banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 09 Avg 2025, 15:17

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 112 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6
Autoru Poruka
PostPoslato: 02 Dec 2010, 21:56 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Maj 2008, 10:50
I dobro, gdje smo ono stali? Znaci WikiLeaks objavio dokumente koji daju uvid u stav USA o velikom broju zemalja i politicara, USA podvalila Assangeu da je silovao dvije prostitutke (veoma originalno, nema sta). Ovo me podsjeca na aferu Clintona i Monike, ni dva ni tri naredio da se bombarduje tamo neka africka zemlja da skrene paznju sa afere.

The hell where youth and laughter go.

Vrh

PostPoslato: 02 Dec 2010, 23:53 
staromodan
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Dec 2002, 16:42
daj uzivajte, sto se vazda prepucavate...

http://www.funnyordie.com/videos/53d827d5af/kelly-brook-s-cameltoe-shows?rel=player

Vrh

PostPoslato: 03 Dec 2010, 00:37 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
:lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 03 Dec 2010, 09:13 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Jun 2006, 15:21
Realno gledano ja kao laik sam pretpostavljao da za zivot u nekom obliku i nije potrebno sve ono sto nama treba...pogotovo ne na nekoj dalekoj planeti. Sada kada su takav oblik zivota nasli kod nas...nema sumnje da postoji nesto u ovom ogromnom svemiru. Mediji su dizali tenziju i svi su ocekivali najmanje sliku Alien-a ali ja sam znao da ce nesto oovakvo biti. Nama laicima se ovo mozda cini beznacajnim ali nije. Ovo je samo pocetak traganja za zivotom van zemlje...prekretnica.

На высокий берег на крутой.

Vrh

PostPoslato: 03 Dec 2010, 13:12 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Mar 2009, 21:43
Pa jel nisu mogli odma reci sta su nasli,nego su mi mastu potpaljivali par dana:)))ja sam ocekiva predatora,il bar aliena:P

Vrh

PostPoslato: 03 Dec 2010, 15:22 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Feb 2010, 15:17
ako neko zaista vjeruje da je ova vijest plasirana da se skrene paznja sa wikiL. treba da shvati da nisu ni ameri toliko glupi. ovo je ipak jedna vijest. bilo danas, javite nam za par godina gdje ste uznapredovali s tom bakterijom...
a sa druge strane wikiL. objavljuje clanke non-stop... ako im je cilj bio da za jednu sekundu skrenu paznju sa curenja podataka, pa dobro u tome im je uspjelo...
mene samo interesuje sta ce ovi nasi ziloti postovati kad se napokon otkrije zivot u svemiru? u stvari da ne idem dalje u tu temu, postovacu odgovarajucu na d&r

Vrh

PostPoslato: 03 Dec 2010, 16:29 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jan 2007, 16:38
Možda se NASA prepala šta će Wikileaks da objavi pa požurila ... Možda još ima nade za neke nove vijesti :)
Dio današnjeg intervjua...

Citiraj:
Achanth: Da li ste naišli na dokument koji se odnosi na vanzemaljski život i vanzemaljce uopšte?

Asanž: Mnogi čudaci su nas kontaktirali u vezi te teme, navodeći da su otkrili antihrista u sebi dok su razgovarali sa svojom bivšom ženom na žurci u dvorištu. Međutim, nisu uspeli da zadovolje naša pravila objavljivanja informacija. Dokument ne sme biti samo-autorizovan i mora biti originalan. Ipak, vredi napomenuti da će među još neobjavljenim depešama naći i podaci o vanzemaljskom životu.

Vrh

PostPoslato: 04 Dec 2010, 00:41 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jan 2007, 16:38
Citiraj:
„Izmišljena senzacija”

Ruski naučnici skeptični su prema informaciji iz Amerike i smatraju da je reč o “izmišljenoj senzaciji”. U Institutu medicinsko-bioloških istraživanja Ruske akademije nauka otkriće koje je predstavila NASA nazvali su “novim mehurom sapunice”. Ta bakterija nema nikakav vanzemaljski karakter, navela je Natalija Novikova, šef laboratorije ovog insistuta.
Na Zemlji postoje i bakterije koje koriste cijankalijum, bakterije žive u vodi nuklearnih reaktora, gde je prisutan visok nivo radijacije, kao i na veoma niskim temperaturama na Antarktidi, u uslovima sličnim onima na Marsu. Novikova podseća na ranije “senzacije” NASA, recimo, kada su sedamdesetih godina američki naučnici u kapsuli “Apolona” koja se vratila s Meseca, otkrili živu bakteriju. Na kraju se ispostavilo da je to mikroorganizam sa zemlje.

Vrh

PostPoslato: 04 Dec 2010, 14:11 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

hhahahahahahah:)
http://www.njuz.net/nasa-pronasla-vanzemaljski-zivot/

Vrh

PostPoslato: 04 Dec 2010, 14:55 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Maj 2008, 10:50
Citiraj:
U drugoj polovini konferencije, novinari su se interesovali o budućnosti ove gerila-marketing kampanje, a Vozinski je bio spreman da odgovori na sve njih i detaljno opiše NASA plan za dobijanje dodatnih sredstava. Ukoliko se on pokaže kao uspešan, Vozinski je u kratkim crtama naveo sledeće velike investicije američke agencije: stalna baza na Mesecu do 2025, let na Mars sa ljudskom posadom do 2035. i novi sto za stoni fudbal najkasnije do 1. januara 2011. Poslednju potencijalnu investiciju opravdao je činjenicom da većina plastičnih igrača više nema glavu, kao i da tabla vuče na levo.

Pred sam kraj, Vozinskom je postavljeno pitanje da li je uopšte došlo do bilo kakvog otkrića vezanog za vanzemaljski život.

- A to, da. Našli smo nekakve mikrobe u nekom jezeru. Bezveze – kratko je odgovorio vođa NASA tima.

:lol:

The hell where youth and laughter go.

Vrh

PostPoslato: 09 Dec 2010, 00:26 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Slika

Vrh

PostPoslato: 11 Dec 2010, 16:45 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Dec 2010, 15:48
Mozda su "stranci" medju nama Slika

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 112 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6

Sva vremena su u UTC [ DST ]