banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 04 Avg 2025, 18:22

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 46 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 17 Nov 2010, 18:04 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
Frisky_Dingo je napisao:
ovo je opste poznata stvar i nemoj sledeci put da ti ja guglam

As of December 2009 deaths from the Iraq War since 2003 include 2.5 million violent and non-violent excess deaths of Indigenous Iraqis (4.4 million since 1990;

http://sites.google.com/site/iraqiholocaustiraqigenocide/

Koliko od tih pet miliona je ubio Sadam,a koliko su ih ubili islamski teroristi?Ok,imaju tu dosta udjela i Amerikanci ali mislim da je manje od polovine ukupnog broja...
Btw,to naslađivanje (a ova tema jeste naslađivanje) mogućim nuklearnim napadom na američkom tlu i sveopštom nuklearnom katastrofom koja bi usljedila te kvalifikuje za ozbiljnu posjetu čika doktoru....

Vrh

PostPoslato: 17 Nov 2010, 18:08 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2010, 08:22
Zoka, u Iraku nema, niti je ikad bilo islamskih terorista. A Sadam nije ni mrava zgazio za zivota.

Svima nama smeta USA/NATO/Guzonje_iz_EU politika koja se sprovodi u "manjim" drzavama. Ali prizeljkivati nuklearnu katastrofu u kojoj bi ginuli nevini Amerikanci, je veoma zanimljiv hobi.

Vrh

PostPoslato: 17 Nov 2010, 18:12 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Apr 2007, 10:01
Aj covjece ne lazi....jos pokusava nekoga uvjeriti u ovo. Na stranu sto su ti teme u zadnje vrijeme boze sacuvaj, ali smijesan si pomalo.
Do te cifre ne tom tvom sajtu, si mogao doci jedino sabiranjem svih umrilh od bolesti i starosti u ovom periodu.

S obzirom da tu i tamo pratim stranu stampu, o ovome nema govora (sta kazes opste poznata stvar haha), meni su relevantnije informacije poput onih koje objave al dzazira, iracka vlada, a to nije ni priblizno ovim ciframa nego one idu oko 120 000 ljudi. Uglavnom civila. I to ih dobar dio pobili njihovi iracani u napadima.... Najgore prognoze su da je ova cifra dva ili tri puta veca od sluzbenih sto je i moguce.

“I spent half my money on gambling, alcohol and wild women. The other half I wasted.”― W.C. Fields

Vrh

PostPoslato: 17 Nov 2010, 18:34 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Frisky_Dingo je napisao:
TaškoBL je napisao:
Meni se americka politika gadi, ali stvarno ne kontam kako mozes nesto ovako izvaliti.

Ti se ocigledno trudis, ali uvijek ispadnes glup.

Trudis li se ti?!

Eto vidis da prosipas ciste gluposti.

Vrh

PostPoslato: 17 Nov 2010, 18:42 
Administrator
Korisnikov avatar

Najveća procjena na koju sam ja naišao je oko milion žrtava od invazje na Irak do sada,urađena od strane Opinion Research Business (ORB) nekom vrstom ankete....AP procjenjuje na oko 100k žrtava izvedena pomoću medijskih izvještaja,bolničkih i "mrtvačničkih" podataka....

Vrh

PostPoslato: 17 Nov 2010, 19:42 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

I ja sam vidio tu ORB anketu, Samo sto ju svi ostali koji su radili istrazivanja odbacuju.

“I spent half my money on gambling, alcohol and wild women. The other half I wasted.”― W.C. Fields

Vrh

PostPoslato: 17 Nov 2010, 20:34 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jun 2009, 09:41
tasko jel to dosao strucnjak iz iraka da ti pomogne :D

Prvo, ono MAJKE MI nije moj sajt. je se ne bavim tim aktivnostima. I ne pokusavam nikog uvjeriti. Ti uzmi informaciju kako ti odgovara slobodno. Procjena od 5 miliona postoji jos od 2008 a ja sam napisao da se radi o vjerovatno mnogo vecem broju jer tamo kada je miran dan umire na desetine ljudi.

Ako su tebi "relevantne" Al dzazira i iracka vlada :oops: (zar to postoji) svaka cast ali nemoj vise da pratis stranu stampu, bolje za tebe.

_zoka je napisao:
Frisky_Dingo je napisao:
ovo je opste poznata stvar i nemoj sledeci put da ti ja guglam

As of December 2009 deaths from the Iraq War since 2003 include 2.5 million violent and non-violent excess deaths of Indigenous Iraqis (4.4 million since 1990;

http://sites.google.com/site/iraqiholocaustiraqigenocide/

Koliko od tih pet miliona je ubio Sadam,a koliko su ih ubili islamski teroristi?Ok,imaju tu dosta udjela i Amerikanci ali mislim da je manje od polovine ukupnog broja...
Btw,to naslađivanje (a ova tema jeste naslađivanje) mogućim nuklearnim napadom na američkom tlu i sveopštom nuklearnom katastrofom koja bi usljedila te kvalifikuje za ozbiljnu posjetu čika doktoru....

Zoka, procitaj moj prvi post. Ja samo pretpostavljam dalji razvoj dogadjaja a on ce vjerovatno da sklizne na tu stranu. Ako sam napravis nuklearni reaktor pa naravno da ce jednog dana tvoj mrski neprijatelj da napravi isti. Ono sto je sigurno da ce zaigrati na njihovim vratima, e sad, nekom moze da bude drago, nekom ne, ja nisam iznosio vrijednosni sud, samo prognoze.

Vrh

PostPoslato: 17 Nov 2010, 20:47 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Frisky_Dingo je napisao:

Ako su tebi "relevantne" Al dzazira i iracka vlada :oops: (zar to postoji)

Da, ja cu se drzati izvora koji su me uvjerili da postoji iracka vlada, a ti se drzi tog svog cega vec koji ti je rekao (i slagao) da su ameri ubili 5 miliona i vise iracana.

Vrh

PostPoslato: 17 Nov 2010, 20:50 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Aj dobro :D Nek si mi ziv 1000 godina.

A i oces tebe glava ne boli, osim kad lupas o stok :wink:

Vrh

PostPoslato: 17 Nov 2010, 20:55 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Samo razmisli na sekund. Ako su Ameri poblil 5 miliona Iracna u 20 godina...
To je 250.000 godisnje. To je 685 osoba dnevno. U PROSJEKU!!! Kad si ti cuo na radiju/TVu "Danas je u Iraku poginulo 712 osoba"?! Cuj 685 osoba dnevno... Mucni tom glavurdinom. I onda ti meni govoris da ispadam glup. :roll:

Vrh

PostPoslato: 17 Nov 2010, 21:11 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

tasko, kad god mi bude trebalo da nesto izracunam, od sada tebe zovem :wink:

Vrh

PostPoslato: 18 Nov 2010, 01:23 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Oni koji se brinu za Ameriku nisu svjesni da najveca opasnost prijeti Evropi.

U Zapadnoj Evropi ce nastati haos.
Opste je poznato da muslimani koji u prvoj generaciji dodju u Evropu da bi zivjeli sekularni nacin zivota, njihovi potomci, djeca i unuci po pravili odbacuju evropske vrijednosti I vracaju se praktikovanju Islama, u vecini slucajeva, ekstremnog. Znaci, nigdje nema toliko radikalizovanih islamista kao u Evropi. Oni ce Kobalt 60 da rasire po najvecim gradovima zapadne evrope a pogotovo u Francuskoj, Njemackoj I Engleskoj.
Kobalt se prenosi u malim kolicinama po 10-20 grama, posto su u Evropi otvorene granice, nece nikakav problem biti prenositi iz jedne zemlje u drugu limenke velicine pepsija koja moze da ubije million ljudi.

Kada dodje do invazije Iran ce radioktivnim kobaltom unistitti Izreael koji ce reagovati I baciti nuklearno oruzije na sve arapske zemlje u okruzenju.. To ce izazvati takvo unistenej I radijaciju da ce umirati godina i oni koji su hiljadama kilometara daleko. Prezivjeli Izraelci (radioaktivni) jedinu sansu ce imati u evakuaciji u Ameriku. Dobicemo radioaktivne jevreje po americkim bolnicama sta ce izazvati jos veci jaz amerikanaca prema jevrejima. Posto znamo ko kontrolise banke a i kakve su socijalne tenzije u Americi (crnci, hispano, muslimani) imacemo u isto vrijeme preslikanu vajmarsku njemacku i gradjanski rat.

Koliko god iran mrzio izrael, oni nisu tako glupi kao recimo sadam husein koga su amerikanci prvo namamili u kuvajt a onda ga sledeci dan bombardovali, mozda pokusaju rezervnu varijantu koju sam pomenuo a to je, jednostavno, da Kobalt 60 proslijede talibanima u Afgnistan.
Talibani ce da sprze amerikance i po cijenu unistenju svoje zemlje i imacemo potpuno novu situaciju.

Nastavljamo sutra :wink:

Vrh

PostPoslato: 18 Nov 2010, 01:51 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Mar 2009, 21:43
Svakakvih teorija zavjera sam u svom kratkom zivotu cuo,ali ova je najjjjjjidiotskija....cak nije ni mastovita kao ostale.....ja se iskreno nadam da se ti zajebavas cijelo vrijeme.

Vrh

PostPoslato: 18 Nov 2010, 08:54 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Nov 2006, 15:16
Molim moderatora da ovu temu prebaci na humor :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Srednjevekovni naucnik je tvrdio da je zemlja okrugla i da se okrece oko sunca. Za to je cula Sveta Inkvizicija i on beše izveden pred Sud i osuden. Kazna je bila strašna. Odveli su ga do kraja Sveta i gurnuli u ambis.

Vrh

PostPoslato: 18 Nov 2010, 09:08 
Administrator
Korisnikov avatar

Frisky_Dingo je napisao:
Oni koji se brinu za Ameriku nisu svjesni da najveca opasnost prijeti Evropi.

U Zapadnoj Evropi ce nastati haos.

Samo u zapadnoj Evropi?Bilo kakav nuklearni napad tamo znači rađanje TMNT kod nas u sledećih 500 godina....Ako bude ko ostao da rađa..

Vrh

PostPoslato: 19 Nov 2010, 22:50 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

alkibijad je napisao:
Svakakvih teorija zavjera sam u svom kratkom zivotu cuo,ali ova je najjjjjjidiotskija....cak nije ni mastovita kao ostale.....ja se iskreno nadam da se ti zajebavas cijelo vrijeme.

pa zato sto nije teorija vec praksa, pracenje pocetka rata u realnom vremenu, to sto vecina ne vidi sta se desava vec cekaju bum, pa evo ga bum do kraja mjeseca.

http://rtrs.tv/vijesti/vijest.php?id=31345

Kljucni problem koji amerikanci imaju sa sjevernom korejom je sto od irana prave nuklearnu supersilu koji ce unistiti ne samo izrael, vec kompletnu zapadnu evropu. Prvo bace materijal sa Monchegorska, http://www.globaljihad.net/view_news.asp?id=746 a onda preko islamista krece koblat 60.

A Korea prodaje iranu i ovo

http://www.globalsecurity.org/wmd/world/dprk/nd-b.htm

Njima se ne mozes gadjati usa ali moze izrael. Iran prodaje naftu sjevernoj koreji a za izvrat dobija kobalt 60 i rakete, do sada dvije potvrdjeno. E sad, zamislite da na njih stavite kobalt 60, njima je dovoljno sedam sekudi od ispaljivanja da pogode cilji i najsmjesnije od svega da amerikanci pokusavaju non stop da kontrolisu koreanske brodove dok oni prenose nuklearni materijal avionima na liniji pjojg jang bagdad non stop :lol: .

http://www.foxnews.com/politics/2009/06 ... les-nukes/

Dakle, da utvrdimo gradivo. Stavite kobalt iluminat u reaktor, recimo u Busiru ili ga stavite u obogaceni uranijum i dobijete kobalt 60 .Onda ga stavite u aluminijum i argon zatim pojacavate aluminijum kobaltom 60 izotopom, onda tu smjesu dodate sodijum hlorid. Kobalt izotop pojacan aluminijum proizvodi nanocestice kobalta 60 koji se pretvara u ponencijalno smrtonosan gas. Vrlo jednostavno. Ja sam kao klinac koristio prasak aluminijuma i sodiju hlorida za eksplozije, kasnije su neke dzamije otisle u vazduh, ali to nije tema. Dakle, iransku revolucionarnu gardu opskrbiti kobaltom, oni ubace u karnistere podjele islamistima i krece akcija

A ovo sto je zoka pomenuo neke tmnt ako si mislio na mutacije, to se vec desava u meksickom zalivu gdje su se izlile tolike kolicine nafte da su zaustvile golfsku struju a kolicine otrova koji su se izlili ce da potruje milione ljudi.

Vrh

PostPoslato: 08 Dec 2010, 18:54 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

http://www.rtl.hr/nestao-radioaktivni-kobalt-clanak-23999

odlicno, nadam se da je materijal vec u iranu. bice dovoljno dok basir ne proradi.

Vrh

PostPoslato: 08 Dec 2010, 18:56 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Jul 2009, 13:22
Slika

Vrh

PostPoslato: 26 Dec 2010, 11:13 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

vikiliks potvrdjuje da se obogaceni uranijum svercuje na sve strane
http://edition.cnn.com/2010/US/12/20/wikileaks.loose.nukes/index.html

Vrh

PostPoslato: 26 Dec 2010, 11:46 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

jemen ostavio kobalt 60 al-kaidi na izvolte :D

http://usahitman.com/yemen-nuclear-material-went-unsecured-for-a-week/

http://homelandsecuritynewswire.com/wikileaks-yemen-radioactive-stocks-easy-al-qaeda-target

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 46 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]