banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 08 Avg 2025, 00:57

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 22421 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 212, 213, 214, 215, 216, 217, 218 ... 1122  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 10 Okt 2010, 21:14 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 26 Sep 2010, 10:45
Definitivno imaju problem među sobom, u svlačionici. Ko će da im drži atmosferu na nivou, potpuno nebitno. Ako su se već odazvali na poziv selektora trebaju kao ljudi da izađu i odigraju tih 90 minuta. Šta mislite kad bi se tako ponašali u svojim klubovima kako bi prošli? Dobili bi malo žešće po džepu! Ali jebiga, ovo je reprezentacija i mogu da rade šta hoće. Sjetite se samo onog majmuna Vidića kad je rekao: ili Kežman ili ja! I šta je postigao sa tim? Ništa. Srbija je otišla na SP i sa Kežmanom i bez njega. Nije prošla grupu i sa njim i bez njega. Ko mu je sledeći na redu da ga proziva, pljuje po njemu i slično? Ako neće da igraju onako kako igraju u klubovima, nema problema. Izmisli neki izgovor da se ne pojaviš na okupljanju i gotovo. Slično kao kog naših NBA košarkaša: imam milion obaveza, ovo ono, ne mogu se odazvati pozivu selektora. U prevodu: libo me racku, igram NBA i ne interesuje me SP/EP/olimpijada.

Vrh

PostPoslato: 10 Okt 2010, 22:49 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Maj 2009, 15:20
Видић више и не треба да игра за репрезентацију , што да гине и да се нервира због будала што му то треба у животу.

Vrh

PostPoslato: 10 Okt 2010, 22:56 
Pripravnik
Pripravnik

Rikas je napisao:
Видић више и не треба да игра за репрезентацију , што да гине и да се нервира због будала што му то треба у животу.

Slažem se, jedna budala manje da dobija bez potrebe žute kartone i pravi penale. Kad slava udari u glavu...a pamet siđe u dupe...

Vrh

PostPoslato: 10 Okt 2010, 23:01 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

septoleja je napisao:
Rikas je napisao:

Slažem se, jedna budala manje da dobija bez potrebe žute kartone i pravi penale. Kad slava udari u glavu...a pamet siđe u dupe...

Није будала тако би могао више да се посвети играма у МУ јебеш репрезентацију и онако нико неће да је гледа и да навија.

Vrh

PostPoslato: 10 Okt 2010, 23:03 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 09 Okt 2010, 22:31
Moze se vratiti na klupu,ali pod uslovom da nauci tekst himne. U suprotnom nam ne treba jer imamo sjajan stoperski par Ivanovic-Subotic.

To bih mu ja porucio da sam selektor.

Vrh

PostPoslato: 10 Okt 2010, 23:09 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Okt 2002, 09:33
Mene, iskreno rečeno, taj Vidić nikad nije fascinirao. Prosto je nemoguće prebrojati sve njegove kikseve, što u dresu Zvezde, što reprezentacije, što Mančestera. Mi svakako idemo na EP, s njim ili bez njega. Italija will suffer!!!

Vrh

PostPoslato: 10 Okt 2010, 23:13 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Dule 078 je napisao:
Moze se vratiti na klupu,ali pod uslovom da nauci tekst himne. U suprotnom nam ne treba jer imamo sjajan stoperski par Ivanovic-Subotic.

To bih mu ja porucio da sam selektor.

Али ето видиш ти ниси селектор и ја се надам да ће прије у пензију него што ће на ту клупу. А сад ајде мало објективно Видић не ваља ,а Ивановић разваљује па он је један од најгорих по залагању и по пруженом у последњих 6-7 утакмица а Суботић се показао такође. Али није толико проблем у њима играли би они кад би све штимало око њих.

Vrh

PostPoslato: 10 Okt 2010, 23:20 
Početnik
Početnik

Vidic je dobar igrac,ali ja bih na njegovom primjeru pokazao svima ostalima da nema nedodirljivih i da ne mozes igrati za Srbiju ako ne znas koliko imas kartona i himnu,tj ako dolazis preko one stvari i nezainteresovano,cisto da se vidis sa familijom i malo odmoris. Takav nije samo Vidic,nego 80% nasih igraca,ali on bi mi bio idealan da na njegovom primjeru zavedem teror ostalima,jer on je tu najveci autoritet.

Vrh

PostPoslato: 10 Okt 2010, 23:22 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Avg 2009, 19:25
A što tek pjevaju himnu obojica. Subotića malo jezik jebe al doći će na svoje ima vremena. A Ivanović sjajno pjeva ali za reprezentaciju igra ko desni bek Ljubića. Nije do njih nešto je trulo u timskom duhu.
Vidić je od svih najviše pokazao, sviđalo se to nekom ili ne. Nije da se nešto pretjerano trudio al je odličan koliko se ostali trude.

Vrh

PostPoslato: 10 Okt 2010, 23:56 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2006, 17:02
Mogu da ga mrze ili vole,ali ako cemo iskreno Kezman je najvise ginuo kad je oblacio drzavni dres :evil3:

Zasto je Partizan najbolji?Zato sto Partizan nije samo fudbal.Zato sto imamo najvise titula(372).Zato sto imamo najvise kupova(180).Zato sto imamo najvise Evropskih trofeja (8).Zato sto smo najbrojnije Sportsko Drustvo na Svetu...

Vrh

PostPoslato: 11 Okt 2010, 07:29 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 12 Jun 2009, 16:30
Traziti greske u najboljim igracima, Vidicu i Ivanovicu, je promaseno totalno. Fudbal je to. Svakom se desi da izgubi.
Kladim se da Srbija nece izgubiti od Italije.

Vrh

PostPoslato: 11 Okt 2010, 07:42 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Apr 2006, 19:03
Sad Vidic vam ne valja. Pa vise ne znam stvarno....

Vrh

PostPoslato: 11 Okt 2010, 09:21 
Pripravnik
Pripravnik

SIJUKS je napisao:
Mogu da ga mrze ili vole,ali ako cemo iskreno Kezman je najvise ginuo kad je oblacio drzavni dres :evil3:

Kežman je ubjedljivo naš najbolji igrač u poslednjih, recimo, 10 godina. Džaba Stankoviću liga šampiona i 5 titula sa Interom kad je u državnom timu gola voda. I onda je neka budala popušila Vidićevu ucjenu: ''ili Kežman ili ja''. E pa Vidiću, Kežman dok je igrao mi smo i pobjeđivali nekoga. Poslije njega smo odigrali samo jednu dobru utakmicu (i to prvo poluvreme), protiv Njemačke.
E sad, vidimo da Vidić nije jedini problem, ima tu još indijanaca koji kenjaju po svome. Uvijek nađu neke izgovore za loše partije: te kriv selektor , te ne valja taktika, te kriv savez, te nema Radomira, te otišao Antić, te nije se igralo na marakani i tako dalje i tako bliže.
Gospodo fudbaleri, vi izađite na teren i pružite 100% svojih mogućnosti, a za ostale ''rušilačke'' faktore se ne brinite, sami će isplivati na površinu.

Vrh

PostPoslato: 11 Okt 2010, 09:38 
Pripravnik
Pripravnik

Slika

Citiraj:
Javni servis Srbije (RTS) neće prenositi kvalifikacionu utakmicu za EURO 2012. između Italije i Srbije u Đenovi.

Kako prenose domaći mediji, u RTS-u tvrde da nemaju da izdvoje pola miliona evra, koliko jedna italijanska agencija traži za prenos duela.

FSS je prodao prava agenciji “Sport fajv” koja je ustupila prava prenosa jednog agenciji iz Italije. Tako je italijanskoj državnoj televiziji prenos meča ponuđen za 3,5 miliona evra, a RTS-u za pola miliona.

Urednik sportske redakcije RTS-a, Zoran Marković, izjavio je da njegova kuća nema potrebnu sumu novca za prenos.

"Italijani traže 500.000 evra, a mi te pare nemamo. FSS je prodao prava „Sport fajvu“, a oni dalje nekoj italijanskoj agenciji koja od RAI za prenos naše utakmice iz Beograda traži čak tri i po miliona evra, pa misle da je 500.000 za nas realna cena”, rekao je Marković.

Generalni direktor RTS-a Aleksandar Tijanić potvrdio je za agenciju Beta, da Javni servis najverovatnije neće prenositi fudbalsku utakmicu Srbije i
Italije, u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo 2012. godine, pošto nema dovoljno novca.

"Kako sada stvari stoje, prenosa neće biti. Činimo sve da obezbedimo prenos, ali neko je nekome prodao prava i cene su otišle k vragu. Mi te pare nemamo, niti želimo da platimo", rekao je Tijanić.

Vrh

PostPoslato: 11 Okt 2010, 09:39 
Pripravnik
Pripravnik

Citiraj:
Slika
Bivši selektor ‘Orlova’ Radomir Antić posle raskida saradnje sa Fudbalskim Savezom Srbije bio je na korak od toga da preuzme nacionalni tim Bugarske.

Kako je objavio sajt sportal.bg čelnici Bugarskog fudbalskog saveza želeli su da angažuju Antića, koji je bio njihov prvi izbor.

Nekadašnji trener Atletiko Madrida, Reala i Barselone navodno je prihvatio tu ponudu, ali јe zatražio i mesec dana kako bi razrešio situaciju sa Fudbalskim savezom Srbiјe.

Međutim, Bugari su u međuvremenu angažovali Lotara Mateusa, koјi јe na klupi te reprezentacije debitovao pobedom protiv Velsa u Kardifu (1:0).

Vrh

PostPoslato: 11 Okt 2010, 09:41 
Pripravnik
Pripravnik

Citiraj:
Slika

U Beogradu su gostovali Špаnija, Frаncuska, Itаlijа, Portugаl i mnogi drugi, аli sаmo su Estonci postigli i pobedili sа više od jednog golа rаzlike.

Nacionalni tim Srbije posle dve godine podsetio je na katastrofalne igre iz prošlosti i ponovo je u veoma lošoj situaciji u kvalifikacijama za EP.

Izgubljenа je utаkmicа kojа je unаpred smаtrаnа "rаdnom pobedom“ nа putu do evropskog šаmpionаtа, ostаli smo bez plаnirаnа tri bodа, sа crvenim obrаzimа posle dula sa autsajderom pred odlаzаk na gostovalje u Itаliji.

"Izgubili smo jednu utаkmicu, pа štа. Izgubljenа je jednа bitkа, аli dobićemo rаt. Prаvа borbа tek počinje", izjavio je selektor Vlаdimir Petrović dаn posle ponižаvаjućeg debijа nа klupi Srbije.

Selektorov optimimizаm usmeren je nа podizаnje morаlа pred meč sа "azurimа". Petrović je dolаskom nа klupu Srbije dobio zаdаtаk dа "Orlove" učini ponovo opasnim po rivale, ali rezultat pokazuje da kriza koja je počela na SP i dalje traje.

"Zаkаzаli smo u veznom redu! Izostаlа je plаnirаnа distribucijа lopti do Krаsićа i Jovаnovićа. Nije bilo tаčnog zаvršnog pаsа, nismo uspeli dа nаprаvimo igrаčа više u zаvršnici. Nismo urаdili ništа od onogа što smo plаnirаli", analizirao je Petrović utаkmicu sа Estoncimа.

Igrа Jovаnovićа i Krаsićа predstаvljаlа je nаjveće iznenаđenje. Neprijаtno, nа žаlost. Umesto krаj аut-linije, igrаli su skoro uz rаme visokom Žigiću. Više putа nаlаzili su se čаk i nа istoj strаni terenа. Umesto nа krilu igrаli su u sredini.

"Plаn je bio dа Jovаnović i Krаsić povuku zа sobom čuvаre, а dа se nа njihovim pozicijаmа pojаve bekovi Ivаnović i Lomić. To je funkcionisаlo u prvih 10-15 minutа. Kаsnije je prestаlo. Loptа je ostаlа u veznom redu, nije išlа ni nаpred ni nа bokove. Nаšа igrа odgovаrаlа je Estoncimа i lаko su se brаnili".

Promenа ulogа Jovаnovićа i Krаsićа nije novost. Iste zаdаtke imаli su i protiv Gаne nа Mundijalu u utаkmici koju je Srbija takođe izgubila (1:0). Već tаdа viđeno je dа ovo nije dobrа idejа, аli Petrović je, ipаk, zа njom posegаo i u meču sа Estonijom.

"Tim ne čine sаmo Jovаnović i Krаsić. Mnogo togа smo zаsnivаli nа njihovoj brzini i drugim kvаlitetimа, аli ne mogu oni dа isprаve ono što se izа njih pogrešno rаdi. Nismo igrаli onаko kаko je plаnirаno i to je uzrok porаzа", zаključio je Pižon.

Vrh

PostPoslato: 11 Okt 2010, 09:43 
Početnik
Početnik

Gledacemo na RAI,nema veze.

Vrh

PostPoslato: 11 Okt 2010, 09:48 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Jeste ako imas RAI Sport, a ne obicni

Vrh

PostPoslato: 11 Okt 2010, 09:49 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Може Видић да одигра ко никад у животу али све је то џ кад Жигић колац који је пола каријере провео на клупи треба 20 центаршутева да би погодио оквир гола. А Кежман каква је то величина па тај се широм европе свађао са тренерима и саиграчима, шта ће нам такав првенствено човјек а као играч и он је палио клупе.
Time trek je napisao:
Sad Vidic vam ne valja. Pa vise ne znam stvarno....

То ти је нека болест видиш напримјер кад је је Пантелић гинуо он је гинуо узалуд нико то није цијенио ,а кад је Кежман гинуо то је био патриотизам.

Vrh

PostPoslato: 11 Okt 2010, 09:54 
Početnik
Početnik

Hertzog je napisao:
Jeste ako imas RAI Sport, a ne obicni

Otkud ti to? Prenos je na ovom najobicnijem RAI UNO...evo

http://liveonsat.com/today.php?start_dd ... _yyyy=2010

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 22421 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 212, 213, 214, 215, 216, 217, 218 ... 1122  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]