banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 30 Jul 2025, 22:20

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 117 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 06 Nov 2010, 21:10 
kaze Talija " sto viri izza ".. hahahahahahahahah izzi izza kralja.. hahahahahah

a izzarde, NIJE MOGUCE!!! jako sam uvredjena, ovaj skirol je pokolenjima kod nas u familiji, a ja pogodjena tvojoj sudbinom, bez razmisljanja sam ponudila sva prevozna sredstva u kuci sto imam, i sanke i trotinet, a ti tako... ovo je veliki samar ya mene.. :cry:

Vrh

PostPoslato: 06 Nov 2010, 21:11 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Jul 2009, 13:22
Izzard je napisao:
Da, Besparica je bivši komunista, radnička klasa, zahvaljujući opljačkanom postao je novopečeni bogataš, bez pedigrea i manira, a ovaj nick je samo zaostavština iz doba kad su po gudurama okopavali krompir i prizivali kišu.

To sto sam ja stekao, uzeto je na sablju, sto bi rekao moj striko.
A iz ostatka tvog posta se vidi tvoja arogancija i stav koji de tvoju familiju doveo do propasti.
Vidim, oko tebe se okuplja nova grupa ulizica i lesinara (ovaj Tasko i raja). Znaju da ce da legne silno bogatstvo od denacionalizacije... Istorija se polako ponavlja.
Samo znaj, to se nece dozvoliti. Doci cemo mi opet po svoje. Dosta ste se vi bahatili na racun jadnog naroda.

Vrh

PostPoslato: 06 Nov 2010, 21:12 
ma prelazim na stranu besparice, pukao mi je film...

Vrh

PostPoslato: 06 Nov 2010, 21:16 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Dec 2006, 11:40
Tako je, ovi komuništi (kom' mu uništi) su grabili šta su stigli, a imali sluha kao gluv top, muka je to kad neki tokar sjedne za klavir i počne da bapa po tipkama, samo zato što je došao njegov vakat.

Spoiler:
Slika

Ne ljuti se Loli, znaš da aristokratija ne uzima odmah, moraš je malo moljakati. :D

Vrh

PostPoslato: 06 Nov 2010, 21:17 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Avg 2009, 19:25
U redu je lollipop to je tvoje pravo. Ja s tobom nemam nikakav problem i nikad se ne bih spustio na taj nivo da namjerno uvrijedim jednu damu. Ovo što sam ranije napisao je samo stvar mog odgoja. Ako se tako osjećaš razumijem.
S druge strane ovaj krvnik će da plati za sve što nam je učinio, ne zvao se ja Konstantin II.

Vrh

PostPoslato: 06 Nov 2010, 21:19 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Talija je napisao:
Tako je, ovi komuništi (kom' mu uništi) su grabili šta su stigli, a imali sluha kao gluv top, muka je to kad neki tokar sjedne za klavir i počne da bapa po tipkama, samo zato što je došao njegov vakat.

Spoiler:
Slika

Ne ljuti se Loli, znaš da aristokratija ne uzima odmah, moraš je malo moljakati. :D

Jao ovakav klavir sam imao i ja, samo crni. Eto upravo mi naviru suze, a prsti sami poigravaju. Oprostite, treba mi malo više vremena da se presaberem.

Poslednji put menjao Izzard dana 06 Nov 2010, 21:20, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 06 Nov 2010, 21:20 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Dec 2006, 11:40
ccc i ćilim stavio preko njega... (kao one babe što stave heklanopletivo na tv) vjerujem kako ti je. :D

Vrh

PostPoslato: 06 Nov 2010, 21:21 
cekaj, cekaj.. ovde nije bit odakle izziju klavir, nego ko ga je ukrao i zasto... nemojte vi sad okretati temu u pogresnom pravcu, nego daj da vidimo kako coeku da pomognemo.. nije mu lako, mora se priznati, evo ja sam svoj doprinos dala, a sad sto sam ga povukla nazad to je nebitno.. sta vi dajete?

izzi, nije valjda da to ozbiljno mislis... znas da se salim, gdje ja na tebe da se ljutim, a ti bi mene na havaje ( ostrvo i more, plaza) vodio.. :wink: :lol:

Vrh

PostPoslato: 06 Nov 2010, 21:22 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Talija je napisao:
ccc i ćilim stavio preko njega... (kao one babe što stave heklanopletivo na tv) vjerujem kako ti je. :D

Jao grozno, kakvo samo iživljavanje nad plemenitim instrumentom. Hvala Bogu, pa ima ljudi koji razumiju.

Vrh

PostPoslato: 06 Nov 2010, 21:26 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
Dragi Drugovi Komunisti,
Ocekivalo se da ce nas ujedniniti socijalna nejednakost i nepravda koju su nam nanijeli likovi koji su smatrali da su Demokrate, nacionalisti, aristokrati. Svi su isti, osim NAS.Radnikčka klasa nema naciju, nju spajaju socijalni uslovi zivota,a prije svega nepravda. Neka se sadasnja vlast ne zavarava, nas je svakim danom sve vise i u zemljama bivse SFRJ, koja ce to opet biti, milom ili silom, koja ce biti neminovna.
Prevarena i izmanipulisna radnicka klasa se budi ne samo u Jugoslaviji, vec u ciijelom svijetu.
Nasi ciljevi treba da budu jasni:
- razvlastiti sadasnje Tajkune njihove moci, kojom upravljaju drzavom preko svojih satelita;
- oduzeti imovinu koju su kupili nasim novcem i podelitinu humanitrane svrhe(npr.klavire)
- Saradjivati sa svim revolucionarnim komunistickim partijama u Svijetu;
-Praviti partijske celije u svim mjestima i povezivati se sa komitetima u ostalim dijelovima Jugoslavije;
- nacionalistima suziti prostor za djelovanje;
- Stvarati novu drzavu dostojnu postovanja, od triglava do Gevgelije;
_ Moramo biti spremni na nove revonucionarne izazove;
- Nasi ocevi su bili sluge i najamni radnici kod gospodara u kraljevskoj Jugoslaviji, sta smo mi sada?;

Vrh

PostPoslato: 06 Nov 2010, 21:34 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Da, najbolje pricati pricu komunizam i socijalizam zakon, a gore tito lupa po skupocenom klaviru...

Vrh

PostPoslato: 06 Nov 2010, 21:36 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

I kakva jo ovo prica o razvlascivanju tajkuna, i jos gore, o oduzimanju imovine? :angry3:

Vrh

PostPoslato: 06 Nov 2010, 21:37 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Besparica je napisao:
I kakva jo ovo prica o razvlascivanju tajkuna, i jos gore, o oduzimanju imovine? :angry3:

GDJE JE MOJ KLAVIR?!?!?!?!?!?!

Vrh

PostPoslato: 06 Nov 2010, 21:40 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Okt 2004, 19:06
Moram da stanem na Izzardovu stranu. Suza mi se u oku potkrala dok čitah kako ga je ljubljena ostavila zbog harmonikaša.

Vrh

PostPoslato: 06 Nov 2010, 21:41 
zLo_krme je napisao:
Moram da stanem na Izzardovu stranu. Suza mi se u oku potkrala dok čitah kako ga je ljubljena ostavila zbog harmonikaša.

a taj romanticni segment skroz je zaboravljen, potisnut..

Vrh

PostPoslato: 06 Nov 2010, 21:44 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Sigurno ga je i on potiskivao sve ove godine, al sad smo ga podsjetili na tu bolnu ranu. Čovjek koji svira ovako plemenit instrument kao što je klavir ostavljen zbog narodnjaka. Eh..

Vrh

PostPoslato: 06 Nov 2010, 21:45 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Izzard je napisao:
Besparica je napisao:

GDJE JE MOJ KLAVIR?!?!?!?!?!?!

KOD MELISE!!!

Vrh

PostPoslato: 06 Nov 2010, 21:48 
ili ti kod MELE od milja, znala sam jednu, zivjela u komsiluku

Vrh

PostPoslato: 06 Nov 2010, 21:48 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Samo da ne pokisne.

Vrh

PostPoslato: 06 Nov 2010, 21:49 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

A još kad čujete da imam dojavu da je taj harmonikaš rodom iz Drvara i da je u ona vremena nastupao po lokalnim kafanama za krevet i hranu. A sad je s mojom nesuđenom dragom u trospratnoj vili na obali Ženevskog jezera, zarađenoj na svadbama, teferičima i ostalim okupljanima priprostog puka. Ajd što sam ja emotivno upropašten, ali što je i ona sirota krenula stranputicom. Mogli smo imati cijeli svijet. Sudbo kleta! :lol:

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 117 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]