banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 22 Jul 2025, 11:13

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 35 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2
Autoru Poruka
PostPoslato: 01 Sep 2010, 13:16 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Jul 2008, 18:33
evo da i ja dodam koju pametnu na temu MEDE8ER...

prvo..radi se o vrhunskom player,po meni definitivno BEST BUY na nasem trzistu(315km) ...

nema formata kojeg ne cita,moze se ubaciti u njega HDD 2TB,povezati sa komporom ,opcija za WIFI(nekih 50km )

*sto se tice cene,vidim da su neki imali problema oko kupovine...ja sam svoj uzeo za 315km u DESKu(znaci nikakvog "dodatnog" PDVa nije bilo),pre nekih 4-5 meseci !!!

Vrh

PostPoslato: 02 Sep 2010, 18:41 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Jun 2009, 00:35
Ne kazem da nisi, ali ja sam zvao isti taj Desk i rekli su mi cijenu od 367Km ili ti virtuelni pdv od 17% na maloprodajnu cijenu.:)u Hg spotu su rekli da je kao bio 330Km, ali citiram:"posto je porastao dolar sada je cijena nesto visa".:)))
Sva sreca pa sam imao nekog da mi uzme u Sarajevu, inace ga ne bi imao gdje ovdje uzeti, a sto se playera tice za sada sve 5.

Vrh

PostPoslato: 02 Sep 2010, 19:34 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

ma nemam pojma...ja sam prvo zvao xenon forte sarajevo,pitao njih za cenu..oni mi rekli 315 km,imas kupiti u DESKu po istoj ceni...ja njih nazvao,rekao da su me iz sarajeva poslali kod njih za taj player po ceni 315km i oni rekli OK,dalje nisam pitao....jedino sto sam cekao ponedeljak da ima dodje roba(zvao sam u petak,pa ono...iduci radni dan,osim vikenda..bla bla bla )...

a player ebe keve...jedino sto me nervira ona glupost,da fajl filma i prevoda MORA imati identican naziv...

*ko god ima LCD/PLAZMU ...ovo mu je MUST BUY !!!

Vrh

PostPoslato: 02 Sep 2010, 20:22 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Jan 2008, 12:33
wizzy_bl je napisao:

ja imam plejer na svom LCDu

Vrh

PostPoslato: 02 Sep 2010, 21:00 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

koji imas lcd ?

Vrh

PostPoslato: 03 Sep 2010, 08:25 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

LG LF2510 inace je usb plejer zakljucan al ima caka za otkljucavanje

Vrh

PostPoslato: 03 Sep 2010, 14:42 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

pa dobro...to pusta DVD/DIVX/MP3 formate...ali najveca prednost medija playera jeste u MKV formatu(komprezija za video formate visoke rezolucije) i direktnom povezivanju sa racunarom(zicno ili bezicno)...naravno,ovo je bitno samo onima koji vole filmove/serije

Vrh

PostPoslato: 03 Sep 2010, 15:02 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

pusta i MKV al subtitle mora biti odvojen fajl. ne moze biti u sklopu MKV

Vrh

PostPoslato: 03 Sep 2010, 17:50 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Nov 2007, 09:26
+ što ne pušta DTS zvuk :-(

Vrh

PostPoslato: 04 Sep 2010, 09:36 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

goxon je napisao:
wizzy_bl je napisao:

ja imam plejer na svom LCDu

Hahaha to Goxon kralju! :lol:
Ali......
Ti playeri ugradjeni u televizore nemaju iste chipove kao externi playeri i samim tim imaju puno ogranicavajacih faktora ili ti manje mogucnosti, ali za nekoga ko vec ima takav televizor, (pogotovo recimo samsung novije generacije serija 8 ili sl.) dovoljno je da kupi externi hard od 2Tb i uziva.:) Isprobao sam novi samsung cak cita nase titlove bez problema.
E da jos jedna stvar; cijena tih televizora je oko 1800 km i sa kupovinom externog hdd-a izadje mnogo skuplje nego kombinacija jeftiniji lcd i recimo mede8er.
Tako da..... 8)

Vrh

PostPoslato: 04 Sep 2010, 09:48 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

LG 32LH3000 je 888 KM u Staniću, ima 1920x1080 panel i mogućnost otključavanja USB-a... jedina mana je nemogućnost puštanja DTS zvuka, ali se to da relativno brzo i lakoo riješiti na kompjuteru :wink: Ko hoće SveU1 TV, definitivno best buy :D

Vrh

PostPoslato: 06 Sep 2010, 20:42 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Nemoj mi molim te LG Stanica neznam imaju li dvije ispravne stvari u prodavnici, sva im je roba felericna.
Jasno da je takva cijena za 32", ja govorim za novije modele 37" i 40", ali slazem se, kome ne treba bolje super stvar, samo nikako LG samo Samsung.

Vrh

PostPoslato: 06 Sep 2010, 20:54 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Stanić je generalni zastupnik za LG (jedan od rijetkih zastupnika na našem tržištu); o ispravnosti uređaja u shopu neću da pričam, pošto nemam iskustva s tim, samo znam da i LG i Samsung rade posebne modele za jugoistočnu evropu što dovoljno govori o kvaliteti dotičnih... A reći samo Samsung je malo besmisleno, nije to jedini proizvođač kvalitetne AV opreme; postoje i Panasonic, Philips, Sony, svako ima različita iskustva sa različitim proizvođačima, tako da...

Vrh

PostPoslato: 06 Sep 2010, 21:57 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Ja sa svojim LG nemam nikakvih prroblema. Sve radi perfektno. Podrzava nase subtitlove cak i cirilicu. Nema tu mnogo nauke. Cijena je ogledalo kvaliteta.

Vrh

PostPoslato: 07 Sep 2010, 09:48 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Malo smo se udaljili od teme, pa cu kratko da ne prosirujemo.
Za Stanica znam nekoliko primjera, sto za klime sto za neke druge stvari, a mene su zeznuli za monitor, prvo su mi prodali jedan kojem nisu radile komande, pa su mi dali drugi kojem je slika deformisana, i pritom mi ga nisu htjeli zamjeniti niti vratiti novac.Drugar uzeo klimu koja je neispravna, i drugi dan otisao da je zamjeni nisu mu dali, nego da ide na servis, drugi dan, tako da je morao licno zvati Stanica du mu zamjeni itd. da ne duzim, toliko o tome.
A Samsung sam rekao samo zato sto sam veliki fan iste marke, to ti je kao Intel i Amd, nek uzima ko sta hoce to je vec stvar licnog ukusa ili cega vec... previse ste osjetljivi, dobar je i LG i Sony :evil3: :)
Eto toliko, a sada ne bi bilo lose da se vratimo Mede8er-u, ako ima neko prijedlog za neki software ili najbolje rijesenje za bezicno povezivanje.
ja trenutno tragam za najboljim grafickim rijesenjem, za sada koristim Twixie, ako neko koristi neki drugi software bilo bi dobro da napise je li bolji i li gori od Twixie-ja , eventualno doda linkove.
pozz

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 35 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2

Sva vremena su u UTC [ DST ]