banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 04 Avg 2025, 20:31

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 972 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39 ... 49  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: F1 Sezona 2010
PostPoslato: 01 Avg 2010, 14:58 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Jul 2009, 10:16
Jao Sumahera smeca, kad ne ubi covjeka!

Sta je onako naljutilo Vettela?

Vrh

PostPoslato: 01 Avg 2010, 15:38 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2001, 01:00
Kako je Vettel samo gutao knedle na konferenciji za stampu nakon trke :?
Alonsa bas ne volim, ali mu je onaj komentar na konferenciji vezan za 'poklone' ove sezone bio odlican. Doduse ni Webber nije propustio priliku da malko dodatno pecne rukovodstvo Red Bulla :D Drago mi je zbog njega. Zao mi je jos samo Button nije ostvario bolji plasman da se jos vise priblizi Hamiltonu (pa ga eventualno i prestigne do kraja sezone :D)
Renault - boks - 0 bodova :lol: :?

Life is a very, very serious thing. I think we should all wear black and not talk to each other at all, that way we can learn more about ourselves. Also, we should cry more. That way we wash our eyes, so we can see better. Seeing is believing. I believe we should stop smiling; it gets on other, normal people’s nerves. Maybe we should sleep all the time, but not dream; dreams are so last week. Otherwise, I am cool.

Vrh

PostPoslato: 01 Avg 2010, 23:02 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Citiraj:
Kao što se moglo očekivati s obzirom na brojne incidente tijekom današnje V.N. Mađarske, FIA je potvrdila kažnjavanje Michaela Schumachera, Mercedesa i Renaulta.

Michael Schumacher kažnjen je s 10 mjesta nižom startnom pozicijom za predstojeću V.N. Belgije zbog opasnog dvoboja s Rubensom Barrichellom pred kraj današnje utrke. Braneći 10. mjesto, Nijemac je Williamsovog vozača stjerao uza zid startno ciljne ravnine i time gotovo uzrokovao opasnu nesreću pri brzini od 300 km/h.

Mercedes je, pak, kažnjen s 50.000 dolara zbog nesigurnog otpuštanja Nice Rosberga iz boksa, s čijeg je bolida otpao stražnji desni kotač. Otpali kotač pogodio je Williamsovog mehaničara Nigela Hopea, koji je, na sreću, izbjegao teže ozlijede.

Identičnu kaznu dobio je i Renault, koji je nesigurno otpustio Roberta Kubicu iz boksa. Poljak se u pitlaneu sudario s Force Indijom Adriana Sutila, koji je u istom trenutku ulazio u boks svoje momčadi.

Life is a very, very serious thing. I think we should all wear black and not talk to each other at all, that way we can learn more about ourselves. Also, we should cry more. That way we wash our eyes, so we can see better. Seeing is believing. I believe we should stop smiling; it gets on other, normal people’s nerves. Maybe we should sleep all the time, but not dream; dreams are so last week. Otherwise, I am cool.

Vrh

PostPoslato: 02 Avg 2010, 07:55 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Nov 2006, 15:16
Hungaroring - boring

Srednjevekovni naucnik je tvrdio da je zemlja okrugla i da se okrece oko sunca. Za to je cula Sveta Inkvizicija i on beše izveden pred Sud i osuden. Kazna je bila strašna. Odveli su ga do kraja Sveta i gurnuli u ambis.

Vrh

PostPoslato: 02 Avg 2010, 08:29 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2003, 15:10
zerocool je napisao:
Mahanje za mog druga Daljca :D Jos da Alonsu crkne motor i ovo bi bila najbolja trka ove sezone!!! :D

Jebem te vidovitog! :D

Vrh

PostPoslato: 09 Avg 2010, 08:34 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Citiraj:
Iduće godine Hrvati će prijenose utrka Formule 1 morati pratiti na drugoj TV postaji, neizravno je potvrdila Hloverka Novak Srzić, direktorica programa Hrvatske Radio Televizije.

Iako je ostanak Formule 1 na javnoj televiziji bio upitan i za ovu godinu, zbog nedostatka financijskih sredstava Novak Srzić je u razgovoru s Novim listom hladnokrvno otpisala ponovni zakup prava za prijenos.

"[Formula 1] definitivno odlazi s HTV-a, jer to po sadržaju pripada komercijalnim televizijama. Nećemo imati ni izbore za miss. Nijedan! To kao format ne pripada javnoj televiziji i to sam odmah ukinula," odgovorila je Novak Srzić na pitanje što će se dogoditi s Formulom 1 s novim preslagivanjem programa.

Izgleda da cemo se morati navikavati na one inzenjere sa ATVa :?

Vrh

PostPoslato: 09 Avg 2010, 11:12 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Jun 2010, 17:53
V@nja je napisao:
Citiraj:
Iduće godine Hrvati će prijenose utrka Formule 1 morati pratiti na drugoj TV postaji, neizravno je potvrdila Hloverka Novak Srzić, direktorica programa Hrvatske Radio Televizije.

Iako je ostanak Formule 1 na javnoj televiziji bio upitan i za ovu godinu, zbog nedostatka financijskih sredstava Novak Srzić je u razgovoru s Novim listom hladnokrvno otpisala ponovni zakup prava za prijenos.

"[Formula 1] definitivno odlazi s HTV-a, jer to po sadržaju pripada komercijalnim televizijama. Nećemo imati ni izbore za miss. Nijedan! To kao format ne pripada javnoj televiziji i to sam odmah ukinula," odgovorila je Novak Srzić na pitanje što će se dogoditi s Formulom 1 s novim preslagivanjem programa.

:x :x :x :x :x :x :x :x
neeeeeeeeeeeeeeeeeee!
ja se nikada necu naviknuti...

Vrh

PostPoslato: 09 Avg 2010, 11:25 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Nov 2006, 15:16
V@nja je napisao:

Kako ko :D

Zar nisu pravo prenosa dobili BHT1????

Sva sreća pa Premiere ne pada na pamet da poništi ugovor :D

Srednjevekovni naucnik je tvrdio da je zemlja okrugla i da se okrece oko sunca. Za to je cula Sveta Inkvizicija i on beše izveden pred Sud i osuden. Kazna je bila strašna. Odveli su ga do kraja Sveta i gurnuli u ambis.

Vrh

PostPoslato: 11 Avg 2010, 21:03 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Apr 2003, 12:32
Ma daj... Onaj idiot sto vodi na BHT1 me uspavao pretproslu trku... Lik bas ne zna voditi program...

Vrh

PostPoslato: 27 Avg 2010, 15:38 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Alonso prvi na oba slobodna treninga u Spa, ujutro bila kisa, popodne se vreme popravilo... Videcemo sta ce biti sutra

Vrh

PostPoslato: 28 Avg 2010, 14:09 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Jao debila u Ferrariju, majko moja... 10000000000% su podesili bolid za kisu, a Q3 suv ko barut :roll:

Vrh

PostPoslato: 29 Avg 2010, 09:41 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Gdje su ona dvojica??? :D :lol:

Vrh

PostPoslato: 29 Avg 2010, 09:44 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Ne znam cemu pretjerano radovanje kad je Robert samo 0.3sec iza Hamiltona bio u quali :D
Ovi livadari iz Ferrarija me ne zanimaju :lol:

Vrh

PostPoslato: 29 Avg 2010, 09:45 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
Evo me! Danas Hamilton ponovo odustaje, a i Alonso ide njegovim koracima! :D
A kao sto V@nja kaze ni mene Ferrari ne zanima od kada su doveli ultimativnog cigana, bude mi drago jedino kad Massa napravi nesto..

Vrh

PostPoslato: 29 Avg 2010, 14:13 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Zajeba Kubica stvar :banghead:
Dobra trka :D
Vettel je prebrz vozac i previse balav da bi napravio nesto konkretno :? Steta.

edit:

Paaaaaaaaaaaaaaaaaadni kiso potopi Hamiltona! :lol:
Joj Alonsa nesretnika :roll:

Vrh

PostPoslato: 29 Avg 2010, 14:33 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Jojjjjjjjjjjjj, kud ovaj smecar ne udari jace u onaj zid pa da odustane! Srecko ebeni, puj!
Ali dobro, u Italiji mu otpada tocak garant! :D

Vrh

PostPoslato: 29 Avg 2010, 14:35 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Uzlazna forma Renaulta. I Petrov je postigao dobar rezultat. Sjajno!

Vrh

PostPoslato: 29 Avg 2010, 14:47 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Tuga, Alonsa bas nista nije islo ovaj viken, od kvalifikacija gde je u 2. brzi krug usao po kisi, do udesa i izletanja pa i loseg izbora guma kada je usao u boks po kisne gume pa se nakon kruga vratio po nove gume... Ono kazanjavanje Vettela je smesno, covek dobi kaznu sto mu je bolid proklizao, pa rodjaci, hajde onda neka definitivno sve zabrane pa neka ljudi lepo kruze po stazi i pokazuju sponzore...

Uz veliku molbu celnim ljudima Ferrarija, da pod HITNO zamene Massu, covek je ispodprosecan vozac i nije ni dostojan vodonosa. Pa on ni mrtvog konja ne moze da prestigne na stazi... Covek samo kruzi, nije se video, nije niti jednom pritisnuo gas da se pokusa pribliziti nekom od vozaca, a kamo li da pokusa prestici... Jednostavno covek nije za ovaj tim i tacka... Sutil, Liuzzi, Buemi, Kobayashi... sve su to vozaci koji mogu i vise nego dostojno da zamene Massu. Ako vec ne zele dva jaka vozaca i ako vec ne zele Alonsu da prave konkurenciju, pa brate ne treba nam ni ovakav idiuot... Covek u celoj karijeri nema 5 extra odvezenih trka, a apsolutno niti jednmom nije odvezao dve uzastopno agresivne trke

p.s. Ono sto je V@nja napisao za Vettela, apsolutno stoji, prebrz i prebalav vozac bez imalo mozga, tesko da taj moze postati sampion dok mu ne dodje iz guzice u glavu

Vrh

PostPoslato: 29 Avg 2010, 14:56 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Veliki pozdrav zna se kome od zna se koga :D

Jedva čekam fudbal! :lol:

Bravo, Hamiltoneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Vrh

PostPoslato: 29 Avg 2010, 14:58 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Al bas, vjerovatno najtalentovaniji od svih vozaca trenutno ali sigurno ima najmanje mozga u glavi..

Daljac, i corava koka ubode neko zrno :D

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 972 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39 ... 49  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]