banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 21 Avg 2025, 18:33

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 10177 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 129, 130, 131, 132, 133, 134, 135 ... 509  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 23 Okt 2010, 15:27 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Sep 2005, 08:11
Hertzog je napisao:
skypostman je napisao:
ОПРОСТИТЕ МИ НА РУЖНОЈ ПРОШЛОСТИ!!! :lol: :lol: :lol:

Je li to pisalo Stojkovicu na majici???

:oops: :lol:
Ima da pogine. :D

Vrh

PostPoslato: 23 Okt 2010, 15:27 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 26 Sep 2010, 10:45
Hertzog je napisao:
Covek nije normalan (Stojkovic). Sta mu to treba posle ove situacije iz Djenove. Uhvatice ga ludaci na ulici i oderati mu kožu. Umesto da iskulira on se pravi pametan

Zaboravio si da je Stojković takođe malo veći kreten i da je sklon lomljenju kostiju i ostalih dijelova tijela ako ga neka budala isprovocira. Zemunac :D

Vrh

PostPoslato: 23 Okt 2010, 15:28 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
Гађали су га столицама и погодили у леђа кад је излазио, али није се ни осврнуо. :lol:

Vrh

Tema posta: Re: FK PARTIZAN
PostPoslato: 23 Okt 2010, 15:30 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Jun 2010, 23:18
Jaoo, kako sam srećnaaaaaaa, a pred početak utakmice, drug šalje sms: "Sjedi i gledaj kako Zvezda gazi Partizan :-P!" Gospode Bože kako je čovjek bio samouvjeren. Sad se ućutao totalno. :lol:

Negooo........ Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa! Pobjedaaaaaaaaa!!

Slika

Vrh

PostPoslato: 23 Okt 2010, 15:33 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Citiraj:
Stojković: Neuništiv sam!

Golman Partizana Vladimir Stojković navijačima na „jugu" pokazao je posle utakmice majicu na kojoj je pisalo „Oprostite mi ružnu prošlost". Međutim, bivši čuvar mreže Crvene zvezde ovo ne smatra provokacijom.

- Nikoga nisam provocirao, samo sam pokazao navijačima šta mislim - rekao je Stojković.

Kada je izalazio sa terena Stojković je u stilu mornara Popaja pokazivao bicepse i asocirao na sopstvenu snagu.

- Time sam hteo da pokažem da ništa ne može da me uništi, pa ni događaj iz Đenove. Sada sve treba da se zaboravi, jer sam od 1. septembra postao igrač Partizana i celu svoju budućnost ću posvetiti crno-belima - zaključio je Stojković.

И луд. :lol:

Vrh

PostPoslato: 23 Okt 2010, 15:33 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
skypostman je napisao:
ОПРОСТИТЕ МИ НА РУЖНОЈ ПРОШЛОСТИ!!! :lol: :lol: :lol:

Znao sam da je idiot ali ne ovoliki? Pa on kao da hoce da ga neko ubije.. Neka cuti i brani, sta mu treba da provocira ljude za koje zna i sam da su spremni uraditi bilo sta..

Vrh

PostPoslato: 23 Okt 2010, 15:39 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

skypostman je napisao:
Citiraj:
Stojković: Neuništiv sam!

Golman Partizana Vladimir Stojković navijačima na „jugu" pokazao je posle utakmice majicu na kojoj je pisalo „Oprostite mi ružnu prošlost". Međutim, bivši čuvar mreže Crvene zvezde ovo ne smatra provokacijom.

- Nikoga nisam provocirao, samo sam pokazao navijačima šta mislim - rekao je Stojković.

Kada je izalazio sa terena Stojković je u stilu mornara Popaja pokazivao bicepse i asocirao na sopstvenu snagu.

- Time sam hteo da pokažem da ništa ne može da me uništi, pa ni događaj iz Đenove. Sada sve treba da se zaboravi, jer sam od 1. septembra postao igrač Partizana i celu svoju budućnost ću posvetiti crno-belima - zaključio je Stojković.

И луд. :lol:

:lol: :lol: :lol: :lol: Kakav kreten! :naka:

Vrh

PostPoslato: 23 Okt 2010, 15:48 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Nov 2008, 19:04
Ziriiiiiiiii :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 23 Okt 2010, 15:54 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Jun 2010, 23:18
zerocool je napisao:
Pa on kao da hoce da ga neko ubije..

:lol: :lol: :lol: Al stvarno...

Vrh

PostPoslato: 23 Okt 2010, 15:59 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Okt 2002, 09:33
Grobar od malena

http://www.youtube.com/watch?v=bStRbn5NMZE

Vrh

PostPoslato: 23 Okt 2010, 16:37 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Sep 2003, 02:52
stojke je moj novi idol! fleksibilan, bez nekih apstraktnih principa o nekakvom izmisljenom moralu i casti (kofol, nema morala ako je preso iz zvezde u partizan, zamisli...a oni koji ga prozivaju sa tribina, sve moralna cvjecka do cvjecke), fura fazon koji mu u tom trenutku odgovara. sutra kad bi preso u fk fljamurtari, govorio bi vjerovatno da je oduvijek bio naklonjen albancima, da je podrzavao OVK i nezavisnost kosova.
stojke, munjo, samo naprijed!

Vrh

PostPoslato: 23 Okt 2010, 16:38 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Slika

Slika

:lol:

Vrh

PostPoslato: 23 Okt 2010, 16:52 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

uostalom, i sta je trebo poslije onog u djenovi? da moli ciganima da mu oproste sto su htjeli da ga ubiju?

"djura ce da ti oprosti sto te je tukao"
http://www.youtube.com/watch?v=ymKh36HU ... 1&index=47

Vrh

PostPoslato: 23 Okt 2010, 16:53 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Jun 2008, 22:54
skypostman je napisao:

Slika

:lol:

aaaaahahahaaaa :lol: :lol: :lol: ovo pod hitno na humor,znaciii slika sve govori :lol: :lol: koji kralj sah-mat :D Pa desavaju se ljudima greske u zivotu,ali kad covjek lijepo prizna i trazi se oprost zasto ga onda ne razumiti.Evo,ja mu oprastam :lol:
To vam je isto kao kad je covjek bio alkoholicar ili drogeras pa onda to sve baci i krene zdravijim zivotom,priznavsi da su mu droga i alkohol bili samo ruzna proslost,pa jel tako?Ha ja brate.Samo sto u njegovom slucaju nije bilo ni jedno ni drugo nego nije imao u klubu sta da jede i pije a sad ima :D

Nego,opet taj Kleo koban za bivsi mu klub.Prati covjek akciju,ne odustaje.Dolazi do lopte,lagano skolski do Dr.Moreire a ovaj rutinski za pobjedu.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=yTAyr8b8o24[/youtube]

A vidimo da je i Grobara jako malo na jugu,inace ih je sve manje :lol:

Nećkala se lopta nećkala...

Vrh

PostPoslato: 23 Okt 2010, 17:07 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Milanko Djeric je napisao:
uostalom, i sta je trebo poslije onog u djenovi? da moli ciganima da mu oproste sto su htjeli da ga ubiju?

Sve sto mogu je da mu se sagnu....i tako dalje sta ide zna se.
Jel to on igrao deceniju kod njih pa da se tako ponasaju.Branio je za njih dvije sezone i sta?Kleo je igrao jednu pa treba i njega da napadnu.Kakvi debili.Uostalom pokazali su kako se voli reprezentacija,a sve patrioti i veliki Srbi.Cetnici sa severa jbt :roll: jakih cetnika hljebe i Boze.Vratia bi ga zvezda da imaju pare.Ide covjek gdje moze nastupati a ne da mu propadne karijera i da naplati svoje znanje,kakvo je takvo je.A trenutno to moze u Partizanu.
Pa ako cemo gledati na stvari tako,Ibrahimovicu su navijaci Intera za koje je igrao 3 sezone,trebali odmah,cim su culi da ide u AC Milan,mezar iskopati a dzenaza je trebala biti davno :roll:

Vrh

PostPoslato: 23 Okt 2010, 17:24 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Citiraj:
Cetnici sa severa jbt

nemoj tako, nije li ivan grozni lijepo reko da on mnogo voli srbiju. kamo puste srece da srbiju on i njemu slicni lise njihove 'velike ljubavi'...

ma sve je u redu, ok, nek mu i zvizde, nek mu i jebu mater sa tribine, eto, rivalstvo je. ali ipak postoje neke granice. poslije onoga sto su u djenovi uradili ni jedan cigan nema nikakvo pravo da se zali na bilo kakav stojketov postupak.

Vrh

PostPoslato: 23 Okt 2010, 17:43 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Milanko Djeric je napisao:
Citiraj:
Cetnici sa severa jbt

ma sve je u redu, ok, nek mu i zvizde, nek mu i jebu mater sa tribine, eto, rivalstvo je. ali ipak postoje neke granice. poslije onoga sto su u djenovi uradili ni jedan cigan nema nikakvo pravo da se zali na bilo kakav stojketov postupak.

Upravo trako.Zbog rivalstva moze se preci preko nekih stvari ali ono sto su neki navijaci zvezde priredili njemu,van svake pameti je.Da li je on sada trebao reagovati sa ovim natpisom na majici,mozda i nije trebao.Ali poslije svega,hmm...Kao sto napisah,lik je kod njih bio dvije sezone,s tim sto je prve sezone 2002-2003 samo jednu jedinu utakmicu branio.Ta ista zvezda ga je dala dalje Leotaru pa je onda otisao u Zemun.Tek iz Zemuna se vratio u zvezdu gdje je branio ajd da kazemo jednu sezonu kako treba tj. 24 meca i sa onom jednom utakmicom sve ukupno 25.Pa za Zemun je branio pune dvije sezone i 33 meca,onda bio oni trebali da ga lincuju :lol: Ne,cetnici na baterije od 1,5V ce da mu naude.Ko su oni da im se neko pravda.Obicna gomila nesretnika u zivotu.Nebitni su totalno kao i klub za koji navijaju.
Jel to njima Stojkovic opstio sa mozda nekim zenskim clanom familije ili nesto licno naudio pa da ga napadaju :roll: a primjetio sam da ima veliki strah od njih :lol:

Vrh

PostPoslato: 23 Okt 2010, 17:51 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

http://www.partizan.rs/vest.php?Jezik=s ... 2=10&sec=2

Vrh

PostPoslato: 23 Okt 2010, 18:25 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Da napisem jos koju prije nego odem uzivati u subotnjoj veceri.Ne veceri kao obroku nego kao dnevnom dobu.
Dakle,derbi ocajan da nema dalje.Pusteno valjda u prodaju 30.000 ulaznica a ni to cini mi se nije uspjelo da se proda.To dovoljno govori koliko se narod i pored predivnog vremena ustrucava doci na derbi.Dokle se doguralo :roll: Prave zivi cirkus od derbija u poslednjih nekoliko dana,pogotovo novinari,obezbjedjenje ovo obezbjedjenje ono,kao da treba na stadion da sleti Enterprajz sa kapetanom Žan-Luk Pikarom na celu,a huligani ce napadnu porucnika Datu jer je pola coek a pola masina,nije skroz coek,android je pa zato.Mislim :roll: Nevjerovatno kako se mazu oci obicnom stanovnistvu i da se prikriju mnogo veca sranja sto se vlasti tice za koju nemam pravi pogrdni izraz.
Partizan los,Zvezda jos losija.Defanziva Partizana pogotovo u drugom poluvremenu opravdavana zbog ucesca u LS.Pa ako se treba braniti,onda je lakse braniti 0:2 nego 0:1.
I drugi klubovi igraju LS i svoju ligu.Tacno je to da Partizan nije u rangu sa jacim klubovima ali ni nasa liga nije u rangu sa njihovim,dakle nema opravdanja.Ako se cuvalo od povrede ili od umora zbog LS,pa umor te moze stici kao i povreda i kad igras defanzivno.Sve u svemu Partizan je pokazao losu igru pogotovo u zadnjoj utakmici LS i mnogo je spor da ono nije normalno.Pa samo prije nekih mjesec i po dana protiv Anderlehta su bili i brzi i agresivniji.Protiv Arsenala su bili angazovaniji,sta se desava ja nemam pojma.Ostalo je samo to da se pokuza kako doci do treceg mjesta ali mislim da je poraz u Bragi od 2:0 koban.Ne vjerujem da im to Partizan moze vratiti.
Derbi je bio totalni smor.Zvezda jeste losa ali da nije mogla ozbiljnije ugroziti gol Partizana pored boljeg posjeda lopte onda nisu povoljniji rezultat ni zasluzili.
Ono sto me raduje je to da nije bilo frke i incidenata,da je sve proslo dobro iako je mec pratilo oko 60 medijskih kuca,naravno ne zbog sporta nego ako bude kakve gungule da odmah to plasiraju u eter.Veliki broj tih kuca da ne imenujem sada, su pederske, jer jedva cekaju da mogu sta lose napisati o Srbima uopste.E evo im...jedino sto mi je malo zao sto nije derbi bio bolji upravo zbog tih medijskih kuca i sto ljudi nije bilo vise da to bude bas predstava.No dobro,ono sto je bitno je to da je sve bilo na nivou sto se navijaca tice i naravno pobjeda voljenog mi kluba je uz to sve uticala da mi ova subota bude predivna.
:)

Vrh

PostPoslato: 23 Okt 2010, 20:52 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Feb 2008, 23:04
А како да се прода 30.000 улазница кад су:
а) данима заплашивали народ преко свих могућих медија да ће на дербију да дође до општег покоља
б) враћали људе из РС и ЦГ назад
ц) враћали људе из унутрашњости назад

Дерби, играчки слаб али тактички смо одрадили јако добро. Ово је добијено на знање. Драго ми је због Мореире. томићу цркни!
Навијачки, незанимљиво.

Ипак, најважније је што је од целе приче о клању и уништавања града није остао камен на камену па читава ова власт може да нам се напасе јаја (нашој срећи нема краја).

http://www.youtube.com/watch?v=oXo4ox94 ... e=youtu.be

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 10177 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 129, 130, 131, 132, 133, 134, 135 ... 509  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]