banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 21 Avg 2025, 11:18

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 10177 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 119, 120, 121, 122, 123, 124, 125 ... 509  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: FK PARTIZAN
PostPoslato: 28 Avg 2010, 07:55 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Jul 2009, 21:11
Sve se svodi na to da se Stojkovic vrati u reprezentaciju...

Vrh

PostPoslato: 28 Avg 2010, 08:23 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
Slika

Vrh

PostPoslato: 28 Avg 2010, 08:26 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Avg 2007, 21:47
_zoka je napisao:
Slika

Ma šta preminuo, rodio se! :D

Vrh

PostPoslato: 28 Avg 2010, 10:36 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
Porist je napisao:
Sve se svodi na to da se Stojkovic vrati u reprezentaciju...

Наравно, спашавање репрезентативног голмана у Толетовој режији предпостављам. Ја да сам на Станојевићевом мјесту, сад би поднио оставку. Не зато што је дошао Стојковић, он је добар голман, већ зато што се човјеку ко зна ко петља у посао. Сјетимо се само изјаве кад је било прича о Тошичевом доласку. А сад овај трансфер паде из ведра неба...

Vrh

PostPoslato: 28 Avg 2010, 13:42 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2006, 17:02
O kakvim ostavkama vi pricate???Klub u poslednjih 20 godina nikada nije bio u boljoj situaciji,finansijski smo mocni,doveli smo dobra pojacanja tako da imamo dobar tim koji je u Srbiji ubedljivo najbolji,izbacili smo Anderleht koji je deset puta skuplji od nas,imamo mladog perspektivnog trenera koji jos ne zna za poraz,usli smo u Ligu Sapmiona posle 7 godina cekanja.Cuj Tole doveo Stojkovica u Partizan :lol:je li on doveo mozda i Milka Durovskog? Pustite vise te teorije zavere i okrenite se realnosti :roll: Covek je dosao u Partizan jer hoce da igra Ligu Sampiona i samim tim ima sansu da se opet vrati u Reprezentaciju ili da napravi neki dobar transfer i da se finansijski obezbedi.

Zasto je Partizan najbolji?Zato sto Partizan nije samo fudbal.Zato sto imamo najvise titula(372).Zato sto imamo najvise kupova(180).Zato sto imamo najvise Evropskih trofeja (8).Zato sto smo najbrojnije Sportsko Drustvo na Svetu...

Vrh

PostPoslato: 28 Avg 2010, 15:46 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Jun 2008, 22:54
A kakva sprdnja na racun naseg najboljeg golmana :lol:
Ma znate sta,meni ne smeta toliko sto je branio kod komsinice i ima clansku kartu iste,koliko smeta ciganima.Mene brine kakav ce posao odraditi na golu Partizana bilo koji golman pa i on.Svakako da od Radise gori biti ne moze,ali ja koliko sam upoznat sa situacijom Stojkovic trenira sa trecim timom Sportinga,halo sa trecim timom i to trenira sa njima pa yeb.. ti zivot jel to golman za ligu sampiona.Moze biti da covjek pruzi sve od sebe ali on jednostavno ne moze biti u boljoj formi kada trenira sa tamo nekim podmladkom,od recimo Kahrimana koji brani za Javor,ali covjek brani,stalno je na golu.
Dalje,moze biti da je tacno da on trazi sansu da se vrati u reprezentaciju ili da napravi neki dobar transfer,ali zasto su ga doveli da trazi sansu sad,kada nam treba neko ko je stalno u igri.Pa nece se valjda sad na golu Partizana kada se igraju utakmice LS,vracati u formu.Boze ti sacuvaj!
Sto se tice Toleta,moguce je svasta.Moglo bi se to na kraju i nazvati teorija zavjere koja je besmislena ali samo onda kada se stvarno na kraju vidi da li ima ikakve istine u tome ili ne. Antic je ostao.U kakvim su odnosima Antic i Tole ja ne znam.Mozda nisu dori ali sigurno nisu ni losi,jer da su zaista losi Antic bi ,,otisao,, .Govorilo se da je on zasluzan ako Antic ode,da ga se on zeli rijesiti medjutim Antic ostade,a opet Anticev sin je menadzer Stojkovicu ako se ne varam kao i Petrovicu iz Partizana,pa sve to nekako mi malo tukne.

Nećkala se lopta nećkala...

Vrh

PostPoslato: 28 Avg 2010, 16:44 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

B92: Stefan Savić u Partizanu
Kako B92 nezvanično saznaje, dosadašnji štoper BSK-a iz Borče, Stefan Savić, potpisao je ugovor sa šampionom Srbije, Partizanom.

19-godišnji reprezentativac Crne Gore ovog leta je bio na meti brojnih klubova, pre svega Crvene zvezde.

Talentovani Savić je zimus bio blizu prelaska u Arsenal, kada je na probi impresionirao menadžera 'tobdžija' Arsena Vengera.

Partizan je tako, pred početak takmičenja u grupnoj fazi Lige Šampiona, nastavio da pojačava odbranu, posle dovođenja reprezentativnog golmana, Vladimira Stojkovića.

'Crno-beli' su tokom kvalifikacija za Ligu Šampiona, što je bilo posebno uočljivo tokom dvoboja sa Anderlehtom, imali dosta problema na poziciji desnog štopera. Mladi fudbaler će tako pojačati konkurenciju na poziciji na kojoj su do sada igrali uglavnom Marko Jovanović i Vojislav Stanković.

Savića je ovog leta u više navrata pokušala da dovede Crvena zvezda, ali nijedna ponuda 'crveno-belih' nije bila zadovoljavajuća za klub iz Borče.

Savić, koji je rođen 8. januara 1991. godine i koji je visok 188cm, nedavno je debitovao i za 'A' selekciju Crne Gore.

Pored Arsenala, gde je bio na probi, Savića je pratio i Ajaks.

Savić je 2009. godine proglašen za najboljeg mladog fudbalera Crne Gore.

Zasto je Partizan najbolji?Zato sto Partizan nije samo fudbal.Zato sto imamo najvise titula(372).Zato sto imamo najvise kupova(180).Zato sto imamo najvise Evropskih trofeja (8).Zato sto smo najbrojnije Sportsko Drustvo na Svetu...

Vrh

PostPoslato: 28 Avg 2010, 16:57 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Добро, још нападач и један бек... :wink:

Vrh

PostPoslato: 28 Avg 2010, 23:05 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Dec 2007, 17:26
Zasto ce igraci zvezde "ginuti" na sledecoj utakmici protiv Jagodine? - Zato sto ce ih mozda gledati skauti Partizana...

Vrh

PostPoslato: 28 Avg 2010, 23:45 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

WinstonWolfe je napisao:
Zasto ce igraci zvezde "ginuti" na sledecoj utakmici protiv Jagodine? - Zato sto ce ih mozda gledati skauti Partizana...

Jaka,jaka :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 28 Avg 2010, 23:56 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Citiraj:
Novosti: Partizan dovodi Mutua!?
Slika
Rumunski reprezentativac Adrijan Mutu mogao bi da bude novo pojačanje Partizana, prenele su "Večernje novosti".

Mutu je suspendovan u Italiji zbog dopinga, a zvaničnu utakmicu nije odigrao šest meseci.

Međutim, "Novosti" navode da bi Mutu već u ponedeljak mogao da postane novi član Partizana i pojača tim pred Ligu šampiona, ukoliko se sve dogovori sa klubom.

Iako vest zvuči neverovatno, u pozadini je odlična saradnja koju Partizan ima sa Fiorentinom. “Ljubičasti” do kraja oktobra ne mogu da računaju na Mutua, pa bi i njima i njemu bilo korisno da narednih šest meseci (ili godinu dana) bude negde gde će igrati standardno i imati jake utakmice, a plasman "crno-belih" u Ligu šampiona pružatu mogućnost.

U poslednje dve godine u Fiorentinu su prešla dva najtalentovanija fudbalera Partizana, Stevan Jovetić i Adem Ljajić, a pre njih, "crno-beli" dres je ljubičastim zamenio Nikola Gulan.

Ukoliko zaista dođe u Beograd, Mutu bi bio treće pojačanje "crno-belih" u svega nekoliko dana. Partizan je već dogovorio transfer defanzivca Stefana Savića i BSK-a, a u ponedeljak će biti predstavljen i novi golman Vladimir Stojković koji je u subotu doputovao u Beograd.

Što se tiče Mutua, on nije jedino ime koje se spominje. Poslednjih dana mnogi mediji su kao potencijalna pojačanja u napadu "crno-belih" navodili Ernana Krespa, Hulia Kruza, Fonlantena, Fernanda Morijentesa, a jedini siguran trenutno je Pjer Boja. On će doći kao slobodan igrač jer je raskinuo ugovor sa Grenoblom, a i ranije je izrazio želju da se vrati u Humsku 1.

Uprava Partizana najavila je jednu "bombu" među transferima ovoga leta, a pošto su dolaskom Stojkovića, Savića i Kamare popunjena mesta u te tri linije tima, ostaje da dođe još samo napadač. Da li će biti Mutu ili neko drugi znaćemo do 1. septembra.

Ljudi ja sam poslednjih dana totalno u euforiji i jos ne mogu da shvatim koliko nam se lepih stvari izdesavalo za samo par dana.Polako pocinjemo da licimo na KK ili VK PARTIZAN...
Slika
Slika
Slika

Vrh

PostPoslato: 28 Avg 2010, 23:59 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Jun 2005, 10:59
I ja sad krenuo napisati ovu vijest....šta je reći? Da nije pojeftinio kokain u Srbiji? :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 29 Avg 2010, 00:00 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Stojković u Beogradu: Partizane, hvala!
Vladimir Stojković se zahvaljuje Partizanu na ukazanoj šansi, a o tome što je razočarao Delije kaže: "Svi znaju ko sam ja, ali i muž voli ženu pa se raziđu".

Slika
Dolazak bivšeg golmana i kapitena Crvene zvezde Vladimira Stojkovića u Partizan centralna je sportska tema dana u Srbiji i bacila je u zasenak čak i Svetsko prvenstvo u košarci koje je počelo u Turskoj.

Reprezentativni golman letom iz Lisabona, preko Barselone, doputovao je u Beogradu u subotu uveče, a na surčinskom aerodromu dočekali su ga grupa novinara i ljudi iz Partizana.

"Došao sam iz fudbalskih razloga, smatram da je Partizan odličan klub, veliki izazov i napravio sam pravi izbor. Hvala ljudima iz Partizana što su mi dopustili da potpišem ugovor. Izazov je igrati Ligu šampiona i nadam se da mogu da pomognem da Partizan ostvari što bolje rezultate", rekao je Stojković, koji je potpisao jednogodišnji ugovor sa srpskim šampionom.

Razgovori sa Partizanom su trajali nekoliko dana, dodao je golman. Pre nekoliko dana MONDO je kontaktirao Stojkovića upravo zbog informacije da pregovara sa crno-belima, ali tada je rekao da to nije tačno i da nema šta da kaže.

Novinar MONDA ga je na aerodromu podsetio na tu izjavu i upitao ga da li je tada znao da će se dogovoriti sa Partizanom ili je skrivao informaciju. "Mislim da sam znao i da, skrivao sam to od javnosti".

Stojković nije želeo da se upušta u to kako će ga dočekati navijači Partizana, ali i navijači Crvene zvezde, pogotovo u "večitom derbiju".

"Hajde sada da pričamo o Partizanu, a o navijačima neki drugi put, možda već sutra", rekao je Stojković.

Slika
Novinari su podsetili Stojkovića na neke njegove ranije izjave u kojima je tvrdio da ne postoji taj novac za koji bi prešao u Partizan.

Njegov komentar bio je vrlo zanimljiv: "Svi dobro znaju ko sam ja, odakle dolazim i gde sam ponikao, ali znate i muž voli ženu pa se raziđu".

Stojković bi mogao da bude na golu Partizana već u subotu, 4. septembra u odloženom meču 2. kola Jelen Superlige protiv kulskog Hajduka. Ipak, Stojković kaže da će to zavisiti od trenera i njegove adaptacije.
http://www.mondo.rs/s181064/Fudbal/Stoj ... hvala.html

Vrh

PostPoslato: 29 Avg 2010, 00:52 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Jun 2005, 10:59
Kako je krenulo, ne bi me čudilo da osvane vijest "Džaja predsednik Partizana" :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 29 Avg 2010, 17:15 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Ево нових појачања...

Slika

На полувремену водимо 2:0 против ОФК-а. Илијев и томић стрелци.

Vrh

PostPoslato: 29 Avg 2010, 19:54 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Jun 2008, 22:54
Opusteno nova 3 boda na Karaburmi.Dobro je da Ilijev postize gol.Pogodio i Tomic,nije dobro da Cleo samo bude strijelac i da se stvori takva atmosfera u napadu da se samo na jednog igraca ide i da samo ili najcesce on pogadja.Neka se malo i drugi odmrznu,dobro je.Mada je Cleo imao precku a inace je OFK mogao primiti jos koji gol,ali dosta je i ovo. :)

Nećkala se lopta nećkala...

Vrh

PostPoslato: 29 Avg 2010, 22:57 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Slika

Slika

Slika

Slika

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=1PSYRGZFH3E[/youtube]

Vrh

PostPoslato: 30 Avg 2010, 08:17 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2003, 12:43
Slika

Vrh

PostPoslato: 30 Avg 2010, 08:28 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Jul 2009, 21:11
Jel branio Stojkovic protiv OFK?

Vrh

PostPoslato: 30 Avg 2010, 08:51 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Није, а Гробари су скандирали "ти си први голман Радиша".

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 10177 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 119, 120, 121, 122, 123, 124, 125 ... 509  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]