banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 01 Jul 2025, 23:10

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 7439 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40 ... 372  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: Crna hronika
PostPoslato: 20 Okt 2010, 06:33 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Dec 2006, 11:40
Tužno. :( :(
Nego i taj drugi štićenik koji je bacio dječaka je osoba ometena u razvoju.
To je propust osoblja. Vjerujem da su znali ili su bar trebali znati kakav je karakter tog drugog štićenika, ili bar da su postavili neke šipke na prozor... U svakom slučaju Dom će snositi krivicu, jer su oba dječaka njima povjereni.

Vrh

PostPoslato: 20 Okt 2010, 07:27 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Okt 2010, 06:24
Fino covjek kaze da im nije dozvoljeno stavljati sipke na prozore,a ko je to zabranio ptice znaju.Kod nas se sve gleda kao nece se to nama desiti dok se ne desi,a kad se desi onda je kasno.

Vrh

PostPoslato: 20 Okt 2010, 09:20 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Dec 2006, 11:40
Ako ne mogu šipke mogu onda prozori koji se ne mogu u donjem dijelu otvarati (takvi su prozori bili na mojoj školi), blind stakla ili nešto slično, ako već te sobe i zajedničke prostorije moraju biti na spratu. Najgore je ništa ne učiniti a onda kad se nešto desi svi se hvataju za glavu.

Vrh

PostPoslato: 26 Okt 2010, 22:14 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jan 2007, 16:38
Citiraj:
VLASTIMIR Petrović (44) pronađen je u utorak mrtav u svojoj kući u selu Ljutež kod Vladičinog Hana. Kad su u kuću u mahali Bukovica stigli policija i dežurni lekar, Petrović je bio mrtav već nekoliko dana. Od lica su mu, po rečima lekara, ostale samo kosti, jer su ga pojeli pacovi!
U vranjsku bolnicu u utorak ujutro je dopremljena njegova majka Zagorka (70). Starica je bila u veoma teškom stanju.
Ljutež je planinsko selo, 15 kilometara od Vladičinog Hana. Do sela se stiže samo terenskim vozilom, a onda pešice još kilometar, jer su majka i sin živeli u mahali Bukovica.
- Nismo videli Vlastimira desetak dana u selu, a silazio je po vodu. Posumnjali smo da se nešto dogodilo. Otišli smo do kuće i imali šta da vidimo. Okolo su se motale mačke, pacovi, Vlasta je već bio pojeden, a Zaga je bespomoćno jaukala na krevetu - priča Ljubisav Stanisavljević, rođak Petrovića.
Petrovići su živeli, pričaju meštani, od vojne penzije koju je Zagorka nasledila od pokojnog supruga. Iako penzija nija bila uopšte mala, majka i sin su bukvalno gladovali, jer je Vlastimir mnogo pio. Nju je, pak, Centar za socijalni rad hteo da smesti u starački dom.
- Nije Vlasta hteo da potpiše, a on je njen staratelj. Izgubio bi pravo na očevu penziju, a onda ne bi bilo za rakiju. Puno je maltretirao majku - tvrde meštani Ljuteža

http://www.novosti.rs/vesti/naslovna/ak ... i-od-smrti

Vrh

PostPoslato: 08 Nov 2010, 13:13 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Mar 2010, 21:48
Ubilo ga bure od piva :oops:
Ovo je jedna od najbizarnijih nesreća,

Banja Luka
Čep od bureta ubio starca

Lazar Savić (72) pronađen je mrtav u porodičnoj kući u banjalučkom mjestu Bistrica, saznaje Srna u policiji Republike Srpske.

Banja Luka
Tijelo, koje pronađeno jučer u 13.30 sati, prevezeno je u prostorije gradskog groblja Banja Luka, gdje će danas biti izvršena obdukcija.

Uviđajem je utvrđeno da je Savić nastradao na licu mjesta u subotu, 6. novembra, kada je pokušao da otvori bure za pivo. On je smrtne povrede zadobio kada ga je u glavu udario metalni čep, koji je iskočio iz ležišta.

Uviđaj na licu mjesta izvršili su službenici Centra javne bezbjednosti Banja Luka.

Vrh

PostPoslato: 08 Nov 2010, 13:14 
OMG.... svasta..

Vrh

PostPoslato: 08 Nov 2010, 15:12 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2010, 17:13
Piva mu došla glave. Jbg, dešava se.

Vrh

PostPoslato: 10 Nov 2010, 17:31 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Maj 2006, 19:12
Citiraj:
Осуда напада на бањалучки самостан
Datum: 09.11.2010 22:00
Autor: Н. Л.

БAЊAЛУКA - Представници Међурелигијског вијећа БиХ обишли су јуче самостан Сестара милосрдница у Бањалуци и том приликом осудили напад на овај вјерски објекат који се догодио 2. новембра.
- Ово су урадили људи који не воле друге људе и зато је за највећу осуду сваки чин физичког напада на слабије и другачије - рекао је помоћни бањалучки бискуп Марко Семрен и похвалио брзу и успјешну интервенцију бањалучке полиције.

Извршни секретар МРВ БиХ Емир Ковачевић казао је да ће извршити анализе свих напада како би се послије могло превентивно дјеловати и спријечити слични инциденти.

Vrh

PostPoslato: 13 Nov 2010, 21:01 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jul 2009, 11:23
http://www.blic.rs/Vesti/Hronika/217292 ... ovog-mosta

Gospođa je bila krajnje vješta... :?

Vrh

PostPoslato: 15 Nov 2010, 23:07 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 21 Dec 2004, 20:02
Sta reci.... strasno!!
:( :( :( :(

Očajna majka odsjekla sebi dojku

http://www.banjalukalive.com/hronika/oc ... dojku.html

Citiraj:
Motiv majke da se izbode nožem u srce bio je očaj i nebriga društva za liječenje njenog petogodišnjeg sina koji boluje od autizma.

Vrh

PostPoslato: 16 Nov 2010, 14:17 
neko je od vas na predhodnim stranicama pisao kako se ona zena sto je u boriku autom usmrtila dedu i unuku ubila u zatvoru.. kakva glupava laz.. evo tekst.. ne kontam zasto neko iznosi takve izmisljotine

http://www.pressonline.rs/sr/vesti/repu ... novom.html

Vrh

PostPoslato: 16 Nov 2010, 16:58 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Niko nije rekao da se ubila, nego da je na lecenju i da je razmisljala da se ubije. Nije se pojavila na zadnjem sudjenju jer je na lecenju i poslace dokumentaciju

Vrh

PostPoslato: 16 Nov 2010, 17:01 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Površno čitanje glavna boljka ovoga foruma, a i drugih.

Vrh

PostPoslato: 16 Nov 2010, 17:41 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
johnnynik je napisao:
Vuk_samotnjak je napisao:
sta je sa gospodom sto je ubila djeda i unuku u Boriku, sta sad sa ovim...
Koliko se ja sjećam, ona se ubila (objesila) u pritvoru.

viewtopic.php?p=1110227#p1110227
filozof sa vrbasa je napisao:
Površno čitanje glavna boljka ovoga foruma, a i drugih.
Jeste površno čitanje boljka ovog foruma ali i spremnost nekih da svakom loncu moraju biti poklopac iako pojma nemaju...Površnost,šta li....

Vrh

PostPoslato: 22 Nov 2010, 21:45 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Citiraj:
Lopov zatečen u krađi

BANjALUKA - Banjalučka policija zatekla je Zorana K. (49) u krađi željeznih cijevi i limova sa zaštitne ograde koja je dijelila kolovozne trake na Bulevaru Desanke Maksimović u Banjaluci. Policajci su naišli u trenutku kad je Zoran K. cijevi i limove pokušavao da utovari u svoj "golf".

On je potom priveden i saslušan, poslije čega je pušten da se brani sa slobode. N. T.

Pa je li ovaj lik normalan, nema razlike od krađe šahtova.

Vrh

PostPoslato: 22 Nov 2010, 21:53 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 17 Avg 2010, 21:57
Схватам да су људи биједа и сиротиња и да се тешко живи, али мораш бити добро ударен у главу да крадеш шахтове или нешто овако, што директно угрожава живот стотинама људи који туда пролазе... Не контам никако...

И плус, гдје је краљ нашао да краде, директно испред двије полицијске станице... Мсм, шта рећи осим БРАВО!

Vrh

PostPoslato: 22 Nov 2010, 21:58 
Citiraj:
И плус, гдје је краљ нашао да краде, директно испред двије полицијске станице... Мсм, шта рећи осим БРАВО!

Imamo pobjednika. :D :D :D

Vrh

PostPoslato: 22 Nov 2010, 21:59 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Okt 2008, 12:59
Ne mora znaciti da je bijeda, evo iza moje zgrade ima citavo novo naselje, ljudi prave velike i lijepe kuce, i malo malo oko moje zgrade zafali poklopac sa sahta. Tacno mozes skontati po fazama radova na kuci i okucnici - u odredjenom trenutku zatreba poklopac i sta ces nego tacke i u komsiluk natovari, drzavno je jebes ga.

Vrh

PostPoslato: 22 Nov 2010, 23:06 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2005, 15:44
Leona je napisao:
Sta reci.... strasno!!
:( :( :( :(

Očajna majka odsjekla sebi dojku

http://www.banjalukalive.com/hronika/oc ... dojku.html

Citiraj:
Motiv majke da se izbode nožem u srce bio je očaj i nebriga društva za liječenje njenog petogodišnjeg sina koji boluje od autizma.

ovo je prestrasno :(

Vrh

PostPoslato: 26 Nov 2010, 19:18 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jan 2007, 16:38
Citiraj:
MICHAEL L BREA, glumac koji se proslavio ulogama u seriji "Ružna Betty" te filmu "Step Up", prije nekoliko dana odrubio je majci glavu samurajskom sabljom. Nakon toga policija ga je privela te odvela u psihijatrijsku ustanovu. Prema američkim medijima, Michael je izjavio kako je ubio demona u njoj. "Nisam ubio nju, ubio sam demona u njoj", rekao je.

Navodno je, prije nego joj je odrubio glavu, recitirao odlomke iz Biblije, tjerao ju da moli za oprost te je nekoliko puta ubo sabljom u tijelo. Michael, koji očigledno nije baš svjestan onoga što je učinio, misli kako je Bog ušao u njega dok je spavao i rekao mu kako će to biti njegov zadnji dan na Zemlji.

To jutro posvađao se s muškarcem koji je, prema njegovim riječima, htio baciti zle čini na njega te otišao od kuće u podzemnu željeznicu u Brooklynu.

"Osjećao sam se kao Neo iz Matrixa, glasovi su mi počeli dolaziti u glavu i svađati se. Osjećao sam se moćno kako su dolazili. Raspitivali su se koja je razlika između mame i majke, znao sam, to mi je bio znak", izjavio je glumac. Nakon što se vratio kući, znao je što će učiniti te je u jednom momentu izvukao sablju dok je mama kuhala ručak i ubio je.

"Klao sam svoju majku i čuo policiju kako mi lupaju na vrata i viču da ih otvorim, ali znao sam da oni neće otvoriti vrata i spriječiti me da je ubijem jer su me štitili duhovi, samo sam je nastavio rezati. Nitko me nije mogao spriječiti. Radio sam Božje djelo", ispričao je. Trenutačno je optužen za ubojstvo drugog stupnja te kazneno djelo posjedovanja oružja.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 7439 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40 ... 372  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]