovi legalizovani.

Vrh

PostPoslato: 30 Dec 2010, 18:21 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Mar 2010, 21:48
Kako god bolesniku odjednom padne na pamet da želi da svoj polni organ trpa u dupe drugog muškarca ili mu padne na pamet da mu ga drugi trpa u dupe, tako mu sutra može pasti na pamet da ko zna šta radi sa djecom. Ljudi su jednostavno poremećeni, a jedino su gori od njih oni što im daju djecu i oni koji takvo nasilje nad djecom odobravaju.

Vrh

PostPoslato: 30 Dec 2010, 18:24 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Iako ne znam nikog (a možda je to njihova namjera) da je derpe i u braku, kako onda to utiče na populaciju?
Jer - ako je neko u braku zbog sredine, neće se sad sredina promjeniti ako je zakon promjenjen, samim tim, ti, za koje ja ne znam, i dalje će ili zbog djece ili zbog sredine ići u brak s osobom suprotnog pola. E, sad ako imamo nekog kome nije do djece ni do mišljenja sredine, njemu je svejedno jel legalizovan ili ne brak, s tačke populacije i proširenja iste...
Samim tim legalizacija brakova istospolnih ne može uticati na populaciju...Napaljenost utiče na populaciju (pozitivno), a žene, sa svojim izmišljenim glavoboljama usred noći, negativno

Sa korita Ivanova

Vrh

PostPoslato: 30 Dec 2010, 18:30 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Milanko Djeric je napisao:
Citiraj:

bogati, ajd objasni mi o kojoj statistici se radi? po statistikama koje su meni poznate, srbija/bih imaju mnogo manji prirodni prirastaj nego drzave gdje su pederski brakovi legalizovani.

Ma bravo Milanko!
Naravno da je u Holandiji mnogo veci prirodni prirastaj nego u BiH ili Srbiji, ali koje nacije doprinose tome? Holandjani ili .....???
U Francuskoj je isto tako veliki natalitet, samo im nesto ponestaje Francuza.
U Zapadnoj Albaniji ce isto tako da bude veliki prirastaj, samo Srba ili kako se sada nazivaju Crnogoraca biti nece.
Kraj price.
Ko to ne moze da shvati ....................... ma nije ni bitno.

Vrh

PostPoslato: 30 Dec 2010, 20:43 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Citiraj:
Ma bravo Milanko!
Naravno da je u Holandiji mnogo veci prirodni prirastaj nego u BiH ili Srbiji, ali koje nacije doprinose tome? Holandjani ili .....???
U Francuskoj je isto tako veliki natalitet, samo im nesto ponestaje Francuza.

po kojoj, tacno, statistici? posto je u francuskoj drzavi zabranjeno da se sprovodi klasifikacija stanovnistva (u smislu etnicke i rasne pripadnosti) jos od revolucije. dakle, koja to statistika kaze da francuskoj ponestaje francuza? ili ti je to mozda cimerka od strinine prijateljice rekla da u francuskoj ima bas nesto mnogo arapa u posljednje vrijeme?
i kako se uopste neko definise kao francuz? jel zinedin zidan manje francuz od nekog drugog zato sto su mu roditelji emigrirali iz alzira prije 50 godina? to sto se kod nas pravim, zdravim srbinom smatra onaj kojem je pradjed bio srbin nema veze sa zivotom. posljednja bitna figura u evropi koja je imala takve teorije je onaj austrijanac pod imenom adolf...

ja bih, recimo, bas ocekivao da srbija ima vrlo veliki prirodni prirastaj jer, zaboga, pa tamo nema pederluka i pedofilije, tamo nema parada i gej brakova, tamo je porodica svetinja, to je posljednji bastion tradicionalnih vrijednosti u evropi. kad ono, vidi vraga, srbija ima jedan od najmanjih prirastaja u evropi, i jedan bracni par u prosjeku ima manje od jednog djeteta. kako je to, dovraga, moguce ako gej brakovi i parade unistavaju porodice?

Vrh

PostPoslato: 30 Dec 2010, 20:57 
Natalitet je u padu uglavnom zbog standarda, daj mi 4000 eura mjesecno i imacu 5-oro djece...

Pederluk je druga stvar, gadi mi se kad vidim dva pedera kako se zvalje i uvijek cu biti protiv toga da budu odobreni takvi brakovi, a pogotovo da im se odobri usvajanje djece...

Vrh

PostPoslato: 30 Dec 2010, 20:57 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2010, 08:22
CRNA GORO, DALEKO TI LIJEPA KUCA!

Vrh

PostPoslato: 30 Dec 2010, 21:02 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 02 Dec 2007, 01:43
Moraju ljudi donositi takve zakone, jer sigurno ce tako brze uci u EU, ako ulazis u neki sistem moras se povinovati vrijednostima tog sistema, nema tu neke pretjerane filozofije. Vjerujem ja da ce oni vremenom i incest ozakoniti, sve to ide postepeno. Supci, ili psece drzave uvijek rade ono sto im mocnici narede, ako im kazu da su govna puna vitamina, jesce ih sa zadovoljstvom.

Vrh

PostPoslato: 30 Dec 2010, 21:05 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Citiraj:
Natalitet je u padu uglavnom zbog standarda, daj mi 4000 eura mjesecno i imacu 5-oro djece...

otkad to natalitet ima veze sa zivotnim standardom? uvijek su siromasnije zemlje imale mnogo veci natalitet od bogatijih. trenutno najveci natalitet u evropi ima albanija, a ti vidi jel kod njih ljudi imaju plate po 4000 eura mjesecno.

Citiraj:
Pederluk je druga stvar, gadi mi se kad vidim dva pedera kako se zvalje i uvijek cu biti protiv toga da budu odobreni takvi brakovi, a pogotovo da im se odobri usvajanje djece...

taj stav ja potpuno postujem. protiv necega si zato sto ti se gadi, zato sto imas predrasude. to je sasvim u redu, svako ljudsko bice ima neke predrasude.
mene samo nerviraju oni koji pokusavaju da nadju neke racionalne razloge svoje homofobije i predstave je kao opstu vrijednost, pa onda kazu kako je eto, realno, bolje da djeca budu u domu nego da ih pederi odgajaju, da pederi unistavaju porodice i slicna sranja. recite lijepo, jasno, glasno, kao tenssa, "ne mozemo da nadjemo nikakve realne razloge protiv gej brakova, ali nam se to gadi i zato smo protiv toga". i mirna bosna. i hercegovina.

Vrh

PostPoslato: 30 Dec 2010, 21:07 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Citiraj:
Moraju ljudi donositi takve zakone, jer sigurno ce tako brze uci u EU, ako ulazis u neki sistem moras se povinovati vrijednostima tog sistema, nema tu neke pretjerane filozofije.

gej brakovi nisu dozvoljeni u vecini evropskih drzava.

Citiraj:
Vjerujem ja da ce oni vremenom i incest ozakoniti, sve to ide postepeno.

a ja vjerujem da je ovo najveca glupost izrecena na ovom podforumu. a konkurencija u toj disciplini je zestoka.

Vrh

PostPoslato: 30 Dec 2010, 21:15 
Citiraj:
otkad to natalitet ima veze sa zivotnim standardom?

Samo sam naveo svoj razlog zasto necu ici preko dvoje , eventualno troje djece, ne znam za ostale...

Zgadi mi se zivot kad vidim onu emisiju "bijela kuga", njih 8 u porodici, jedu neke corbice dva obroka dnevno, jedva krpe kraj sa krajem, nose dronjke, ne vidim zasto to nekome treba u zivotu...no to je vec druga tema i offtopic...da ne idem dalje...

Vrh

PostPoslato: 31 Dec 2010, 11:15 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Okt 2010, 18:53
Stvarno se pitam kud to sve vodi i koliko je sve izopačeno. Ajd gay brakovi, nego nije ni to dosta pa daj da imaju i djecu? Koga će dijete zvati mama a koga tata? Stvarno jeli buljaroše ih rodio majčin stomak ili muška guzica? Ova tema ide u nedogled tako je nepotrebno komentarisati već smo imali raspravu o tome.
A što se tiče bijele kuge, kako živi prosječan Francuz a kako Srbin? Što veli tensSa daj mi platu od 2000 eura pa da vidiš nataliteta.

Vrh

PostPoslato: 31 Dec 2010, 11:41 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Citiraj:
Stvarno se pitam kud to sve vodi i koliko je sve izopačeno. Ajd gay brakovi, nego nije ni to dosta pa daj da imaju i djecu? Koga će dijete zvati mama a koga tata? Stvarno jeli buljaroše ih rodio majčin stomak ili muška guzica?

a koga ce to isto dijete zvati 'mama' i 'tata' ako bude odrastalo u domu?
tu djecu koju pedercine usvajaju su njihovi vajni, bajni i krasni straight roditelji ostavili, iz ovih ili onih razloga.

Citiraj:
A što se tiče bijele kuge, kako živi prosječan Francuz a kako Srbin? Što veli tensSa daj mi platu od 2000 eura pa da vidiš nataliteta.

jos jednom cu da ponovim, posto vidim da imas problema sa citanjem. zivotni standard nema nikakve veze sa natalitetom. razvijene zemlje su uvijek imale manji natalitet od manje razvijenih. zemlja sa najvecim natalitetetom u evropi je albanija. prema tome, prica "daj mi platu od 2000 eura pa da vidis nataliteta" nema nikakve veze sa zivotom.
stavise, statistika govori da su srbi mnogo izopaceniji i bolesniji narod od vecine evropskih, jer ne zele da radjaju djecu

Vrh

PostPoslato: 31 Dec 2010, 12:14 
NE shvatas sustinu problema, problem je novac, niko ne zeli da rodi djete u trenutnom okruzenju.

Zasto ja necu da imam 5-toro djece, pa nemam para da ih hranim, logicno, a sto sto se Siptari samo razmnozavaju je njihov problem, zasto je tako ne znam, mozda nemaju para za kondome, ko ce znati, mozda ne znaju da se treba izvaditi na vrijeme, ne znam ni ja jbg...
Vecina forumasa ce se sloziti da ne zeli imati petoro ili vise djece jer bolje je imati dvoje kojima mozes priustiti normalan zivot, nego 5, a da si jad i bijeda, cista logika, ne treba mi nikakva statistika da to uocim.

Vrh

PostPoslato: 31 Dec 2010, 13:18 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Mar 2010, 21:48
Kako onda samo fukara i sirotinja ima puno djece, dok gospoda i oni koji imaju genge jedno, max. dvoje?

Vrh

PostPoslato: 31 Dec 2010, 13:22 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pamet. Bogati imaju para, s puno djece para više nema, ergo jedno, dvoje djece dovoljno. Siromašni nemaju para, tako da s puno djece nemaju šta da izgube.

Sa korita Ivanova

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 71 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]