Да ли banjaluka.com forum има потенцијал / треба да постане форум Републике Српске? Наиме, откако сам на нету, писала сам на пар србијанских форума и све је било ОК. Једино ми је мало сметало то што ми није полазило за руком да сазнам нешто што се тицало конкретно Републике Српске из простог разлога што је већина форумаша била из Србије тако да нису могли да ми помогну. Моје питање би стајало, али ми на њега нико није одговарао.
У више наврата сам тражила било какав форум из Републике Српске , али никако нисам успјевала да га нађем. Једном приликом сам наишла на неки форум на којем је било свега пар порука, а други пут на неки који је био јако слабо посјећен (није имао ни приближно посјета као овај) тако да сам знала да нема смисла да постављам питање када ми на њега нико неће одговорити.
Наравно, постојали су и неки локални форуми који су такође били слабо посјећени и који ми нису били од помоћи.
Наилазила сам на неке сарајевске форуме, али нисам хтјела тамо да постављам питање везано за РС да бих избјегла евентуалне провокације људи који немају друга посла.
И тако, сасвим случајно, наишла сам на banjaluka.com forum и чим сам бацила поглед, била сам задовољна јер сам видјела да има тема које се тичу цијеле Републике Српске, а не само града Бања Луке. Баш тада ми је синула идеја коју сам изнијела на самом почетку овога поста.
И не само то, већ и познанства...

На форумима које сам ја посјећивала доста људи се упознало јер је већина из Београда и из Новог сада. Ја се ни са ким нисам упознала јер нисам срела ама баш никога ни из мога града, а ни из регије.
Шта ви мислите о овоме? Да ли бисте вољели да овдје пише више људи из различитих дијелова РС, не само из БЛ, тако да овај форум постане форум РС?
Наравно, промјена имена не би била неопходна...