banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 05 Avg 2025, 23:47

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 972 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44 ... 49  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: F1 Sezona 2010
PostPoslato: 06 Okt 2010, 13:06 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2001, 01:00
Iako bih volio da Kubica dobije konkurentan bolid, nekako mislim da bi njegov prelazak u Ferrari bio problematican. Navodno su Alonso i on dobri prijatelji, ali uvijek postoji gorak ukus sezone 07 i bojazni da bi se nesto slicno moglo ponoviti :?

Life is a very, very serious thing. I think we should all wear black and not talk to each other at all, that way we can learn more about ourselves. Also, we should cry more. That way we wash our eyes, so we can see better. Seeing is believing. I believe we should stop smiling; it gets on other, normal people’s nerves. Maybe we should sleep all the time, but not dream; dreams are so last week. Otherwise, I am cool.

Vrh

PostPoslato: 06 Okt 2010, 13:09 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Ma u Ferrariju se sve brzo rascisti nakon nekoliko trka, ako se neko pokaze kao bolji vozac, odmah mu daju mesto prvog u timu... Verovatno je bolid za sledecu sezonu prilagodjen Alonsu, tako da sumnjam (a mozda i gresim) da bi se Kubica odmah uklopio... Uz to Kubica je jedan od najvisih vozaca F1, tako da se za njega bolid potpuno drugacije podesava, dok oni to usklade, prodje godina, narucito u sadasnjem Ferrariju, gde sve rade traljavo

Vrh

PostPoslato: 07 Okt 2010, 15:48 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

A sto Petrov dovlaci pare, sada je Renault potpisao ugovor sa ruskom vodkom Flagman, do kraja ove sezone... Covek je definitivno osigurao mesto za sledecu godinu, pogotovo jer je Kimi popljuvao Renault sto su koristili njegovo ime u samopromociju, jer nije planirao da vozi za njih

Vrh

PostPoslato: 07 Okt 2010, 16:06 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
Ebote, mislim da se njima vise isplati Petrov zbog sponzora nego Kubica, koliko god dobro on vozio..

Vrh

PostPoslato: 07 Okt 2010, 16:26 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pa jbg, ocekuj u narednim godinama kineske i vise indijskih vozaca u tim losim timovima. Nisu samo talenti za F1, novac igra veliku ulogu... Prednost tih losijih timova je to sto imas 2 vozaca... Uzmes jednog solidnog i jednog pocetnika da dovuce sponzore... E sada sto su u velikom razvoju nekadasnje zemlje treceg sveta, to je druga stvar...

Renault je tu odradio odlican posao, doveo je kubicu, a isplatio ga parama od Petrova koji je sebi kupio mesto i dnoveo jos bruka sponzora. Posle one krize, nakon presude o namestanju VN Singapura, Renault izgleda vise nego odlicno

Vrh

PostPoslato: 07 Okt 2010, 16:32 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

A sto je najgore Petrov uopste nije los vozac, jos je neiskusan ali kontam da ce sledece godine biti dosta bolji..

Vrh

PostPoslato: 07 Okt 2010, 16:35 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pa onako, nije... Ja sam ga vise simpatisao jer je Rus, nego zbog vozackih kvaliteta... Ali ako cemo iskreno 10 puta je bolji od Pikea mladjeg (koji je doveden iz istog razloga... Sponzori)

Vrh

PostPoslato: 08 Okt 2010, 10:40 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Boga mi RB izgleda premocna na prva dva treninga jutros, cak su i Alonso i Massa izjavili da su iznenadjeni njihovom formom... Cini mi se da nemaju recepta za njih i da se nadaju kisnim uslovima kako bi ta premoc nestala

Vrh

PostPoslato: 08 Okt 2010, 12:00 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Ajmo Webber!

Vrh

PostPoslato: 08 Okt 2010, 17:48 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Izgleda da ce definitivno biti kise u Japanu... E to u mnogome menja stvari... Mada su ovi moji fenomeni po pitanju taktike za kisne trke :)

Vrh

PostPoslato: 08 Okt 2010, 18:12 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Okt 2010, 15:23
Moglo bi biti veoma veselo po kisi ... mada i dalje prednost dajem RB. imaju setup u pm ...

Vrh

PostPoslato: 08 Okt 2010, 18:17 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Vettel je dobar po kisi ali opet sve zavisi kakav ce im setup biti... Kisni uslovi smanjuju razliku medju timovima na minimum tako da ce pored kise i manje greski odluciti pobednika trke

Vrh

PostPoslato: 08 Okt 2010, 18:21 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

da li ce to dati priliku i Schumacheru ? :)

Vrh

PostPoslato: 08 Okt 2010, 18:24 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Hoce... Da se blamira :D

Vrh

PostPoslato: 08 Okt 2010, 18:28 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

:)

Vrh

PostPoslato: 08 Okt 2010, 18:35 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Alonso: Nemamo razloga za zabrinutost

Fernando Alonso je imao treće najbrže vrijeme na drugom slobodnom treningu, ali za Vettelom je zaostajao čak devet desetinki sekunde.

"Ova staza im možda najviše odgovara"

Ferrarijev vozač Fernando Alonso tvrdi da nema razloga biti zabrinut zbog Ferrarijeve forme u Suzuki, premda je Red Bull Racing dominirao prvim slobodnim treninzima.

"Siguran sam da ćemo sutra biti brzi. U subotu uvijek sve stavite na bolid, najbolje dijelove, najbolje postavke i takve stvari. Ali, jednako tako očekujem i od njih da budu još brži."

"U subotu vozite s trkaćim paketom. Danas nije bilo iznenađenja, znali smo da će Red Bull ovdje biti brz. Ovo je staza koja im možda najviše odgovara, ali kao što sam jučer rekao, samo ih moramo pritisnuti. Moramo ih prisiliti da i oni forsiraju i da im vikend ne bude jednostavan."

Alonso o vremenskim prilikama

Alonso je svjestan i da bi promjenjivi vremenski uvjeti mogli zakomplicirati japanski GP vikend.

"Uvijek kada je mokro očekujem težak dan za sve. Moramo biti u najboljoj mogućoj poziciji, ali znamo da je utrka u nedjelju i da za tada očekujemo suhe uvjete, tako da se svašta može dogoditi."

"Ovo je staza na kojoj imate priliku pretjecati, tako da sutra ne trebate biti zabrinuti, bez obzira na startnu poziciju."

"Očekujem da će neke momčadi sutra biti brze po mokrom, možda Mercedes, Renault ili Williams. Svi oni mogu imati dobre kvalifikacije."
Komentirajući Ferrrijevu formu po kiši, Alonso je rekao: "U Australiji smo napravili samo nekoliko krugova i onda prešli na gume za suho, u Kini smo bili OK, u Spa je kišilo u petak ujutro kada smo bili najbrži tako da nisam zabrinut za naše performanse po kiši, premda znamo da je sreća velika stvar."

Vrh

PostPoslato: 08 Okt 2010, 23:00 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Kubica 2x #3. Zadovoljan sam :D
Sutra su quali u 7:00, a trka je u nedelju u 8:00.

Life is a very, very serious thing. I think we should all wear black and not talk to each other at all, that way we can learn more about ourselves. Also, we should cry more. That way we wash our eyes, so we can see better. Seeing is believing. I believe we should stop smiling; it gets on other, normal people’s nerves. Maybe we should sleep all the time, but not dream; dreams are so last week. Otherwise, I am cool.

Vrh

PostPoslato: 08 Okt 2010, 23:06 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Ovaj vikend je red da i Alonsu otpadne tocak, ne moze samo Hamiltonu.. On je svoje odradio zadnje 2 trke :D I da, ajmo Webber! A mogao bi i Schumi da ode na postolje barem jednom ove sezone :)

Vrh

PostPoslato: 09 Okt 2010, 06:17 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Kvalifikacije pomerene zbog jake kise. Pitanje je kada ce zapoceti :-?

Vrh

PostPoslato: 09 Okt 2010, 07:03 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Maloprije rekose na HRT, ako se i nakon ove pauze nista ne desi realno je ocekivati da se kvalifikacije odvezu sutra prije trke, oko 3:00 po nasem vremenu.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 972 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44 ... 49  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]