banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 26 Jun 2025, 09:32

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 148 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 8  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: ŠIŠANJE
PostPoslato: 13 Okt 2010, 10:39 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Feb 2010, 22:03
Lokacija: Awesometown, Togetherland, Betterworld... Sci-Fi RS :)
gnusni_snjesko je napisao:
mislim da grijesis sto se tice recimo tih 50 000. nije problem (pogotovo sada) snimiti igrani filma i za smijesno male pare ali kod nas ljudi nisu navikli gledati no budzet filmove, mi nemamo alternativna kina. upravo zato sto se svi zale na cijene ulaznica mozes misliti sta bi se desilo kada bi platili kartu i dosli na neki 'Blair Witch' momenat? seoska buna u najmanju ruku! uzmi da je '32. decembar' kostao skoro tri puta toliko,a to je bio neki minimum za ozbiljan filmski projekat.

ja sam prvi za taj trash-camp momenat ala Corman ili jos bolje Waters ali kod nas nema, bar za sada, mogucnosti za to. to je ono sto nam treba, to je ono sto bi nas izvuklo. pun mi je kurac vise srebrenice i rasplakane eve ras. zato mi je recimo drago sto se Golubovic polako namece kao dobar reziser. 'Klopka' jeste prezvakan film ali nikada vidjen kod nas.
pored ovih mladih koje smo nabrojali, jedino Andric uspjeva da se ugura u sveto dvojstvo srpskog filma zadnjih 20 godina (Dragojevic - Sotra).

ti 'Zivi i Mrtvi' su mi bili dobri,a vidis nisam znao za te dalje izlete.

sta ti cekas? hvataj se kamere!! :)

E da, mikroskopski je broj onih istinskih sinefila i umjetničkih duša koje bi na životu održavale art-bioskope.
Nažalost, izgleda da nikada više neće biti niti umjetničke saradnje između autora na ovim prostorima upravo zbog gorenavednog razloga.

Hvatao sam se ja više puta kamere (da se razumijemo, uobičajene a ne profesionalne :oops: ) međutim nemam vremena ni živaca za montažu i mučnu postprodukciju :) A baš mi se snima nešto oštro, samokritično...

Vrh

PostPoslato: 13 Okt 2010, 11:18 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 26 Jul 2005, 00:47
nama treba jedan Bozo Cerin i jedna kinoteka!

posalji mi ako imas napisano nesto, bilo sta, sinopsis, tekst, dijalog, ideju

Vrh

PostPoslato: 13 Okt 2010, 19:12 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Feb 2003, 14:00
taksi je napisao:
Da ima talenat, pokazao je filmom "Sejtanov ratnik".
Mene kod "Sisanja" najvise interesuje kraj (nadam se da nece biti kraj filma sa nekom velikom porukom, pokajanjem, ovo je dobro, ovo nije).

Kada dolazi Cirkus Kolumbija? Ja nisam vidio najavu?

Da li je neko gledao film "Besa" ?

Da ima/ju sve osim talenta,pokazao/li su u Sejtanovoj smijuriji....

Vrh

PostPoslato: 14 Okt 2010, 00:07 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

bilo koji student bilo koje balkanske akademije treba da se posrami predi tim filmom zato sto je momak zadao zadacu sa nekim stvarima!!

Vrh

PostPoslato: 14 Okt 2010, 08:13 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2003, 15:10
Slažem se s tobom. I ja puno očekujem od ŠIŠANJA...

Vrh

PostPoslato: 14 Okt 2010, 13:20 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

pusti Šišanje nego pravac pozorište, kupuj karte za karadzićevu predstavu :lol:

Vrh

PostPoslato: 14 Okt 2010, 13:22 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2003, 15:10
:lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 14 Okt 2010, 13:36 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jun 2009, 09:41
nasmjeshiti luzer je napisao:
Veoma pogrešno vrijeme za ovakav film. Slažem se sa gnusnim snješkom - neminovnost ovog filma je da bude krivo shvaćen.
Eto pogledajte samo ''Romper Stomper'' - pravi hit među skinsima, a priča zapravo govori o tome kako je skin fazon veliki zajeb za mladog čovjeka. ''American History X'' takođe ima sličnu poruku. I svi ti filmovi su veoma dobri, ali...

Gledao sam intervju sa režiserom ''Šišanja'' - uopšte nije zabrinut, zapravo, on cvjeta jer će film očigledno biti veoma zapažen. Tako se zajebao i Stanley Kubrick kad je pravio ''Clockwork orange''. Nije ni slutio da će njegov film omasoviti nasilje.

ovo je sustina. kakvu god poruku posalje, posledica je da ce dosta klinaca, pogotovo ovi sa margine a takvih je najvise, skidati majn kajmfove i ostalo smece sa neta. pitanje je ko finansira ovaj film i ko se izborio da bude snimljen, jer kad se odlucis za ovakvu temu moras biti svjestan da iznosis politicki stav. ja nisam siguran da kod nas ima neonacista (osim ovih na netu i nekih pozera) a on to izgleda predstavlja kao ozbiljnu pojavu u srbiji sto je apsurd. a znamo kome to odgovara.

a sto se tice njega kao reditelja, slazem se da je sejtanov ratnik odlican i da je on vjerovatno najtalentovaniji od te nove generacije.

Vrh

PostPoslato: 14 Okt 2010, 16:03 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Maj 2010, 22:15
Šišanje bas sjede ko šaka u glavu poslije ovog skandala u Italiji. pa ti poslije objasnjavaj sta kako i gdje...

"... reperi su obmana svi su Toni Montana, svi su brate crnci ja sam samo Barak Obama..."

Vrh

PostPoslato: 14 Okt 2010, 16:42 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Maj 2009, 20:41
Frisky_Dingo je napisao:
nasmjeshiti luzer je napisao:
Veoma pogrešno vrijeme za ovakav film. Slažem se sa gnusnim snješkom - neminovnost ovog filma je da bude krivo shvaćen.
Eto pogledajte samo ''Romper Stomper'' - pravi hit među skinsima, a priča zapravo govori o tome kako je skin fazon veliki zajeb za mladog čovjeka. ''American History X'' takođe ima sličnu poruku. I svi ti filmovi su veoma dobri, ali...

Gledao sam intervju sa režiserom ''Šišanja'' - uopšte nije zabrinut, zapravo, on cvjeta jer će film očigledno biti veoma zapažen. Tako se zajebao i Stanley Kubrick kad je pravio ''Clockwork orange''. Nije ni slutio da će njegov film omasoviti nasilje.

ovo je sustina. kakvu god poruku posalje, posledica je da ce dosta klinaca, pogotovo ovi sa margine a takvih je najvise, skidati majn kajmfove i ostalo smece sa neta. pitanje je ko finansira ovaj film i ko se izborio da bude snimljen, jer kad se odlucis za ovakvu temu moras biti svjestan da iznosis politicki stav. ja nisam siguran da kod nas ima neonacista (osim ovih na netu i nekih pozera) a on to izgleda predstavlja kao ozbiljnu pojavu u srbiji sto je apsurd. a znamo kome to odgovara.

a sto se tice njega kao reditelja, slazem se da je sejtanov ratnik odlican i da je on vjerovatno najtalentovaniji od te nove generacije.

Upravo, i jos kad dodamo na to zalizane frizure i trese s koznim jaknama, dodjemo do zakljucak da je s filmom zakasnio jedno 15 godina, kad je kod nas bilo skinjara i dizelasa(onakvih ko u filmu).

Vrh

PostPoslato: 14 Okt 2010, 16:52 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

pusti Šišanje nego pravac pozorište, kupuj karte za karadzićevu predstavu :lol:

ETO JOŠ JEDNOG DOKAZA STANJA UMA U SRBIJI:

NEDOSTATAK INTERESOVANJA ZA POZORIŠTE, A I OSTALE LIJEPE UMJETNOSTI! :D

Vrh

PostPoslato: 14 Okt 2010, 17:09 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

e, mislim da se kod nas, bar u zadnje vrijeme, situacije malo poboljsala. da li zato sto se vraca trend manekenisanja po premijerama ili sta ali cesto mi se desava da ne nadjem ulaznicu bas dosta dana prije premijere cak ni za prve reprize.

jel to znaci da smo bolji od srbije? :D

zavrsio sam svoj dio teksta za jedan pozorisni projekat, pa ako sve prodje kako treba zovem vas na premijeru :)

Vrh

PostPoslato: 14 Okt 2010, 17:38 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

e, mislim da se kod nas, bar u zadnje vrijeme, situacije malo poboljsala. da li zato sto se vraca trend manekenisanja po premijerama ili sta ali cesto mi se desava da ne nadjem ulaznicu bas dosta dana prije premijere cak ni za prve reprize.

zavrsio sam svoj dio teksta za jedan pozorisni projekat, pa ako sve prodje kako treba zovem vas na premijeru :)

Ok, a sad evo jednog dijela kojeg sam ja napisao za jednu dramu; :wink:

Jedan posve običan momak :o , neugledan, došao u teretanu rekreacije radi. Sad, nakon nekog vremena primjeti da ga gleda neki pajdo sa obrijanom glavom :angry1: .
Sad, Mirko :o je na sebi nosio neku majcu koju je kupio na nekoj dobrotvornoj akciji za borbu protiv raka, i između ostalog na toj je majici pisalo da je pokrovitelj te dobrotvorne akcije i izvjesna ''American Jewish Organization'', što je vjerovatno i razlog zašto ga je obrijani i gledao :angry1: .

I priđe Mirku njemu obrijani i kaže mu: ''JA SAM TAJ I TAJ, JA SAM SKINHEAD I BORIM SE PROTIV TOG I TOG, USKORO SE DIŽE 4. RAJH I POBJEDA ĆE OVOGA PUTA BITI NAŠA, POBJEDA BIJELIH ARIJEVSKIH NARODA!'' :angry1:

A Mirko ga pogleda u čudu, na sekund se zamisli i kad shvati s kim ima posla i zbog čega mu se javio, odgovori mu potpuno hladnokrvno:
''Mrziš Jevreje, Srbe, crnce, cigane i ostale 'nečiste' narode, ok ali zašto si mislio da to nas zanima?'' :o

Glupi skinhead na tu dobru provokaciju popizdi, zacrveni se u licu :oops: , pokupi svoje prnje i ode iz teretane.

:D

Vrh

PostPoslato: 14 Okt 2010, 17:55 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

bacas bisere pred svinje

Vrh

PostPoslato: 18 Okt 2010, 19:26 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Halpert je napisao:

Ok, a sad evo jednog dijela kojeg sam ja napisao za jednu dramu; :wink:

Jedan posve običan momak :o , neugledan, došao u teretanu rekreacije radi. Sad, nakon nekog vremena primjeti da ga gleda neki pajdo sa obrijanom glavom :angry1: .
Sad, Mirko :o je na sebi nosio neku majcu koju je kupio na nekoj dobrotvornoj akciji za borbu protiv raka, i između ostalog na toj je majici pisalo da je pokrovitelj te dobrotvorne akcije i izvjesna ''American Jewish Organization'', što je vjerovatno i razlog zašto ga je obrijani i gledao :angry1: .

I priđe Mirku njemu obrijani i kaže mu: ''JA SAM TAJ I TAJ, JA SAM SKINHEAD I BORIM SE PROTIV TOG I TOG, USKORO SE DIŽE 4. RAJH I POBJEDA ĆE OVOGA PUTA BITI NAŠA, POBJEDA BIJELIH ARIJEVSKIH NARODA!'' :angry1:

A Mirko ga pogleda u čudu, na sekund se zamisli i kad shvati s kim ima posla i zbog čega mu se javio, odgovori mu potpuno hladnokrvno:
''Mrziš Jevreje, Srbe, crnce, cigane i ostale 'nečiste' narode, ok ali zašto si mislio da to nas zanima?'' :o

Glupi skinhead na tu dobru provokaciju popizdi, zacrveni se u licu :oops: , pokupi svoje prnje i ode iz teretane.

:D

ili celavi pajdo nije imao vise od 70 kg ili je Mirko imao misicavo korpulentno tijelo pa se pajdo zacrvenio i nije ga ugazio martinkom :D :D

"... reperi su obmana svi su Toni Montana, svi su brate crnci ja sam samo Barak Obama..."

Vrh

PostPoslato: 19 Okt 2010, 08:59 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

jel moze da bar ime drugo stavimo, da se glavni lik ne zove kao skolske ratne novine

Vrh

PostPoslato: 19 Okt 2010, 10:52 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

da li ima Đe ovo da se skine? ili se jos uvijek ceka....

Vrh

PostPoslato: 19 Okt 2010, 11:09 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2010, 20:42
batica je napisao:
da li ima Đe ovo da se skine? ili se jos uvijek ceka....

још увијек се чека :wink:

Vrh

PostPoslato: 21 Okt 2010, 12:27 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

jel moze da bar ime drugo stavimo, da se glavni lik ne zove kao skolske ratne novine

Ok, onda sam ja pogriješio kada sam im davao imena, tog ''Mirka'' sam zamislio kao uobičajenog srednjoškolskog nerda kakav je, npr. Dave Lizewski iz Kick-Assa, stoga ću ga komotno prekrstiti u ''Đurica'' 8)
A skinhead je potpuno prosječni white-trash sa Novog Beograda, mrzi sve oko sebe i pravi se opak pa je tako dobro zagrizao na probjelački pokret.
Teško je ovaj skeč predstaviti onima koji nisu dobro upućeni u problematiku, ali trebalo bi im biti jasno da ako je neki od nas skinhead u stilu onih iz Romper Stompera, onda mrzi sve pa i sam svoj narod.

Vrh

PostPoslato: 21 Okt 2010, 12:39 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Đurica it is!
vec bolje funkcionise citav kont....samo mislim da bi trebao ubaciti neki neocekivani twist! tipa 'dobri' ljudi imaju mracnu tajnu,a mracni ljudi?

recimo da skins putuje preko pola beograda tri puta (a koliko drugo?) sedmicno na probe hora (gdje forsira hitove Sanje Trumbic), da je uzrok njegovog bijesa izmedju ostalog i cinjenica sto ne podnosi kritike dobro

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 148 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 8  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]