ovi sto se cuju u pozadini , sto snimaju su najveci debili, cuj im psovke, pogotovo ona koza sto vristi i smije se na pocetku..vjerovatno da je neko nekog pregazio, povrijedio itd ona bi i dalje nastavila da se histericno smije, Boze sacuvaj
talija jeste da toga ima u svim pa i bogatim zemljama , da ljudi navale kad je neka rasprodaja itd..ali sigurno ne zbog cevapa, mesa i generalno prehrambenih proizvoda, nego zbog vrijednih stvari gdje stvarno mozes ustediti dosta novaca. To mi je cak razumljivo, tako sam i ja jednom dobila mikrovalnu za 40 eur umjesto 90..otisla skroz rano
Ja sve ne mogu vjerovati da je ovo kod nas samo zbog cevapa?? I to moras biti svjestan da je i kvalitet nikakav.
Evo ovdje u Austriji koliko puta bude meso na snizenje i to sigurno je ok kvalitet (znam radnike tamo, dobijaju meso na veliko od austrijskih seljaka nikako meso iz vana) npr kilogram carskog mesa kosta 2,5 eur, svinjski but ako se kupi citav 2 eur kilogram
pa opet sve normalno i akcije traju po par dana
koliko tek puta bude kupis 1 dobijes 2 npr 2 kile secera za cijenu od 1, 2 pakovanja nutele , cijena za 1, i tako za skoro cak sve moguce stvari cak i deterdzente, prasak za ves itd
Ovo je uglavnom bas jadno i bem ti drzavu ako je toliki narod zeljan cevapa

A opet kontam, da vecina i nije bas toliko gladna nego im zinulo dupe
ko je gladan dovoljno je bilo sta za pojesti, pa i malo pecenog krompira i paprika iz rerne (ovo bi cak i radije jela nego meso

)