banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 12 Avg 2025, 07:09

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 19328 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 305, 306, 307, 308, 309, 310, 311 ... 967  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 28 Nov 2010, 14:41 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Feb 2010, 22:03
Lokacija: Awesometown, Togetherland, Betterworld... Sci-Fi RS :)
Slika

Tron (1982.)

Da ga se podsjetim par sedmica prije nego drugi dio stigne u kina. Fenomenalan film, čudesan je osjećaj vidjeti takav vizionarski SF iz 1980-tih.
Ako imate živaca ovo je must see, šteta što je podcjenjen od domaćih filmofila.

P.S.: Slušam soundtrack za Tron: Legacy kojeg je radio francuski elektronski duo Daft Punk, znaš kakav je? :blob4: :blob5:

Vrh

PostPoslato: 28 Nov 2010, 15:27 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Feb 2003, 14:00
Dobar?

Slika

Zaobici u sirokom luku. Ne razumijem o cemu je Joe Dante razmisljao kad se latio da radi ovaj film..od losih dijaloga,glumaca,klisea,idiotskih momenata do bespotrebnih likova,rijesenja,vec vidjene ideje...

off topic - gledao sam film u kinu. Iza mene su sjedile dvije curice od po 12ak godina. Tolika kolicina nekulture,kucnog odgoja,NEstida i svega ostalog sto se moze dodati a da oznacava NEljudski odgoj ovih zivotonjica koje lice na curice.
Jel mozes ciste glave komentarisati SVAKI KADAR u filmu,hodati u wc svake 4 minute, pojesti 700kg kokica,334kg cipsa i poSRKATI 19sokova,,BITI upozoren nekoliko puta i ne promjeniti svoje ponasanje ?
I nije prvi put da se ovakve stvari dogadjaju. GLedao sam heri potera u djecijem terminu (vikend u 15h) i slicne stvari se dogadjaju.
Ko vOspitava ovu djecu?

Vrh

PostPoslato: 28 Nov 2010, 15:31 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jul 2009, 11:23
BoG je napisao:
Dobar?

Slika

Zaobici u sirokom luku. Ne razumijem o cemu je Joe Dante razmisljao kad se latio da radi ovaj film..od losih dijaloga,glumaca,klisea,idiotskih momenata do bespotrebnih likova,rijesenja,vec vidjene ideje...

off topic - gledao sam film u kinu. Iza mene su sjedile dvije curice od po 12ak godina. Tolika kolicina nekulture,kucnog odgoja,NEstida i svega ostalog sto se moze dodati a da oznacava NEljudski odgoj ovih zivotonjica koje lice na curice.
Jel mozes ciste glave komentarisati SVAKI KADAR u filmu,hodati u wc svake 4 minute, pojesti 700kg kokica,334kg cipsa i poSRKATI 19sokova,,BITI upozoren nekoliko puta i ne promjeniti svoje ponasanje ?
I nije prvi put da se ovakve stvari dogadjaju. GLedao sam heri potera u djecijem terminu (vikend u 15h) i slicne stvari se dogadjaju.
Ko vOspitava ovu djecu?

De napiši o kojem se filmu radi, ne radi link za sliku. Ček gledao si Harisa Lončara u kinu pa te ove curice zezale ili neki drugi film?

Vrh

PostPoslato: 28 Nov 2010, 16:38 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Feb 2003, 14:00
Panzer je napisao:
BoG je napisao:
Dobar?

Slika

Ko vOspitava ovu djecu?

De napiši o kojem se filmu radi, ne radi link za sliku. Ček gledao si Harisa Lončara u kinu pa te ove curice zezale ili neki drugi film?

Nisam vidio da ne radi link.
Evo film Slika
Gledao sam The hole kad su ove krmacice skakale po glavi, a spomenuo sam harija zato sto je bilo slicnih situacija.

Vrh

PostPoslato: 28 Nov 2010, 18:09 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Okt 2005, 09:40
BoG je napisao:
Dobar?

Slika

Ko vOspitava ovu djecu?

Znaci nista od odlaska u kino ni ove godine:) I, ljudi, stavljajte naslove filmova, da znamo koji su, ovako se pola slika ne vidi...

Vrh

PostPoslato: 28 Nov 2010, 21:57 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Feb 2010, 22:03
Lokacija: Awesometown, Togetherland, Betterworld... Sci-Fi RS :)
Slika

Vicky Cristina Barcelona - klasično Woodyjevo preseravanje sada kao nekakva ''razgledničasta'' posveta Španiji.
Jedan od filmova od kojih ne znaš šta da očekuješ, sviđa ti se iako ga baš i ne voliš.
Izdvojio bih epizodu Rebecce Hall, kao i sjajnu Penelope Cruz koja je zasluženo dobila Oscara.

Vrh

PostPoslato: 28 Nov 2010, 22:50 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pisalo se ranije na temi o Little Miss Sunshine pa reko' da ga i ja pogledam. Stvarno je film odličan. Baš sam oduševljen pričom i idejom i ismijavanjem čitave jedne glupe sfere američke kulture. Obožavam ovakve filmove i ovakvu glumu.

Vrh

PostPoslato: 29 Nov 2010, 00:22 
staromodan
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Dec 2002, 16:42
Countdown to Zero --- dokumentarac o nuklearnom naoruzanju...

uvod filma daje akcenat na teroriste i pricu SBBKBB da se docepaju materijala za pravljenje gljiva...kao prica da li da vjerujemo Iranu...odgovor Ahmadinedzada "Regarding this issue you created it yourselves. What right do you have to deprive us? ?If its a good thing then we should have it too. Why should only you have it? If its bad thing why do you have it?" .. da bi onda tema presla na SAD i njihove greske unutar njihovog nuklearnog sistema - security..malo su dodali zacin c kako je 25.01.1995 moglo doci do nuklearnog rata ali sva sreca da Boris Jeljcin nije bio pijan i nije dao naredbu da se posalje nuklerni arsenal prema SAD..prica ide to Reykjavik u vrijeme Regana i Gorbacova kad je postojala volja da se eliminise nuklearno oruzje, ail "Star Wars Sinks the Summit"..na kraju dokumentarca svi se kaju, svi su dobri i na pitanje koja je idealna cifra za postojanje nuklearnog oruzja odgovor je zero..

u sustini smece, jer nikad nece doci do eliminacije nuklearnog oruzja..

Slika

Vrh

PostPoslato: 29 Nov 2010, 01:57 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Maj 2006, 01:17
"The Others"
http://www.imdb.com/title/tt0230600/
Na IMDB je svrstan pod drama, misterija, triler, mada meni kad ima nešto veze s duhovim onda je to horor :iconbiggrin:
Kraj film je baš iznenadjujući, nešto sličan na fazon "Orphan" (ako je neko gledao).
Mrzim horore gdje nešto iskače jer samo se bzvz tripam, ali obožavam horore na fazon misterije. Npr. U "Paranormalne aktivnosti" kad cura stoji iznad kreveta svog dečka satima i ne pomjera se..ništa se ne dešava konkretno a opet je strašno :)
Ako neko ima preporuke na taj fazon filmova neka mi napiše ;)

Vrh

PostPoslato: 29 Nov 2010, 02:06 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Nov 2008, 19:04
Drizzt je napisao:
Ako neko ima preporuke na taj fazon filmova neka mi napiše ;)

http://www.imdb.com/title/tt0364385/
Odnosno bilo koji japanski horor :)

Vrh

PostPoslato: 29 Nov 2010, 12:55 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Pridružio se: 04 Avg 2001, 01:00
Njemu je najsličniji "The Sixth Sense".

Vrh

PostPoslato: 29 Nov 2010, 13:58 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2009, 13:02
Howl's Moving Castle... odličan crtić,odlična animacija.preporučujem
Slika

The Wind and the Lion...hmmm puno više sam očekivala,osrednja drama/akcija,osrednja gluma :-? ocjena 6
Slika

Vrh

PostPoslato: 29 Nov 2010, 14:06 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Avg 2009, 19:25
Slika

Dokumentarac o kralju univerzuma, geniju. Na momente depresivan, al uglavnom zabavan. Drago mi je što sam pogledao. Ljudina. Eto... Ne mogu biti objektivan :D

Vrh

PostPoslato: 29 Nov 2010, 14:13 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Okt 2005, 09:40
"Easy Rider" (1969)

Neko je rekao za ovaj film da je "mnogo vise znacajan, nego sto je dobar", i mislim da ga ovo najbolje opisuje...

Vrh

PostPoslato: 29 Nov 2010, 18:32 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Slika

http://www.imdb.com/title/tt0103767/

Ne znam sta da vam kazem, fantasticno!
Ko voli geografiju, prirodne ljepote, biljni i zivotinjski svijet, monumentalne gradjevine i spomenike, kulturne razlicitosti, neka obavezno pogleda ovaj film!
Film nema radnju i nema naraciju niti dijalog. To je skup snimaka snimljenih sirom svijeta, ali profesionalno snimljenih i montiranih!
Sve to prati jos bolja muzika koja je jos bolje montirana!
U sredini filma pojavljuju se i neke mracnije teme poput siromastva, otudjenja rada i rata.

Vrh

PostPoslato: 29 Nov 2010, 18:58 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Elvis Presley je napisao:
Slika

http://www.imdb.com/title/tt0103767/

Ne znam sta da vam kazem, fantasticno!
Ko voli geografiju, prirodne ljepote, biljni i zivotinjski svijet, monumentalne gradjevine i spomenike, kulturne razlicitosti, neka obavezno pogleda ovaj film!
Film nema radnju i nema naraciju niti dijalog. To je skup snimaka snimljenih sirom svijeta, ali profesionalno snimljenih i montiranih!
Sve to prati jos bolja muzika koja je jos bolje montirana!
U sredini filma pojavljuju se i neke mracnije teme poput siromastva, otudjenja rada i rata.

Uvijek sam govorio da si dobar čo'ek... 8)
Dobra je Baraka dosta i zanimljiva i natjera te, tj. mene je natjerala da se zamislim o svijetu u kojem živimo i planetu koji imamo...

Vrh

PostPoslato: 29 Nov 2010, 23:24 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Maj 2010, 22:15
Blue Hill Avenue
Slika
meni mnogo dobar film i moj preporuka svakom ko ga nije pogledao, a voli ovaj tip filmova. ubijanje, droga, crnci, kriminal :D ima svega i za neko opusteno gledanje sasvim dobar film. mene nije ni malo smorio. na imdb ima jako nisku ocjenu, mora se uzeti u obzir da je mali br ljudi glasalo za ovaj film. u svako slucaju ima moju preporuku za gledanje!

"... reperi su obmana svi su Toni Montana, svi su brate crnci ja sam samo Barak Obama..."

Vrh

PostPoslato: 30 Nov 2010, 22:11 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Okt 2002, 19:49
Slika

Sjajno! :D

Vrh

PostPoslato: 30 Nov 2010, 23:19 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Slika

http://www.imdb.com/title/tt0081738/

Horor u produkciji Walt Disney-a :D

Svakako bolji od mnogih sranja danas koji nose oznaku "horor".

Vrh

PostPoslato: 30 Nov 2010, 23:42 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Maj 2007, 23:50
Slika

film... veze s vezom... nisam nista ocekivao od "The Rocka" ali ovaj film je uzas....toliko je radnja glupa i ima bezbroj greski da mi se i ono malo OK akcije sto je bilo, na kraju ogadilo.
O da kontam Billy Bob Thorton je u njemu bar ce da "lici" na nesto ali njegova uloga je isto bila ocajno odradjena.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 19328 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 305, 306, 307, 308, 309, 310, 311 ... 967  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]