banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 09 Avg 2025, 04:42

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 22421 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 210, 211, 212, 213, 214, 215, 216 ... 1122  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 09 Okt 2010, 18:17 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 05 Feb 2009, 01:45
Neka neka pravićemo Antića od blata! Nakon ove sramote ako ne istjeraju bagru iz saveza opet će biti isto i opet će nas nabiti neki tamo Azerbejdžan, Kazahstan i sada Estonija. Ko je idući Lihtenštajn? U kvalifikacijama za SP BiH je razbila Estoniju sa 7-0 na svom terenu. Jučerašnju utakmicu nisam gledao jer nije bilo prenosa a bio sam van grada tako da nisam imao ni pristup Internetu ali kada sam čuo rezultat na BHT-u mislio da se komentator zajebaje. Zvučalo je strašno! Takođe zanimljivo je da se Srbija uspije kvalifikovati na neko prvenstvo u fudbalu svake prestupne godine i to obično bude SP a ne EP na koje se dosad nijednom nije kvalifikovala. Mislim da iz ove naše grupe idu Italija i Slovenija/Sjeverna Irska a Srbija neće vidjeti EP. Ruku na srce ako ne mogu na svom terenu pobijediti Estoniju onda nisu ni zaslužili da se plasiraju i da nas po ko zna koji put brukaju. U fudbalu nikako da naučimo lekciju i gradivo iznova i iznova ponavljamo. Nešto je trulo u savezu.

Vrh

PostPoslato: 09 Okt 2010, 18:34 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
Interesantno da niko nece da navija,svi bi da budu selektori ili da vode politiku saveza,pa cak i ovi sto nisu gledali utakmicu osjecaju potrebu da biraju selektora ili predsjednika saveza!

Gdje zivis ti kad nemas ni RTS ni Radio televiziju Republike Srpske i sta hoces reci sa tim "jer nije bilo prenosa"?

Vrh

PostPoslato: 09 Okt 2010, 18:40 
Stara kuka
Stara kuka

Schlager je napisao:
Interesantno da niko nece da navija,svi bi da budu selektori ili da vode politiku saveza,pa cak i ovi sto nisu gledali utakmicu osjecaju potrebu da biraju selektora ili predsjednika saveza!

Gdje zivis ti kad nemas ni RTS ni Radio televiziju Republike Srpske i sta hoces reci sa tim "jer nije bilo prenosa"?

Imam samo RTS putem satelita. RTRS nemam nikako. Nemam zemaljsku mrežu RTS-a. Živim u FBiH a van grada nemam kablovsku. I da ponovim: Antić je mnogo bolji od ovog amatera. Čovjeka je trebalo ostaviti na čelu reprezentacije. Ne bi se sigurno ovako obrukali.

Vrh

PostPoslato: 09 Okt 2010, 18:43 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Znas li da je imao platu 100 000 evra mjesecno,u drzavi gdje Predsjednik Republike ima 3000 evra,i mislis li da je rezultatima i igrom opravdao toliku platu i da ga je i dalje trebalo placati 100 000 evra mjesecno?

Vrh

PostPoslato: 09 Okt 2010, 18:51 
Stara kuka
Stara kuka

Schlager je napisao:
Znas li da je imao platu 100 000 evra mjesecno,u drzavi gdje Predsjednik Republike ima 3000 evra,i mislis li da je rezultatima i igrom opravdao toliku platu i da ga je i dalje trebalo placati 100 000 evra mjesecno?

Bolje da su našli za manji novac nekog stranca nego ovog amatera. Fudbaleri su opet posebna priča. Drugi sportski savezi preživljavaju sa mnogo manje novca a ti sportisti daju mnogo bolje rezultate. U Srbiji ima jedan ispravan bazen, Nađa Higl trenira na bazenu u Pančevu, trenira je vlastiti brat i svjetska je prvakinja. Može sa manje novca ali fudbaleri navikli na više a rezultata nigdje. Mnogo bolje uslove za treniranje imaju od plivača, košarkaša, odbojkaša, vaterpolista, atletičara a rezultata nema. Da li je to normalno?

Vrh

PostPoslato: 09 Okt 2010, 18:58 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Slazem se sa tobom da Pizon nije pravi izbor i da bi najbolji bio neki stranac,neopterecen kumovskim,rodjackim i zemljackim vezama,ili klubastvom zvezda -partizan,ali ne neki koga je vrijeme pregazilo,kao Klemente,vec neki perspektivan. Da sam ja predsjednik saveza,doveo bih za 10 000 eura mjesecno onog slovenackog selektora matijaza keka,koji sa onako limitiranim igracima cini cuda i igra pravi fudbal,mogu samo zamisliti sta bi napravio sa materijalom kojeg mi imamo,i siguran sam da bi igrali samo oni koji ginu na terenu.

Ali,posto nisam predsjednik saveza,ostaje mi samo da navijam,kakvi god da smo.

PS Neumjesno ti je sto poredis fudbal sa nekim od tih sportova,pogotovo vaterpolom. Fudbal igra cijeli svijet,a vaterpolo se ozbilno igra samo u ex-yu i jos dve zemlje,i veci je uspjeh biti 15 na svijetu u fudbalu nego prvak svijeta u vaterpolu.

Vrh

PostPoslato: 09 Okt 2010, 19:58 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Jun 2008, 22:54
no comment

Nećkala se lopta nećkala...

Vrh

PostPoslato: 09 Okt 2010, 20:02 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 26 Sep 2010, 10:45
Schlager je napisao:
PS Neumjesno ti je sto poredis fudbal sa nekim od tih sportova,pogotovo vaterpolom. Fudbal igra cijeli svijet,a vaterpolo se ozbilno igra samo u ex-yu i jos dve zemlje,i veci je uspjeh biti 15 na svijetu u fudbalu nego prvak svijeta u vaterpolu.

Zašto je neumjesno porediti??? I košarku igra cijeli svijet pa smo opet svjetska velesila. Koliko je vaterpolo popularan u svijetu toliko je i kod nas. Isto tako košarka, rukomet, odbojka... pa smo opet bili svjetski i evropski prvaci u tim sportovima.

Vrh

PostPoslato: 09 Okt 2010, 20:34 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Maj 2009, 15:20
Треба њима отети паре ватерполисти,кошаркаши,одбојкаши гину ,а на такмичења иду помоћу кредита док се ови идиоти гађају милионима. Све то треба разјебати кад нема пара нема ни лопова. Играчи вјероватно неће да се замјерају народу али требали би се и они изјаснити , не требају ни играти док се ово не разријеши па нек игра толе и компанија и онако је изјавио да пласман није императив.

Vrh

PostPoslato: 09 Okt 2010, 20:45 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

U 90% zemalja se ni ne objavi ko je prvak svijeta u vaterpolu,a kamoli da to neko prenosi!!A kad je Mundijal u fudbalu,citava planeta stane na mjesec dana.

Znam da ste svi razocarani zbog ovog sinoc,ali ipak nemojmo porediti ta dva sporta,ispadamo smijesni ako neko cita ovo. Kao sto su meni bili Hrvati smijesni prije mjesec dana sa onim citavim cirkusom,velicanjem i pretjerivanjem kad su postali prvaci Evrope u Zagrebu.

U tom sportu je duplo jace prvenstvo ex-yu nego da sve ostale zemlje u svijetu igraju svoje prvenstvo!

Vrh

PostPoslato: 09 Okt 2010, 20:57 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Maj 2009, 15:20
Schlager je napisao:
U 90% zemalja se ni ne objavi ko je prvak svijeta u vaterpolu,a kamoli da to neko prenosi!!A kad je Mundijal u fudbalu,citava planeta stane na mjesec dana.

Znam da ste svi razocarani zbog ovog sinoc,ali ipak nemojmo porediti ta dva sporta,ispadamo smijesni ako neko cita ovo. Kao sto su meni bili Hrvati smijesni prije mjesec dana sa onim citavim cirkusom,velicanjem i pretjerivanjem kad su postali prvaci Evrope u Zagrebu.

U tom sportu je duplo jace prvenstvo ex-yu nego da sve ostale zemlje u svijetu igraju svoje prvenstvo!

Ја не поредим ватерполо и фудбал нема потребе да се пореде али да се улажу средства у друге спортове колико у фудбал могли би имати дупло више олимпијаца. Мени то највише смета тако и код нас дај за игокеу и борац дај нову дворану ено градски стадион празан а они хоће да праве још двије трибине ,а све остале клубове ћемо расформирати јебеш спорт.

Vrh

PostPoslato: 09 Okt 2010, 21:52 
Pripravnik
Pripravnik

Sad znate zašto kažem ''jebem ti fudbal'' kad igram basket :D :D :D

Vrh

PostPoslato: 10 Okt 2010, 00:38 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Feb 2010, 15:17
Ajoj ljudi, pa zna li iko ima li kakvih reakcija iz vrha srpskog fudbala?
Nije valjda da svi cute i cekaju da nas i Italija ponizi pa da se trazi novi selektor?

Vrh

PostPoslato: 10 Okt 2010, 00:59 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Sep 2003, 02:52
Citiraj:
Ajoj ljudi, pa zna li iko ima li kakvih reakcija iz vrha srpskog fudbala?
Nije valjda da svi cute i cekaju da nas i Italija ponizi pa da se trazi novi selektor?

naravno da nema nikakvih reakcija. od koga ocekujes reakcije? toleta? bata djore? takve ljudske i moralne gromade sigurno nemaju vremena za izjave, jer se bave razmisljanjem kako da pomognu srpskom fudbalu.
tole reko kad je bila afera sa anticem da mu na pamet ne pada da daje ostavku, da nije uradio ni pola toga za srpski fudbal sto je mislio. prema tome, stvar jasna

Vrh

PostPoslato: 10 Okt 2010, 09:13 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2003, 12:43
Ова екипа је е(мотивно) испражњена. Треба им јака карактерна личност који би био за њих ауторитет и мотиватор. Чак смо и ми, као навијачи, мање заинтересовани него што би требало. То је мој дојам. О криминлацима у ФСС, нећу, јер сам све рекао превише пута.

Vrh

PostPoslato: 10 Okt 2010, 11:28 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 12 Jun 2009, 16:30
Je li to ona Estonija sto je popusila 7 komada od "muslimana" u Zenici? Nisam siguran, pa zato pitam.

Vrh

PostPoslato: 10 Okt 2010, 12:12 
Pripravnik
Pripravnik

wolfsburg_rapsodija je napisao:
Je li to ona Estonija sto je popusila 7 komada od "muslimana" u Zenici? Nisam siguran, pa zato pitam.

Manje-više to je ta estonija. Eto, sad imate priliku da se kurčite kako ste razvalili neke anonimuse od kojih je Srbija izgubila 3:1 i to kod kuće.

P.S. Lukoviću, u stranu !!!

Vrh

PostPoslato: 10 Okt 2010, 16:22 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 10:52
Ma kod nas je prisutan taj seljacki mentalitet,u reprezentaciji igraju vecinom imena,i neke zasluge iz proslosti,a kvalitet igraca i forma,je u drugom planu,zalosno ali je tako...Znam ja njihovo razmisljanje,sto bi se ja trudio do maksimuma za reprezentaciju,jos ne daj boze da se povrijedim,i ode karijera u k...c,a za sta?Kako drugacije objasniti da Krasic rastura u Juventusu,a kad igra za nacionalni tim,kao da nije isti covjek.Jos je puno takvih primjera...Jednom sam rekao i ponovicu opet,ne trebaju nama umisljenje zvijezde,koje nece iscijediti zadnji atom snage kad igraju za majku Srbiju,nama trebaju borci.Eno kosarkaska reprezentacija,sve mladi igraci zeljni dokazivanja....Ne znam sjeca li se iko one prijateljske skoro protiv Japana,kad smo igrali samo sa igracima iz JSL,i razbili smo ih na njihovom domacem terenu 3:0!Covjek se malo zamisli...

Nervira me i konstantno forsiranje nekih igraca,na primjer Lukovica,koji po meni nista nije pokazao na Svjetskom,Subotic je za njega bog i batina...Ista stvar je i sa Mrdjom bila,ruku dajem da je bolji i od Pantelica i od Lazovica zajedno.I tako dalje,i tako dalje...

Krivo mi je sto smo se taman krenuli uzdizati kao reprezentacija,a sad smo ponovo pali,i sto je najgore ovo je tek pocetak,mogu samo zamisliti sta ce biti kasnije.Sramota.

Vrh

PostPoslato: 10 Okt 2010, 18:51 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:47
Evo recimo kakav je odnos prema reprezentaciji i dresu sa državnim grbom...

Nemanaj Vidić, za kojeg ja lično smatram da je generator nesloge u državnom timu zajedno sa Stankovićem je nakon nepotrebno dobijenog kartona, brže bolje sjeo u avion i pojurio put Mančesteram, valjda da ga Ferguson ne čeka, ipak je on kapiten, a za Srpski dres, ma ko ga jebe... Sjećate li se Mateje Kežmana i njegovog odlaska sa S.P. 2006 godine... Još jedna stvar koju sam vidio tek kada sam pregledao snimak na SOS kanalu, kada je Kuzmanović onako s(p)retno zabio gol, niko od igrača iz reprezentacije nije mu potrčao u zagrljaj, čudno zar ne??? Ili ipak nije, ipak su Srbi na terenu...

Vrh

PostPoslato: 10 Okt 2010, 18:54 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
Da svi igraju i trude se kao Vidic gdje bi nam bio kraj..

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 22421 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 210, 211, 212, 213, 214, 215, 216 ... 1122  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]