banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 08 Avg 2025, 09:13

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 22421 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 211, 212, 213, 214, 215, 216, 217 ... 1122  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 10 Okt 2010, 18:56 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:47
zerocool je napisao:
Da svi igraju i trude se kao Vidic gdje bi nam bio kraj..

Mislim da ne daje ni 50 posto od onoga što pruža u klubu... Ko se samo malo razumije u fudbal reći će ti istu stvar...

Vrh

PostPoslato: 10 Okt 2010, 18:58 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
On je na skoro svakoj utakmici nas najbolji igrac, ako po tvom on ne daje ni 50% koliko tek daju ostali?

Vrh

PostPoslato: 10 Okt 2010, 19:01 
Bič božji
Bič božji

zerocool je napisao:
On je na skoro svakoj utakmici nas najbolji igrac, ako po tvom on ne daje ni 50% koliko tek daju ostali?

Svi su na 50 posto, tako mu dođe, samo od nekih očekuješ više, a od nekih manje, a ako je odlazak iz kampa odmah ujutro i ostavljanje svojih drugova pred odlučujuću utakmicu za kvalifikacioni ciklus i to zamjenika kapitena čin za koji ti misliš da je opravdan, onda sam ja nešto propustio i živim u zabludi da znam nešto o fudbalu...

Vrh

PostPoslato: 10 Okt 2010, 19:02 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 09 Okt 2010, 22:31
Namjerno je isprovociraoi zuti,to se vidjelo iz aviona. A izjava da nije znao da odranije ima jedan zuti,sano govori koliko je zainteresovan za reprezentaciju.

Vrh

PostPoslato: 10 Okt 2010, 19:06 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2003, 12:43
Е па људи, стварно! Мени је више пун к*** приче о атмосфери у екипи! Па је л` атмосфера игра фудбал??? Боли ме патка ко је са ким добар, ко спава у чијем дресу и слично. А све друге репрезентације се као слажу и воле се међусобно. Ма наравно. Мене то не интересује! То шта се дешава прије и послије меча, не занима ме. Они треба да дају све од себе и да играју фудбал. Ништа више, ништа мање. Као и играчи у клубовима. Дођу на тренинг, одраде га, и онда свако својој кући. Тако и на дан утакмице. Дођеш, одиграш и НЕ ИДЕШ КАСНИЈЕ НА ПИВО СА ТИМОМ, већ идеш кући. Боли ме глава од њихових атмосфера и пијанки и сплавова. Кад год смо имали атмосферу, нисмо играли фудбал. Прије тог СП-а кад је Кежман (НАПОКОН!) прекрижен са листе, пуцало је све од добре атмосфере. Те екипа се готиви, те их Кежа натјерао да иду у цркву и посте, те љубав на све стране. Данас нико од нас не жели да се сјети тог првенства. Немања је професионалац и у фудбал уноси најмање емоција. Исто и Станковић и Ивановић. Добар примјер вам је и Нинковић. Дечко дође, одигра, да све од себе и иде својим послом. Никад не трчи у новине, не лупа глупости о патриотизму. Прва двојица су се ложили на Звезду док су у њој играли. Касније чист професионализам. Зато и јесу најбољи. Увијек су напаљеници, лошији играчи. Реално. Ето, избацих овај бјес из себе.

Vrh

PostPoslato: 10 Okt 2010, 19:09 
Bič božji
Bič božji

Dule 078 je napisao:
Namjerno je isprovociraoi zuti,to se vidjelo iz aviona. A izjava da nije znao da odranije ima jedan zuti,sano govori koliko je zainteresovan za reprezentaciju.

Nema tamo spasa dok se ne pronađu oni koji generišu sukob, nije tu stvar selektora, oni mogu i bez selektora, stvar je samo koliko dugo ih može držati pod kontrolom, nekako je to pošlo za rukom Antiću i to je trajalo samo u kvalifikacionom ciklusu jer tada manje vremena provode zajedno, a meni jedini logičan recept ukoliko se nekim čudom plasiramo na EURO je taj da se uopše ne organizuju pripreme, a i da kamp u kojem je smještena reprezentacija bude otvorenog tipa, tj da dolaze kada hoće i isto tako odlaze, znači nikakvo držanje na okupu zajedno više od pet dana, kada se to desi onda pucaju po šavovima...

Vrh

PostPoslato: 10 Okt 2010, 19:10 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
Ma da, znaci po vama ako ode Vidic iz reprezentacije odjednom cemo krenuti pobjedjivati sve, posto je po vama on glavni krivac za sve koliko sam skontao? A i stvarno imamo igrace koji ce ga moci zamjeniti, on neka igra i na 50% i dalje je konstantno nas najbolji igrac.. A ne mislim da igra na 50% nego se to cini zato sto nema sa kim igrati za razliku od Manchestera.. Svaku utakmicu neko iz odbrane kiksa, napravi neku idiotsku gresku i svi ocekuju od njega da stalno krpi te greske zato sto je on "svemoguci Vidic" a ako on slucajno jednom kiksa odmah svi krecu da pljuju posto on ne smije pogrijesiti, he is the one, bla bla..

Vrh

PostPoslato: 10 Okt 2010, 19:13 
Početnik
Početnik

Ja bih volio vidjeti tandem stopera Ivanovic-Subotic. Vidic bi mi cekao sansu sa klupe. Mozda bi nakon toga prestao namjerno igrati rukom (Njemacka) ili zaboravljati da ima kartone. A sansu sa klupe bih mu dao tek kad nauci tekst himne i prvi put je zapjeva.

Lukovic veze nema.

Poslednji put menjao Dule 078 dana 10 Okt 2010, 19:15, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 10 Okt 2010, 19:14 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:01
Meni je citav zivot fascinantno to sto se nas narod, kada je sport u pitanju, najvise nervira oko fudbala.
Ako pogledamo realno, mi Srbi smo sila, da gospodo SILA i to sa svim problemima koje nas prate kao narod, u skoro svim kolektivnim sportovima i u jednom individualnom. U ovom individualnom (Dejvis Kup) cemo uskoro postati svjetski prvaci. :D

Dakle, mi crkosmo od muke zbog ovih retarda kojima se samo pare motaju po glavama, a sa druge strane imamo kolektivne sportove u kojima smo gotovo uvijek medju kandidatima za medalju. O tim medaljama se prica nekoliko dana i gotovo, a o plasmanu na SP (hej, plasmanu!!!) ovih fudbalera-usranaca raspredaju se junacke cijelu godinu!?

Ne cijenimo ono sto valja kod nas. Zapravo donekle cijenimo, ali kada vidim koliko se paznje posvecuje ovim fudbalskim usrancima imam osjecaj da sve ono sto ostvarimo u drugim sportovima brzo pada u zaborav. Ja vise cijenim i one nase mucene rukometase koji ne znaju, ali se barem trude i ne tako rijetko odigraju ravnopravno i protiv najjacih, a ne k'o ovi dzabalebani...pobijedili Svabe sa velikom dozom srece i sada treba o tome epske pjesme da izmisljamo jel??? Obicna gomila placenika!

I zato: J.BITE SE FUDBALERI!!!

Vrh

PostPoslato: 10 Okt 2010, 19:16 
Bič božji
Bič božji

bigman je napisao:
Е па људи, стварно! Мени је више пун к*** приче о атмосфери у екипи! Па је л` атмосфера игра фудбал??? Боли ме патка ко је са ким добар, ко спава у чијем дресу и слично. А све друге репрезентације се као слажу и воле се међусобно. Ма наравно. Мене то не интересује! То шта се дешава прије и послије меча, не занима ме. Они треба да дају све од себе и да играју фудбал. Ништа више, ништа мање. Као и играчи у клубовима. Дођу на тренинг, одраде га, и онда свако својој кући. Тако и на дан утакмице. Дођеш, одиграш и НЕ ИДЕШ КАСНИЈЕ НА ПИВО СА ТИМОМ, већ идеш кући. Боли ме глава од њихових атмосфера и пијанки и сплавова. Кад год смо имали атмосферу, нисмо играли фудбал. Прије тог СП-а кад је Кежман (НАПОКОН!) прекрижен са листе, пуцало је све од добре атмосфере. Те екипа се готиви, те их Кежа натјерао да иду у цркву и посте, те љубав на све стране. Данас нико од нас не жели да се сјети тог првенства. Немања је професионалац и у фудбал уноси најмање емоција. Исто и Станковић и Ивановић. Добар примјер вам је и Нинковић. Дечко дође, одигра, да све од себе и иде својим послом. Никад не трчи у новине, не лупа глупости о патриотизму. Прва двојица су се ложили на Звезду док су у њој играли. Касније чист професионализам. Зато и јесу најбољи. Увијек су напаљеници, лошији играчи. Реално. Ето, избацих овај бјес из себе.

Iako nisam baš generalno za neka prepucavanja, moraću da ti odgovorim, valjda forum i služi za te stvari... Fudbal moraš da gledaš hladne glave, a tako i oni koji su na terenu moraju da ga igraju... Upamti sada ovo što ću ti reći, ZLA KRV U SVLAČIONICI JE NAJPOGUBNIJA PO BILO KOJI FUDBALSKI KOLEKTIV NA SVIJETU, ČAK JE I GORA STVAR NEGO LI JE TO NEDOSTATAK KVALITETA... Vidim da su po tvom poimanju igre najbolji Zvezdaši, trojica sigurnih, sem Baneta za kojeg je neostavaren san da zaigra u Zvezdi (mislim kao klinac) danas Zvezda nema para da plati tu ljubav...

Vrh

PostPoslato: 10 Okt 2010, 19:17 
Početnik
Početnik

Simpatizer je napisao:
Meni je citav zivot fascinantno to sto se nas narod, kada je sport u pitanju, najvise nervira oko fudbala.
Ako pogledamo realno, mi Srbi smo sila, da gospodo SILA i to sa svim problemima koje nas prate kao narod, u skoro svim kolektivnim sportovima i u jednom individualnom. U ovom individualnom (Dejvis Kup) cemo uskoro postati svjetski prvaci. :D

Dakle, mi crkosmo od muke zbog ovih retarda kojima se samo pare motaju po glavama, a sa druge strane imamo kolektivne sportove u kojima smo gotovo uvijek medju kandidatima za medalju. O tim medaljama se prica nekoliko dana i gotovo, a o plasmanu na SP (hej, plasmanu!!!) ovih fudbalera-usranaca raspredaju se junacke cijelu godinu!?

Ne cijenimo ono sto valja kod nas. Zapravo donekle cijenimo, ali kada vidim koliko se paznje posvecuje ovim fudbalskim usrancima imam osjecaj da sve ono sto ostvarimo u drugim sportovima brzo pada u zaborav. Ja vise cijenim i one nase mucene rukometase koji ne znaju, ali se barem trude i ne tako rijetko odigraju ravnopravno i protiv najjacih, a ne k'o ovi dzabalebani...pobijedili Svabe sa velikom dozom srece i sada treba o tome epske pjesme da izmisljamo jel??? Obicna gomila placenika!

Ti nikad nisi cuo da je jedan sport u jednom narodu popularniji od drugog?

Vrh

PostPoslato: 10 Okt 2010, 19:19 
Bič božji
Bič božji

Simpatizer je napisao:

Nemoj da te to čudi, jer fudbal je najvažnija sporedna stvar na svijetu, a negdje sam čuo ili pročitao u vezi fudbala, da se onih godina kada je Svjetsko prvenstvo u fudbalu i Bog priđe bliže zemlji da gleda...

Vrh

PostPoslato: 10 Okt 2010, 19:22 
Bič božji
Bič božji

Posebna stvar je igranje rukama na velikim takmičenjima, pisao sam jedan post o tome, potražiću ga...
EVO GA:Moram i ja da napišem koju oko nastupa naše reprezentacije na zadnjem S.P U JAR...
Još poodavno sam sam sebi obećao da se neću više nervirati zbog neuspjeha koje nam oni redovno priređuju... Neki sada hoće da kažu kako je sam plasman na prvenstvo uspjeh, e pa ako je tako onda nismo trebali ni putovati tamo i pokazati kakve probleme imamo u nacionalnoj selekciji...
Očigledno je da je u ekipi narušena atmosfera i poremećeni međuljudski odnosi, da postoji određena nesloga među igračima i trvenje oko tog ako je veći igrač i ko ima veći ugovor, čija žena je ljepša, ko gdje ljetuje itd itd itd, mogu oni sada da pričaju šta hoće ali to je tako, Sjetite se braćo svjetskog prvenstva u Njemaqčkoj gdje smo došli kao jedan od favorita iz sjenke, ne po ocjenama naših novinara, nego po ocjenama stranih novinara i onih za koje se može reći da poznaju fudbal... Šta se tamo deslio, tamo smo prošli još gore i na površinu su isplivale negativnosti, većina igrača ih je demantovala ali mi svi znamo da su se tamo narodski rečeno popičkali i prošli smo tako kako jesmo, a očigledno da se sada desilo isto i opet to nše zvijezde demantuju...
Opet neki kažu da je ovo uspjeh, a pogledajte imena naše reprezentacije, po pojedinačnom kvalitetu smo najmanje među četiri ekipe, ali mi nemamo timski duh zbog gore navedenih stvari, a posebno je simptomatično da se to dešava samo nama SRBIMA...
Za mene najveće razočarenje lično je Branislav Ivanović, pa on kada bi onako beskrvno igrapo za Čelzi kod Anćelotija nebi mogao da prisustvuje ni na treninzima, a ne da bude najbolji bek Premijer Lige, najjačeg evropskog , mogu reći i svjetskog ligaškog takmičenja, poslije lige oprvaka naravno...
Posebno ću se osvrnuti na penale koje su pravili naši igrači i iznijeću opet lično mišljenje da su u pitanju penali naručeni od strane mafije koja je igrače kjoji su ih pravili "gurali" kroz karijeru pa je došlo vrijeme da se vrate dugovi, jer zamislite koliko je kvota da pogodite ime igrača koji će napraviti penal, to vam je kvota "DAJ PARE I UPIŠI SAM KVOTU"... Penale u Njemačkoj u zadnjoj utakmici je pravio Ivan Dudić i to dva puta na jednoj utakmici, a zamislite koja je to bila kvota, a vjerovatno su i ova dvaq bila "naručena"... Kada se to sve sabere, mi smo napravili puno9 sa tom jednom pobjedom na S.P.

Poslednji put menjao RBA 1987 eks VB 1987 dana 10 Okt 2010, 19:28, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 10 Okt 2010, 19:27 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:01
@Dule
Nisam. :lol:
No, to nije poenta onog sto sam napisao. Poenta je da se na reprezentativnom nivou, ako cemo konkretno, sva raspoloziva sredstva trebaju usmjeriti onima koji to zasluzuju. Takvom politikom bi se nizali uspjesi (nizu se i bez te pomoci) u navedenim sportovima i pitao bih te za 10-ak godina da li bi fudbal medju Srbima imao primat, pogotovo ako ovakva atmosfera u FSS-u i medju samim fudbakerima bude potrajala. A kako nas istorija uci- nas fudbal ide korak naprijed-nazad dva. :D

@RBA
Dobra ti ova vezano za Boga :D

Vrh

PostPoslato: 10 Okt 2010, 19:32 
Bič božji
Bič božji

Simpatizer je napisao:
@Dule
Nisam. :lol:
No, to nije poenta onog sto sam napisao. Poenta je da se na reprezentativnom nivou, ako cemo konkretno, sva raspoloziva sredstva trebaju usmjeriti onima koji to zasluzuju. Takvom politikom bi se nizali uspjesi (nizu se i bez te pomoci) u navedenim sportovima i pitao bih te za 10-ak godina da li bi fudbal medju Srbima imao primat, pogotovo ako ovakva atmosfera u FSS-u i medju samim fudbakerima bude potrajala. A kako nas istorija uci- nas fudbal ide korak naprijed-nazad dva. :D

@RBA
Dobra ti ova vezano za Boga :D

Ma i meni se odmah svidjelo, najslikovitiji način da dočaraš koliko je fudbal popularan...

Vrh

PostPoslato: 10 Okt 2010, 19:34 
Početnik
Početnik

Ja isto mislim da su bar 3 od ta 4 namjerna igranja rukom na SP namjestena. Jedino ne znam sto bas na SP? Sto to ne urade na nekoj manje vaznoj utakmici? Gdje ce im dusa?

Vrh

PostPoslato: 10 Okt 2010, 19:38 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Nov 2008, 19:04
Pih, fudbal najvaznija stvar na svijetu...
Ne vidim npr. kinesku fudbalsku reprezentaciju da nize neke uspjehe.
Ali zato dodje olimpijada pa mali zuti pokupe brdo medalja.
Zato sto su prepoznali u kojim sportovima mogu postici najbolje rezultate i ulazu novac prvenstveno tu.
Sasvim logicno i ispravno razmisljanje.

Vrh

PostPoslato: 10 Okt 2010, 19:39 
Bič božji
Bič božji

Dule 078 je napisao:
Ja isto mislim da su bar 3 od ta 4 namjerna igranja rukom na SP namjestena. Jedino ne znam sto bas na SP? Sto to ne urade na nekoj manje vaznoj utakmici? Gdje ce im dusa?

Pa bar to je jasno, daleko veći je interes kladioničara za S.P. nego li za neku priajteljsku...

Vrh

PostPoslato: 10 Okt 2010, 19:42 
Početnik
Početnik

Citiraj:
Pa bar to je jasno, daleko veći je interes kladioničara za S.P. nego li za neku priajteljsku...

Ajd obrazlozi malo ovo? Kakve veze ima interes kladionicara?

Ne narucuje to igranje rukom 1000000 kladionicara,nego jedan covjek,ili par njih,pojasni sta hoces da kazes?

Vrh

PostPoslato: 10 Okt 2010, 19:50 
Bič božji
Bič božji

Dule 078 je napisao:
Citiraj:

Ajd obrazlozi malo ovo? Kakve veze ima interes kladionicara?

Ne narucuje to igranje rukom 1000000 kladionicara,nego jedan covjek,ili par njih,pojasni sta hoces da kazes?

Ebiga, pa daleko je veći broj onih koji se klade na utakmice svjetskog prvenstva, manji je gubitak samih kladionica, jer se na utakmice kladi daleko veći broj ljudi...

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 22421 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 211, 212, 213, 214, 215, 216, 217 ... 1122  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]