banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 05 Avg 2025, 09:35

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 22421 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 223, 224, 225, 226, 227, 228, 229 ... 1122  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 12 Okt 2010, 22:03 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 05 Feb 2009, 01:45
Neko izrežirao a Italijani jedva dočekali. Bez borbe dobiše tri boda. Čistka u savezu kao i konačan obračun sa tzv. navijačima, novi selektor, kupiti par igrača sa strane i spremati se za kvalifikacije za SP u Brazilu. Do tada pratim košarku, vaterpolo, odbojku, plivanje, tenis, atletiku, borilačke sportove i sve ostale poredeći sa fudbalom "beznačajne sportove".Meni je nakon svih dešavanja još više opalo interesovanje za fudbal iako mi fudbal nikada nije bio toliko interesantan pogotovo poredeći sa košarkom.

Poslednji put menjao g|e@ck dana 12 Okt 2010, 22:06, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 12 Okt 2010, 22:05 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2010, 08:22
Tacno treba drzava organizovati 10ak kombija, crnih jelte, i po 3 baje u svakom. I da krenu braca jedan dan i kupe sve redom po ulicama i dovoze kod nas na Ponir ili na Sehove, ako u Srbiji nema kvalitetnijeg brda, da ih vezujemo za drvo...
Krenuti od Tadica. Pa lagano Tole, Brankica, pederi, citavo osoblje B-92, pola ovih samoproklamovanih "navijaca" Srbije... I onda se taj dan obiljezava kao dan drzavnosti i premijerno se izvodi nova srpska himna "Vostani Serbie"... Pun mi je ku.ac ovih sto lafo podrzavaju nasu reprezentaciju, a samo prave sranja. Dobio covjek kes na ruke, stavio kombinirke u dzep i pravac Cizma. Da podrzi nase pjetlice na terenu.

Vrh

PostPoslato: 12 Okt 2010, 22:06 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Sep 2003, 02:52
Citiraj:
brate milanko.... jesi ti siguran u svoju seksualnost... ili da nisi bio slucajno u tvorziji pa ti se tamo svidjelo... ili ti je dijete buljash il shta? ne vidim tvoju potrebu za tolikim branjenjem gejeva... ako vec laprdash na pdf covjek i drustvo, zar moras i ovde? jel ti zivis ovde? 3 covjeka ne cine navijace...

jok, ja samo govorio da ljude ne treba mlatiti zato sto se nama ne svidjaj s kim se oni je*u a onda me spopalo 100 tih navodnih "strejtova" koji su se dali u potragu za slikama sa gej parada da nesto dokazuju. mene malo zacudilo otkud tolika energija, volja i zelja nekih da gledaju slike sa gej parade i reko da me to ne interesuje. i jos na kraju ispadoh peder, jer me ne zanimaju slike sa gej parade i imam zenu i dijete (neki mi rece, otprilike, da je to krunski dokaz da sam peder) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: al dobro, to je za neku drugu temu

ono sto je za ovu temu je sto istu pricu 'to su samo pojedinci', uz obligatno krivljenje drugih i teorije zavjere, slusali i u prethodnih 1000 slucajeva navijackih sranja. i sto, evo, nije proslo ni sat vremena od incidenta, a vec je smisljena gomila teorija, i jedini koji sigurno nisu krivi za incident su ti koji su ga napravili :roll: :roll: :roll: :roll:

Vrh

PostPoslato: 12 Okt 2010, 22:09 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Okt 2006, 01:07
TaškoBL je napisao:
Tacno treba drzava organizovati 10ak kombija, crnih jelte, i po 3 baje u svakom. I da krenu braca jedan dan i kupe sve redom po ulicama i dovoze kod nas na Ponir ili na Sehove, ako u Srbiji nema kvalitetnijeg brda, da ih vezujemo za drvo...
Krenuti od Tadica. Pa lagano Tole, Brankica, pederi, citavo osoblje B-92, pola ovih samoproklamovanih "navijaca" Srbije... I onda se taj dan obiljezava kao dan drzavnosti i premijerno se izvodi nova srpska himna "Vostani Serbie"... Pun mi je ku.ac ovih sto lafo podrzavaju nasu reprezentaciju, a samo prave sranja. Dobio covjek kes na ruke, stavio kombinirke u dzep i pravac Cizma. Da podrzi nase pjetlice na terenu.

Tasko, iako su ideje krajnje egzoticne, u ovom momentu mogu samo da se slozim sa tobom. :D

Vrh

PostPoslato: 12 Okt 2010, 22:09 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Okt 2006, 17:20
Ovo polako postaje obracun srbijanskih vlasti i onih koji su ih doveli na vlast. lako je moguce da u nedostatku para nisu mogli da ispune sva obecanja koja su dali kada su im nabildanimajmunibezmozga trebali da skinu slobu.

Vrh

PostPoslato: 12 Okt 2010, 22:12 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Okt 2006, 01:07
Vec je javna informacija kako je Legija i Zemunski klan pomogao Djikiju da dodje na vlast, pa onda kad je rijesio da ih pohapsi oni ga ubili.
Za nas je fudbal sport, za nekoga cak i ljubav, ali za guzonje iz Beograda to je jedan veoma, veoma profitabilan biznis.
A Kleo ce uskoro da vredi ko tona heroina. :D

Vrh

PostPoslato: 12 Okt 2010, 22:12 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Sad bile one blic vijesti u vrhu ekrana na RTS1. Od sutra ustavni sud Srbije razmatra ukidanje i zabranu djelovanja navijackih grupa. Ekstremnih naravno. Samo me zanima koga ce sve staviti u taj kos.

Vrh

PostPoslato: 12 Okt 2010, 22:13 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Sep 2004, 09:01
Milanko Djeric je napisao:
ono sto je za ovu temu je sto istu pricu 'to su samo pojedinci', uz obligatno krivljenje drugih i teorije zavjere, slusali i u prethodnih 1000 slucajeva navijackih sranja. i sto, evo, nije proslo ni sat vremena od incidenta, a vec je smisljena gomila teorija, i jedini koji sigurno nisu krivi za incident su ti koji su ga napravili :roll: :roll: :roll: :roll:

Ali ako nije teorija zavjere, objasni mi ona klijesta na stadionu... Eto samo to i ja odustajem od teorije... (Koliko znam na talijanskim stadionima postoje detektori za metal i kontrole su rigorozne, prepipa te bar 10-15 drotova/karabinjera/specijalaca/nindzi/dzedaja/klingonaca)... btw pricamo o trojici ljudi...

Vrh

PostPoslato: 12 Okt 2010, 22:15 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Citiraj:
Dobio covjek kes na ruke, stavio kombinirke u dzep i pravac Cizma. Da podrzi nase pjetlice na terenu.

znaci, vec je sasvim sigurno, izvjesno, postoje neoborivi dokazi da je u pitanju placenik? jedino sto jos nije sigurno je dal mu je platio tole ili tadic?

Vrh

PostPoslato: 12 Okt 2010, 22:17 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Citiraj:
Ali ako nije teorija zavjere, objasni mi ona klijesta na stadionu... Eto samo to i ja odustajem od teorije... (Koliko znam na talijanskim stadionima postoje detektori za metal i kontrole su rigorozne, prepipa te bar 10-15 drotova/karabinjera/specijalaca/nindzi/dzedaja/klingonaca)... btw pricamo o trojici ljudi...

evo, recimo, ja sam bio na celtic parku, olimpijskom stadionu u berlinu, stadionu u nijmegenu, i ni na jednom od tih stadiona me niko nije ni pogledo, a kamoli pretreso. na celtic parku (bila je utakmica lige sampiona izmedju celtica i sahtjora), recimo, uopste i ne postoje redari koji ponistavaju karte, nego dodjes, ubacis kartu u automat, on te propusti, ti udjes i sjednes na svoje mjesto. mozes da uneses pusku ako hoces.

Vrh

PostPoslato: 12 Okt 2010, 22:18 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Mar 2010, 21:48
Braneee je napisao:
objasni mi ona klijesta na stadionu.

Kakva ba kliješta o čemu ti?

Ovo me čini ponosnim

Slika

Vrh

PostPoslato: 12 Okt 2010, 22:18 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Maj 2010, 00:48
pa sta ako su registrovali 3-0? nije sramota...pa mi od estonije kuci gubimo 1-3.. mozda je tih 3-0 i dobro...
a sta i ako ne odemo na EP.. eto isli smo na SP pa smo bili zadnji u grupi,pa sam se nervirao, svadjao sa sarcima..pukao bruka para na kladionici... i sta dalje? NISTA,oni se vratili u svoje vile,kuce...a ja duzan i bogu i narodu..al ko me jbe,sam sam kriv :(

Poslednji put menjao baki dana 12 Okt 2010, 22:26, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 12 Okt 2010, 22:21 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Jun 2005, 02:03
Citiraj:

evo, recimo, ja sam bio na celtic parku, olimpijskom stadionu u berlinu, stadionu u nijmegenu, i ni na jednom od tih stadiona me niko nije ni pogledo, a kamoli pretreso. na celtic parku (bila je utakmica lige sampiona izmedju celtica i sahtjora), recimo, uopste i ne postoje redari koji ponistavaju karte, nego dodjes, ubacis kartu u automat, on te propusti, ti udjes i sjednes na svoje mjesto. mozes da uneses pusku ako hoces.

немој да мудрујеш.
био сам и ја на хиљаду гостовања, зна се на каквим се утакмицама врши претрес..
кад су репрезентативне утакмице контрола је увијек строжија и препипавају се сви.
на стадиону постоји детектор метала, нешто би ПИШТАЛО.
а они не само да су проњели кљешта него и пола мирновец фабрике!

Дрзнеш ли даље?...

Ал' један израз, једну мисао
Чућеш у борбе страшној ломљави
"Отаџбина је ово Србина!..."

Vrh

PostPoslato: 12 Okt 2010, 22:21 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
hercegovac27 je napisao:
Ne želim da nam stajem na muku ali England - Montenegro 0-0 u 71' je stvarno za svaku pohvalu Crne Gore. Crna Gora ima finu priliku da se plasira na EP kao prva u grupi.

Bas lijepo. A kako stoji Uzbekistan?

Ne kontas da ovde ljude boli q za Crnom Gorom,pa 6 puta postavljas info o njihovom mecu?

Jako lijep,skolski primjer,kako reaguje tup narod (mi),a kako reaguju mudri latini. Ako kao izbor na jednoj strani imas intervenciju karabinjera,moguce povrede i nakon toga utakmicu sa snaznom reprezentacijom,gdje mozes lako izgubiti 2 ili 3 boda,a na drugoj ne mrdnuti qrtzom i uzeti levatima tri boda bez borbe-pametan narod lako donese ispravnu odluku. Sacekas prvu baklju,uzmes odlucujuca tri boda,sacekas da se kamere ugase i deportujes stoku za Srbiju,a usput se smijes njihovom kretenizmu!

Jedino sto bi mene utjesilo nakon ovoga bi bila potpuna zabrana navijackih grupa u Srbiji. Previse su se osilili,i umjesto da navijaju oni bi da vode i klupsku i reprezentativnu politiku. Dosta zamjeram i Lukicu,koji je svojim uvlacenjem u dupe navijacima stvorio kod njih sliku da su nesto vazni.

Cekam reakciju Skupstine Republike Srbije!

Poslednji put menjao Schlager dana 12 Okt 2010, 22:23, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 12 Okt 2010, 22:23 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Citiraj:
Dobio covjek kes na ruke, stavio kombinirke u dzep i pravac Cizma. Da podrzi nase pjetlice na terenu.

znaci, vec je sasvim sigurno, izvjesno, postoje neoborivi dokazi da je u pitanju placenik? jedino sto jos nije sigurno je dal mu je platio tole ili tadic?

Milanko, jesi ti bio ikad na jednom italijanskom stadionu?! Ja sam bio na utakmici Verone, DRUGA liga. Prije dvije godine. U cik onih sranja sa navijacima... Istresu te skroz, samo ako popreko pogledas redara/policajca pri ulasku. Detektor metala, klasik. Boli me ku.ac ko mu je platio. Ko god da je, ne navija za Srbiju i nije mu u cilju da ona ista ostvari. Sigurno nije sam odlucio da ode na tekmu, da zna gdje ce biti smjesten, ponio klijesta itd... Covjece, gostujuci navijaci NE MOGU znati gdje ce biti smjesteni, dok ne udju na stadion. Pa nije to utakmica Borac-Celik, pa da Robijasi znaju da cemo ih cusnuti na onu skelu...

Vrh

PostPoslato: 12 Okt 2010, 22:24 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Okt 2002, 19:49
Citat poznanika...

"Stojković je trebao izaći pred navijače, i reći: "Priznajem, jeo sam govna, govorio sam to i to jer sam bio slep pored očiju..." I onda bi mu navijači oprostili za to što su ga tukli.

Vrh

PostPoslato: 12 Okt 2010, 22:25 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Okt 2006, 17:20
POklopise nam se rezultati...ali nam se mozak nije poklopio. Irska uzela samo bod a estonija izgubila od slovenije. I da smo izgubili od talijana imali bi sanse. Ali bolje ovako...mi dok ne otresemo do dna neznamo sta treba i valja.

Vrh

PostPoslato: 12 Okt 2010, 22:27 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Citiraj:
немој да мудрујеш.
био сам и ја на хиљаду гостовања, зна се на каквим се утакмицама врши претрес..
кад су репрезентативне утакмице контрола је увијек строжија и препипавају се сви.
на стадиону постоји детектор метала, нешто би ПИШТАЛО.
а они не само да су проњели кљешта него и пола мирновец фабрике!

eto, i ja sam bio na nekoliko stadiona u evropi i ni na jednom nije bio detektor metala. a kolega sa univerziteta mi je pricao ni da na utakmicama celtica i rangersa nema kontrola. a znas li ti sta znaci derbi celtic-rangers? u odnosu na to, srbija-hrvatska je pickin dim.
a znas zasto nema kontrola? pa zato sto se zna kakve su kazne za one koji naprave bilo kakav incident na utakmicama. a koliko nasih navijaca je ikada uopste odgovaralo za incidente koje su napravili? ja bih tu poceo traziti razloge problema, ako se uopste slazemo da problem postoji...

Vrh

PostPoslato: 12 Okt 2010, 22:28 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 05 Feb 2009, 01:45
Schlager je napisao:
hercegovac27 je napisao:
Ne želim da nam stajem na muku ali England - Montenegro 0-0 u 71' je stvarno za svaku pohvalu Crne Gore. Crna Gora ima finu priliku da se plasira na EP kao prva u grupi.

Bas lijepo. A kako stoji Uzbekistan?

Ne kontas da ovde ljude boli q za Crnom Gorom,pa 6 puta postavljas info o njihovom mecu?

Jako lijep,skolski primjer,kako reaguje tup narod (mi),a kako reaguju mudri latini. Ako kao izbor na jednoj strani imas intervenciju karabinjera,moguce povrede i nakon toga utakmicu sa snaznom reprezentacijom,gdje mozes lako izgubiti 2 ili 3 boda,a na drugoj ne mrdnuti qrtzom i uzeti levatima tri boda bez borbe-pametan narod lako donese ispravnu odluku. Sacekas prvu baklju,uzmes odlucujuca tri boda,sacekas da se kamere ugase i deportujes stoku za Srbiju,a usput se smijes njihovom kretenizmu!

Jedino sto bi mene utjesilo nakon ovoga bi bila potpuna zabrana navijackih grupa u Srbiji. Previse su se osilili,i umjesto da navijaju oni bi da vode i klupsku i reprezentativnu politiku. Dosta zamjeram i Lukicu,koji je svojim uvlacenjem u dupe navijacima stvorio kod njih sliku da su nesto vazni.

Cekam reakciju Skupstine Republike Srbije!

Ne znam zaista na koju si nogu ustao i uopšte me ne zanima ali ovakvo izdrkavanje ne podnosim. I ko se uopšte tebi obraćao? Ako je tema fudbal pisaću o kojoj god reprezentaciji mi se ćefne. Ako nekoga nervira ne mora čitati. Jednostavno preskoči komentar.

Vrh

PostPoslato: 12 Okt 2010, 22:29 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Okt 2009, 14:16
stoka...moze li mi neko samo malo vise reci o rajkovicu?vidim da je clan celzija,da je igrao nekad za ofk.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 22421 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 223, 224, 225, 226, 227, 228, 229 ... 1122  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]