banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 18 Jul 2025, 23:22

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 13 Posta ] 
Autoru Poruka
 Tema posta: Neobux
PostPoslato: 28 Nov 2010, 01:06 
Voajer
Voajer
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Nov 2010, 01:01
Mene zanima da li znate da li neobux podrzava moneybookers odnosno dali se moze novac poslati na moneybookers ili mora na alertpay ili paypal pa se onda prebacivati???
unaprijed hvala :)

Ti misliš da ona ne ide, al' sagni se hajvanu, pogledaj, ide.
Ide Drina,
Ide Vrbas,
Ide Bosna,
Svi oni i one idu.

A ti, đe ćeš?
Nemaš kud!

Vrh

Tema posta: Re: Neobux
PostPoslato: 29 Nov 2010, 12:05 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Feb 2003, 14:00
Mislim da ne podrzava. Nije ti toliki problem otvoriti paypal account?

Vrh

PostPoslato: 29 Nov 2010, 13:26 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2010, 20:42
Ne vrijedi ti ni paypal nalog, jer ne podržavaju isplatu u našu državu. dakle ne može ti neko uplatiti pare na paypal ukoliko živiš u BiH. bar je meni tako pisalo
ja zatražio da mi isplate 2 dolara na alertpay račun i odmah su to uradili, ali šta sad da radim sa ta 2 dolara kad ih nigdje ne mogu potrošiti? :D

čekam i 50 dolara da mi se isplati na bux.to, ali vjerovatno se neće nikad isplatiti jer je bux.to posato squam, tj lažnjak

Vrh

PostPoslato: 29 Nov 2010, 15:02 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Šajin je napisao:
Ne vrijedi ti ni paypal nalog, jer ne podržavaju isplatu u našu državu. dakle ne može ti neko uplatiti pare na paypal ukoliko živiš u BiH. bar je meni tako pisalo
ja zatražio da mi isplate 2 dolara na alertpay račun i odmah su to uradili, ali šta sad da radim sa ta 2 dolara kad ih nigdje ne mogu potrošiti? :D

čekam i 50 dolara da mi se isplati na bux.to, ali vjerovatno se neće nikad isplatiti jer je bux.to posato squam, tj lažnjak

Ne moras ih isplatiti,kupuj stvari na ebuy? :D

odakle ti 50 dolara na bux.to?
Kad smo vec kod ovog,koje jos sajtove za ovo klikovanje poznajete? Ja znam za neobux,graddetrafic i ovaj bux.to

Vrh

PostPoslato: 30 Nov 2010, 12:37 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

BoG je napisao:
Šajin je napisao:

Ne moras ih isplatiti,kupuj stvari na ebuy? :D

odakle ti 50 dolara na bux.to?
Kad smo vec kod ovog,koje jos sajtove za ovo klikovanje poznajete? Ja znam za neobux,graddetrafic i ovaj bux.to

ček nisam te sad najbolje shvatio :) da li si baš mislio na ebuy ili na ebay? i odakle ne moram isplatiti pare? podržava li neka stranica kupovinu sa alertpay-a?

a na bux-u sam skupio 50 dolara još davno. imao sam dosta referala koji su jedno vrijeme klikali za mene. inače ja sam počeo klikati na buxu prije jedno 5 godina, tad je jedan moj poznanik rekao da su mu isplatili opasnu svotu para(mada nije nikad rekao tačno koliko). ali on je imao baš mnogooo referala. e sad u zadnje vrijeme po netu čitam da je bux postao squam, ja sam prvo zatražio isplatu 20 dolara prije jedno 5 godina. i dok sam čekao da mi to isplate stalno sam klikao. nakon godinu dvije isplata je otkazana, a ja sam onda zatražio da mi isplate 50 dolara, i čekam već godinu dana i ne vjerujem da će mi isplatiti :)

a od tih sajtova znam jedino za neobux da isplaćuju mada i to mi je sumnjivo jer kad mi isplate na alertpay stvarno ne znam šta ću sa tim parama

Vrh

PostPoslato: 30 Nov 2010, 18:11 
Voajer
Voajer

Pridružio se: 30 Nov 2010, 17:59
pozdrav
da li je neko primio novac sa alertpay-a, na bilo koji nacin? imam nesto novca na njemu pa me interesuje koji je nacin najbolji...

Vrh

PostPoslato: 30 Nov 2010, 20:39 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

micon je napisao:
pozdrav
da li je neko primio novac sa alertpay-a, na bilo koji nacin? imam nesto novca na njemu pa me interesuje koji je nacin najbolji...

и ја то покушавам да сазнам :D

Vrh

PostPoslato: 07 Dec 2010, 12:23 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Koliko sam shvatio, preko paypala nema isplata u nasu drzavu.
Neki od tih sasjtova koji imaju podrsku alertpaya mozete koristiti i dobiti pare na vas ziro racun. Nisam licno isplacivao ali mi je drug rekao da je primio nekih parica. Kako,ne znam,ali cu detaljno pripupitam pa javim.

Ako je jos neko zainteresovan za ovo klikanje neka ode na sajt neobux.com pa prosvrlja malo pro forumu. Ima srpsko-hrvatski pod forum i sve sto se tice kako i na koji nacin da se dodje do zarade. Ako se neko odluci za klikanje neka prilikom registracije na mjesto referera stavi nick sergejevic i tako pomogne mladom studentu :D :D

Oni koji se registruju ,a pritom nemaju referera, mogu da budu unajmljeni od strane drugih clanova da klikaju za njih a da to ni ne znaju.

Vrh

PostPoslato: 23 Dec 2010, 12:31 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Okt 2010, 19:40
E imate na ovom mom blogu u potpisu nekih stranica za zaradu...ali to je PTC zarada. jako mala zarada a treba puno truda ali eto :D
Alert Pay isplata se vrsi preko nekog ceka, posaljes zahtjev oni ti posalju na kucnu adresu cek uzmu ti 2% pa dok podignes na banci pare oguli te i banka tako da nesto malo podignes...
Postoji nacin da prebacis novac na moneybookers koji je po meni najbolji, jer mozes slati pare na debitnu karticu (koju mozes podici u svakoj banic) i dizati novac sa bankomata, ali je jako tesko prebaciti pare sa AlertPay na moneybookers jer ne dozvoljavaju to...pa se moras sluziti nekim ilegalnim exchangerima xD Bux.to je postao ogromna scamcina xD isplacuju samo male isplate pa tako trazite pare cim budete imali 10$ mozda vam i isplate, ali niposto ne ulazite pare kod njih...eto nadam se da sam nekome pomogao, ako imate jos nekih pitanja javite se, malo sam se bavio ovom temom pa sam upucen ;)

Vrh

PostPoslato: 27 Dec 2010, 21:05 
Voajer
Voajer

Pridružio se: 30 Nov 2010, 17:59
samir825 je napisao:
jako mala zarada a treba puno truda ali eto :D

ako se ulozi malo vise truda zarada i nije tako mala, svejedno provodim puno vremena za racunarom tako da mi ovo dodje usput :)

Vrh

PostPoslato: 04 Jan 2011, 23:36 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Okt 2010, 19:40
micon je napisao:
samir825 je napisao:
jako mala zarada a treba puno truda ali eto :D

ako se ulozi malo vise truda zarada i nije tako mala, svejedno provodim puno vremena za racunarom tako da mi ovo dodje usput :)

hehe blago tebi ja nemam zivaca za to sad sam se okrenuo zaradi na adsensu :D malo je veca zarada ali isto treba truda :)

Vrh

PostPoslato: 26 Jan 2011, 12:57 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

adsense? :D

Vrh

PostPoslato: 28 Jan 2011, 15:47 
Pripravnik