Највише информација о медицинском факултету може се добити на фејсбук страници савеза студената мфбл, линк је постављен неколико постова изнад.
А оно што се тренутно дешава на медицинском факсу је срамота и жалост да не може бити већа!!! Овакав неозбиљан приступ у односу са студентима одавно нисам видио. Као да смо стока јбт... ј*ебу нас гдје стигну...
Проблема има милион, не знам одакле да почнем. Као што знате овог љета се одвија реновирање мед. факса. Добро су се и сјетили

Јбт мислим да смо били једини факултет у граду који није имао нормалан wc

Међутим немарни какви су били и увијек, такви су остали и за вријеме овог реновирања. Сачувај Боже да су се сјетили да испред факса ставе обавјештење да студентска неће радити и да се пријаве не требају овјеравати...
Неееееее, пуно је боље мучити студенте и пустити их да обилазе централу, бараке и кампус и да онда тек некако схвате да се пријаве немају гдје овјерити. Али не само то што нама студентима нису јавили, него и радници факса уопште нису упознати са тим, тако да се у задње вријеме могло прочитати на доста огласа за испитне рокове како је потребно донијети
овјерену пријаву .
Ајд што нама нису никако јавили, али могли су макар професорима јавити па да они кад заказују испите напишу да не треба овјерена пријава, а не да нас левате ко будале. Ја јуче прочитао да треба овјерена пријава за микру(требам пријавити за другарицу), и због тога сам буквално обишао читав град, да бих на крају једва сазнао да не треба овјеравати јер се нема гдје овјерити(и нисам једини којем се ово десило!!!)
Овако неозбиљан и крајње непрофесионалан начин у приступу студентима је највећа срамота... Али ајд разумијем реновирање је у току, фрка је. Зашто онда макар нису оспособили интернет страницу па да преко интернета добијамо сва обавјештења и да тако пријавимо испите???!!!
Док наше колеге са других факултета из удобности свога дома, пријављују испите преко интернет странице, ми на нашој интернет презентацији(у ријетким тренуцима док ради) можемо само прочитати бајати план наставе из 2007 године...
Студентска служба нам је такође очајна, неке од тих "тета" које раде тамо су крајње нељубазне(част изузетцима), а да не причам што неки факултети који имају дупло мањи број студената него наш факс, имају дупло више радника у студентској служби...
ДО КАДА МИ ТРЕБА ДА ТРПИМО ОВУ ТОРТУРУ???!!! Студирамо за једну од најозбиљнијих професија(одговорни смо за људске животе), а имамо најгоре могуће услове!!!!!