banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 02 Avg 2025, 20:02

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 242 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 13  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 08 Nov 2010, 14:59 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2008, 19:01
Šajin je napisao:
Talija je napisao:
Jim Walsh je napisao:
Jbg ljudi...

Islo se na ekskurzije i prije milion godina pa se nisu pravile seksualne orgije. Bilo je i tuca i budalesanja i alkohola i svega,
ali da su curice tako lezerno davale da ih jase ko stigne i to u toj mjeri da ostanu trudne takav slucaj dosad nismo imali.

Hajde da kazes momak i cura pa prvi seks pa nisu imali pojma o kontracepciji (nije mi samo jasno sta pricaju kuci sa roditeljima),
pa da se desila trudnoca, ali ovdje govorimo o slucaju da ih je 6 TRUDNO.

Uopste nije lako da zena zatrudni jer se trudnoca desava iskljucivo u dan-dva kada izadje jajna celija,
a vi racunajte od ukupnog broja curica koliki je procenat bas u tad imao plodne dane,
i da bas u tih 24-48 sati se desi seksualni odnos u kojem ce spermatozoidi stici do celije i oploditi je.

U prevodu - moralo se debelo orgijati da se postigne 6 trudnoca na 5 zavrsnih razreda jedne osnovne skole.

Sta su radili razredni nastavnici za to vrijeme?
Sta su radili roditelji na vaspitanju i ekudaciji svoje djece?
Ili smo postali toliko primitivni i sebicni da svako svoje dupe gleda i da zanemaruje dijete koje mu je povjereno na staranje?

Potpis za kompletan post.

управо због тога сам ја написао да су то морале бити неке оргије и питај Бога колико је особа у томе учествовало, јер теоретски је могуће да 6 дјевојака има секс и да све затрудне, али у пракси могућности за такво нешто су минималне, али баш минималне.

Bar se ti ne bi trebao slagati sa podvučenim dijelom teksta.

A sa druge strane, statistički su šanse da šest djevojčica ima tad seks i zatrudni minimalne a u praksi...evo, vidiš. Znači - recipročno tvom viđenju.

Vrh

PostPoslato: 08 Nov 2010, 15:16 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Dec 2005, 09:37
Sve mislim da se zezate kada potpisujete post u kome stoji da se oplodnja desava u dan - dva i da je to "tezak" proces :-?

Citiraj:
Oslobođeno jajašce je sposobno za oplodnju 24 sata dok spermiji tu sposobnost imaju do 78 sati od odnosa. Tako dobivamo da plodnih dana imamo otprilike četiri,ali kako druga faza ciklusa traje 12-16 dana,i ne možemo biti stopostotno sigurni da je baš 14,za plodne dane uzimamo: broj dana menstrualnog ciklusa minus 14 plus minus 3, znači ukupno 7 dana kada bi se trebali suzdržati od odnosa ili zaštiti.

http://www.on-a.info/showtime/savjeti/k ... -dani.html

A sve ovo vazi za djevojke/zene sa redovnim menstrualnim ciklusom. Malo koja djevojka od 15 godina ima redovan menstrualni ciklus, sto komplet ovu pricu o plodnim danima dovodi na neki drugi nivo i gdje do zaceca dolazi mnogo brze i lakse. Nezamislivo je uporediti organizam jedne tinejdzerke i zene, od 30 pa na dalje god, cija se funkcija jajnika iz godine u godinu smanjuje.
Druga strana price je ona koju mi ne poznajemo a to je da je jedna mogla da bude na pocetku trudnoce, druga u 2 mjesecu, itd sto opet ne znaci da su sve bas na ekskurziji ostale trudne.
Treca strana price je ona o medicinskom kodeksu sutnje, sto znaci da se neki doktor izlajao a nije smio. Jer kako bi ova vijest dospjela u novine?

Samo malo vise informisanja a manje osudjivanja.

Ali, izvinite, što se vi brinete kakvi ste u očima drugih ljudi i šta se o vama misli i zna? Kao da je to važno? Važno je koliko čovjek ima od života i šta u životu načini od sebe, od svoje sredine i svoga potomstva.

Vrh

PostPoslato: 08 Nov 2010, 16:14 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Okt 2010, 18:53
Citiraj:
E,al' tad nije bilo Farme,djetinjstvo smo provodili gledajući Branka Kockicu i čitajući "Orlovi rano lete"....Ovi danas ujutru gledaju pregled dana u Big Braderu i čitaju knjige Nives Celzijus,u najboljem slučaju "Seks i grad"....Jbt,ja do srednje škole nisam od sramote smio da kažem "seks".....

tako je zoka moj potpis na ovo tvoje izlaganje! Nekad je bilo bitno kućno vaspitanje, klinci su starijima nosili cekere, poštovali starije i komšije, znao se kućni red i nastavnici i profesori bili autoritet....i prije je bilo ekskurzija ali tamo se znalo ko šta radi i ko je autoritet, loše vladanje u školi i nema na ekskurziju! Bilo je i tad romansi i ljubavi (i sexa tinejdzeri su uvijek bili tinejdžeri) ali to je sve nekako bilo naivno, krišom...a danas nije popularna cura ako se nije pustila u promet do srednje škole po mogućnosti sa starijim tipom o tampora, o mores!

Vrh

PostPoslato: 08 Nov 2010, 16:46 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2008, 16:27
A i ti ga brate pretjera...

Sa korita Ivanova

Vrh

PostPoslato: 08 Nov 2010, 16:55 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Citiraj:

a što matere ti šta sam loše rekao?

Vrh

PostPoslato: 08 Nov 2010, 16:57 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Sep 2006, 09:31
Ajoj brate, sad svi ispadose fini :angel2: prije 90-tih, nemorala i demokratije :lol:

Rukalo se i tad, samo se bolje krilo.

Da se pitalo većinu, još bismo bili na istom baobabu u Africi, jahali grane i krezavo se smijali onoj budali s vizijom što je sišla dolje, umislivši da može hodati na dvije noge i polugom zatući mamuta...

Vrh

PostPoslato: 08 Nov 2010, 17:03 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Naravno da je bilo, samo se nije davalo na sva zvona i znalo se šta je moralno a šta ne...
Školsko štivo prije 1990 : Slika
Školsko štivo poslije 1990 : Slika

Vrh

PostPoslato: 08 Nov 2010, 18:29 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Dječiji idol prije 1990 : Slika
Dječiji idol poslije 1990 : Slika
E sad da li pretjerujem presudite sami....

Vrh

PostPoslato: 08 Nov 2010, 18:36 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Šteta što ne postoji neki bunny facepalm...bani jer je tema za djecu, a fejspalm na zadnja tri posta nepokorenog...oh samo malo
Spoiler:
Slika

:lol:

Sa korita Ivanova

Vrh

PostPoslato: 08 Nov 2010, 18:38 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Napad je najbolja odbrana kad se potroše argumenti....

Vrh

PostPoslato: 08 Nov 2010, 20:40 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2010, 20:42
Euroth je napisao:
Bar se ti ne bi trebao slagati sa podvučenim dijelom teksta.

A sa druge strane, statistički su šanse da šest djevojčica ima tad seks i zatrudni minimalne a u praksi...evo, vidiš. Znači - recipročno tvom viđenju.

ма не знам шта бих ти рекао. знам ја да се трудноћа може десити у више од ова два дана што је навео Џим, немам сад живаца да залазим пуно у медицину, мада се може о овоме доста писати.
али јебга некако ми било баш чудно да 6 дјевојака затрудни, али изгледа да је могуће.

и наравно не треба заборавити, да ми не знамо све детаље како се шта десило, него нагађамо.
можда је једна цурица имала секс прво вече,па се похвалила пријатељицама, и још рекла да се ништа не брину јер се први пут не може затруднити, па друга пријатељица имала секс наредно вече и тако свако вече по једна.
углавном постоји неколико могућих сценарија...

Vrh

PostPoslato: 08 Nov 2010, 20:41 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Avg 2009, 19:25
Džontra je napisao:
He he, chils i ja jedinstveni po ovom pitanju.
Al opet kažem, glupo je da se odgovornost prebacuje s djece na roditelje, nastavnike ili TV (zokin primjer govori suprotno, doduše :D )
S druge strane, ja ako (nikad se ne desilo, al opet "ako") budem profesor i, što su još minimalnije šane, idem na ekskurziju s učenicima i radnim kolegama koje ne volim, dobijem info o orgijanju mojih učenika, ja, iskreno, ne bih ništa poduzeo...Jer nije moj problem, i još gore, da mi se usput i neko osveti što sam ga u pola posla prekinuo. Ne pada mi na pamet.
A da su stvari prije bile drugačije, ne bih rekao...

Nisam ja toliko zgrožen što su se osnovci opustili, meni je glupo što niko nije rekao dječacima da se zaštite, il da makar izađu na zadnjoj stanici. A to što su djeca takva... Jebiga.

Ne mogu svi biti romantični kao ja sjećam se da me je u osmom na ekskurziji proganjala jedna pojaka, godinu starija, ponavljala 7. razred. Biće da sam ja kasno sazrijevao, pojma nisam imao šta hoće od mene, bježao sve dok me nije satjerala u ćošak. Kad je došlo stani pani ja se savio u fetalni položaj i plakao nemoj. Šta ću kad sam htio da mi prvi put bude iz ljubavi. :D Što ti je djetinjstvo.

Vrh

PostPoslato: 08 Nov 2010, 20:58 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2008, 19:01
Džontra je napisao:

Mhm. Kod mene u ulazu ih je par otprilike tolikih/mlađih malo, možda i svaki put upale svijetlo, ponude se da ponesu kesu, otključaju vrata, prirdže vrata... Nije ni danas toliko crno niti je prije bilo toliko bijelo, jebemu.

I daj više, nepokoreni, nauči (budući da tu floskulu vučeš kroz skoro svaki post), nije tAmpora nego tEmpora, sem ako se odnosi na tampone, mada ne vidim kakve su oni veze imali sa laginskim običajima...

Vrh

PostPoslato: 08 Nov 2010, 21:03 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Hvala na ispravci drugar davno bješe kad sam učio latinski....i hvala što si me obradovao da još sve nije otišlo u PM!

Vrh

PostPoslato: 08 Nov 2010, 21:04 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pa ja upravo govorim da danas nije uopšte crno, a da pogotovo nekad nije bilo toliko bijelo...

Sa korita Ivanova

Vrh

PostPoslato: 08 Nov 2010, 22:24 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Jan 2006, 11:47
hoce to na sekskurziji!! :D

neda mi se nesto ozbiljno komentarisati, svi valjda mislimo isto/slicno..da je ok - nije, da se desava, desava kao sto vidimo, da tu nema kucnog odgoja i morala - nema, da je svako vrijeme drugacije od onog proslog i to je normalno...al ne bi da se previse zamaram tim problemom , neki su placeni za to ali izgleda da prvo njih treba nauciti i obrazovati da bi radili svoj posao kako treba, o roditeljima i kucnom odgoju da ne pricamo

i mene najvise zaprepascuje cinjenica da je njih SEST u pitanju, ej covjece..pa sta su oni radili tamo? ajd da je jedna u pitanju, rekla bih da je i normalno i moze se eto desit..

Majka je naš početak i kraj

Vrh

PostPoslato: 09 Nov 2010, 07:42 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Dec 2006, 11:40
Pa o tome broju (trudnih djevojčica) i pišemo i to je poražavajuće.
Ekskurzija ne traje mjesec dana, nego sedmicu.
Činjenica jeste da je žena sposobna za oplodnju samo jedan dan, ali takođe i da spermatozoidi prežive i u stanju su da oplode jajnu ćeliju i nakon nekoliko dana od ejakulacije kada se desi ovulacija, takođe je činjenica da nijedna žena ne može da bude 100% sigurna da će baš taj mjesec u kome ima nezaštićeni seks ostati trudna, možda hoće idući mjesec. Ok, kod tinejdžera bujaju hormoni, možda i lakše ostaju u drugom stanju, ali kada govorimo o nekoj pojavi obično se pozivamo na procenat vjerovatnoće.
Što dovodi do poražavajućeg podatka da je nezaštićen seks imalo više djevojčica, a samo ovih šest zatrudnilo po zakonu vjerovatnoće.
Ko je kriv. Svi na svoj način; i roditelji sa propuštenim vaspitanjem, i nastavnici na jedan način i mediji i današnje društvo, svi.
Kako je ova vijest dospjela u medije? Ljekar prekršio etiku i rekao? I vodio zapisnik u koji razred ide svaka djevojčica? Roditelji?
Kao što rekoh, ili je priča prenaduvana, ili je mnogo šta propušteno.

Vrh

PostPoslato: 09 Nov 2010, 08:23 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 06 Jan 2009, 10:14
mozda su sinhronizovale ciklus mozda zive u domu zajedno u sobi ili su se krenule prasiti 7 dana prije ekskurzije i nastavile jos 7 poslije jebaj ga osladilo im se , a kome ne bi ;)

Vrh

PostPoslato: 09 Nov 2010, 11:10 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Svaka mu zlatna

Sa korita Ivanova

Vrh

PostPoslato: 09 Nov 2010, 15:45 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Više SMS-ova - više droge i seksa
Tinejdžeri koji šalju 120 ili više SMS-ova na dan češće se upuštaju u seksualne odnose i piju alkohol, nego njihovi kolege koji ne šalju toliko poruka, pokazuje američko istraživanje, prvo o vezi upotrebe mobitela i rizičnog ponašanja. Autori istraživanje ne žele reći kako hiperesemesanje vodi seksu, alkoholu i drogama, no šokira ih veza između manijakalnog tekstanja i rizičnog ponašanja. A nije riječ o svakom milijuntom tinejdžeru - jedan od pet spada u ovu kategoriju

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 242 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 13  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]