BoG je napisao:
Šajin je napisao:
Ne vrijedi ti ni paypal nalog, jer ne podržavaju isplatu u našu državu. dakle ne može ti neko uplatiti pare na paypal ukoliko živiš u BiH. bar je meni tako pisalo
ja zatražio da mi isplate 2 dolara na alertpay račun i odmah su to uradili, ali šta sad da radim sa ta 2 dolara kad ih nigdje ne mogu potrošiti?

čekam i 50 dolara da mi se isplati na bux.to, ali vjerovatno se neće nikad isplatiti jer je bux.to posato squam, tj lažnjak
Ne moras ih isplatiti,kupuj stvari na ebuy?

odakle ti 50 dolara na bux.to?
Kad smo vec kod ovog,koje jos sajtove za ovo klikovanje poznajete? Ja znam za neobux,graddetrafic i ovaj bux.to
ček nisam te sad najbolje shvatio

da li si baš mislio na ebuy ili na ebay? i odakle ne moram isplatiti pare? podržava li neka stranica kupovinu sa alertpay-a?
a na bux-u sam skupio 50 dolara još davno. imao sam dosta referala koji su jedno vrijeme klikali za mene. inače ja sam počeo klikati na buxu prije jedno 5 godina, tad je jedan moj poznanik rekao da su mu isplatili opasnu svotu para(mada nije nikad rekao tačno koliko). ali on je imao baš mnogooo referala. e sad u zadnje vrijeme po netu čitam da je bux postao squam, ja sam prvo zatražio isplatu 20 dolara prije jedno 5 godina. i dok sam čekao da mi to isplate stalno sam klikao. nakon godinu dvije isplata je otkazana, a ja sam onda zatražio da mi isplate 50 dolara, i čekam već godinu dana i ne vjerujem da će mi isplatiti

a od tih sajtova znam jedino za neobux da isplaćuju mada i to mi je sumnjivo jer kad mi isplate na alertpay stvarno ne znam šta ću sa tim parama