banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 22 Jul 2025, 05:36

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 1718 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33 ... 86  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 04 Jul 2010, 22:31 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 01 Mar 2008, 23:26
Kad bi to tako islo svi bi upisali njegu pa se prebacivali.

Poslednji put menjao smucek dana 05 Jul 2010, 07:18, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 04 Jul 2010, 22:35 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Feb 2010, 12:02
smucek je napisao:
Kad bi to tako islo svi bi upisalji njegu pa se prebacivali.

Bi kad bi islo. A posto ne ide, ne ide. Samo sam pitala za savjet, dalje je moja briga.

Vrh

PostPoslato: 05 Jul 2010, 08:40 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 16 Maj 2010, 17:15
Koliko ih najvise primi na farmaciju?Neko rece do broja 100 da se mogu nadati :)

Vrh

PostPoslato: 05 Jul 2010, 12:57 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Sladjanica je napisao:
Koliko ih najvise primi na farmaciju?Neko rece do broja 100 da se mogu nadati :)

Hahahha, mozes ako imas vezu. :)

Vrh

PostPoslato: 05 Jul 2010, 16:49 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jul 2001, 01:00
Najbolje da prime 300 na farmaciju, pa kad završite da svi radite u Gospodskoj :D

Vrh

PostPoslato: 05 Jul 2010, 16:58 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Najgora je napisao:
Najbolje da prime 300 na farmaciju, pa kad završite da svi radite u Gospodskoj :D

Hahahhahahahahhahahhah! Jes' vala! :D

Vrh

PostPoslato: 09 Avg 2010, 16:04 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 09 Avg 2010, 14:40
E ljudi moji,meni nista nije jasno :-D Sad cu 4. medicinske,i vjerovatno je jos rano da razmisljam o prijemnom,ali vec sad nekako imam strah od toga...A citajuci sve ovo nije mi lakse :-D I dvoumim se izmedju medicine i farmacije. Famaciju ne bih zbog "silne" hemije(kako kazu) ali opet to mi se cini nekako lakse za zavrsiti,a medicini nikad kraja. Cula sam da je na prijemnom matematika i hemija.Mi u medicinskoj smo imali samo 1 god. matem. i tek 2 hemije-slabo... :-S Moje pitanje je da li na farmaciji stvarno ima toliko hemije i da li je preteska,kao sto kazu,i koliko u prosjeku treba da se zavrsi? I da li se vise isplati ici na pripreme na fax ili negdje privatno?Hvala,pozz.

Vrh

PostPoslato: 11 Avg 2010, 21:56 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 17 Nov 2009, 12:09
jel zna neko za koliko ce se prosiriti lista na farmaciji za upis brucosa?? hvala unaprijed pozz

Vrh

PostPoslato: 11 Avg 2010, 23:26 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Avg 2009, 19:25
Izzie je napisao:
E ljudi moji,meni nista nije jasno :-D Sad cu 4. medicinske,i vjerovatno je jos rano da razmisljam o prijemnom,ali vec sad nekako imam strah od toga...A citajuci sve ovo nije mi lakse :-D I dvoumim se izmedju medicine i farmacije. Famaciju ne bih zbog "silne" hemije(kako kazu) ali opet to mi se cini nekako lakse za zavrsiti,a medicini nikad kraja. Cula sam da je na prijemnom matematika i hemija.Mi u medicinskoj smo imali samo 1 god. matem. i tek 2 hemije-slabo... :-S Moje pitanje je da li na farmaciji stvarno ima toliko hemije i da li je preteska,kao sto kazu,i koliko u prosjeku treba da se zavrsi? I da li se vise isplati ici na pripreme na fax ili negdje privatno?Hvala,pozz.

Vidi imenjak/inja.
:lol:
Ne studiram ni jedno ni drugo, nego treće (stomatologiju) i htio bih da naglasim da su te "silne" hemije šprdnja u poređenju s prosječnim ispitima na medicini (od druge godine pa nadalje). Moje mišljenje. To ne znači da je farmacija lagan fakultet ali je medicina majka.
Što se tiče toga koliko u prosjeku treba da se završi, prosjek ne znači ništa jer ako se uči moguće je lijepo dati sve u roku. Uglavnom se ne uči. Prosjek ne znam koliki je, ali je puno, mislim i deset godina ili čak i više. Ili osam. Nebitno.
Pripreme su čujem kvalitetne, ali nemoj mene slušati ja sam se pripremao sam. :lol: I dobro ispade.

sweety_55 je napisao:
jel zna neko za koliko ce se prosiriti lista na farmaciji za upis brucosa?? hvala unaprijed pozz

Sumnjam da se zna. Na ovom se faxu sve odlučuje u 5 do 12. Moje skromno predviđanje je da će da puste sve koji su položili prijemni. Ne bih da ulijevam lažnu nadu, ali to je tako bilo u moje vrijeme.
Jesam ostario. :confused3:

Vrh

PostPoslato: 12 Avg 2010, 15:27 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Dec 2006, 18:50
Izzard je napisao:
Na ovom se faxu sve odlučuje u 5 do 12. Moje skromno predviđanje je da će da puste sve koji su položili prijemni. Ne bih da ulijevam lažnu nadu, ali to je tako bilo u moje vrijeme.
Jesam ostario. :confused3:

Kao i na svim fakultetima sve se rjesava u 5 do 12 :angry3: Sto se tice ucenja, na vecini fakulteta pomaze, ali kazu da na medicini i elektro mozes uciti koliko hoces, ako nisi nadaren za to da je dzabe. Farmacija sam cuo da je laksi dosta od medicinskog, otprilike spada u prosjecno teske fakultete, kao tehnoloski ili pravni npr., a njihov prosjek zavrsavanja je oko 7-8 godina.

Filozofija...

Vrh

PostPoslato: 12 Avg 2010, 16:58 
Početnik
Početnik

e blago meni i ostalima ako se sve rijesava 5 do 12 hehehhe....ja sam cula od prethodnih generacija da se spisak uvijek prosiri i to bas za dosta ljudi al nekako me nervira sto bas se mora cekati maltene pred sam pocetak faxa...ja bih najradije da se to prosiri vec jednom i da znam na cemu sam a ovo duzenje samo ubija u pojam.....

Vrh

PostPoslato: 12 Avg 2010, 17:28 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2001, 01:00
Citiraj:
Sto se tice ucenja, na vecini fakulteta pomaze, ali kazu da na medicini i elektro mozes uciti koliko hoces, ako nisi nadaren za to da je dzabe.

Nigdje, pa ni na medicini, ucenje nije dzabe. Ja imam kolegu koji je bjezao u cosak sale kada je vidio iglu, a daje ispit za ispitom. Nema tu nekog posebnog talenta ili kojecega, cak i kada zavrsis fakultet si tabula raza. Tek onda pocinje pravo ucenje.
Prosirice spisak na one koji su polozili. Prosirivali su ga do sada, nema razloga da to ne urade i ove godine.

Life is a very, very serious thing. I think we should all wear black and not talk to each other at all, that way we can learn more about ourselves. Also, we should cry more. That way we wash our eyes, so we can see better. Seeing is believing. I believe we should stop smiling; it gets on other, normal people’s nerves. Maybe we should sleep all the time, but not dream; dreams are so last week. Otherwise, I am cool.

Vrh

PostPoslato: 12 Avg 2010, 18:15 
Početnik
Početnik

V@nja je napisao:
Citiraj:
Sto se tice ucenja, na vecini fakulteta pomaze, ali kazu da na medicini i elektro mozes uciti koliko hoces, ako nisi nadaren za to da je dzabe.

Nigdje, pa ni na medicini, ucenje nije dzabe. Ja imam kolegu koji je bjezao u cosak sale kada je vidio iglu, a daje ispit za ispitom. Nema tu nekog posebnog talenta ili kojecega, cak i kada zavrsis fakultet si tabula raza. Tek onda pocinje pravo ucenje.
Prosirice spisak na one koji su polozili. Prosirivali su ga do sada, nema razloga da to ne urade i ove godine.

e bas ti hvala.....sad mi je lakse jer sam polozila prijemni :)

Vrh

PostPoslato: 12 Avg 2010, 19:02 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Dec 2006, 18:50
sweety_55 je napisao:

Prijemni je nista prema onome sto dolazi, prave nevolje tek pocinju. Ipak, zelim ti srecu, pa nam javi za godinu kako je bilo :P

Filozofija...

Vrh

PostPoslato: 13 Avg 2010, 12:48 
Početnik
Početnik

jellyfish je napisao:
sweety_55 je napisao:

Prijemni je nista prema onome sto dolazi, prave nevolje tek pocinju. Ipak, zelim ti srecu, pa nam javi za godinu kako je bilo :P

heheheheh....ja se prvo nadam dacu biti primljena ...to cu prvo javiti.... a ako prezivim tu godinu pricacu :))

Vrh

PostPoslato: 14 Avg 2010, 11:19 
Voajer
Voajer

Pridružio se: 13 Avg 2010, 22:30
Pozz svima. Imam mnogo pitanja, ali za pocetak me zanima koliko traje studij farmacije ( znam da je bilo 5 god. ali prica se da je produzeno)?

Vrh

PostPoslato: 16 Avg 2010, 10:55 
Voajer
Voajer

Pridružio se: 14 Avg 2010, 18:02
Pozdrav za sve :salute: Zanima me koliko i da li će uopšte biti proširena lista iz medicine :scratch: Ja sam bio 114,prima 80.Ako ima bilo kakve informacije o tome,neka javi... ](*,)

Vrh

PostPoslato: 16 Avg 2010, 11:16 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2001, 01:00
Jesi li polozio prijemni ispit?

Life is a very, very serious thing. I think we should all wear black and not talk to each other at all, that way we can learn more about ourselves. Also, we should cry more. That way we wash our eyes, so we can see better. Seeing is believing. I believe we should stop smiling; it gets on other, normal people’s nerves. Maybe we should sleep all the time, but not dream; dreams are so last week. Otherwise, I am cool.

Vrh

PostPoslato: 16 Avg 2010, 12:07 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Okt 2009, 20:51
vertigo1991 je napisao:
Pozdrav za sve :salute: Zanima me koliko i da li će uopšte biti proširena lista iz medicine :scratch: Ja sam bio 114,prima 80.Ako ima bilo kakve informacije o tome,neka javi... ](*,)

Svake godine bude prosirenje liste, vjerovatno ce biti i ove godine... Prosle godine su u septembru prosirili listu za 20 mjesta... Pa su onda upisali i djeca poginulih boraca, pa jos par ljudi... A na kraju nas je bilo oko 130 upisanih. :)

Vrh

PostPoslato: 16 Avg 2010, 21:16 
Voajer
Voajer

Pridružio se: 14 Avg 2010, 18:02
Kako misliš jesam li položio ispit? imao sam 80 bodova od 100 mogućih...

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 1718 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33 ... 86  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]