Evo probao sam sad malo King's Bounty, ovo djeluje mnogo dobro, mnogo mi se svidio početak. Kao prvo svidjela mi se grafika, pri tom posebno mislim na vesele i žive boje, sve izgleda dosta dopadljivo, a ima i dosta lijepih detalja, teksture su čiste. Izgleda upravo onako kako bi po meni igra ovog tipa trebala da izgleda (tako mi je i HoMM 3 svojevremeno izgledao). Humor se vidi odmah na početku kod ona tri testa, ali najjači fazon do sada je što sam na trećem testu našao točak od kočija i vidio da se on može za početak upotrebiti kao štit, što je samo po sebi otkačeno, ali još jače je kada vidiš da ti pri korištenju točka kao štita Defense raste za +1 ali ti zato Intellect pada za -1

Vidim da ima dosta čitanja, dosta konverzacije. Moram pohvatati još par sitnica oko mehanike igre, razvoja lika, opremanja jedinicama, ali mislim da bi mi se ovo dosta svidjelo, a vidim da su igru dosta nahvalili u SK. Oni su napisali čak i ovo
Kako iza svakog uspešnog muškarca stoji uspešna žena, u King’s Bountyju možete da se oženite nekom od dama u nevolji koje ćete sretati tokom svojih avantura (neke od njih možete i da kupite kao robinju!). Sem interesantnih dijaloga, supruga vašem heroju donosi određeni bonus (napad, odbrana, intelekt, leadership), a i raspolaže sopstvenim inventarom, tako da dobijate bonuse od dodatnih delova opreme koje ona koristi. Nakon razgovora o potomstvu, vaša supruga će dobiti prinovu, a kako svako dete čini roditelje srećnijim, ovde vam i svako dete daje određeni bonus.Držaću se Mass Effecta jer sam si zadao quest da završim oba dijela prije prelaska na nešto drugo, a to drugo je pored Planescpae Tormenta sada i ovaj King's Bounty.