zlo krme ti vjerovatno imas malo drugaciji ukus

ja volim klasicne stvari, sportski-elegantno sto bi se reklo (iako mrzim tu rijec glupa mi nekako

)
nego promod 100% nije skuplji od zare naprotiv, ovdje je dosta povoljniji, ne znam kako je kod vas, ili si bila i u Austriji?
Ja promod recimo volim jer ima online shop, ja obozavam da narucujem online, pogotovo tamo gdje pise SALE

(
http://www.promod.de/sale/index.html), malo malo stigne paketic od esprit, soliver, promod, ponekad i kod H&M narucim basic stvari, npr donji dio trenerke za po kuci, kad je na SALE nadje se bas povoljnih stvari. Zimus sam za svoju 2,5 godisnju princezu nakupovala punoooo stvari za 50 eur, a izmedju ostalog je bio set za zene: strikani kapa i sal onako u krem-olive boji za nevjerovatnih 1 eur, onako fino buckasto, mekano..ma super ja narucila 10 setova i podijelila
e to je za mene jeftino sto ti kazes, a ne odem na pijacu da vidim donji dio trenerke a prodavacica mi kaze evo ovo je ekstra jeftino kvalitetno bla bla peri-deri a 30 km..sta je tu jeftino s obzirom na nase plate a kupujes na najjeftinijem mjestu - pijaci?
ajkulo ja imam P&C udaljen 15 min javnim prevozom, i cesto smo tamo..pogotovo moj dragi, jer on vise voli imati malo stvari, ali da je ekstra kvalitet i izgled
a shopping, pogotovo subotom, ne mogu smisliti vise.. a tek mi 28 ..sad mi je zao moje mame sto sam je vukla prije sa sobom, i to sa posla je pokupim pa onda jos 3 h u kupovinu sa mnom, sta je majcina ljubav mogu misliti da joj je bilo da poludi od umora
uglavnom ako bi se vratili u BL nedostajale bi mi neke radnje ovdje, a pogotovo online shopping (npr amazon.de ekstra online trgovina gdje nema sta nema ili ebay itd)