soadrock je napisao:
Meni nije jasno zasto toliko pljujete po nasem faksu? Ok, slazem se da da stanje nije savrseno, ali ljudi, zaboga, pa nije ni toliko lose. Ovaj faks jaca volju, nismo u vrticu da nas tete maze i paze. I sto svi pljuju po "rospijama" iz studentske sluzbe? To sto sa studentima rade od 12 do 14 ne znaci da ostatak radnog vremena piju kafu. Posao studentske sluzbe nije samo ovjeravanje prijava koje studenti donesu u 15h pa se zale, vec hrpa druge papirologije... Opusteno, ucite, trudite se, dajte sve od sebe i uspjeh je zagarantovan... Ako vas vec sada sve nervira, sta cete za 5 -6 godina kada vam ispred vrata bude sjedilo 50 bolesnih ljudi???
ти мисли како хоћеш, али по мени стање јесте веома лоше!!! и навео-ла си толико небулоза и смијешних примјера да не знам одакле да почнем да те демантујем.
чуј да ме тете мазе и пазе... па не тражим ја то, ја као и већина студената тражим само нормалне услове за студирање, а то значи да имамо рокова колико и остали факултети(можда и више јер нама и треба више), а не да нам и законски одобрене рокове професори умањују(један умјесто два). па ево и сад већина факултета одобрила октобарски рок, а код нас се још ништа не зна

, и да се ови из савеза студената не боре сигурно га не би ни одобрили, а овако МОЖДА и хоће...
чуј овај факс јача вољу, ма зајеби ти то, јебало те јачање воље кад професор у недјељу у 9 навече зовне представника године и каже да је испит сутра у 11 сати?! и када тај исти професор обори на испиту из прве помоћи 6 од 8 чланова факултетске секције из прве помоћи који су заједно радили и вјежбали 4 мјесеца прије тога и припремали се за такмичење(неки студенти који су тад оборени ове су године постали државни прваци у пружању прве помоћи)
само тражимо нормалне услове за студирање и ништа више! ја нећу да трпим тортуру одређених умишљених ћурана на нашем факсу који мисле да су богови. ја нећу да се моје дијете мучи у таквом школском систему да би добило диплому. умјесто да имамо најбоље услове због тежине факултета, ми имамо најгоре! па гдје је ту логика. половину професора баш брига за студенте(као да они никад нису студирали). па они сви треба да буду ту због нас, да нам излазе у сусрет кад год могу, а не да раде супротно
А ово на крају што си написао-ла да само учимо и труд ће бити загарантован, то сам на факсу чуо од још једно два студента који чисте годину за годином, и баш их брига за остале... оно на фазон само ви учите немојте кукати и биће све добро...
а за тете у студентској тачно је да имају и другог посла, али кад 90% људи на факсу каже за њих да су нељубазне, е онда јебга. и ако имају пуно посла нека факс запосли још једну, али радни вријеме од 12-14 је недопустиво(мада ми се чини да више није тако)
ето према мени је једино била љубазна она млада са опште медицине, ове остало како кад
а ово за болесне људе, е то ти је врх компарације, какве везе имају болесни људи са свиме овим?