banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 11 Avg 2025, 18:56

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 22421 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 199, 200, 201, 202, 203, 204, 205 ... 1122  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 10 Sep 2010, 14:01 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Sep 2003, 02:52
ja mislim da bi subotic morao da igra za italiju, jer ipak je mjesto gdje je rodjen nekada pripadalo rimskom carstvu. covjek je rodjen u SFRJ, za koju ne moze da igra iz prostog razloga sto vise ne postoji. uostalom, sve je to glupost, svako treba da igra za onu reprezentaciju za koju hoce, bez obzira gdje bio rodjen.
ja bih, licno, volio da za srbiju igra i hasim taci, ako bi to donijelo neke promjene u ovom sranju od igre sto nam ga serviraju sto igraci sto trener koji je za sebe umislio da je ferguson, pa da mu se sve moze.

inace, sljedece sedmice ce se raspravljati o smjeni antica, i po prvi put iskreno navijam za to da ga smijene, pa makar doveli i onu splacinu od pizona. od kraja svjetskog prvenstva antic se ponasa toliko arogantno, bahato i nezainteresovano, kao da ga se sve to vise apsolutno ne tice. mi igramo sve gore i gore, a on se i dalje ponasa kao da je upravo osvojio svjetsko prvenstvo sa bangladesom, pa da ima beskonacan kredit.
sve mi se cini da je reprezentacija opet u velikom padu, i da cemo na sljedece veliko takmicenje opet morati da cekamo 4 ili 6 godina.

Vrh

PostPoslato: 10 Sep 2010, 14:07 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Milanko Djeric je napisao:

inace, sljedece sedmice ce se raspravljati o smjeni antica, i po prvi put iskreno navijam za to da ga smijene, pa makar doveli i onu splacinu od pizona. od kraja svjetskog prvenstva antic se ponasa toliko arogantno, bahato i nezainteresovano, kao da ga se sve to vise apsolutno ne tice. mi igramo sve gore i gore, a on se i dalje ponasa kao da je upravo osvojio svjetsko prvenstvo sa bangladesom, pa da ima beskonacan kredit.
sve mi se cini da je reprezentacija opet u velikom padu, i da cemo na sljedece veliko takmicenje opet morati da cekamo 4 ili 6 godina.

Potpis, od reci do reci...

Vrh

PostPoslato: 11 Sep 2010, 08:18 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2002, 01:00
Slažem se!

Vrh

PostPoslato: 11 Sep 2010, 10:24 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Nov 2009, 13:42
jadna li nam majka ako dodje pizon kao sto danas pise u pressu

Vrh

PostPoslato: 11 Sep 2010, 13:09 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Okt 2002, 09:33
Hm, ako ja nešto silno ne griješim, moguće je sasvim da je Antić postigao neku vrstu kompromisa sa ovima iz Saveza. Tipa oni njemu kao smanje platu i odmah nakon utakmicu ili dvije krknu otkaz. On odmah dobija svoje pare i može da leti da traži drugi klub/reprezentaciju, a ovi mogu da postave nekog svog nesrećnika tipa Vermeza, Pižona, Kosanovića, Đorića ili tako nekog i da mu daju mnogo manje para i stvar riješena. Ili tako nešto.

Vrh

PostPoslato: 11 Sep 2010, 15:37 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

@harvester : zvuci kao teorija zavjere, ali sasvim moguce je da je to tacno, jer bi to objasilo anticev potpuno nonsalantan odnos prema reprezentaciji poslije sp.

neko pise, ne znam jel press ili neke ozbiljne novine, da je stvar vec rijesena - antic dobija otkaz, na klupu dolazi pizon, a direktor reprezentacije ljupko petrovic. ja sam se nado da je ta matora drtina konacno otisla u penziju. srecom, nikome nije jasno sta bi 'direktor reprezentacije' uopste trebalo da znaci, pa mozda i ako dodje na tu poziciju ne uspije da nacini neku vecu stetu. sto se tice pizona, mozda bi bilo bolje da uopste nemamo selektora, nego da budu on ili antic.

Vrh

PostPoslato: 11 Sep 2010, 23:00 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 06 Jan 2003, 01:19
Ako hoće da nešto naprave moraju dovesti stranca sa autoritetom i podići plate igračima i bonuse za dobre igre. Svima je zinulo dupe za pare tako da neće ostati imuni na takve ponude. Dok se to ne uradi, biće kao i do sada. Redanje nižerazrednih selektora ne pomaže i samo vrijeme prolazi a relativno kvalitetna generacija propada...

Inače ne znam samo kakvim ljepilom se ona "sveta stolica Srpskog fudbala" zalijepila kada im ne može niko ništa. Nije valjda da će morati akcija kao kod smjene Miloševića... Možda da tenkovi izađu na ulicu...

Vrh

PostPoslato: 12 Sep 2010, 15:11 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
za 50 min Krasic dvije asistencije....nije lose....

Vrh

PostPoslato: 17 Sep 2010, 11:28 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Evo šta Petrović misli o tome da Kleo postane konkurencija u napadu Žigiću, Lazoviću Panteliću...

"Imamo dobre napadače, ali svako ko može da pomogne dobrom rezultatu reprezentacije, dobrodošao je! Mislim tu i na Klea. Interesantan je igrač, veoma pokretljiv, ali polako, ima za to vremena", rekao je bivši trener Crvene zvezde.

Vrh

PostPoslato: 17 Sep 2010, 14:39 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Okt 2002, 09:33
Citiraj:
Interesantan je igrač, veoma pokretljiv, ali polako, ima za to vremena

U prevodu na srpski: "Čekajte da mi jave s vrha igra li ili ne."

Vrh

PostPoslato: 17 Sep 2010, 23:18 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Jun 2006, 15:21
Ili znaci: " Sacekacemo da ode iz partizana negdje u Evropu pa cemo privcati narodu kako vise nije zainteresovan i rijesen problem..."

На высокий берег на крутой.

Vrh

PostPoslato: 18 Sep 2010, 09:10 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2002, 01:00
Smarate više sa tim izvikanim Brazilcem. Vidjeli smo ga na djelu protiv nekog malo jačeg kluba poput Šahtjora ... nije ga nigdje bilo.
Kako je krenulo počećemo da ličimo na Ruse, Bugare i Hrvate koji u nedostatku dobrih košarkaša ili fudbalera pozivaju strance ... Uostalom, zaboli Klea dupe za Srbijom i navijačima ... reprezentacija mu treba tek da bi se jednog dana bolje prodao!

Vrh

PostPoslato: 18 Sep 2010, 10:15 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2003, 22:56
Uh, kako Subotić ispade protiv Karpata, mila majko, podsjetio je na zlatne momente u reprezentaciji. A i onaj golman Jorgačević, koga su svi hvalili je primio jedan tako pacerski go, da je to tužno.

sve dok nam je Popokatepetla...

Vrh

PostPoslato: 19 Sep 2010, 13:02 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Dec 2007, 17:26
Citiraj:
Novi selektor fudbalske reprezentacije Srbije Vladimir Petrović Pižon nezadovoljan je sredinom terena "orlova" i razmišlja o uručivanju poziva organizatoru igre Partizana, Saši Iliću.
Petrović u izjavi za Sport nije krio da mu je potreban neko ko će povezati odbranu sa napadom, jer mu se čini da tu najviše škripi.

"Potreban mi je Saša Ilić iz najboljih dana. Neko sa njegovim pasom, jer takvog igrača nemamo. Tražimo pleja, to je pitanje kojim se već dugo bavimo u srpskom fudbalu", rekao je novi selektor.

On priznaje da takvog rešenja nema na vidiku među mlađim igračima, pa nije nemoguće da se fudbaler Partizana vrati u nacionalni tim.

Ilić je za reprezentacije raznih država u kojima se nalazila Srbija odigrao 37 mečeva i postigao četiri gola, od toga jedan na Mondijalu 2006. u Nemačkoj.

Vrh

PostPoslato: 19 Sep 2010, 15:27 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jan 2007, 16:38
Ja sam čuo da je Perica Ognjenović u životnoj formi. :lol:

Vrh

PostPoslato: 19 Sep 2010, 15:31 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Ne bi me cudilo da Tole ubaci mnogo novih igraca :roll:

Vrh

PostPoslato: 19 Sep 2010, 15:34 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

tako je, vratiti sasu ilica, ali samo kao zamjenu za piksija, kojeg treba nagovorit da se reaktivira. ima tu jos imena. evo, recimo, goran obradovic dao gol za sion. odbranu pojacati sa spirom grujicem. takodje, vratiti lazetica i koromana.

Vrh

PostPoslato: 19 Sep 2010, 16:06 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jan 2007, 16:38
Ma sve su to amateri, treba dovesti zadnjeg spomenutog u pjesmi :D
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=clOu4n7WzZ4[/youtube]

Vrh

PostPoslato: 19 Sep 2010, 18:19 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2003, 12:43
Milanko Djeric je napisao:
tako je, vratiti sasu ilica, ali samo kao zamjenu za piksija, kojeg treba nagovorit da se reaktivira. ima tu jos imena. evo, recimo, goran obradovic dao gol za sion. odbranu pojacati sa spirom grujicem. takodje, vratiti lazetica i koromana.

Крстајић??? Мислим како то прескочити? Фејсу, прије него што прохода поново, ево и Богуновић даде гол... У том ће и пасош за Меду...

Vrh

PostPoslato: 19 Sep 2010, 18:34 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Citiraj:
Крстајић??? Мислим како то прескочити? Фејсу, прије него што прохода поново, ево и Богуновић даде гол... У том ће и пасош за Меду...

tako je, ponovo formirati petkovicevu odbrambenu liniju krstajic-gavrancic-vidic.
fejsa je, kad je oporavljen, skoro pa i polu-dobar igrac, a i ima ispod 35 godina, takvi nam ne trebaju

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 22421 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 199, 200, 201, 202, 203, 204, 205 ... 1122  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]