banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 08 Avg 2025, 11:55

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 22421 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 213, 214, 215, 216, 217, 218, 219 ... 1122  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 11 Okt 2010, 09:55 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jan 2007, 16:38
Citiraj:
Tomislav Karadžić, predsednik Fudbalskog saveza Srbije, ne oseća ličnu odgovornost za loš učinak reprezentacije u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo 2012. godine, već je prstom upro u igrače i selektora.

http://sport.blic.rs/Fudbal/Domaci-fudb ... iz-Italije

Ooo nedodirljivi...

Citiraj:
- Ne pada mi napamet da se obazirem na navijačke strasti i na ljude kojima je važno da destabilizuju Savez jer misle da će onda i oni u svojim sredinama imati više uspeha. Moramo da konsolidujemo naše unutrašnje odnose, tim i igru i apsolutni sam optimista u vezi s plasmanom na prvo ili drugo mesto u našoj grupi za Evropsko prvenstvo. Nadam se da će ekipa igrati bolje u Đenovi i da ćemo da se vratimo neporaženi. Pojedini igrači su pokazali veliki motiv protiv Estonije. Imam primedbi na igru pojedinaca, ali posle Italije razgovaraćemo o tome. Ko ne želi da igra za reprezentaciju i da daje maksimum, ne treba nam, bez obzira na to o kome se radi.

Evo napokon se uživio u ulogu selektora. Jadan, sputavao ga Antić.

Poslednji put menjao danijell dana 11 Okt 2010, 09:58, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 11 Okt 2010, 09:57 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 26 Sep 2010, 10:45
Od Pantelića niko nije tražio da GINE već da ZABIJA golove, što dotični nije radio. Sa druge strane, Kežman je GINUO i ZABIJAO golove. E sad, tačno je da se svađao sa trenerima i to mu ne ide u prilog, ali ipak se mora priznati da osim Murinja, svi ostali koji su ga trenirali bili su manje više indijanci.

Vrh

PostPoslato: 11 Okt 2010, 10:00 
Pripravnik
Pripravnik

danijell je napisao:
Citiraj:
Tomislav Karadžić, predsednik Fudbalskog saveza Srbije, ne oseća ličnu odgovornost za loš učinak reprezentacije u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo 2012. godine, već je prstom upro u igrače i selektora.

http://sport.blic.rs/Fudbal/Domaci-fudb ... iz-Italije

Ooo nedodirljivi...

Citiraj:
- Ne pada mi napamet da se obazirem na navijačke strasti i na ljude kojima je važno da destabilizuju Savez jer misle da će onda i oni u svojim sredinama imati više uspeha. Moramo da konsolidujemo naše unutrašnje odnose, tim i igru i apsolutni sam optimista u vezi s plasmanom na prvo ili drugo mesto u našoj grupi za Evropsko prvenstvo. Nadam se da će ekipa igrati bolje u Đenovi i da ćemo da se vratimo neporaženi. Pojedini igrači su pokazali veliki motiv protiv Estonije. Imam primedbi na igru pojedinaca, ali posle Italije razgovaraćemo o tome. Ko ne želi da igra za reprezentaciju i da daje maksimum, ne treba nam, bez obzira na to o kome se radi.

Evo napokon se uživio u ulogu selektora. Jadan, sputavao ga Antić.

Karadžić je inače jedan malo veći komad budale, ali za poraz od Estonije su krivi isključivo IGRAČI. Što neko reče, da su se okupili onako rekreativno morali su da pobjede Estoniju bar 1:0. Ne potcjenjujem nikoga, ali mislim da je igrački Srbija fudbalska velesila za Estoniju.

Vrh

PostPoslato: 11 Okt 2010, 10:04 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
Jedini koji je nešto pokazao neku veče je Vidić.Čovjek je igrao punom parom.Druga je stvar što je onaj Luković kloc pa je imao takvih ispada da ni tri Vidića ne bi skrpili rupe...
Što se Kežmana tiče....Čovjek je igrao jedino u Partizanu i PSV-u....Sve ostalo je luk i voda....Daje golove protiv lijevih ekipa.I contadore,ja navijam za Partizan, da ne misliš da iz navijačke zavisti serem po Kežmanu....

Vrh

PostPoslato: 11 Okt 2010, 10:09 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
Jako je neukusno porediti Pantelica i Kezmana.Pantelic se samo folira i krsti,a u 33 kvalifikacione (i SP)utakmice je dao 2 gola!!!! I to tek u zadnjih par mjeseci,drugi protiv Rumunije i ovaj protiv Austalije kada je smanjio na 1-2. Siguran sam da bih ja na te 33 utakmice dao vise od 2 gola da sam igrao spica umjesto njega. Dao bih bar onaj penal u BG protiv Jermenije sto je kikica promasio.
A Kezman je samo u onim zadnjim kvalifikacijama koje je odigrao dao najmanje tri puta vise golova. Mozda sam nesto zaboravio,ali znam da je dao gol Belgiji u Briselu,pa Litvaniji i tamo i ovdje,San Marino ne racunam,pa je dao gol za 1-1 na Kalderonu Spaniji,pa onaj zavrsni Bosancima na Marakani....Covjek je trpao kao lud,za razliku od ovog folera i "vojnika Srbije"!

Poslednji put menjao Schlager dana 11 Okt 2010, 10:17, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 11 Okt 2010, 10:11 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2010, 08:22
Da se mene pita, zovnuo bih Savu i Kezmana... Stara skola... Taman imaju snage za po 45 minuta. Pantelicu i Zigicu, nemojte vi brate gonjati loptu. Dodjite da popijemo pivo tugedr.

Vrh

PostPoslato: 11 Okt 2010, 10:13 
Administrator
Korisnikov avatar

Ok,Kežman je bolji od Pantelića.....ali pljuvati Vidića,a dizati u nebesa Kežmana... :roll:

Vrh

PostPoslato: 11 Okt 2010, 10:17 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2010, 08:22
_zoka je napisao:
Ok,Kežman je bolji od Pantelića.....ali pljuvati Vidića,a dizati u nebesa Kežmana... :roll:

Problem je sto je Kezman uvjek igrao najbolje sto je mogao. A Vidic to ne radi. Covjek je igrama u Junajtedu zaradio kapitensku traku, a u reprezentaciji djeluje bezvoljno i ispada smjesan u nekim situacijama. On jeste jedan od najboljih pojedinaca, ali nije to ono sto Vidic moze...

Vrh

PostPoslato: 11 Okt 2010, 10:20 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
Ma nije ni Kezman cvjecka,sjetite se samo kako je namjerno dobio crveni kod 0-4 protiv Argentine,pa napustanje kampa u Njemackoj,pa povrijedio Vidica na austrijskim pripremama za SP 2006....ali ipak je degutantno porediti njegov ucinak sa Pantelijinim za reprezentaciju.

Vrh

PostPoslato: 11 Okt 2010, 10:20 
Administrator
Korisnikov avatar

Onda ja te utakmnice nisam gledao :D
Plus,sve je do motivacije....Ako ti skandira 90k navijača noge same lete....srce iskače....A ako ti zviždi pola stadiona....Ja da sam na Stojakovićevom mjestu neku veče,samo bi sjeo pored stative...J3bite se....
O treneru i motivaciji koju on daje neću ni da pričam.......

Vrh

PostPoslato: 11 Okt 2010, 10:29 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Maj 2009, 15:20
Schlager je napisao:
Ma nije ni Kezman cvjecka,sjetite se samo kako je namjerno dobio crveni kod 0-4 protiv Argentine,pa napustanje kampa u Njemackoj,pa povrijedio Vidica na austrijskim pripremama za SP 2006....ali ipak je degutantno porediti njegov ucinak sa Pantelijinim za reprezentaciju.

Нормално да се не могу поредити Кежман је неки исфрустрирани болесник , а за такве не смије бити мјеста у тиму то је ваљда схватила већина тренера што су га тренирали.
Мени стварно није јасно због чега прозивати Видића људи јесте ли ви гледали утакмицу уопште Ломић,Луковић,Стојковић,Јовановић,Качар,Жигић ја мислим да има довољно материјала за пљување па оплетите.

Vrh

PostPoslato: 11 Okt 2010, 11:11 
Pripravnik
Pripravnik

Citiraj:
Problem je sto je Kezman uvjek igrao najbolje sto je mogao. A Vidic to ne radi.

Čovjek je sve objasnio u dve rečenice. Kraj priče.

Vrh

PostPoslato: 11 Okt 2010, 11:17 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

septoleja je napisao:
Citiraj:
Problem je sto je Kezman uvjek igrao najbolje sto je mogao. A Vidic to ne radi.

Čovjek je sve objasnio u dve rečenice. Kraj priče.

Крај је одавно али за Кежмана а то за игре и црвене картоне и његово понашање оставићемо за неку другу тему, треба да се окренемо будућности.

Vrh

PostPoslato: 11 Okt 2010, 11:18 
Pripravnik
Pripravnik

A što ne pomeneš vidićevo mlataranje rukama na SP i bespotrebno dobijanje žutih kartona, ''jer nije znao da već ima žuti karton od ranije'' ???

Vrh

PostPoslato: 11 Okt 2010, 11:27 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

septoleja je napisao:
A što ne pomeneš vidićevo mlataranje rukama na SP i bespotrebno dobijanje žutih kartona, ''jer nije znao da već ima žuti karton od ranije'' ???

Браво о томе треба да се прича Жигић, Лазовић такође воле добити беспотребан картон, ајде да споменемо онда и Кузмановића , киксеве Луковића и Стојковића.Зашто је то тако? Шта сте се закачили за Видића јеботе . Дајте мало објективности .

Vrh

PostPoslato: 11 Okt 2010, 11:42 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Okt 2008, 14:27
С ким игра у линији и ко игра одбрану испред њега у репрезентацији, Видић игра сјајно!

Slika

Vrh

PostPoslato: 11 Okt 2010, 11:53 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Kapiten Man Uniteda i nas najbolji odbrambeni igrac nije dobar za reprezentaciju samo javijacima partizana. Manite se rasprave sa njim, smoricete se slusajuci hvalospeve o igracima partizana

Vrh

PostPoslato: 11 Okt 2010, 11:58 
Administrator
Korisnikov avatar

Ima nas koji stavljamo reprezentaciju ispred kluba.Isto tako ima vas koji stavljate klub ispred reprezentacije. :wink:

Vrh

PostPoslato: 11 Okt 2010, 12:03 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Jun 2008, 22:54
Nisam ni sumnjao da ces javiti i spomenuti navijace Partizana :lol: Bio si strpljiv ali te to kao i obicno izdalo,mislim strpljenje.Jace je to od tebe.Ne radi se uopsteno o svim navijacima Partizana ali si se ti uopsteno odrazio i tako mislis.
To je samo dokaz da je sve sto sam ranije pisao velika istina :D :wink:

ne spominju se retardi od tzv. navijaca zvezde koji zvizde,ha.Pa zvizdao bih i ja ali zar ne treba sacekati derbi a ne kad je reprezentacija u pitanju,tacka.
Vidic je dobar.Eto kako ja kao navijac Partizana ne pljujem po njemu :D Mislim los je i on kao ostali,ali je dobar kakvih ima.Najbolji je za mene Krasic,bar ako se gleda zadnji mec.Ako je iko trcao,ubacivao se prodirao po strani da uputi neki centarsut ili da nekog uposli,ako si ikoga tu vece rusili,zbog cega je on nekoliko puta bio vidno iznerviran,ond je to Krasic.Ende.

Nećkala se lopta nećkala...

Vrh

PostPoslato: 11 Okt 2010, 12:06 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Mislio sam na septoleju (splendida, contadora...) a ne na vas

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 22421 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 213, 214, 215, 216, 217, 218, 219 ... 1122  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]