banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 31 Jul 2025, 00:10

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 8794 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37 ... 440  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: Ebay!
PostPoslato: 10 Sep 2010, 22:36 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Okt 2008, 12:59
Moze debitna Visa Electron iz Raiffeisena i iz Zagrebacke Unicredit banke jer one imaju ona trocifreni CSC kod pozadi kod potpisa, a ostale iz drugih banaka nemaju, a neophodan je pri registraciji na PayPal.
I na debitnoj ti odobre minus ako redovno primas platu (ili mozda stipendiju) na nju, u iznosu plate. Valjda uzmu prosjek posljednjih 6 mjeseci i toliki ti minus odobre. To me jednom zeznulo jer sam bio navikao da skidam sa nje na bankomatu do nule, a nisam primjetio da su mi odobrili minus, i ja skidao...skidao... bez evidencije.
Da bi kod nas izvadio kreditnu karticu (Visa classic ili Master) moras biti zaposlen, ili imati neka zvanicna redovna primanja na racun, poput kirije. Inace je ne mozes dobiti koliko god imao gotovine u dzepu i bio u stanju da uplacujes na racun.

Vrh

PostPoslato: 11 Sep 2010, 08:03 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2010, 20:42
blaf77 je napisao:
Moze debitna Visa Electron iz Raiffeisena i iz Zagrebacke Unicredit banke jer one imaju ona trocifreni CSC kod pozadi kod potpisa, a ostale iz drugih banaka nemaju, a neophodan je pri registraciji na PayPal.
I na debitnoj ti odobre minus ako redovno primas platu (ili mozda stipendiju) na nju, u iznosu plate. Valjda uzmu prosjek posljednjih 6 mjeseci i toliki ti minus odobre. To me jednom zeznulo jer sam bio navikao da skidam sa nje na bankomatu do nule, a nisam primjetio da su mi odobrili minus, i ja skidao...skidao... bez evidencije.
Da bi kod nas izvadio kreditnu karticu (Visa classic ili Master) moras biti zaposlen, ili imati neka zvanicna redovna primanja na racun, poput kirije. Inace je ne mozes dobiti koliko god imao gotovine u dzepu i bio u stanju da uplacujes na racun.

ово нисам знао да се може одобрити минус и код дебитне картице. јест да за сад немам никакве сталне мјесечне приходе, али добра информација за знати

мада ја имам и рачун и маестро картицу у Развојној банци, тако да бих вјероватно тај рачун користио за било какве мјесечне уплате(да их имам)

Vrh

PostPoslato: 11 Sep 2010, 15:24 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Feb 2010, 18:20
Ljudi ima li iko iskustva, za koliko od prilike mogla stici posiljka iz bugarske air mailom koja tezi manje od pola kg?

Vrh

PostPoslato: 13 Sep 2010, 23:51 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Maj 2006, 19:12
Moj tracking number mi kaže da je pošiljka stigla na sarajevski aerodrom. Mogu li poštara očekivati ove sedmice?

Vrh

PostPoslato: 19 Sep 2010, 16:11 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 26 Maj 2007, 10:40
Oke, grazie štrumfovi :D ! A još jedno pitanje - za slanje paketa po BiH, koju "poštu" koristiti? Kako se tarifira prevoz? Po težini, glomaznosti paketa, po udaljenosti? Viđao sam po gradu mislim nešto kao DHL. Jel to to ili ima nešto drugo?

Vrh

PostPoslato: 19 Sep 2010, 16:28 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Skup ti je DHL za BiH, i nema potrebe. Posalji obicnom postom, ili preporuceno. Ima jos i Fedex i jos nekoliko tih sluzbi, ne znam nazive, mogu se raspitati...

Vrh

PostPoslato: 19 Sep 2010, 17:12 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Feb 2008, 02:17
Za slanje po BiH imas i ove domace kurirske sluzbe, nisam tacno siguran, mislim da je City Express ili tako nesto, a mislim da su jeftiniji nego DHL ili FedEx.

Vrh

PostPoslato: 19 Sep 2010, 17:31 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Cini mi se da je City Express samo za podrucje BL, ili mozda grijesim, ali zato ga nisam spomenuo maloprije.

Vrh

PostPoslato: 19 Sep 2010, 18:40 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 26 Maj 2007, 10:40
blaf77 je napisao:
Skup ti je DHL za BiH, i nema potrebe. Posalji obicnom postom, ili preporuceno. Ima jos i Fedex i jos nekoliko tih sluzbi, ne znam nazive, mogu se raspitati...

Preporučeno? A kako to u običnoj radim? Šta, odem u poštu i kažem: "Ej vidite ovaj paket što vam je blokirao vrata? - e pa to šaljite" :D ili im dam adresu i uplatim šta treba već, a oni dođu nekim prevoznim sredstvom na adresu i pokupe paketić?
Hvala za info, ako još ko šta zna - pišite

Vrh

PostPoslato: 19 Sep 2010, 18:44 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Znas ono iz Valtera: "E pa gledaj lafcino, vidis ga"
http://www.postesrpske.com/page.php?id=49

Vrh

PostPoslato: 19 Sep 2010, 18:57 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Maj 2006, 19:40
ja redovno koristim In time, jako profesionalni, doci ce ti na vrata i preuzeti paket

Vrh

PostPoslato: 19 Sep 2010, 21:18 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2005, 00:10
Fedex (A2B novi naziv )
do 10KG je 11.8KM

ja svu svoju robu preko njih

prije sam INTIME al uveli da naplacuju povrat novca 50% od posiljke
pa me iznervirali i prestao sa njima

PIK Radnja

Vrh

PostPoslato: 25 Sep 2010, 14:41 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Ljudi sa radošću javljam da mi je stvarčica stigla iz Kine i da radi i da nisam platio carinu već samo 3 KM poštaru. Ali neću mu još slati feedback, hoću malo da je testiram. Tačno 14 dana.

Vrh

PostPoslato: 25 Sep 2010, 21:21 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2010, 20:42
ја у задње вријеме накуповао пуно ситница са оне странице http://www.dealextreme.com/ , па ми свако неколико дана долази неки пакет, јер сам их све наручивао у различито вријеме.
имају баш јефтиних ствари, милијарду неких ситница за 2 долара. мада ни квалитет није неки :)

и дефинитивно је боље писати име без квачица на словима ш, ћ и слично. ови кинези понекад имају проблема са штампањем таквих слова па само пишу упитници

Vrh

PostPoslato: 25 Sep 2010, 21:53 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

I bolje ti je sto si narucivao odvojeno, kad narucis hrpu odjednom duze putuje, treba im vremena da to spakuju zajedno, jos ako im nesto trenutno zafali-nikad stici. Prvi put mi je od njih nesto stiglo nevjerovatno brzo, svega par dana, najduze sam cekao mjesec dana, a obicno stigne za 14-15.

Vrh

PostPoslato: 25 Sep 2010, 22:45 
Iggy_PoP je napisao:
Oke, grazie štrumfovi :D ! A još jedno pitanje - za slanje paketa po BiH, koju "poštu" koristiti? Kako se tarifira prevoz? Po težini, glomaznosti paketa, po udaljenosti? Viđao sam po gradu mislim nešto kao DHL. Jel to to ili ima nešto drugo?

imaju srpske poste, tu brzu postu i povoljnija je od ostalih, bar su mi tako rekli ovi sto koriste te usluge.

Vrh

PostPoslato: 27 Sep 2010, 01:04 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Šta ja imam od toga što prodavci ostavljaju meni pozitivne feedback?

Vrh

PostPoslato: 27 Sep 2010, 01:28 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Jan 2008, 12:33
lakse ces trgovati:P

Vrh

PostPoslato: 27 Sep 2010, 14:12 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Sada sam naručio par sitinica od različitih trgovaca i sa besplatnim pošiljkama.

Vrh

PostPoslato: 27 Sep 2010, 14:50 
Voajer
Voajer

Pridružio se: 27 Sep 2010, 14:20
DOBRI LJUDI POMOOOOOOĆ....danas sam digao VISA ELECTRON debitnu karticu Reiffeisen u banci i na nju uplatio 45 KM , stigao kući i pokušao da verifikujem na Moneybookersu i Pay Pal-u ali ne može ...Sve sam dobro ukucao i onaj trocifreni CVV broj iza ali mi odbija ( kod moneybokersa navodi tri razloga da mi banka ne odobrava u kladioničke svrhe,da nisam dobro upisao podatke,ili da nemam para na računu - OVA DRUGA DVA RAZLOGA 100 & NISU TAČNI a ovaj prvi ne znam da li na to banka može uticati )...Probao sam direktno uplatiti na BWIN karticom ali mi kaže sledeće :

Vaš zahtjev za transakcijom je odbijen od banke koja je izdala kreditnu karticu. Za detaljnije informacije obratite se istoj.

Sad ne kontam u čemu je fazon kad ljudi ovde pišu da uplaćuju istom karticom....Da li je neko imao sličan problem i kako ga je rešio?????? ( Inače kartica mi treba i za klađenje online i kupovinu preko Pay Pala ali izgleda da ne mogu ni jedno ni drugo :(((((((((((((((

MOLIM POMOĆ

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 8794 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37 ... 440  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]