banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 29 Jun 2025, 17:07

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 69 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 16 Nov 2010, 15:43 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 21 Dec 2004, 20:02
Talija je napisao:
To je naviklo na puni ugođaj :D dok telefonira smiče sve slatko (ako se nađe) koristi se tuđom kutijom cigareta i zasjedne na tuđe radno mjesto... i na kraju ne valjaš. :D
Ma ubuduće će biti: Ne može, jer sam bitch! :D
Ionako bi mi iza leđa to isto rekla. :)

Pa bona, sto joj ne spomenu skype ili facebook. Vjerovatno cura/zena jos ne zna za to. :D :)

Vrh

PostPoslato: 16 Nov 2010, 17:48 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Mar 2010, 22:49
Talija je napisao:
E da čujem vedar odgovor.
Iznervirao me bezobrazluk.
Spoiler:
Jedna kolegica sa posla svaki dan dođe u moju kancelariju da zove rodbinu, jer u njenoj kancelariji ne postoji telefon sa vanjskom linijom (što je i opravdano :P ), hajde svaki dan je pustim jer kaže ima nekog bolesnog, ne slušam s kim priča jer su mi tada slušalice u ušima.
Danas me zove i pita kada ćemo izaći (ja i kolega) iz kancelarije jer ima da obavi strogo povjerljiv razgovor. Začudi me tako bezočan zahtjev, al ne kažem ništa, podsjećajući se da joj je zaista neka nužda.
Kažem, da idem na pauzu od 09.30h do 10.00h a kolega ide od 10.00h do 10.30h, kancelarija se zaključava kad nema nikoga i napomenem da dođe kad ja odem na pauzu a kolega kaže da će on tada otići na kafu u bife.
Vratim se s pauze, uzmem čaj, sjedem na svoje radno mjesto - ona i dalje telefonira. Prećutim, stavim slušalice u uši i počnem da radim. U to ona spušta slušalicu i nešto gestikulira, iščupam sluške iz ušiju i ona meni kaže fino "e baš si mi se us*ala u razgovor!"
Zgrabim šolju s čajem i zagicam se preko vrata i dobacim "Eto ti pa pričaj!"
Nađe me u bifeu i počne da se pravda, cmače u obraz, tada joj održim kratki govor:
1. Svaki dan zoveš
2. Pričala si pola sata
3. Ni hvala nisi rekla (mjesečni listing s pozivanim brojevima potpisujem ja)

Sve to sluša druga koju je kolega svojevremeno odbio rekavši joj da još ima telefona, te da smanji doživljaj (jer je ta redovno sa našeg telefona zvala Italiju, što fiksne što mobilne telefone) i beči se u fazonu "šta ćeš svakakvih ima, kao da je njen lični telefon" (tj. moj).

Učiniš 100x uslugu i kao da nikad nisi učinio.
Slijedeći put jedino što će čuti od mene će biti "Sikter!"

Posto se od ove dvije savjetodavke neces hljeba najesti,samo drekni toj svojoj koleginici kako sama spomenu jedno bahato SIKTER ! Pa da vidimo cija mater crnu vunu prede.

Vrh

PostPoslato: 16 Nov 2010, 19:14 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Maj 2010, 22:34
lollipop je napisao:
nemoj tako halpert, snijeg, romantika, setas sa nekim tebi dragim dok padaju pahulje, mozes prosetati i do sehitlika, pa onda predpraznicno raspolozenje, u kuci toplo, gledas filmove na tv, miris trpeze pred n.g. i Bozic.... uh.. evo ja jedva cekam to...

Kao da sam ja ovo napisala!!! :D

Ja samo dođo' da vidim šta ima ovdje. Vidim neki red, pa pošto nisam bila u BL za otvaranje Boske, propustila sam svoju dozu spektakla i guranja po redovima, pa moram sad da nadoknadim. :hello2: :lol:

Vrh

PostPoslato: 17 Nov 2010, 14:46 
samo ti feniks kaza sta imas, kod nas su svi dobrodosli... i oni sa problemom i oni koji zele pomoci.. :D

Vrh

PostPoslato: 18 Nov 2010, 00:59 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Maj 2010, 22:34
lollipop je napisao:
samo ti feniks kaza sta imas, kod nas su svi dobrodosli... i oni sa problemom i oni koji zele pomoci.. :D

A u koju grupu ja spadam? :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 18 Nov 2010, 01:36 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Feb 2010, 17:12
Mene muci to što trebam raditi a ne radi mi se. I onda se glupiram i zanimam se... nepotrebnim stvarima, a posao ceka i ceka.... podviruje pod moje kapke viri preko mojih ramena i nervozno cupka nogom držeci broj koji je ooooodaaaavnooooo prozvan. :(
A, ne da mi se raditi - pa to ti je.... :P :oops:
Ima li tu lijeka? :oops:

Vrh

PostPoslato: 18 Nov 2010, 07:53 
Vjevoricinus je napisao:
Mene muci to što trebam raditi a ne radi mi se. I onda se glupiram i zanimam se... nepotrebnim stvarima, a posao ceka i ceka.... podviruje pod moje kapke viri preko mojih ramena i nervozno cupka nogom držeci broj koji je ooooodaaaavnooooo prozvan. :(
A, ne da mi se raditi - pa to ti je.... :P :oops:
Ima li tu lijeka? :oops:

hehehe.. NEMA! kratko i jasno...

salim se, generalno meni se isto desavalo kad sam ucila, sve drugo sam radila samo da ne ucim... pokusaj naci nesto pozitivno iz tog rada, bilo sta... ako se radi o nekakvoj nagradi ili novcu/plati koji trebas dobiti za uradjeno, kud ces veci poticaj, ako ces time nekog usreciti i to je dobar razlog za rad.. ako ces time pobrati neke pohvale, ili ces time steci dodatno iskustvo koje ce ti pomoci u daljem radu, ni to nije lose.. u svakom slucaju mislim da moras naci neki razlog zbog kojeg vrijedi uraditi posao, pa ces samim tim dobiti i volju..
a ako nemas nikakav ni osrednje dobar razlog nemoj ni raditi... :wink: opet, kratko i jasno..

Vrh

PostPoslato: 18 Nov 2010, 08:12 
Stara kuka
Stara kuka

Ili pokusaj da iskombiniras zanimaciju i posao. Ako radis u birou za kompjuterom, 5 min. igras neke igrice na kompu, 15 min. radis. Samo pazi da te ne uhvate. Jer ako te uhvate onda ces se moci samo zanimati. :D :)

Vrh

PostPoslato: 18 Nov 2010, 08:15 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Dec 2006, 11:40
Najteži korak je prvi korak :D pogotovo kad ti se nešto ne da.
Bitno je natjerati se za početak, a onda ide lako.
Ja se neosnovano plašim zubara i namučim se dok odem prvi put, drugi put idem kao da sam pošla na kafu, treći put (ako ima potrebe) takođe.
Npr. kanim se da spremim sobu i ljetnu/zimsku garderobu, e kad sam počela nema stajanja i nije mi palo teško kad sam već započela.
To je kao neka mentalna blokada, svako mrzi ono što mora i ima podsvjesnu odbojnost prema svemu što se mora.

Vrh

PostPoslato: 18 Nov 2010, 08:22 
Stara kuka
Stara kuka

I ja imam u planu danas generalno ocistiti kuhinju. A bas mi tesko pada da pocnem. A znam kad pocnem da nema stajanja. Pogotovo kad pocnem da cistim po kuci. Tad zavirim i u kutak koji uopste nije bio u planu. :D :)
Mada i dobra muzika u pravo vrijeme cini svoje. Za rad i motivaciju preporucljiva je brza i ziva muzika. :D

Vrh

PostPoslato: 18 Nov 2010, 08:31 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Leona je napisao:
...Za rad i motivaciju preporucljiva je brza i ziva muzika. :D

Tačno, nesvjesno prilagođavamo ritam rada ritmu muzike, tiha i sporija muzika je za opuštanje odlična.

Poznat mi je taj fenomen, kad nešto počnem da radim natovarim sebi još koju obavezu, jer neplanirano iskrsne, pa se vodim mišlju "a što ne bi i ovo kad sam već počela". :D

Vrh

PostPoslato: 18 Nov 2010, 08:35 
Stara kuka
Stara kuka

Talija je napisao:
Tačno, nesvjesno prilagođavamo ritam rada ritmu muzike,

Zato nije pozeljno voziti auto uz brzu muziku. :D Poznajem osobu koja je uz pjesmu " 200 na sat " vozio auto, pa je zavrsio na krovu. :lol: :D

Vrh

PostPoslato: 18 Nov 2010, 08:41 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Leona je napisao:
Zato nije pozeljno voziti auto uz brzu muziku. :D Poznajem osobu koja je uz pjesmu " 200 na sat " vozio auto, pa je zavrsio na krovu. :lol: :D

To sam primjetila na vozaču iz firme, jednom prilikom smo krenuli u Bg i on je stalno miksao pjesme, mijenjao CD i primjetila sam da je uz neke balade usporavao s vožnjom, kao da prolazimo kroz naseljeno mjesto. Izvadila sam CD i bacila ga na zadnje sjedište rekavši mu "ako ovako nastavimo doćemo za dva dana u BG!" :D

Vrh

PostPoslato: 18 Nov 2010, 23:43 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Feb 2010, 17:12
Evo, vec se bolje osjecam. :D
Hvala :D

Vrh

PostPoslato: 19 Nov 2010, 09:33 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

lollipop je napisao:
.. jednom sam se opekla a taj neko se pravio lud dok se na mene sasipalo drvlje i kamenje.. od tada nista, nema sanse...

Ima i nastavak, baš kao i kod tebe!!!

Edit ....

Poslednji put menjao Talija dana 19 Nov 2010, 10:25, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 19 Nov 2010, 10:15 
:angry4: :angry4: :angry4: :angry4:

na zalost, tako je svugdje... jutros pricam drugarici, od nas toliko na poslu, bukvalno samo njoj mogu bezuslovno vjerovati, ljudi su tako sujetni, ljubomorni, zavidni... skoro sam dobila neko bolje radno mjesto... pola dotadasnjih "prijatelja" pocelo je da me ogovara sto je meni samo pomoglo da spoznam ko je kakav, a s druge strane dobih odjednom i neke nove "prijatelje", sad mi se uvlace, donose kolace, zovu na kafu, dolaze da pitaju sta ima, kako sam, treba li mi nesto.. :roll: e ove prve "prijatelje" i ove nove svrstala sam u isti koš... gade mi se...
sve u svemu, dosta vremena treba da se isčeličiš, da te te stvari ne dodiruju, jer svi smo mi od krvi i mesa.. al kad jednom to prevališ i postaneš imun onda te za sve boli ćošak, samo se smješkaš ljubazno a oni se žderu što te to ne dotiče..

Vrh

PostPoslato: 19 Nov 2010, 10:23 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2005, 18:06
Bole me ledja od sklapanja nekog ormana :) Talija, ti se nerviras kao amater :)

Vrh

PostPoslato: 19 Nov 2010, 10:25 
bole ledja al imas ormar sklopljen.. hehehehehehe

Vrh

PostPoslato: 19 Nov 2010, 10:28 
Stara kuka
Stara kuka

The_new_Statesman je napisao:
Bole me ledja od sklapanja nekog ormana :)

Kosmodisk cuda cini. :D

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=kV4dN1k0YWc[/youtube]

:cat:

Vrh

PostPoslato: 19 Nov 2010, 10:32 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2005, 18:06
A jok bre, jos nije gotov.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 69 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]