Citiraj:
Како се одређује фобија неког друштва спрам неке појаве? Очекивана реакција на режирану провокацију. Сад ви сви који сте прво стали да критикујете демонстраторе (далеко од тога да ови не заслужују казне), запитајте се, чему провокација? Чему организација нечега против чега је 90% становништва земље? Зашто је то толико битно да се одржи? Је л` вам стварно очи не виде даље од разбијеног излога, повријеђеног полицајца, (нимало не умањујем грозоту таквог дјела, колико се год то некоме чинило)???
И ево, питање за све. Да ли сте стварно мислили да до онога неће доћи? Да ли сте мислили да ће то проћи без нереда?
Ако јесте, онда сте ванземаљци. Не живите овде, не познајете ове људе, глупи сте или се правите глупи.
Ако сте знали да ће до овога, или сличног доћи, да ли бисте ипак одржали (да се питате) ову параду? И зашто се онда, у том случају, хулиганизмом нисте бавили данима прије параде. Мјесецима прије параде? Јер ако сте све то знали или могли да претпоставите, данас би само причали о поводу, с обзиром да сте посљедице већ знали.
Лично, да сам полицајац који је учествовао јуче у заштити педера, тужио бих државу, минстра, министаство, зато што су ми свјесно угрозили живот, покушали да обезбједе оно што једна Русија није у стању. Свјесно игноришући реалност.
prijatelju sa sportskog podforuma, SVAKOM svojom recenicom opravdavas nasilje koje je juce pocinjeno i umanjujes grozotu tog djela. i ti i svi ostali ciji su postovi tipa "ne podrzavam nasilje ALI <20_redova_podrske_i_opravdanja_nasilja>". svi vi koji krivite drzavu, pedere i evropu za ono juce. ako ti to nije jasno, onda imas debeli problem.
naravno, bilo je ocigledno da ce doci do onoga juce. a koji je recept borbe protiv huliganstva? time sto ce se huliganima ici niz dlaku, otkazivati svaki skup koji bi mogao da ih uvrijedi? time sto ce oni biti priznati za izvrsnu vlast? drzava koja prizna da ne moze da se obracuna sa huliganima i ne zasluzuje da se zove drzavom. ono juce je samo posljedica toga sto vlast vec godinama ide niz dlaku huliganima, tako da oni zaista smatraju da su ONI VLAST i ONI ODREDJUJU STA MOZE A STA NE MOZE. da, tu izmedju ostalog mislim i na navijace koji su ubili onog francuza.
ne, recept borbe protiv huliganstva je da se odrzi gej parada, policija je obezbijedi OD NOVCA IZ BUDZETA, namlati i pohapsi one koji se iskupe sa namjerom da prave nerede, OD NOVCA IZ BUDZETA finansira popravku stete koju su ti idioti napravili. i bas me briga da li je to bilo pod pritiskom EU, gej lobija, amerike, pizde materine, svaki puzevski korak srbije ili bih prema tome da budu normalne, civilizovane i tolerantne zemlje ja podrzavam.
meni zaista nije jasna ta potpuno sumanuta logika da je neko drugi kriv sto si ti razlupao autobus iz cistog bijesa.
ah, da, uopste nije bitno da li 90% stanovnistva podrzava ili ne nesto, sve dok to NESTO ne sadrzi u sebi nasilje i nije upereno ni protiv koga, ima da se odrzi. a tih 90% stanovnistva mora da nauci da bude tolerantno.