bigman je napisao:
Е па људи, стварно! Мени је више пун к*** приче о атмосфери у екипи! Па је л` атмосфера игра фудбал??? Боли ме патка ко је са ким добар, ко спава у чијем дресу и слично. А све друге репрезентације се као слажу и воле се међусобно. Ма наравно. Мене то не интересује! То шта се дешава прије и послије меча, не занима ме. Они треба да дају све од себе и да играју фудбал. Ништа више, ништа мање. Као и играчи у клубовима. Дођу на тренинг, одраде га, и онда свако својој кући. Тако и на дан утакмице. Дођеш, одиграш и НЕ ИДЕШ КАСНИЈЕ НА ПИВО СА ТИМОМ, већ идеш кући. Боли ме глава од њихових атмосфера и пијанки и сплавова. Кад год смо имали атмосферу, нисмо играли фудбал. Прије тог СП-а кад је Кежман (НАПОКОН!) прекрижен са листе, пуцало је све од добре атмосфере. Те екипа се готиви, те их Кежа натјерао да иду у цркву и посте, те љубав на све стране. Данас нико од нас не жели да се сјети тог првенства. Немања је професионалац и у фудбал уноси најмање емоција. Исто и Станковић и Ивановић. Добар примјер вам је и Нинковић. Дечко дође, одигра, да све од себе и иде својим послом. Никад не трчи у новине, не лупа глупости о патриотизму. Прва двојица су се ложили на Звезду док су у њој играли. Касније чист професионализам. Зато и јесу најбољи. Увијек су напаљеници, лошији играчи. Реално. Ето, избацих овај бјес из себе.
Iako nisam baš generalno za neka prepucavanja, moraću da ti odgovorim, valjda forum i služi za te stvari... Fudbal moraš da gledaš hladne glave, a tako i oni koji su na terenu moraju da ga igraju... Upamti sada ovo što ću ti reći, ZLA KRV U SVLAČIONICI JE NAJPOGUBNIJA PO BILO KOJI FUDBALSKI KOLEKTIV NA SVIJETU, ČAK JE I GORA STVAR NEGO LI JE TO NEDOSTATAK KVALITETA... Vidim da su po tvom poimanju igre najbolji Zvezdaši, trojica sigurnih, sem Baneta za kojeg je neostavaren san da zaigra u Zvezdi (mislim kao klinac) danas Zvezda nema para da plati tu ljubav...