banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 09 Avg 2025, 05:03

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 653 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21 ... 33  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: Cijene ;)
PostPoslato: 25 Okt 2010, 17:12 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Jan 2006, 11:47
P&C mislis na peek&cloppenburg? tamo ima mjesanih brendova..2x sam kupila haljinu imaju predivan izbor, a nije bilo skupo jer je "kucni" brend
A ovo dvoje vjerovatno ima u DE samo.
Ne nisam nimalo pogodjena , ako si pratila gore napisala sam da je i za mene NY H&M nista (sem sto H&M ima slatke stvarcice za bebe/djecu) nego da prvenstveno kupujem Esprit, SOliver i Tom Tailor zbog kroja jer je super za visoke i krupnije zene
a inace ako hocu neke "krpice" onda idem npr u promod i slicno ali tih butika nema kod nas.
Kako god puno ljudi nema financije da bira (koliko ih i ovdje kupuje u KIK recimo..) ima opet i onih koji imaju novce a ne znaju. Ali svako ima svoj ukus
Nego sto se nase pijace tice, ne smatram ni da je tamo nesto posebno jeftino..zenska torba nikakav kvalitet 20 eur,ja ovdje takvu torbu mogu naci za 10 eur
Smatram da je kod nas sve preskupo s obzirom na ponudu i kvalitet

Majka je naš početak i kraj

Vrh

PostPoslato: 25 Okt 2010, 17:42 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Dec 2005, 09:37
Promod ima online ponudu. I ja ih volim. I sto si rekla.. nekada sam bila satima u stanju da hodam od prodavnice do prodavnice, sada se smorim poslije sat vremena. Zato postar svako malo zvoni :D Na Peek sam mislila, i ne mogu prezaliti sto ga sada nemam u ovom gradu ( ali nije ni 80 km toliko daleko :D )

U pravu si da su kod nas napucane cijene ali i to je posljedica zatvorenog trzista i vjerujem da ce se neke stvari promjeniti kada/ako ukinu vize i kada narod krene putovati.

Ali, izvinite, što se vi brinete kakvi ste u očima drugih ljudi i šta se o vama misli i zna? Kao da je to važno? Važno je koliko čovjek ima od života i šta u životu načini od sebe, od svoje sredine i svoga potomstva.

Vrh

PostPoslato: 25 Okt 2010, 18:26 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Okt 2004, 19:06
Mrzim Promod.... Nikad neću shvatiti šta vam se tamo sviđa... Kombinacija svega nečega, a nekako već viđeno... Skuplji su od Zare recimo, a meni Zara ima ljepših stvari...
A ovo za cijene se i ja slažem - ja kad kažem da je nešto jeftino, mislim 2-3 eura, a ovdje je jeftino 30km.... A plate manje jedno 3 puta...
@Laoce: Bila sam u centru negdje, vjerovatno u Mariji.... Preko puta je Tally Weijl..
Nisam ni ja ljubitelj H&M-a, preobične su im stvari... One suknjice s ramflom što imaju svake god su mi ok (ubace zebru i cvjetne), onda jednobojne majice i sl. Prejednostavni krojevi.... Ja volim Pull&Bear :love7: Sve tamo kupujem :D Baš su mi slatki i pokemonasti.... I naravno Roxy, O'Neill, Billabong...

Vrh

PostPoslato: 25 Okt 2010, 18:33 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2004, 09:44
breskvica je napisao:
Juliette sta si htjela dokazati slikama? nisa posebno, a barem na jednoj od gornjih slika nije garderoba iz NY, dvije majice su iz orsay

jedna jedina majica je iz orsaya i to sam i napisala ;)
samo sam htjela da roba i nije takvo smece, i da ove komade mogu nositi i stariji od 18 (posto je neko rekao da je to modna marka za klince do 18god) ;)

Vrh

PostPoslato: 25 Okt 2010, 18:36 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

@krme: kako mislis H&M ima obicne stvari? :-?
naravno da svaki modni brend ima nekih basic komada, al to je valjda pravilo :scratch:

Vrh

PostPoslato: 25 Okt 2010, 18:37 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 17 Avg 2010, 21:57
Јуче сам купио у Ретру "s. Oliver" ципеле/патике, платио 130 км....

http://www.soliver.de/Stiefel/102.008.1 ... _ko_schuhe

Видим званична цијена је 59,95 EUR, тако да сам позитивно изненађен да код нису напуцали 250 или 300 КМ. . .
И на њиховом сајту сам видио доста добрих ствари, жао ми је што немају свој бутик у БЛ...

Vrh

PostPoslato: 25 Okt 2010, 18:40 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Juliette je napisao:
naravno da svaki modni brend ima nekih basic komada, al to je valjda pravilo :scratch:

Pa previše su mi basic, kao što rekoh, volim Pull&Bear... ;)

Vrh

PostPoslato: 25 Okt 2010, 19:04 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Jan 2006, 11:47
zlo krme ti vjerovatno imas malo drugaciji ukus :wink: ja volim klasicne stvari, sportski-elegantno sto bi se reklo (iako mrzim tu rijec glupa mi nekako :D )
nego promod 100% nije skuplji od zare naprotiv, ovdje je dosta povoljniji, ne znam kako je kod vas, ili si bila i u Austriji?
Ja promod recimo volim jer ima online shop, ja obozavam da narucujem online, pogotovo tamo gdje pise SALE :wink: ( http://www.promod.de/sale/index.html), malo malo stigne paketic od esprit, soliver, promod, ponekad i kod H&M narucim basic stvari, npr donji dio trenerke za po kuci, kad je na SALE nadje se bas povoljnih stvari. Zimus sam za svoju 2,5 godisnju princezu nakupovala punoooo stvari za 50 eur, a izmedju ostalog je bio set za zene: strikani kapa i sal onako u krem-olive boji za nevjerovatnih 1 eur, onako fino buckasto, mekano..ma super ja narucila 10 setova i podijelila
e to je za mene jeftino sto ti kazes, a ne odem na pijacu da vidim donji dio trenerke a prodavacica mi kaze evo ovo je ekstra jeftino kvalitetno bla bla peri-deri a 30 km..sta je tu jeftino s obzirom na nase plate a kupujes na najjeftinijem mjestu - pijaci?

ajkulo ja imam P&C udaljen 15 min javnim prevozom, i cesto smo tamo..pogotovo moj dragi, jer on vise voli imati malo stvari, ali da je ekstra kvalitet i izgled
a shopping, pogotovo subotom, ne mogu smisliti vise.. a tek mi 28 ..sad mi je zao moje mame sto sam je vukla prije sa sobom, i to sa posla je pokupim pa onda jos 3 h u kupovinu sa mnom, sta je majcina ljubav mogu misliti da joj je bilo da poludi od umora :)

uglavnom ako bi se vratili u BL nedostajale bi mi neke radnje ovdje, a pogotovo online shopping (npr amazon.de ekstra online trgovina gdje nema sta nema ili ebay itd)

Majka je naš početak i kraj

Vrh

PostPoslato: 25 Okt 2010, 19:12 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Ja naručujem stvari sa surfdome :D Stigne za 7 dana u bocu :D I isto samo sa sale, ovo novo ni ne gledam i tako imam radnje gdje imam te stvari po istoj cijeni... Super je kad čekaš da ti stigne paket :D
Nisam htjela da te uvrijedim, ja lično ne volim klasiku :D Promod nije moj stil, a ti vjerovatno ne voliš ove "moje" brendove.... :)
Btw, odem danas u onaj Sport Box u Merkatoru i vidim kaput od prošle god košta kao da je od ove... Nema smisla... Sve su stare stvari, wtf.. I u Juventi vidim svoju torbu koju sam kupila prije godinu dana i to po istoj cijeni....

p.s. Nisam bila u Promodu u At, samo u Bologni..

Vrh

PostPoslato: 25 Okt 2010, 19:13 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

@breskvica: online shopping mozes obavljati i iz BIH ;)

Vrh

PostPoslato: 25 Okt 2010, 19:14 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

zLo_krme je napisao:
Juliette je napisao:

Pa previše su mi basic, kao što rekoh, volim Pull&Bear... ;)

znam, znam tvoj stil ;)
nije se puno promijenio od srednje skole :)

Vrh

PostPoslato: 25 Okt 2010, 19:17 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Nov 2003, 13:28
H&M ima dobrih stvari u Divided kolekciji, a u ovim običnim je i meni monotona odjeća.

Vrh

PostPoslato: 25 Okt 2010, 20:09 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jul 2009, 11:23
laoce je napisao:
Njujorker, hm, ne znam. Kuio sam pa stvarcica tamo, ali ima sigurno 2-3 godine da nisam nista pazario, iako tu i tamo odem.
I jos nesto - imam osjecaj da se ovdasnji Turci oblace samo u njujorkeru. :D

I Crnci i Arapi i tako...

Vrh

PostPoslato: 25 Okt 2010, 20:14 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Dajjjj, pa bilo je slatkih majica s kolačićima proljetos :D

Vrh

PostPoslato: 25 Okt 2010, 23:46 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jul 2009, 11:23
E ma i sad ima u New Yorkeru prejakih stvari, pogotovo tih "slatkih" majica ali meni koliko se čini ti ljudi proberu onog najgoreg škarta i to nose. Cijene su sasvim dobre i volim New Yorker jer je pristupačan, a uvijek nešto dobro nađeš. Nekidan sam ja u Jack&Jones-u kupio 2 duksa za po 30CH što dođe jedno 45KM kad se preračuna, a duksevi su predobri što znači da sam prošao neviđeno. Par dana prije toga sam kupio u New Yorkeru hlače kakve sam u BL tražio pola godine. Sa 50CH na 10 spale kad sam ih ja ugledao... :lol:

Vrh

PostPoslato: 26 Okt 2010, 12:20 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Čari dijaspore :D

Vrh

PostPoslato: 26 Okt 2010, 19:43 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Nov 2008, 17:47
malka je napisao:
TALLY WEIJL meni nije los,ni cijene nisu strasne

I ja volim tally weijl, ima mi neke baš slatke stvarčice, iako i ima dosta nekih droljastih stvari fuuuj :-?
Uglavnom, u posljednje vrijeme sam tamo kupovala neke stvari i svašta sam si pronašla - iako nije uvijek tako.

Neko je stavio one fotografije stvari iz New Yorkera i moram reći da mi je sve baš ružno nekako i izgleda kao neke krpetine. Doduše, svakom se nešto drugačije sviđa.

Elem, ja tražim neke čizme, ali još nisam našla ništa što bi mi se dopalo.
Ima neko prijedlog?!
Poželjno je da nisu sportska varijanta, da nisu ravne, ali pogodne za svaki dan :D

Slika

Vrh

PostPoslato: 26 Okt 2010, 20:26 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Dec 2005, 09:37
Tamaris ima par lijepih modela ali za nase uslove nisu jeftiniji.

Ali, izvinite, što se vi brinete kakvi ste u očima drugih ljudi i šta se o vama misli i zna? Kao da je to važno? Važno je koliko čovjek ima od života i šta u životu načini od sebe, od svoje sredine i svoga potomstva.

Vrh

PostPoslato: 26 Okt 2010, 21:15 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Retro? Imaš i Rocket Dog u Merkatoru..

Vrh

PostPoslato: 26 Okt 2010, 22:01 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Maj 2008, 10:50
Ja sam samo svoje komplet odijelo kupio u P&C, nisu skupi, pogotovo kad ne placam ja :D Inace marka mi je vazna ko lanjski snijeg, ali najbolji izbor nadjem u C&A, H&M, KleiderBauer, i sl., pa uglavnom njih obilazim kad trazim odjecu. Mislim da ovog trenutka ne bih ni za jedan dio svoje odjece znao reci koje je marke.

The hell where youth and laughter go.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 653 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21 ... 33  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]