banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 12 Avg 2025, 23:25

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 1997 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37 ... 100  Sledeća

За кога ћете гласати на парламентарним изборима ове године:
СНСД 24%  24%  [ 42 ]
СДС 7%  7%  [ 13 ]
СДА 1%  1%  [ 1 ]
ПДП 8%  8%  [ 14 ]
Соц. партија 4%  4%  [ 7 ]
Странка за БиХ 1%  1%  [ 2 ]
СДП БиХ 5%  5%  [ 9 ]
Демократска странка 2%  2%  [ 3 ]
Немам појма, не размишљам о томе 5%  5%  [ 9 ]
Размишљам о томе, али нећу гласати ни за кога 9%  9%  [ 15 ]
ДНС 2%  2%  [ 4 ]
Српска радикална странка 6%  6%  [ 10 ]
Нова социјалистичка партија 12%  12%  [ 21 ]
Не размишљам о изборима и не излазим на њих 14%  14%  [ 24 ]
Ukupno glasova : 174
Autoru Poruka
PostPoslato: 04 Sep 2010, 13:00 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 20 Jun 2010, 21:04
_zoka je napisao:
I to je baš Broz vješao ljude......

Ma nije, sami su se vjesali, a Broz je pokusavao da ih zaustavi.

jellyfish je napisao:
Vidi se da ne poznajes istoriju. Broz je zavrsio u vojnoj tamnici u to vrijeme jer se upravo bunio protiv toga i nije htio ici u rat u koji ga je slala vojska u koju je bio prisilno natjeran. Procitaj malo Titovu biografiju pa onda pricaj.
Jedina stvar koja se moze zamjeriti Titu su neke stvari poslije rata, ali broj pozitivnih stvari koje je napravio visestruko nadmasuje sve negativne stvari, sto se za sadasnje politicare ne moze reci jer su napravili daleko vise negativnog nego pozitivnog.

Komedija :) Ne poznajem istoriju? Koju istoriju? Istoriju koju je sepavi kreirao pod prijetnjom Golim otokom? Da procitam biografiju? Jel jednu od onih koje su pisali rezimski sluzbenici od `45. do `80. godine? Citao sam ja i te biografije, samo ne znam kakve veze ta narucena stiva imaju sa realnoscu. Ono vozio nacve, borio se za prava radnika, a onda i za slobodu svih nasih naroda i narodnosti? Vazi.
O tim pozitivnim stvarima o kojima pricas mogu govoriti Hrvati kojima je dao drzavu koju ne samo da nikad nisu imali, nego je u tim granicama nisu ni sanjali, i to nakon sto su izvrsili stravican genocid i ratovali na strani sila osovine. Pozitivno ga mogu doziviti i muslimani koje je od vjerske grupe prepakovao u naciju. Mogu ga i Siptari slaviti, jer nije dozvolio povratak Srba na Kosovo i jer im je omogucio osnove onoga sto je danas kvazidrzava. Zasta Srbi da ga slave? Sto im je poderao drzavu? Sto je zbog njegovih izleta u kojima masakrira 25 njemackih vojnika streljano 2500 gradjana Kragujevca? Sto nikad nije pokusao proboj na Jasenovac, a istovremeno je srpsku djecu poslao da ih unakaze na besmislenom Sremskom frontu? Sto je vrsio masovna streljanja srpskih intelektualaca i "subverzivnih elemenata" na kraju rata? Sto je trazio da saveznicki bombarderi sravne Srbiju? Sto je nakon rata uzurpirao vlast i ukuinuo visestranacki sistem? Sto je Srbe bjesomucno slao na Goli otok? Sto nikad nije nasao za shodno da se pokloni Jasenovackim zrtvama? Sto je stvorio osnove onoga sto se desilo devedestih?
jellyfish je napisao:
Mozete pricati sta hocete ali rezultati koje je postigao "bravar" su daleko iznad rezultata koje je postigao "psihijatar". Prvi je iz niceg stvorio nesto, a drugi iz svega stvorio veliko nista.

Karadzic nije dosao na vlast kao rezultat bolesne ambicije, vec sticajem okolnosti u kojima su odredjeni nacionalisticki vjersko fanaticki elementi razbijali drzavu. U takvim okolnostima, ucestvovao je vise ili manje uspjesno u stvaranju Republike Srpske koja je danas realnost koliko se god to nekom svidjalo ili ne.

Vrh

PostPoslato: 04 Sep 2010, 14:13 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2003, 22:56
Ajd sad fino ovu raspravu nastavite na Politici, gdje sigurno ima barem pet tema o dotičnim stvarima.

sve dok nam je Popokatepetla...

Vrh

PostPoslato: 04 Sep 2010, 19:19 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 02 Mar 2010, 15:59
jeste ali za politiku ima limit ulaska....neznam koliko moras imati postova...budalestina totalna...

Vrh

PostPoslato: 05 Sep 2010, 02:39 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2003, 22:56
dolomit je napisao:
jeste ali za politiku ima limit ulaska....neznam koliko moras imati postova...budalestina totalna...

Nije uopšte budalaština. Koliko znam, prethodna Politika je propala baš zbog kojekakvih padobranaca kojima je cilj samo da dođu i zagužvaju. Ni ovako nije mnogo bolje stanje, ali se barem u startu onemogući "desant na Drvar".

sve dok nam je Popokatepetla...

Vrh

PostPoslato: 05 Sep 2010, 23:36 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Maj 2006, 19:12
http://www.snsd.org/dnn/Portals/0/Dokumenti/mljepojevic_dodikcuvarsrpske.pdf

Uživajte!!!

:lol:

Vrh

PostPoslato: 06 Sep 2010, 09:13 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2010, 20:42
на прошлим изборима сам гласао за СНСД, на овима нема шансе да гласам за њих. Иначе странка за коју ћу гласати није међу понуђеним опцијама :D
требало је у анкету уврстити и Остало због оваквих попут мене који неће гласати за ове лопове што с већ били на власти

Vrh

PostPoslato: 06 Sep 2010, 09:15 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Jul 2009, 13:22
:lol:
Slika

EDIT:
666. odgovor na temi. :lol:

Vrh

PostPoslato: 06 Sep 2010, 09:22 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Sep 2006, 09:31
Ja vec glaso, danas saljem koverte.... Ivanic za clana predsjednistva, Tadic za predsjednika RS, a sve ostalo NS+NSP :D

Da se pitalo većinu, još bismo bili na istom baobabu u Africi, jahali grane i krezavo se smijali onoj budali s vizijom što je sišla dolje, umislivši da može hodati na dvije noge i polugom zatući mamuta...

Vrh

PostPoslato: 06 Sep 2010, 10:30 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

ERROR je napisao:
Ja vec glaso, danas saljem koverte.... Ivanic za clana predsjednistva, Tadic za predsjednika RS, a sve ostalo NS+NSP :D

Ova je za potpisa. :la:

Vrh

PostPoslato: 06 Sep 2010, 11:54 
najgori su ovi koji su se kao malo i drzali na vlasti, pa otisli, sad su vec propali jer novac koji su pokrali je potrosen.. zato se ponovo kandiduju sa ciljem da uzmu jos malo... tu prije svega mislim na cavica i njegovu svitu koja ne krije da hoce vlast da malo poravi bilans licnog stanja i uspjeha, a za njima ne zaostaje ivanic i kompanija..

Vrh

PostPoslato: 06 Sep 2010, 12:55 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

ERROR je napisao:

Šta te je natjeralo na takav izbor?

Muka ili nešto drugo?

majlili je napisao:
najgori su ovi koji su se kao malo i drzali na vlasti, pa otisli, sad su vec propali jer novac koji su pokrali je potrosen.. zato se ponovo kandiduju sa ciljem da uzmu jos malo... tu prije svega mislim na cavica i njegovu svitu koja ne krije da hoce vlast da malo poravi bilans licnog stanja i uspjeha, a za njima ne zaostaje ivanic i kompanija..

Samo za vrijeme njihove vladavine osjećao sam se daleko sigurnije, a sa Dodikom u jednom trenutku sam se zapitao hoće li biti rata, jer je sve ukazivalo na to. A pogotovo poslije njegove imovinske karte, toliko ima da je obezbjedio praunuke praunuka.

Vrh

PostPoslato: 06 Sep 2010, 13:32 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Михајлица увећао имовину неколико пута од избора 2006.

http://www.glassrpske.com/vijest/2/novosti/45083/cir/Mihajlica-uvecao-imovinu-nekoliko-puta-od-izbora-2006.html

Predugačak tekst za tako malog čovjeka. :lol:

Vrh

PostPoslato: 06 Sep 2010, 13:45 
sigurnije???? pa ja se licno nisam osjecala sigurnije za vrijeme njih.... ni ekonomski ni politicki kad su poceli prenositi nadleznosti kako je ko stigao.. i kad su ih klepali po glavi i suspendovali kako su stigli..

Vrh

PostPoslato: 06 Sep 2010, 13:47 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Vjerovatno si se osjećala najsigurnije kada je Mile dao vojsku, a počeo da priča o referndumu i nezavisnosti?

Vrh

PostPoslato: 06 Sep 2010, 13:48 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Ma to je sve izmisljeno i to su kvaziteme. :lol:
I Mile je bio na vlasti kada je otisla vojska? :D

Vrh

PostPoslato: 06 Sep 2010, 14:14 
filozof sa vrbasa je napisao:
Vjerovatno si se osjećala najsigurnije kada je Mile dao vojsku, a počeo da priča o referndumu i nezavisnosti?

smijesno...

Vrh

PostPoslato: 06 Sep 2010, 14:23 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pa smiješno je to tvoje poimanje stvari. Iako se stvarno trudim da shvatim kojom se logikom vodiš.

Vrh

PostPoslato: 06 Sep 2010, 14:27 
ja se vise i ne trudim da shvatim kojom se ti vodis jer to niti je logika niti je ti sam razumijes....

Vrh

PostPoslato: 06 Sep 2010, 14:30 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Sep 2006, 09:31
Fiki, hajd posto visis tu, koje je tvoje poimanje stvari? Ima li bolja opcija? Ili pustiti Lemija da se sili jos 4 godine i kukati kako je lose? Mene je glasanje kostalo 10 km postarine i oko sat posla, ali barem sam ciste savjesti da sam uradio sto mi je u mogucnosti da se barem pokusaju skinuti majmuni.

Da se pitalo većinu, još bismo bili na istom baobabu u Africi, jahali grane i krezavo se smijali onoj budali s vizijom što je sišla dolje, umislivši da može hodati na dvije noge i polugom zatući mamuta...

Vrh

PostPoslato: 06 Sep 2010, 14:43 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

majlili je napisao:
ja se vise i ne trudim da shvatim kojom se ti vodis jer to niti je logika niti je ti sam razumijes....

:lol: :lol: :lol:

ERROR je napisao:
Fiki, hajd posto visis tu, koje je tvoje poimanje stvari? Ima li bolja opcija? Ili pustiti Lemija da se sili jos 4 godine i kukati kako je lose? Mene je glasanje kostalo 10 km postarine i oko sat posla, ali barem sam ciste savjesti da sam uradio sto mi je u mogucnosti da se barem pokusaju skinuti majmuni.

Poštujem ja tvoj izbor i tvoj skromni pokušaj da nešto promjeniš, ove 4 godine su bile toliko ispunjene trzavicama i skandalima svakave vrste, da je vrijeme da uplovimo u dosadne političke vode, ali bez handrenja od strane OHR.

Međutim glas Krsmanoviću je bačen glas, kao i ostalim političkim anonimusima, neće preći cenzus.

Zar si morao žuriti, a nisi pogledao nijednu TV debatu? :lol:

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 1997 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37 ... 100  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]