Što se tiče tog sna nisi ga opisala detaljnije, opisala si svoja osjećanja oko sna ali ne i šta se konkretno dešava u snu. Da li ti samo posmatraš ono što se u snu dešava ili i učestvuješ u svemu tome? Da li i danas sanjaš taj san? Da li je uvijek baš isti? Ako te muči radoznalost oko sna onda možda treba da te muči, možda te nešto tjera da dokučiš značenje tog sna. Da li tebe taj san muči, da li bi voljela da ga više ne sanjaš? Mnogi snovi-vizije mogu predstavljati nekakva upozorenja i poruke i prestaju da se pojavljuju kada osoba spozna njihovo značenje i kada se počne ponašati u skladu sa porukom koju vizija nosi, čak i kada to urade nesvjesno tj. počnu se u životu ponašati kako treba da se ponašaju bez da su uvidjeli da im je vizija govorila da se tako trebaju ponašati.
Ovakvi upečatljivi snovi (vizije) koji nose neke poruke, savjete, upozorenja i koji se ponavljaju (čime se naglašavaju) nisu bezvezne i slučajne pojave već suptilne, duhovne i onda im treba pristupiti na takav način. Vjerovatno najbolji način da na ovaj ili onaj način dođeš do razjašnjenja nekog upečatljivog sna je da radiš duhovnu izgradnju a u čemu ne možeš nikako pogriješiti već samo imati višestruke koristi. Predlažem ti da čitaš Sveto Pismo i Kur'an i to po mogućnosti redovno jer je u duhovnoj izgradnji mnogo bolja kontinualnost od kampanjstva, mnogo je bolje je da svete spise čitaš dnevno po pola sata nego da nekoliko dana uopšte ne čitaš pa onda par dana čitaš po nekoliko sati. Usput, u Svetom Pismu imaš nekoliko primjera snova i njihovog tumačenja.
Inače sam čuo nešto o tome da osobe, posebno mlađe, u zadnje vrijeme imaju upečatljivije snove. To je dobro i to je potvrda starozavjetnog proročanstva:
"I poslije ću izliti duh svoj na svako tijelo, i proricaće sinovi vaši i kćeri vaše, starci će vaši sanjati sne, mladići će vaši viđati utvare." (Joilo 2,28 )
Ljudi sa ovih prostora iz određenih razloga bi prije svih drugih trebali da se okrenu istinskoj duhovnosti a pošto do toga još nije došlo opšte stanje u društvu je ovakvo kakvo je, istinski duhovni rad je glavni uslov da nam bude bolje. Zbog toga vjerovatno mnoge muče upečatljiviji snovi a sve sa ciljem da ljude prodrmaju, da ih odvrate od manje bitnih stvari i da ih usmjere na duhovni rad. Nisi ti jedina sa snovima koji se ponavljaju i koji muče.
Citiraj:
Nisam sigurna ali pitam kakve Bog/Allah ima planove za nas...
Bog/Allah nam je dao Sveto Pismo i Kur'an.
U njima nam je jasno iznio šta se traži od nas, dao nam je upute kako se trebamo ponašati a kako se ne trebamo ponašati, dao nam je upozorenja, dao nam je određena obećanja, dao je utjehu iskrenim vjernicima, dao nam je znakove globalnih dešavanja po kojima ćemo moći prepoznati
posljednja vremena u kojima će doći do velikih promjena (a i u kojima će trajati završni Sudnji Dan) a po mnogima svi ti znakovi se sve više ispoljavaju od posljednje četvrtine 20. vijeka.
Bog/Allah je u svetim spisima iznio svoje planove za nas, svakako da su ti planovi na površini svetih spisa grubo opisani i da je naša spoznaja o tome još uvijek mala ali kroz duhovnu izgradnju će se ta i svaka druga spoznaja produbljivati.
Citiraj:
Tvoj San
Moj san...sanjao sam ga više puta ali zadnji put dosta davno. U snu se krećem nekom stazom a na stazi i sa strana staze ima mnogo zmija, hodajući po stazi moram paziti da neku ne nagazim. Nisu me napadale, samo su ležale a ja sam jednostavno pazeći da ih ne nagazim polako hodao po stazi, nisam išao unazad. Kao da je tuda trebalo proći. San nije bio dug, nakon nekoliko koraka je završavao.
Značenje sna nisam ja dokučio već mi je neko drugi rekao tj. pomogao mi da sam povežem simbole koji se pojavljuju (vizije su u simbolima) i izvedem zaključak.
Ako te interesuju snovi preporučujem ti knjigu "Moć vaših snova", Suzi Holbeč.
Citiraj:
Moj Nik
Well, thats another story...
I was always fascinated about reading things like that...
Things like what?
(odgovor neka bude na srpskohrvatskom

)