banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 21 Jun 2025, 22:54

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 1078 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 54  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 21 Dec 2010, 17:22 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 26 Nov 2004, 19:50
lollipop je napisao:
boa je napisao:
...sta je 14-i sprat?

restoran integra, na vrhu zgrade rtrs.. meni je malo bezze uredjen, ali sam zadovoljna uslugom i hranom

kakva je klopa, enterijer, klijentela, cijene?

Vrh

PostPoslato: 21 Dec 2010, 21:40 
cijene ok, nisu jeftini ali ni skupi, nekako normalne.. enterijer se meni ne svidja, previse kao sve napucano ali meni ruzno, pogotovo zbog onog plasticnog cvijeca u vaznama... mogli su, za tu nazovimo je ekskluzivu koju su toliko najavljivali, puuno bolje to srediti..
klijentela vecinom radnici vlade i poreske, ali ima dosta i ljudi sa strane... sve u svemu fino je otici, usluga je ok, ljubazni su dosta i uctivi, klopa je bas dobra.

Vrh

PostPoslato: 22 Dec 2010, 00:15 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Sep 2005, 20:36
lollipop je napisao:
cijene ok, nisu jeftini ali ni skupi, nekako normalne.. enterijer se meni ne svidja, previse kao sve napucano ali meni ruzno, pogotovo zbog onog plasticnog cvijeca u vaznama... mogli su, za tu nazovimo je ekskluzivu koju su toliko najavljivali, puuno bolje to srediti..
klijentela vecinom radnici vlade i poreske, ali ima dosta i ljudi sa strane... sve u svemu fino je otici, usluga je ok, ljubazni su dosta i uctivi, klopa je bas dobra.

Sta znaci - nije skupo? Bio sam gore u kaficu, pa sam letimicno pogledao i cijene u restoranu - nije se ucinilo neskupo.

Vrh

PostPoslato: 22 Dec 2010, 08:00 
pa nije skupo, nije kao restoran drustvene ishrane, ali je pristupacno, porcije su poprilicno velike..
ali sa tobom ne bih o tome sta je skupo a sta ne, vjecito smo u sukobu oko toga, ko su burzuji, ko zivi iznad prosjeka na forumu, ko ima, ko nema.. tako da bi ovo odvelo u spam i nepotrebnu raspravu

Vrh

PostPoslato: 22 Dec 2010, 09:48 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
Dajte konkretno cijene, manite se prepucavanja.

Vrh

PostPoslato: 22 Dec 2010, 12:07 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

shakal je napisao:
Dajte konkretno cijene, manite se prepucavanja.

Da, kad postavis cijene nekih jela, svako moze odluciti da li je skupo ili ne, jer je to skupo - nije skupo jako relativan pojam.

Vrh

PostPoslato: 22 Dec 2010, 12:18 
nemam cjenovnik kod sebe da mogu postaviti cijene, kad odem naredni put uzecu jedan, pa cu vam skenirati..
znam da mso kolegica i ja jele neki dorucak od po 7 Km i ni ona ni ja nismo mogle pojesti sve sta je bilo na tanjiru, po pola smo ostavile, salate, piletina, krompir, pogacice, nema cega nije bilo..
za ostali meni moram donijeti odozgo..

Vrh

PostPoslato: 22 Dec 2010, 12:23 
To mi ne djeluje skupo, toliko sam davao u onom tropikovom restoranu za obrok, ja i stari platili oko 14-15 km za obojicu, a nesto malo pojeli, stari neku corbicu, ja piletinu i krompirice, bez salata i hljeba.

Vrh

PostPoslato: 22 Dec 2010, 12:39 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

lollipop je napisao:
nemam cjenovnik kod sebe da mogu postaviti cijene, kad odem naredni put uzecu jedan, pa cu vam skenirati..
znam da mso kolegica i ja jele neki dorucak od po 7 Km i ni ona ni ja nismo mogle pojesti sve sta je bilo na tanjiru, po pola smo ostavile, salate, piletina, krompir, pogacice, nema cega nije bilo..
za ostali meni moram donijeti odozgo..

To je ok. Ja sam onako na brzinu preletio po jelovniku na ulazu , pa sam vidio neka jela po 30+ maraka.

Vrh

PostPoslato: 22 Dec 2010, 13:00 
ima i po 30 KM, kao rucak, ja nisam jela pa ne znam, ali kazu mi ovi s posla koji su tamo jeli da su porcije velike jako.
npr. imali smo ponudu za neko slavlje, mjesano meso sa prilozima i dezertom, na ponudi navedeno sve od mesa sta ima na ovalu i to bas da se dvoje najede 30 KM. nije mi se cinilo bas preskupo.. znaci taj oval podijelis na dvoje i taman
ja sam samo tamo doruckovala za sada

Vrh

PostPoslato: 22 Dec 2010, 13:55 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jun 2002, 08:33
ako pod "nije skupo" svrstavamo cijene koje su podudarne vecini ostalih ugostiteljskih objekata na podrucju BL, da li i dalje vrijedi ta stavka (cisto da znam isplati li mi se ici gore, mada po opisanom mi vec zvuci na neki kic na fazon Male Stanice koju bas i ne podnosim)

Batmobil ti inace ima 5.7 litarski chevroletov V8 motor, koji ti ima ubrzanje do 100 za 5 sekundi. Ako uzmes u obzir da batmobil tezi preko dvije tone,to ti je zbilja fenomenalno. Al` dobro,dosta o mom autu, pricajmo malo o meni!

Vrh

PostPoslato: 22 Dec 2010, 17:34 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Jan 2006, 11:47
joj obilan i ukusan dorucak za nekih 7 KM?? moram obavezno otici , obozavam da doruckujem vani , a u BL mi nesto "tanko" sto se toga tice
a ovako rucak i to, glavno jelo , po meni nije skupo ako je do max. 15 KM po osobi sve preko je skupo za nase uslove i standard

Majka je naš početak i kraj

Vrh

PostPoslato: 22 Dec 2010, 20:45 
pa nije 15 KM po osobi, vec 30, ali ja mislim da tu jednu porciju od 30 mogu dvoje pojesti, bar sto se tice tog mjesanog mesa... ma odete gore na kaficu, fin pogled, pa malo osmotrite meni, sta ko jede, kolike su porcije i cijene, pa sami procijenite da li se isplati.. nije isto meni kao mom muzu koji ima 2 metra i 104 kg... zato, otidjite pa vidite sami...
ovaj dorucak za 7 KM je po meni sasvim ok..
usput da pomenem novi restoran koji je totalno dzabe a hrana extra.. ako nisam vec spomenula, negdje u stepe stepanovica, narucujemo stalno na poslu, porcija ustipaka 1 KM i kajmak 1,5 Km.. i za 2 i po marke se najedes, a ako dodas jos jednu porciju ustipaka ne mozes disati koliko se najedes.. probajte, imaju i neki dnevni meni, ful rucak dodje oko 5 KM

Vrh

PostPoslato: 23 Dec 2010, 00:53 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2005, 15:44
lollipop je napisao:
pa nije 15 KM po osobi, vec 30, ali ja mislim da tu jednu porciju od 30 mogu dvoje pojesti, bar sto se tice tog mjesanog mesa... ma odete gore na kaficu, fin pogled, pa malo osmotrite meni, sta ko jede, kolike su porcije i cijene, pa sami procijenite da li se isplati.. nije isto meni kao mom muzu koji ima 2 metra i 104 kg... zato, otidjite pa vidite sami...
ovaj dorucak za 7 KM je po meni sasvim ok..
usput da pomenem novi restoran koji je totalno dzabe a hrana extra.. ako nisam vec spomenula, negdje u stepe stepanovica, narucujemo stalno na poslu, porcija ustipaka 1 KM i kajmak 1,5 Km.. i za 2 i po marke se najedes, a ako dodas jos jednu porciju ustipaka ne mozes disati koliko se najedes.. probajte, imaju i neki dnevni meni, ful rucak dodje oko 5 KM

vec si spomenula te famozne ustipke :)a sutra na poslu skeniraj njihov letak ili bar napisi tel i ime te kafanice

Vrh

PostPoslato: 23 Dec 2010, 11:01 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Jan 2006, 11:47
mislim da je lolli napisala vec negdje za taj restoran, zove se pause

http://www.051info.com/restorani/restoran-pause

kompletan rucak za 5,5 km je zaista povoljno..a ustipke obozavam, moram i to probati obavezno..joj sta ja sve moram probati, jesam poguzija :D

Majka je naš početak i kraj

Vrh

PostPoslato: 23 Dec 2010, 12:26 
poslala sam azdaji cjenovnik. poslacu vam na pp ako hocete.

Vrh

PostPoslato: 23 Dec 2010, 20:36 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2005, 15:44
hvala,iskreno,nisam nikad cula za njih,ali cu probati jedno jutro te ustipke s kajmakom :)

Vrh

PostPoslato: 17 Jan 2011, 14:52 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 30 Okt 2004, 11:08
nedjeljno jutro sam provela u restoranu "stara ada". pomenuh nedjelju jer je bilo bas mirno, suncano, divno jutro... slucajno sam otisla tamo, bez preporuke. jos nije sve zavrseno oko restorana ali je enterijer gotov. sve uredno. konobari ljubazni. muzika lagana, kaliopi, novi album:). hrana ukusna. sve u svemu, lijepo mjesto sa velikom bastom uz vrbas pa cemo imati gdje otici na neku kaficu kad dodje ljeto... cijene ok. cujem da imaju muziku uvece ali se mora i naruciti klopa, bar neka meza. neko bio od vas? sve u svemu, sasvim pristojno mjesto!

Vrh

PostPoslato: 25 Jan 2011, 01:01 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jun 2002, 08:33
nisam jos bio, uskoro cu s obzirom da je to Ognjiste, samo preseljeno na drugu lokaciju i promjenjen naziv :)

Batmobil ti inace ima 5.7 litarski chevroletov V8 motor, koji ti ima ubrzanje do 100 za 5 sekundi. Ako uzmes u obzir da batmobil tezi preko dvije tone,to ti je zbilja fenomenalno. Al` dobro,dosta o mom autu, pricajmo malo o meni!

Vrh

PostPoslato: 10 Feb 2011, 22:08 
Kako se krecu cijene u Vrbasu, standardno ili?

Mislio otici u nedelju na platu za dve osobe pa da se ne iznenadim ili nesto... :)

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 1078 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 54  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]