banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 05 Avg 2025, 05:01

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 32 Posta ]  Idi na stranicu 1, 2  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 08 Dec 2010, 19:15 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jun 2009, 09:41
Amerikanci pokusavaju ponovo da isprovociraju Kinu (prije 20 godina su nobela dali dalaj lami) tako sto ce u petak dodjeliti "Nobelovu nagradu" za mir kineskom izdajniku, kriminalcu,satanisti, homoseksualcu koji je isto tako transeksualac vjerovatno i pedofil Jiang Juu.

nagradu ce bojkotovati rusija i srbija a zanimljivo i ukrajina koja izgleda polako shvata da joj je bolje da predje na pobjednicku stranu.

http://www.kreni.com/naslovi/redirect/4586500

Ono sto se nece procitati na vikiliksu da je strateski cilj amerike podjela kine na 12 provincija i pokusaj da se od kantonaca napravi poseban politicki identitet. to im je ocigledno propalo jer nisu uspjeli da uniste ni sj. koreju koja je bila prvi korak u zaokruzivanju kine.

mali edit. vijest na linku je stara, u medjuvremenu se pojavilo jos 15-tak zemalja koje bojkotuju a bice ih jos.

Poslednji put menjao Frisky_Dingo dana 08 Dec 2010, 19:47, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 08 Dec 2010, 19:34 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Nov 2008, 17:42
Frisky_Dingo je napisao:
Amerikanci pokusavaju ponovo da isprovociraju Kinu (prije 20 godina su nobela dali dalaj lami) tako sto ce u petak dodjeliti "Nobelovu nagradu" za mir kineskom izdajniku, kriminalcu,satanisti, homoseksualcu koji je isto tako transeksualac vjerovatno i pedofil Jiang Juu.

nagradu ce bojkotovati rusija i srbija a zanimljivo i ukrajina koja izgleda polako shvata da joj je bolje da predje na pobjednicku stranu.

http://www.kreni.com/naslovi/redirect/4586500

Ono sto se nece procitati na vikiliksu da je strateski cilj amerike podjela kine na 12 provincija i pokusaj da se od kantonaca napravi poseban politicki identitet. to im je ocigledno propalo jer nisu uspjeli da uniste ni sj. koreju koja je bila prvi korak u zaokruzivanju kine.

mali edit. vijest na linku je stara, u medjuvremenu se pojavilo jos 15-tak zemalja koje bojkotuju a bice ih jos.

Jos samo da mu nadju da je jevrej . . .

Vrh

PostPoslato: 08 Dec 2010, 19:43 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Feb 2008, 21:55
Mala ispravka koja se tiče naslova teme: sve Nobelove nagrade osim one za mir, dodjeljuju se u Štokholmu, od strane švedskog kralja.
Nobelovu nagradu za mir dodjeljuje norveški kralj, u Oslu, na posebnoj ceremoniji koja nema veze sa gorepomenutom.
A satanisti orgijaju često po Norveškoj, koja je kolijevka Death Metala. Zna i crkva da plane po nekad...

Vrh

PostPoslato: 08 Dec 2010, 19:46 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

hvala na ispravci, mene njihova satanisticka orgijanja bas i ne zanimaju bila ona u oslu ili stokholmu. a majhejm i ekipa su drugi par rukava i o tome smo pisali nekada davno.

Vrh

PostPoslato: 08 Dec 2010, 19:46 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Maj 2006, 19:12
I ja sam počeo sumnjati u te nagrade za mir od nagrađivanja finskog drkadžije Ahtisarija, možda je taj Kinez OK.

Vrh

PostPoslato: 08 Dec 2010, 19:48 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Frisky_Dingo je napisao:
hvala na ispravci, mene njihova satanisticka orgijanja bas i ne zanimaju bila ona u oslu ili stokholmu. a majhejm i ekipa su drugi par rukava i o tome smo pisali nekada davno.

To su baš ti rukavi!

Vrh

PostPoslato: 08 Dec 2010, 19:50 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

filozof sa vrbasa je napisao:
I ja sam počeo sumnjati u te nagrade za mir od nagrađivanja finskog drkadžije Ahtisarija, možda je taj Kinez OK.

U svakom slučaju, kakav god da bio, više je zaslužio nego Obama. To je bila smijurija i velik skandal.

Vrh

PostPoslato: 08 Dec 2010, 19:50 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

apsolutno ne, ovo su kabalisticki satanisti koji su vrlo ozbiljni u ovome sto rade. norvezani su za njih pero laka kategorija.

Vrh

PostPoslato: 08 Dec 2010, 20:42 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2008, 16:27
Friški ako je dotle došlo, zovi hotline, okani se glupih zavjera...

Sa korita Ivanova

Vrh

PostPoslato: 08 Dec 2010, 23:44 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
Što više čitam njegove postove,ubjeđenjiji sam da je on kompletan idiot.Ili to,ili nas isprobava kao što je radio dok je bio Vito...

Vrh

PostPoslato: 09 Dec 2010, 00:39 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Sep 2005, 20:36
Zaboravio si napomenuti da je i jajar, demon i licimur. :D
Ova nagrada vec duzi niz godina nema nikakvog smisla, ako je ikada i imala. Neko pokrene rat, pa ga poslije zaustavio i za to dobije nagradu za mir.

Vrh

PostPoslato: 09 Dec 2010, 09:35 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Nov 2006, 15:16
Citiraj:
Odluka Srbije da bojkotuje ovogodišnju dodelu Nobelove nagrade za mir loš signal koji stiže iz Beograda, saopštili zvaničnici Evropskog parlamenta

Odluka Srbije da bojkotuje ovogodišnju ceremoniju dodele Nobelove nagrade za mir kineskom disidentu Lijuu Sjaobou, koji je u toj zemlji osuđen na 11 godina zatvora, izazvala je negativne reakcije zvaničnika EU, dok je domaća stručna i politička javnost podeljena po ovom pitanju.

Evropske institucije izrazile su juče negodovanje zbog ovakve odluke Srbije, uz obrazloženje da bi država koja teži članstvu u EU trebalo da bude privržena evropskim vrednostima. Portparolka evropskog komesara za proširenje Štefana Filea, Anđela Filote, izjavila je da je zajednička odluka svih 27 članica EU da prisustvuju ceremoniji dodele Nobelove nagrade za mir, i da će ta poruka biti preneta vlastima u Beogradu.

„Razočarani smo, zabrinuti smo i razgovaraćemo sa našim partnerima kako bismo videli da li je moguće da čujemo drugačiji stav" Beograda o tom pitanju, rekla je portparolka komesara Štefana Filea.

Citiraj:
Veliki broj sagovornika Pressa, međutim, smatra da je Srbija povukla logičan potez kada je donela odluku da bojkotuje ovogodišnju dodelu Nobelove nagrade za mir. Ljiljana Smajlović, predsednik Udruženja novinara Srbije, smatra da je licemerno da zapadne zemlje kritikuju države koje neće prisustvovati dodeli Nobelove nagrade za mir dok istovremeno vode politički i pravni lov na Đžulijana Asanža, osnivača Vikiliksa!

Citiraj:
- Jako mi je nesimpatična izjava Jelka Kacina o servilnosti Srbije prema Kini. Nije loš trenutak da se podsetimo da smo iz nekih dokumenata Vikiliksa saznali da Brisel i Vašington od nas traže dokaze servilnosti. Razlika koja je bitna za nas jeste da je Kina na našoj strani kada je u pitanju Kosovo. U ovom momentu Srbija mora da se bori i za ljudska prava i za svoje nacionalne interese - ističe Ljiljana Smajlović.

Politički analitičar Cvjetin Milivojević smatra da nema dileme da je odluka ministra inostranih poslova Vuka Jeremića ispravan diplomatski potez!

- Da se to desilo kao izolovan incident i da prethodno nagradu za mir nije dobio čovek koji je kao arbitar učinio sve da Kosovo dobije nezavisnost, možda bih rekao da postoji dilema. Ovako, s obzirom na to da je i Kina bojkotovala dodelu nagrade Martiju Ahtisariju pokazujući prijateljski gest prema Srbiji, onda je logično da i mi uzvratimo istom diplomatskom pažnjom - smatra Milivojević.

Politički analitičar Slobodan Antonić takođe smatra da je odluka Srbije da stane uz Kinu ispravna.

- Mislim da je odluka o bojkotu dodele Nobelove nagrade za mir ispravna jer nam je Kina pomogla u odbrani Kosova i našeg teritorijalnog integriteta i to nije prepreka na našem putu ka Evropskoj uniji - ističe Antonić.

Srednjevekovni naucnik je tvrdio da je zemlja okrugla i da se okrece oko sunca. Za to je cula Sveta Inkvizicija i on beše izveden pred Sud i osuden. Kazna je bila strašna. Odveli su ga do kraja Sveta i gurnuli u ambis.

Vrh

PostPoslato: 09 Dec 2010, 11:04 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

ma ovo je najbolji politicki potez srbije zadnjih deset godina. mi nismo svjesni koliko se brzo stvari u svijetu mijenjaju i koliko nam ovo popravlja poziciju kod kineza. jos da smo napisali jedno protestno pismo vladi norveske bilo bi sjajno. mislim da ce nakon ovog skandala nagrada biti ukinuta ili ce joj prosutvovati samo americke kolonije.

a ove uvrede na moj racun od strane zoke tj. zohraima rotsilda, vanbracnog sina jakoba rotsilda i igbale jevric, govore da sam u pravu.

Vrh

PostPoslato: 09 Dec 2010, 11:17 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 02 Dec 2007, 01:43
Mislim da je ovo dobar potez, ako su Kinezi dali Srbiji podrsku, sasvim normalno je da Srbija uzvrati istim gestom, jer Kina se zalaze za teritorijalni suverenitet Srbije.
Treba gledati samo korist, od pjevanja o demokratiji i EU postenju nema hljeba.
A najjace mi je kad EU drzave govore o servilnosti, pogotovo mali ljigavi Zlovenci.

Vrh

PostPoslato: 09 Dec 2010, 11:30 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jan 2007, 16:38
Kinezi su bojkotovali ceremoniju dodjele nagrade Ahtisariju, ali nije samo to bitno nego i ovo

Citiraj:
„Њујорк тајмс” подсећа да је прошлог месеца кинески државни саветник Даи Бингуо, најмоћнија фигура кинеске спољне политике, отворено рекао америчком државном секретару Хилари Клинтон да његова влада сматра ту Нобелову награду делом америчке завере да би се Кина довела у незгодан положај.

Лист сматра да није јасно зашто је Кина од награде за Лијуа начинила „црвену линију” своје спољне политике и дала на знање да ће став других држава према овогодишњој Нобеловој награди за мир одредити њихов однос са Пекингом.

Hoće Srbija da vodi politiku četiri stuba spoljne politike... kao...

Vrh

PostPoslato: 09 Dec 2010, 18:25 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
Frisky_Dingo je napisao:
a ove uvrede na moj racun od strane zoke tj. zohraima rotsilda, vanbracnog sina jakoba rotsilda i igbale jevric, govore da sam u pravu.

J3beš ti šta?Možda bi trebao.....I mani se insinuiranja o mojim roditeljima i njihovoj čestitosti....Nije zdravo,bole koljena!

Vrh

PostPoslato: 09 Dec 2010, 18:28 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Samim tim što Kineza ima 1 milijarda sa više hiljadugodišnjom kulturom mora se respektovati ako kažu da taj čovjek nije uradio ništa za mir i slične stvari.

Vrh

PostPoslato: 09 Dec 2010, 19:36 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Sep 2006, 09:31
filozof sa vrbasa je napisao:
Samim tim što Kineza ima 1 milijarda sa više hiljadugodišnjom kulturom mora se respektovati ako kažu da taj čovjek nije uradio ništa za mir i slične stvari.

Jel to bio referendum u Kini glede ovog lika, pa se svi izjasnili da tako misle? :lol:
Po meni ovo dodjeljivanje nagrade jeste prst u oko i cackanje mecke, sve zarad duboke politike velikih sila, ali Srbija, kao sitna baja u kontekstu, vise zavisna od Eu i zapada nego od dalekih kosookih, ne bi trebala za svoje dobro da se mijesa i svrstava, pogotovo ne na ovaj nacin...

Da se pitalo većinu, još bismo bili na istom baobabu u Africi, jahali grane i krezavo se smijali onoj budali s vizijom što je sišla dolje, umislivši da može hodati na dvije noge i polugom zatući mamuta...

Vrh

PostPoslato: 09 Dec 2010, 19:41 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Sep 2005, 08:11
Jbg, ako te je Kina podrzala zarad tvojih nacionalnih ciljeva onda je red da se vrati.
Takodje, nemere da ga stalno primas, treba malo gujci da se oladi.

Vrh

PostPoslato: 09 Dec 2010, 19:45 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Nema toga više, Srbija mora jasno da da do znanja na čijoj je strani. Ja lično sam na strani Kine od kada sam zadovoljan njihovom elektronskom robom. Ako ovako nastave lično ću se zalagati za visoke carinske barijere na robu iz EU.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 32 Posta ]  Idi na stranicu 1, 2  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]