banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 22 Jul 2025, 00:56

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 4 Posta ] 
Autoru Poruka
PostPoslato: 19 Avg 2010, 00:21 
Voajer
Voajer

Pridružio se: 25 Avg 2009, 20:35
Nakon godinu dana od smrti Kralja Popa imamo priliku da organizujemo prvi, skromni tribute u nasem gradu. Dogadjaj ce se odrzavati u Domu Omladine, 28.8.2010. po slijedecem programu:
18h Izlozba tematskih fotografija
19:30h Projekcija filma "This Is It" u amfiteatru Doma Omladine
21h Tematska zurka
Ulaz i pice koje ce biti postavljeno za vrijeme zurke su besplatni!!!

Ocekujemo vas! :wink:

Vrh

PostPoslato: 19 Avg 2010, 04:40 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2008, 19:01
Je li samo meni naslov morbidan?

Vrh

PostPoslato: 19 Avg 2010, 06:19 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Avg 2007, 21:47
Euroth je napisao:
Je li samo meni naslov morbidan?

Nije.
+1
A još imaš taj avatar i "nosiš tu odeću..." :lol:
Ja bih došao, ako bih mogao da se obučem kao rendgenski snimak 8)

Ma...ko voli nek' izvoli...

Vrh

PostPoslato: 25 Avg 2010, 17:18 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Okt 2009, 09:54
Podrzavam svaki vid okupljanja kome je glavna tema muzika, samo da nije turbo-folk ili neki drugi hibridni pravac:) Ali da budem iskren, na vrh glave mi je tih posveta MJ-u. To na kraju postade trend kao Fejs, ili eto ovaj forum :lol: :lol: Salu na stranu... MJ je bio i ostace legenda. Sve sto je sustina pop muzike od 1973. do oko 2000. je njegovo djelo, a ako nije njegovo, onda je i te kako po njegovom kalupu. Ko ne vjeruje, neka proceslja njegovu diskografiju. Pop muzika je jedan veliki sou, gdje od note i plesa pa do skandala sve mora biti ogromno i sjajno, kao kod njega. A kad nesto radis od 5. godine zivota pa do smrti, onda mora biti savrseno, taman i da nemas talenta.
Samo, sad bi svi da ga se sjecaju, od onih koji su ga pljuvali, do onih koji su ga obozavali. Ja ga licno nisam niti pljuvao niti obozavao, ali sam odrastao uz njegovu muziku, pratila me od 6. godine zivota, i danas je slusam. Bez obzira na njegov "privatni" zivot. Ljudi na fakultetima, u skolama izucavaju i citaju djela npr. Tomasa Mana. Velikan svijetske knjizevnosti, bez dileme. A hajde procitajte malo o njegovom privatnom zivotu... Ili bolje nemojte :lol:
Sve u svemu, necu doci da gledam kako sad odjednom svi vole Billie Jean, Thriller, Black or White... a ne bi ni culi za to, da MJ nije moonwalk to heaven :lol: Uostalom, on nikada nije bio muzicka legenda. Bio je izuzetan sluhista, koreograf, pjevac, neprevazidjen zabavljac, ali nije bio muzicar-->nije znao svirati niti jedan instrument + bez muzicke skole... Ja cu radije ostati kod kuce i pustiti si gramofonsku plocu "Thriller", pa se lijepo sjecati ranih godina. Nekako mi je to jedina "umjetnicka vrijednost" koju pop muzika moze da stvori ("92. je izasao "Dangerous". E, tad sam ti ja....") :lol: Svima ostalima zelim ugodan provod! I pazite da ne polomite noge kad budete moonwalk-ali :D

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 4 Posta ] 

Sva vremena su u UTC [ DST ]