banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 15 Avg 2025, 19:22

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 1281 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 65  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 23 Avg 2010, 16:21 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
Bosni treba zadnji vezni i odbrana, mislim da je rjesenje angazovanje srba ili hrvata sa ovih prostora(primjer je supic, koji usput sada ne brani a bolji je od hasagica za sedam klasa)..... Postoji veliki broj Srba koji nemaju mjesta u reprezentaciji Srbije a dobro bi dosli bosni, poput Bisevca, Base, Nenada Kovacevica, Stepanova(ne mislim na te igrace, nego navodim kao primjer jer su neki igraci vec igrali za Srbiju).... Ali, da je proces stabilizacije na ovim prostorima isao drugim tokom to bi i bilo izvjesnije nego sada... Jer posle rijeci vasih velikih vodja, vjerskih i politickih, ni najveci komunista ne bi zelio da igra za BIH, a kamoli srbin i hrvat....

Svjetla tacka BIH i kakva takva buducnost u odbrani je Vranjes....

Vrh

PostPoslato: 23 Avg 2010, 16:34 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Maj 2007, 23:50
NFL fanatik je napisao:
nJaKaBaLu je napisao:
NFL fanatik je napisao:
Ako i posle sinocnjeg izdanja u Europa ligi protiv Unirea Uz. (dva gola, asistencija, BRILJANTNA utakmica) Senijad Ibricic ne bude imao mjesta u prvih 11 BIH repke (sto zagovaram jos od kraja proslih kvalifikacija) - Susic je i veci moron nego sto sam originalno mislio...vidjet cemo 3.11.

Momak je trenutno najbolji veznjak nase reprezentacije, i u daleko najboljoj formi.

sve stoji..al je kriv za onaj go u Portugalu :-?

E jbg sad...zbog toga treba biti vjecno na klupi? Pa Jahic je kriv za go u Zenici u uzvratu - pa ga ne trebamo vise ni zvati?

Trenutno bi i Misketa ili Pjanica preselio na klupu zbog Ibre...momak je u zivotnoj formi.

Ma jok daleko od toga da treba biti na klupi....samo sam spomenuo tu specificnu utakmicu jer je nije pratio covjeka i taj go je bio koban....other than that momak je terminator na terenu.
Za razliku od tebe ja bi npr. probao ostaviti i pjanica i misimovica a nek mali medunjanin lagano zauzima rahimicevo mjesto, nek uigravaju sredinu...u napad dzeku samog u spicu i ibricica odmah iza njega vise u desnu stranu jer salihovic je na lijevoj...

Vrh

PostPoslato: 23 Avg 2010, 17:13 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Rahimic je star, al nemate boljeg...... znaci...

........Rahimic....Misimovic........

Ibricic...............Pjanic.....................Salihovic

..............Dzeko...............

To je to, bolje ne moze.....

Vrh

PostPoslato: 24 Avg 2010, 09:54 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 12 Jun 2009, 16:30
Dubrovčanin je napisao:
DANAŠNJI NOGOMET U EUROPI

* hipersile: Španjolska, Njemačka
* supersile: Nizozemska, Engleska, Portugal, Italija, Francuska
* velesile: Grčka, Hrvatska, Rusija, Turska, Češka
* sile iz sjene: Ukrajina, Danska, Švedska, Švicarska, Slovenija, Irska
* sile: Bjelorusija, Mađarska, Škotska, Izrael, Sjeverna Irska, Cimru
* prosječne reprezentacije: Srbija, Norveška, Slovačka, Bosna i Hercegovina, Rumunjska, Belgija, Poljska, Austrija, Makedonija
* ispodprosječne reprezentacije: Latvija, Finska, Litva, Cipar, Crna Gora, Albanija, Island, Moldova, Kazahstan, Bugarska
* smiješne reprezentacije: Estonija, Armenija, Ferojski otoci, San Marino, Andora, Azerbajdžan, Lihtenštajn, Malta, Gruzija, Luksemburg

A dje su mega i ekstra sile u nogonadmetanju? :confused2:

Vrh

PostPoslato: 24 Avg 2010, 11:17 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2010, 15:03
skeva je napisao:
Rahimic je star, al nemate boljeg...... znaci...

........Rahimic....Misimovic........

Ibricic...............Pjanic.....................Salihovic

..............Dzeko...............

To je to, bolje ne moze.....

Slazem se skeva - to je upravo to...s tim sto je salihovic suspendovan prve 4 utakmice kvalifikacija...pa ce morati izgledati malo drugacije...kao npr.

..........Rahimic.....Jahic..............

.....Pjanic.........Misimovic.......Ibricic

.......................Dzeko...................

Ili ofanzivnija formacija (protiv luksemburga) gdje ce se igrati 4-4-2 pa ce Ibisevic igrati u spicu sa Dzekom...a Jahic na klupu ili neko mjesto u odbrani (to je ciro cesto eksperimentisao).

Vrh

PostPoslato: 24 Avg 2010, 11:29 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

skeva je napisao:
Bosni treba zadnji vezni i odbrana, mislim da je rjesenje angazovanje srba ili hrvata sa ovih prostora(primjer je supic, koji usput sada ne brani a bolji je od hasagica za sedam klasa)..... Postoji veliki broj Srba koji nemaju mjesta u reprezentaciji Srbije a dobro bi dosli bosni, poput Bisevca, Base, Nenada Kovacevica, Stepanova(ne mislim na te igrace, nego navodim kao primjer jer su neki igraci vec igrali za Srbiju).... Ali, da je proces stabilizacije na ovim prostorima isao drugim tokom to bi i bilo izvjesnije nego sada... Jer posle rijeci vasih velikih vodja, vjerskih i politickih, ni najveci komunista ne bi zelio da igra za BIH, a kamoli srbin i hrvat....

Skeva - ne slazem se da je odbrana toliko uzasna sa Spahicem, Nadarevicem, Mujdzom i Salihovicem (zadnje kvalifikacije igrao je lijevog beka). Mislim da je veci problem zadnji vezni. Rahimic = star, Muratovic = uzasan, Medunjanin = neiskusan, Jahic = prosjecan...a ne vidim ni neku buducu zvijezdu na toj poziciji, ako Medunjanin ne nadmasi ocekivanja sa vremenom.

Sto se tice srpskih i hrvatskih igraca u BIH repki - svi su dobrodosli koji zele igrati za BIH (primjera ima koliko hoces, od Supica, Barbareza, Misimovica - koji su zvijezde BIH navijaca), i mislim da je vise problem u tome sto ih dosta NE ZELI. Prema tome nece ih niko ni moliti...

Ne slazem se da je Supic u istoj kategoriji kao Hasagic. Ne znam sto smatras Hasagica losim - osim onih riskantnih i glupih povremenih driblinga, ne zamjeram mu previse. S obzirom da imamo Begovica (za kojeg smatram da bi vec trebao biti PRVI golman repke) - ja golmansku poziciju vidim kao jednu od jacih strana...

Na kraju - apsolutno se slazem za Vranjesa, a i oba ona stopera iz MLADE repke uskoro zasluzuju poziv u A tim, jer mislim da imaju svijetlu buducnost (Toni Sunjic i Goran (?) Bunoza).

Vrh

PostPoslato: 24 Avg 2010, 12:45 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Odbrana je uzasna, jedino Spahic je prosjecan, ostali su losi....Salihovic nije za beka, Nadarevic je tele a ostale necu ni da spominjem....
Zadnji vezni su takodje gola voda, al jebiga, valjda ce vam se posreciti sa nekim iz domace lige....

Vrh

PostPoslato: 24 Avg 2010, 13:30 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Mar 2010, 14:09
skeva je napisao:

Sušić objavio spisak reprezentativaca i pozvao je Vranješa i Bunozu u tim, što je odličan potez jer se radi o odličnim i perspektivnim igračima.

Selektor fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine Safet Sušić danas je objavio spisak reprezentativaca na koje računa za predstojeće duele sa Luksemburgom i Francuskom u okviru kvalifikacija za odlazak na Evropsko prvenstvo.

Na spisku se nalaze: Kenan Hasagić, Asmir Begović, Ibrahim Šehić, Emir Spahić, Safet Nadarević, Sanel Jahić, Adnan Mravac, Boris Pandža, Elvir Rahimić, Miralem Pjanić, Zvjezdan Misimović, Haris Medunjanin, Senad Lulić, Senijad Ibričić, Mensur Mujdža, Ognjen Vranješ, Semir Štilić, Sejad Salihović, Gordan Bunoza, Edin Džeko, Vedad Ibišević, Zlatan Muslimović i Ermin Zec.
http://sportsport.ba/bh_fudbalp-41963.htm

Vrh

PostPoslato: 24 Avg 2010, 13:36 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

skeva je napisao:
Odbrana je uzasna, jedino Spahic je prosjecan, ostali su losi....Salihovic nije za beka, Nadarevic je tele a ostale necu ni da spominjem....
Zadnji vezni su takodje gola voda, al jebiga, valjda ce vam se posreciti sa nekim iz domace lige....

Uglavnom se slazem sa tvojom procjenom - osim sto za Spahu ne bih rekao da je prosjecan vec vrlo dobar (jedan od boljih defanzivaca u francuskoj ligi, po njihovom izboru)...ostalo sve stoji.

Evo kao da te Susic cuo - pozvani Vranjes i Bunoza (odlican potez zbog njihovog potencijala...treba graditi za buducnost)..koji su usput ne-muslimani sto me jos vise raduje - dosadile mi zalopojke o jednonacionalnosti ove repke, dok istovremeno svi KVALITETNI srbi i hrvati biraju susjedne zemlje...kao sad bi neko iz bijedne Premier Lige BIH trebao obuci dres reprezentacije radi zadovoljenja nacionalnog kljuca..

Vrh

PostPoslato: 24 Avg 2010, 13:57 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

NFL fanatik je napisao:
skeva je napisao:

Uglavnom se slazem sa tvojom procjenom - osim sto za Spahu ne bih rekao da je prosjecan vec vrlo dobar (jedan od boljih defanzivaca u francuskoj ligi, po njihovom izboru)...ostalo sve stoji.

Evo kao da te Susic cuo - pozvani Vranjes i Bunoza (odlican potez zbog njihovog potencijala...treba graditi za buducnost)..koji su usput ne-muslimani sto me jos vise raduje - dosadile mi zalopojke o jednonacionalnosti ove repke, dok istovremeno svi KVALITETNI srbi i hrvati biraju susjedne zemlje...kao sad bi neko iz bijedne Premier Lige BIH trebao obuci dres reprezentacije radi zadovoljenja nacionalnog kljuca..

Dobro, za spahica si vjerovatno u pravu, al meni se licno ne svidja takav tip stoper...Ja volim vise is stamenije....

Vrh

PostPoslato: 24 Avg 2010, 19:59 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Ma nema se tu sta izmisljati. Ostavio mu je gospodin Ciro uigranu ekipu. Koji moj on uigrava vise? Begovica na gol. Neka stavi ovog malog young boysovca po lijevoj strani i Medunjanina umjesto Muratovica.Pjanic neka ulazi kao zamjena.Znaci,sastav iz Portugala. I svi u napad jedan je Hase. Ako mogu neka odu, ako ne, nista novo. :)

Begovic,Spahic,Jahic,Nadarevic,Rahimic,Lulic(dok se ne vrati Salihovic),Medunjanin,Misimovic,Ibricic,Ibisevic,Dzeko. Ubacivati po potrebi Pjanica,Mujdzu,Muslimovica,Stilica.

Ako nista ne bude islo, neka zovne Ibrahimovica. 8)

Vrh

PostPoslato: 24 Avg 2010, 23:52 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Dec 2007, 17:26
dzaba vam sve kad vam je na klupi Susic. pa gdje su njega nasli?

Vrh

PostPoslato: 25 Avg 2010, 07:59 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Kao najbolji fudbaler svih vremena iz Bosne i Hercegovine zasluzio je da pokusa kao selektor. Ubrzo cemo vidjeti je li vrijedan tog mjesta.
Ja sam misljenja da je Barbarez trebao biti na Susicevom mjestu.
Dzaba njima i Murinjo ako ne budu ginuli na terenu i disali kao jedan.

Vrh

PostPoslato: 25 Avg 2010, 12:05 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 25 Avg 2010, 09:56
bekovi su nam najveci problem a mozemo mi bit prvi kad vidim francuze u kojim su sve problemima

Vrh

PostPoslato: 25 Avg 2010, 14:29 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

-emir- je napisao:
bekovi su nam najveci problem a mozemo mi bit prvi kad vidim francuze u kojim su sve problemima

Francuzi ce uzeti grupu sa minimalno 6-7 bodova razlike.... Blan zna sta radi, i Francuska ce, siguran sam, liciti na Englesku iz proslih kvalifikacija....

Drugo mjesto je otvoreno....

Vrh

PostPoslato: 26 Avg 2010, 14:21 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Francuski selekor Laurent Blanc u predstojeće dvije utakmice kvalifikacija za EP, protiv Bjelorusije i Bosne i Hercegovine, računa na dvadeset i jednog igrača.

To su: Hugo Lloris (Lyon), Steve Mandanda (Marseille), Cedric Carrasso (Bordeaux),

Bacary Sagna (Arsenal), Adil Rami (Lille), Philippe Mexes (AS Rome), Mamadou Sakho (Paris-SG), Benoit Tremoulinas (Bordeaux), Gael Clichy (Arsenal),

Mathieu Valbuena (Marseille), Jeremy Menez (AS Rome), Lassana Diarra (Real Madrid), Alou Diarra (Bordeaux), Yann M'Vila (Rennes), Abou Diaby (Arsenal), Florent Malouda (Chelsea),

Kevin Gameiro (Marseille), Karim Benzema (Real Madrid), Loic Remy (Nice), Louis Saha (Everton), Guillaume Hoarau (Paris-SG)."

Ovaj tim, zeljan dokazivanja, i mladji u prosjeku 3-5 godina je za klasu bolji od njihovog tima sa proslih kvalifikacija.

Ovaj tim ce nas usred Sarajeva pregaziti sa 2 razlike (daj boze da grijesim, ali...).

Ovaj tim ce, kako rece skeva, uzeti grupu sa 6-9 bodova prednosti.

Jos kada se vrate Ribery, Toulalan, i Evra + Laurent Blanc na klupi...fuck.

Vrh

PostPoslato: 03 Sep 2010, 22:27 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Rezultati prvog kola:

Luxemburg - BIH 0:3 (rutinski)
Rumunija - Albanija 1:1 (odlican rezultat za BIH)
Francuska - Bjelorusija 0:1 :lol:

Ne svidja mi se poraz Francuza...prizeljkivao sam X. Sad vec u utorak moraju ubaciti u vecu brzinu (protiv nas) a ovo je i toj veseloj Bjelorusiji dalo krila jastrebova... :angry3:

Garantujem da ce oni do kraja biti nas najveci konkurent za 2. mjesto (jer mislim da ce trikolori bez obzira biti prvi u grupi). Rumuni jos jedan kiks ala danas - i bye-bye...

Vrh

PostPoslato: 04 Sep 2010, 06:27 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Lijepo izdanje beha zmajeva. Doduse protiv slabijeg protivnika,ali pobjedi se ne gleda u zube. :)

Igraj Bosno, igraj i pobjedi... 8)

Vrh

PostPoslato: 04 Sep 2010, 06:59 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pod hitno se trebaju spustiti na zemlju da nas ne bi trikolori spustali.
Dobar je i bod! 8)

Vrh

PostPoslato: 04 Sep 2010, 08:32 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Mar 2008, 15:42
skeva je napisao:
-emir- je napisao:

Francuzi ce uzeti grupu sa minimalno 6-7 bodova razlike.... Blan zna sta radi, i Francuska ce, siguran sam, liciti na Englesku iz proslih kvalifikacija....

Drugo mjesto je otvoreno....
8) Odvadi malo

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 1281 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 65  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]