banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 21 Jul 2025, 21:28

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 14 Posta ] 
Autoru Poruka
 Tema posta: Neodgovorni roditelji
PostPoslato: 01 Okt 2010, 08:49 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 21 Dec 2004, 20:02
Slika

FEDERALNA policija BiH uspjela je identificirati i pronaći osobu koja je sredinom kolovoza kroz prozor vozila Golf u pokretu držala četverogodišnjeg dječaka, ugrozivši mu život.

Prema informaciji koju je objavio portal Depo.ba, policija je, tragom fotografije objavljene u medijima, na kojoj se vidi da nepoznata osoba iz vozila u pokretu kroz prozor drži maloljetno dijete, otkrila sve osobe koje su bile u vozilu. Utvrđeno je da je muškarac, identificiran samo kao 38-godišnji S. A., 22. kolovoza u ulici Sarajevski put na izlazu iz Kiseljaka, izbacio kroz suvozačev prozor četverogodišnje dijete i držao ga tako dok se vozilo kretalo pri brzini od najmanje 40 kilometara na sat. Tim su postupkom, navodi se, sigurnost i život dječaka bili opasno ugroženi, kao i sigurnost ostalih sudionika u prometu.

Iako policija navodi da je brzina automobila bila "najmanje 40 km na sat", osoba koja je snimila događaj tvrdi da se vozilo kretalo brzinom od 90 km na sat. Snimka ovog slučaja koji je šokirao javnost u susjednoj BiH objavljena je na portalu Depo.ba, a njezinim je tragom krenula i policija.

Federalna uprava policije je Kantonalnom tužiteljstvu u Travniku podnijela izvješće o ovom slučaju, a protiv počinitelja nedjela podići će se kaznena prijava zbog zapuštanja i zlostavljanja djeteta i izazivanja opće opasnosti.

:angry1: :-? :-?

Vrh

PostPoslato: 01 Okt 2010, 08:53 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2008, 16:27
Ovaj, šta je njih moglo navesti da glume Michaela Jacksona i ovako izbace dijete vani? Osim očihglene idiotije...

Sa korita Ivanova

Vrh

PostPoslato: 01 Okt 2010, 08:54 
Stara kuka
Stara kuka

http://91.207.22.60/news/drzali-dijete- ... mh/190245/

Jadno dijete. :cry:
Koliko plitak mozak covjek moze imati da uradi ovakvo nesto...

Vrh

PostPoslato: 01 Okt 2010, 08:59 
Stara kuka
Stara kuka

Ili se meni cini ili ih je puno auto... nije valjda da su svi plitkih mozgova, da se nije nasla nijedna razumna i zrela osoba u autu... :-? Ili su svi balavci pa nisu dovoljno umno razvijeni, ne znam sta bih drugo rekla.

Vrh

PostPoslato: 01 Okt 2010, 10:03 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Dec 2006, 11:40
Odvratno! Tužno i žalosno. Ne volim ovakve stvari da vidim niti da čujem za njih (jer pogađaju u svakom čovjeku onaj emotivni dio), mada znam da zatvaranjem očiju problem ne nestaje, čak naprotiv...
Teretiti i najstrožije kazniti ovakve roditelje je neophodno, ali problem i dalje ostaje čak i da se dijete oduzme od ovako neodgovornih roditelja, jer mu je u svakom slučaju pomućen i unakažen najljepši životni period - djetinjstvo.

Vrh

PostPoslato: 01 Okt 2010, 12:15 
Nemam komentar, stvano im treba uzeti dijete kad su takvi idioti...

Vrh

PostPoslato: 01 Okt 2010, 12:20 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Feb 2008, 22:10
tensSa je napisao:
Nemam komentar, stvano im treba uzeti dijete kad su takvi idioti...

...

Vrh

PostPoslato: 01 Okt 2010, 12:29 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Jan 2006, 20:17
pronadjeni su oni koju su ovo uradili e sad sta ce biti sa njih pitanje je.
Samo d ne prodju nekaznjeno!

Sarajevo - Federalna uprava policije identifikovala je čoveka koji se sumnjiči da je zlostavljao četvorogodišnjeg dečaka, držeći ga izbačenog kroz prozor „golfa“ na putu nadomak Kiseljaka.

Dečak je visio nekoliko kilometara dok se vozilo kretalo nesmanjenom brzinom. Kako nam je potvrđeno, reč je o Senadu Mujiću (38) iz Kiseljaka, koji je saslušan, ali juče nismo uspeli da saznamo da li je Mujić u srodstvu sa dečakom.

Iz Federalne uprave policije juče je saopšteno da je istraga pokrenuta nakon šokantnih slika koje su objavljene u medijima.

„Tragom fotografije na kojoj se vidi da je iz automobila u pokretu kroz prozor držano maloletno dete, identifikovano je vozilo, a zatim i osobe koje su bile u njemu. Istragom je utvrđeno da se slučaj dogodio 22. avgusta ove godine na Sarajevskom putu, na izlazu iz Kiseljaka“, objasnili su juče u policiji.

Kako saznajemo, upravo je Mujić kroz otvoren suvozačev prozor izbacio četvorogodišnjeg dečaka, držao ga nekoliko kilometara, dok se vozilo kretalo najmanje 40 km na sat.

„Posle identifikacije osumnjičenog, Federalna uprava policije je Kantonalnom tužilaštvu Srednjobosanskog kantona u Travniku dostavila izveštaj protiv Mujića o počinjenom krivičnom delu zapuštanje ili zlostavljanja deteta ili maloletnika i izazivanja opšte opasnosti“, naveli su u Federalnoj upravi policije.

Podsetimo, „EuroBlic“ je objavio seriju tekstova u kojima je od nadležnih institucija zahtevao da se odgovorni za zlostavljanja deteta što pre identifikuju i kazne.

Vrh

PostPoslato: 01 Okt 2010, 17:26 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Okt 2008, 12:59
Kakvi idioti. Mora da je mali bio sesti putnik pa ga vozili van auta, da bude sve "po zakonu" - 5 u autu.

Vrh

PostPoslato: 01 Okt 2010, 20:10 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Maj 2008, 10:50
Kad se kaze "neodgovoran", ja zamisljam nekoga ko ne ispunjava svoje obaveze. A ovo na slici ne vidim kao nedostatak odgovornosti nego mentalni poremecaj.

The hell where youth and laughter go.

Vrh

PostPoslato: 06 Okt 2010, 08:59 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Apr 2006, 14:56
E a ima i onaj koji je zimus zavezao sanke za dzip pa vukao po ulicama kad je bio snijeg, naravno sa sve djetetom na sankama.

Vrh

PostPoslato: 30 Okt 2010, 09:41 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Feb 2010, 22:03
Lokacija: Awesometown, Togetherland, Betterworld... Sci-Fi RS :)
Talija je napisao:
Odvratno! Tužno i žalosno. Ne volim ovakve stvari da vidim niti da čujem za njih (jer pogađaju u svakom čovjeku onaj emotivni dio), mada znam da zatvaranjem očiju problem ne nestaje, čak naprotiv...
Teretiti i najstrožije kazniti ovakve roditelje je neophodno, ali problem i dalje ostaje čak i da se dijete oduzme od ovako neodgovornih roditelja, jer mu je u svakom slučaju pomućen i unakažen najljepši životni period - djetinjstvo.

Roditelji će u narednom periodu trenirati da se predstave superroditeljima samo kako bi se zakon nadosađivao i ovlaš prešao preko slučaja, na ovim prostorima sve se može očekivati.

Vrh

PostPoslato: 30 Okt 2010, 19:55 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Jun 2005, 02:03
вечерас уђем у онај цап-цап а испред мене лик са дјететом..
клинац има можда 12-13 година и прилично је гојазан за своје године..
и сад наручују они.. стари узима велику пљескавицу, пита малог шта ће он.. мали тамо вамо нешто врда.. кад ће он, дај ти нама двије велике!
стигле им пљескавице, а стари ће малом, је л` хоћеш ти и колу а? дај нам и по колу!
значи, ја то не могу да схватим стварно..
дебело дијете човјек шопа великом масном пљескавицом и још то заљева кока колом а све у 8 сати увече..

п.с.
ја сам јео пилеће бијело :D

Дрзнеш ли даље?...

Ал' један израз, једну мисао
Чућеш у борбе страшној ломљави
"Отаџбина је ово Србина!..."

Vrh

PostPoslato: 30 Okt 2010, 20:12 
Stara kuka
Stara kuka

Ja se inace zgrozim kad vidim da djeca piju koka kolu. Sa "djeca" mislim bas na malu djecu , a i malo vecu. Vidjala sam djecu od 3 godine koja piju kolu. Sjedi tati/mami u krilu i pije kolu. Mislim cemu to...??
Desilo mi se da mi je na jednom rodjendanu djecak od nekih 8 godina dosao i rekao "daj mi koka kolu" ...a ja , posto znam da mu majka ne dozvoljava da je pije, rekla sam da mu je majka zabranila da pije kolu na sta je on samo ladno rekao "e pa mama sad nije tu... a i sa tatom uvijek pijemo kolu kad mama nije kod kuce.." :angry3: Divan tata, nema sta.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 14 Posta ] 

Sva vremena su u UTC [ DST ]